Evo dodo sam te.... jel imas skype ili teamspeak 2 ili 3?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ljudi za one koji još nisu vidjeli dolazi novi lik, Garenov suborac očito.....
http://www.pcgamer.com/2010/07/02/dev-diary-xin-zhao-league-of-legends-newest-champion/
Ma šta vi znate zagrebchanec, unimatrix i killer najveći nubzori ovdje, al zagrebchanec pogotovo. Tu se nešto hvale, a znaju igrat samo sa op i noob friendly champovima. Jedva čekam ranked matcheve i bannanje champova.
Da se i ja ukljucim u u ovaj razgovor.
Procital sam prijasnje postove i totalno se slazem sa hellraiserom. I ona stvar da je shaco noobfriendly se totalno slazem jer s njim treba samo znati kako doc iza ledja i to je to, isto tako i jax i ryze.
Ryze je totalno noobie champ sve kaj treba znat je bacit sve magije po redosljedu i to je to. A jax je click and watch champ.
Ako vam smetaju liveri jednostavno nadjite par ljudi s kim ce te konstantno igrat i to je to, rijesen problem, nemojte rec da nemrete nac jer vidim da vas ovdje ima dosta...
sad je samo jedan op champ a to je hemi...
te vase price, da je RYZE OP, ok jax mozda je prejak... ali RYZE, decki moji pa vi nesto slabo ocito igrate, prenizak ste level i dobivate slabe protivnike, dok si malo iskusniji ne vidas puno jakih shacoa, s njim je dosta tesko igrat ak ti je tim za .urac, OFC da kad imas team dobar i mate u lane da s razlicitim herojima napravis cuda, evo u nasem timu( od mene i unimatrixa) su dva clana koji stalno igraju skupa, i sto god uzeli oni ce dominirati u laneu, jer se jednostavno znaju dogovarati... a za to da smo ja i unimatrix, te zagrebhanec nubzare, decki dajte lol nick da vam pokazemo ono sto se raspravljamo vec 2 strane
moram se na ovome slozit potpuno....nije ni tolko bitno jeli heroj op ako ti je tim za *urac i ako svi feedaju i ubijaju se ko stoka ti opet neces nista moc nikom drugom , i jos pogotovo kad ti u timu niko ne govori miss,Tako naprimjer igram na midu sa nidalee i ne gledam uopce u mapu nego sam se nakrvio ubit heimera koji je low hp i samo bi ga treba pogodit kopljem jednom... ja se udaljim i ciljam i bacim koplje njemu ostane 5 hp odjednom iza ledja 3 protivnicka igraca, tu ti nema nikakve pomoći ni sa najvećim op igračom...Ajde killer jel imas ti tim sa ovaj event sta sad dolazi ako vam treba igrac reci... bas bi igro na tim kvalifikacijaCIJAMA.... Nick mi je khalmeron, 29 sam lvl sad cu 30 vjerovatno do kraja dana
full team, :D
moram se na ovome slozit potpuno....nije ni tolko bitno jeli heroj op ako ti je tim za *urac i ako svi feedaju i ubijaju se ko stoka ti opet neces nista moc nikom drugom , i jos pogotovo kad ti u timu niko ne govori miss,Tako naprimjer igram na midu sa nidalee i ne gledam uopce u mapu nego sam se nakrvio ubit heimera koji je low hp i samo bi ga treba pogodit kopljem jednom... ja se udaljim i ciljam i bacim koplje njemu ostane 5 hp odjednom iza ledja 3 protivnicka igraca, tu ti nema nikakve pomoći ni sa najvećim op igračom...Ajde killer jel imas ti tim sa ovaj event sta sad dolazi ako vam treba igrac reci... bas bi igro na tim kvalifikacijaCIJAMA.... Nick mi je khalmeron, 29 sam lvl sad cu 30 vjerovatno do kraja dana
Pa igraj s ljudima koje znaš i igraj preko ts-a. LoL je timska igra, ali jedan champion može napraviti prevagu u meču, a to ovi gore proeri ne kuže očito.
LoL je timska igra, ali jedan champion može napraviti prevagu u meču, a to ovi gore proeri ne kuže očito.
Prevagu u meču ne rade OP championi,nego carry championi. Carry znači da oni moraju nositi tim do pobjede,a da bi to napravili,moraju imati puno golda koje ostvaruju minion i champion killovima.
ne idiote, jel ti bas to moram rec.... 1 igrac nemoze napravit razliku ako tim nije u redu... jos mi nisi rekao lol nick
ne idiote, jel ti bas to moram rec.... 1 igrac nemoze napravit razliku ako tim nije u redu... jos mi nisi rekao lol nick
Naravno da moze napraviti prevagu,npr igras mid lane sa katarinom,dominiras mid,vidis da bot lane suxa,sto ces napravit?
e pa,ides im dolje ljepo pomoc dok je ovaj u mid laneu mrtav,ili ti sakupis kill,ili oni sto ce im pomoc da sakupe par itema,
i ako si sa katarinom feeded,u team fights dodes im svima i napravis ulti,spustis ih do 1/4 hp-a,pa nece ti team bit tako los
da ih nece satrat...AOE champion itekako moze napravit prevagu
Bok ljudovi, ja vam igram najviše sa svojom ljupkom nuke ptičicom zvanom - Anivia, i usavršil sam ju hehehe :D Pa ak ko hoće da odigramo koju poštenu partiju nek me doda na US: NightSTALKER93. Btw. igram još Morda, Ashe i Kassadina
Bok ljudovi, ja vam igram najviše sa svojom ljupkom nuke ptičicom zvanom - Anivia, i usavršil sam ju hehehe :D Pa ak ko hoće da odigramo koju poštenu partiju nek me doda na US: NightSTALKER93. Btw. igram još Morda, Ashe i Kassadina
Ah anivia,ja uopce neznam zasto ju ljudi izbjegavaju,jest da treba 2-3 matcha da ju savladas,al sta ona radi...
Dobro da ju ne nerfaju
,ja sam suxo s njom sve dok nisam skuzio da na Q skillu treba opet Q stisnut da explodira projektil,
evo odkad sam to sazno prosle dvije runde su bile ovako 8/0 a sljedeca 10/1,ljudi se nedaju truda savladat aniviu...
hehehe, pa to je to momak, isto tak i ja :D dok nisam skužil da mogu aktivirat bil sam preloš -.- btw Anivija je brutalna ako se zna igrat s njom, zato kaj joj prvi i treći spell dilaju DABL-DEMIĐ :D zato ja na njoj uvijek forsiram Frostbite(3./E) na max kaj prije, jer kad je ''ohlađen'' protivnik daje 2x DMG-a koji je vrlo značajan, a kasnije i Flash Frost(1./Q), Wall na kraju, a za ult se zna :) tip: GOLEM BUFF FTW!!! jčr sam skoro dilo penta kill imo sam quadra s njom, a zbog mana nisam mogo :((((
Moze li mi neko config za YI-a napraviti zato sto zelim da ubijem neprijatelja ajmo rec u 2 udarca,to sam prije vidao kako me ekipa kolje sa dva udarca a ja nikak da si takav config napravim
Evo sta ja kupujem
1.Boots of swifness
2.Zeal
3.BF sword
4.Bloodthrister
5.Phantom Dancer
6.Phage(ako se ima para i ak runda dugo traje)
7.Recruwe bow(ako se ima para i ak runda dugo traje)
Dajte vi mi recite jedan config di brzo udaram,imam jak damage i brzo trcim,mislim da je ovo sa bootsom i sa zealom ok jer tu dobijem dosta brzine za trcanje,e sad,treba mi jos neki damage i attack speed.
da, to je tako, al ako ti tim cijelo vrijeme hrani i gubite jedan igrac nemoze sam donijet pobjedu, vjeruj mi znam o cemu govorim, JEDAN IGRAC NEMOZE SAM, al ako se tog jednog igraca slusa i pomaze mu se u gankovima onda je moguce, samo sto kao sto sam naveo 15 puta, MOJ TIM NE DOBIVA SLABE IGRACE DA JE UVIJEK POBJEDA LAKA, moramo se zestoko boriti... sjecam se dok smo bili lvl 25 + ko vi, onda smo ramzisljali na nacin na koji i vi sad...
Moze li mi neko config za YI-a napraviti zato sto zelim da ubijem neprijatelja ajmo rec u 2 udarca,to sam prije vidao kako me ekipa kolje sa dva udarca a ja nikak da si takav config napravim
Evo sta ja kupujem
1.Boots of swifness
2.Zeal
3.BF sword
4.Bloodthrister
5.Phantom Dancer
Dajte vi mi recite jedan config di brzo udaram,imam jak damage i brzo trcim,mislim da je ovo sa bootsom i sa zealom ok jer tu dobijem dosta brzine za trcanje,e sad,treba mi jos neki damage i attack speed.
Sto prije nabavi sword of the occult umjesto zeal te stackaj early game sto vise.onda kupis cleaver,bloodthirster te recruwe bow
Joj kak ste mi smjesni dok bitchate kako je neki champ OP... cim znas skilove championa imas taktu protiv njega nema veze sto je OP odigraj dobro i champ je gotov...
Npr za shaca kupi vision ward i kad nesto pokusa ukoljite ga ko svinju...ima malo hpa i par dobrih udaraca ce ga ubit...
Za lane di je jax naravno da nes poslat melee champione jer ce ih jax pojest ako dobro odigra i ima dobar build... al posalji jaxu spellcastera u lane u gotov je...
Ryze ima premalo hpa...stun+dmg i eventualno mu pukni ignite i gotov je...
Dosta mi je bitchanja vise o OP...svako vam ne stima...svi su OP... jeste mal pomislili da mozda u vama nesto ne stima?
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
to je to
Evo sta ja kupujem
1.Boots of swifness
2.Zeal
3.BF sword
4.Bloodthrister
5.Phantom Dancer
ok je
@killer4987
-znaci kad igras sa nekim drugim osim sa shacom ownas ako ti je team los, nije mi jasno to kaj ti govoris da gubis sa shacom ak je team los, za sve to vrijedi.
-naravno da 1 igrac moze promijeniti puno toga, niko nije spominjao da 1 igrac moze sam izvuc sve .... citaj pazljivije.
-sad mislis da je heim op champ al ja se nebi s tim slozio samo zato jer ga svi koriste zadnjih par dana (free), samo treba znat kako protiv njega igrat.
@Khalmeron
-ak neko ne govori miss, zato postoji minimap nisu ga bezveze stavili da zauzima prostor, nije mi jasno zar je toliki problem pogledat na minimap svakih 10 sec otprilike.
@Blizek
- OP champion = carry champion u vecini slucajeva
@Keiichi
-ryze itekako ima veliki hp u lategame-u tako da i nije bas lako njega ubiti, naravno ak ga svi focusaju
-svaki malo pametniji igrac ce kupiti vision ward ili oracle, al jos da ima takvih igraca malo vise bilo bi ljepo, stojim iza cinjenice da je shaco noob friendly champ
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
@Keichii
Stvarno te ne kuzim samo si potvrdio ono kaj sam ja reko :)
oces jedan genijalni build?
1. berseker greaves
2. excetionor calling
3. isto
4. isto
5. phantom dancer
6. infinity edge
runes- critical chance i armor penatration
najbolji build ikad,,, ne unimatrix nisi ga se ti sjetio, skupa s bozom si :D
Ekipa,komentari? Dali je ovo odlican config?
neznam šta je posebno kod tog builda. Prilično je jednostavan. Dobar lifesteal i ovo bi bio fin build za tryndamere-a jer ima dosta crita. Za yi-a recimo radije bi uzeo još attack speeda tj. malady bi ukomponirao.
Evo sta ja kupujem
1.Boots of swifness
2.Zeal
3.BF sword
4.Bloodthrister
5.Phantom Dancer
1. berseker greaves
2. excetionor calling
3. isto
4. isto
5. phantom dancer
6. infinity edge
Ti si glup
1. berseker greaves
2. excetionor calling
3. isto
4. isto
5. phantom dancer
6. infinity edge
Ekipa,komentari? Dali je ovo odlican config?
to nije config to se zove build :)
neznam šta je posebno kod tog builda. Prilično je jednostavan. Dobar lifesteal i ovo bi bio fin build za tryndamere-a jer ima dosta crita. Za yi-a recimo radije bi uzeo još attack speeda tj. malady bi ukomponirao.
netreba ti att speed, jer yi ima ulti koji to radi.
Ja sam igro sa jednim yijem koji je imao 2 phantom dancera+jos toga za att speed, uglavnom att speed mu je bila maksimalna 2.5, s tim da ulti nije trebao iskoristi, jednostavno mu ulti nije trebao. I sad zamisli ovu situaciju, nek si slozi da mu je att speed oko 2 + jos ulti to je negde na 2.3 ili cak 2.5, tak da po mojem misljenju njemu treba 1 att speed item(phantom dancer) i to je to, bzvz je trosit golde na speed, kad moze trosit na damage koji mu je korisniji. Po mojem misljenju malady je nepotreban