Pa neka scar govori da je Shaco useless. 12/0/9, i zadnja tri matcha pobjede. Samo treba biti pazljiv i konstantno genkat, nista drugo. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od kad je krenio ovaj ip boost same pobjede samo jedna izgubljena... IP ko blata sad imam
Pa neka scar govori da je Shaco useless. 12/0/9, i zadnja tri matcha pobjede. Samo treba biti pazljiv i konstantno genkat, nista drugo. :)
odma je sve jasno
lol nisam ni vidio...
Ahh, izvježbao se junglat s tankovima, hehe, a sad nemam s kim igrat
Ja imam lika u f/l da se zvao "Gacice tvoje mame " Dobro da e dosa summoner name change xD
Ma nisu east troller ma gdje bi bili clarity,manamune,ignite Caitlyn ma kakvi.
Ramass powerball into junglers blue buff lvl 1 . You can jungle without lvl 2 after it , bro . Cudi me da lik zna ukljuciti kompic a kamoli igrati LoL .
Od prokletog splita 4 win-a, a 8 poraza, stalno dobivam likove u premade-u, svi trollaju i flejmaju, lik me vrijeđa, ja ništa i kažu da će me njih 4 reportat, ono wtf??, danas imao u rundi, AD Nasus, AD TF (počeo kao ap), AP Maokai... premade, nitko ne igra lika kak bi trebal i naravno opet poraz.... ovo su najveći retardi europe, skandinavija je katastrofa, a rusija još gora... dosad nisi mogao bez duo q premade-a, solo nikak, ali poslije splita, samo full premade, uopće se ne isplati miješat s ovim retardiranim kretenima koji nemaju pojma o igri, a kamoli o engleskom...
Od prokletog splita 4 win-a, a 8 poraza, stalno dobivam likove u premade-u, svi trollaju i flejmaju, lik me vrijeđa, ja ništa i kažu da će me njih 4 reportat, ono wtf??, danas imao u rundi, AD Nasus, AD TF (počeo kao ap), AP Maokai... premade, nitko ne igra lika kak bi trebal i naravno opet poraz.... ovo su najveći retardi europe, skandinavija je katastrofa, a rusija još gora... dosad nisi mogao bez duo q premade-a, solo nikak, ali poslije splita, samo full premade, uopće se ne isplati miješat s ovim retardiranim kretenima koji nemaju pojma o igri, a kamoli o engleskom...
Meni je suprotno. Od splita sam odigrao oko 25-30 rundi i samo sam 8 izgubio... Čitam i na lol forumima da dobivaju takve likove itd, a ja u tih 25-30 rundi sam imao samo 1 trolla.
Meni je suprotno. Od splita sam odigrao oko 25-30 rundi i samo sam 8 izgubio... Čitam i na lol forumima da dobivaju takve likove itd, a ja u tih 25-30 rundi sam imao samo 1 trolla.
I ja, meni je ok.
Zapravo isti kura.c
Blago tebi, kod mene nije bitno koliko se potrudim, opet nema pobjede, imao sam sa Xin-om 17 killova i nemreš ih carryjat da si Bog... nikad nisu skupa, čuvaju ultije za KS, nitko ne warda, ma katastrofa...
Ne razumijem sta se svi zale na east, ako vam se ne svidja prebacite se i cao, a ne ovdje pricati omg ovo, omg ono. Bilo je i trolova i noobova i afk igraca i prije splita, a vi se sada izcudjavate. Kao da na westu nije isto ili su tamo sad svi pro igraci pa tamo nema istih kao i sto je ovdje.
Kako je prebacuje na west je li ondje kako otvorim launcher ili negdje drugo.
Kako je prebacuje na west je li ondje kako otvorim launcher ili negdje drugo.
Zapravo ne znam kako, ali sam procitao da igrac ima pravo se prebaciti na drugi server, ali samo jednom.
AD Nasus, AD TF (počeo kao ap), AP Maokai... premade, nitko ne igra lika kak bi treba
slažen se u vezi trollova i flame-anja ali nekužin ti ovo, pa svaki od ova 3 builda je odličan, ustvari Nasusa se i nemože igrat drugačije osin AD, tank je fail, a TF je po meni puno bolji AD nego AP al opet stvar ukusa, Maokai je isto odličan AP, ja ga uglavnon tako i igran al je to dosta teže jer te najčešće odma focusaju (isto ka AP amumu) tako da je neki hybrid sigurniji izbor.... ja ću pričekat još koji tjedan da vidin situaciju na east serveru jer ako se primistin na temelju par dana igranja i onda tamo bude ogroman login, lagovi (jer ima puno više igrača) i ako bude ista stvar sa trollevima onda nevidin svrhu...
AD Nasus, AD TF (počeo kao ap), AP Maokai... premade, nitko ne igra lika kak bi treba
slažen se u vezi trollova i flame-anja ali nekužin ti ovo, pa svaki od ova 3 builda je odličan, ustvari Nasusa se i nemože igrat drugačije osin AD, tank je fail, a TF je po meni puno bolji AD nego AP al opet stvar ukusa, Maokai je isto odličan AP, ja ga uglavnon tako i igran al je to dosta teže jer te najčešće odma focusaju (isto ka AP amumu) tako da je neki hybrid sigurniji izbor.... ja ću pričekat još koji tjedan da vidin situaciju na east serveru jer ako se primistin na temelju par dana igranja i onda tamo bude ogroman login, lagovi (jer ima puno više igrača) i ako bude ista stvar sa trollevima onda nevidin svrhu...
AD Nasus je dosta bezveze, trebalo bi ić TF i tenkovski itemi, on je više off-tank sa ogromnim spammable nukom ( koliko ogromnim, e to već ovisi od farmanja SS-a ).
AD Nasus je dosta bezveze, trebalo bi ić TF i tenkovski itemi, on je više off-tank sa ogromnim spammable nukom ( koliko ogromnim, e to već ovisi od farmanja SS-a ).
o nasusu neću uopće rasrpavljat jer sa njin iman najmanje 50ak odigranih partija i niti jedan put mi nije loše išlo sa njin (čak je i penta legla jedan put), njega se builda ovako:
Ionian boots (ništa drugo ne dolazi u obzir)
Trinity Force (main item)
Guardian Angel
Banshees (ovisi o njihovon teamu)
Blood Thirster
Black Cleaver
o nasusu neću uopće rasrpavljat jer sa njin iman najmanje 50ak odigranih partija i niti jedan put mi nije loše išlo sa njin (čak je i penta legla jedan put), njega se builda ovako:
Guardian Angel
Blood Thirster
Black Cleaver
To buildaš tim redom?
Guardian Angel
Blood Thirster
Black Cleaver
Ovo je opet tanky build, kak god okreneš... -.- a ja kažem da je on išao na čisti ad... samo dmg...
Evo prosla partija sa Aniviom sto sam igro Trundela nije bilo jedno 10 min od pocetka score 2-7-?,jungel WW a phantom dancerom kao za prvi item pa onda blood thirster 3-6-? Mf 2-15, 5 dornas blade imala jedni soraka imam normalan score 1-1-? pa koji je ovo ku*ac cim dode da se moze prebaciti ja idem na west hebi ti ovo.
Ovo je opet tanky build, kak god okreneš... -.- a ja kažem da je on išao na čisti ad... samo dmg...
ma dobro ja ovo računan ka AD build jer neki znaju igrat Nasusa čisti tank...
@Blizek: ovisi kako kad ali najčešće ovako
ma dobro ja ovo računan ka AD build jer neki znaju igrat Nasusa čisti tank...
@Blizek: ovisi kako kad ali najčešće ovako
Ja isto mislio da ideš čisti dmg pa gledam WTF? Al ovako je dobro, nije dobar ko čisti tenk.
tekst
3 | Malzahar |
---|---|
13 | Lee sin |
3 | Leona |
2 | Brand |
6 | Jax + LeBlanc |
sve je to isto east, west,us svuda ima noobova, imam acc na sva tri pa znam,najbolje je slozit ekipu pa igrat , uvijek je bilo i bit ce da 5 do 10 partija dobijes jednog,dva, tri ... kretena koji samo fidaju,leavaju ili sta vec rade i popusis bezveze game,a ovisi i koje champove imas u timu,pogotovo kad ides na solo uvijek je problem who tank, please pick a tank ili ih je cetri bez silence,stun pa ti izberi champa, a suprotna ekipa sve stun i silence pa odmah mozes u startu napisat gg (osim ako nisu neke njubare teske), a onda ti dode 5 do 10 partija da dobijes, napravite si novi acc pa igrate na sva tri ili na koji vec cete, ni prije nije bilo nista bolje ni na eu ni na us kad se islo solo normal ili ranked