League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.415.501
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Slazem se s kolegom blizekom :D shaco uopce nije lagan za igranje i treba se malo uhodat s njim da naucis kak s njim igrat :D do sad vidjeh super gameplay shaca al i uber los a i kupih ga i okusah se s njin i odustao -_- drzim se jaxa ipak screw shaco :D
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Slazem se s kolegom blizekom :D shaco uopce nije lagan za igranje i treba se malo uhodat s njim da naucis kak s njim igrat :D do sad vidjeh super gameplay shaca al i uber los a i kupih ga i okusah se s njin i odustao -_- drzim se jaxa ipak screw shaco :D

Zašto je shaco težak:

Deceive-u njubarskimm igrama je dovoljan samo ovaj skill ( zato si i ti pomislio da je lagan ),ali s tim skillom imaš razne mogućnosti

JITB-jedan od najboljih skillova u igrici za map control,a jak je i za team fightove zbog svog feara. Ako se igra AP haco,onda je ovo main skill

Two-Shiv Poison-prerani two-shiv i protivnik ti može pobjeć,ako čekaš do zadnjeg trenutna-protivnik opet pobjegne,skill dobar i za farmanje i za harrass

Hallucinate-sad će ga nerfat,ali svejedno-u kaosu team fighta može puno napraviti,također,ovim možeš izbjeći smrtonosan pogodak od towera,pa i Karthusov ultimate! A za to treba skilla,zar ne??

Nakon prospavane noći ( kratko spavam ),shvatio sam da ovaj nerf za Shaca i nije tako ogroman. Sjećam se kad je jedina dupla aura bila Aegisova,pa je i tada Shaco bio vrlo jak. Iako,ja bi radije da su samo ostavili ono za GA i BV jer je to stvarno bilo exploitanje bugova.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kaj ste se tako uzbudili zbog shaca, on je ovak i onak jadan char koji nicim ne sluzi.

Vise ga ni ne vidam i svejedno mi je kada igram protiv njega zato jel nemoze nista uciniti.

Decive? sluzi mu za bjezenja, a jeziga ode free kill.

JiTB? u tim fightovima :P je tako beskoristan zato jel kao prvo ako imas oracle on se nebu priblizio mojem timu a da ne crkne.

Ulti njegov? jos jedan napad da lakse pobjegne ili da me "zavara" pa pomislim da je to on :)

Naravno nafidani shaco ce napravit svasta drugom timu jel ste mu dopustili da dominira ali jbg tako je sa svim likovima stim da shaca prelagano mozete sprijecit u tome.

Zbog ovakvih igraca kao sto ste vi nerfaju ovakve vec pomalo neigrane charove, zato jel stalno vajnate kako je op

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

Kaj ste se tako uzbudili zbog shaca, on je ovak i onak jadan char koji nicim ne sluzi.

Vise ga ni ne vidam i svejedno mi je kada igram protiv njega zato jel nemoze nista uciniti.

Decive? sluzi mu za bjezenja, a jeziga ode free kill.

JiTB? u tim fightovima :P je tako beskoristan zato jel kao prvo ako imas oracle on se nebu priblizio mojem timu a da ne crkne.

Ulti njegov? jos jedan napad da lakse pobjegne ili da me "zavara" pa pomislim da je to on :)

Naravno nafidani shaco ce napravit svasta drugom timu jel ste mu dopustili da dominira ali jbg tako je sa svim likovima stim da shaca prelagano mozete sprijecit u tome.

Zbog ovakvih igraca kao sto ste vi nerfaju ovakve vec pomalo neigrane charove, zato jel stalno vajnate kako je op

Vidi se da nikad nisi igrao protiv dobrog shaca ili sa dobrim shacom. On je jedan od najigranijih championa u high elu,a ti kažeš da ničem ne služi. Oracle protiv dobrog shaca ne pomaže puno. Pa nisam ja tako glup da sa shacom initiateam. To napravi tenk,na njega bace ultije,a onda dođem ja i ostali i počistimo sve.

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Haha da koji si level, koji si ti šampion, al nije bitno ja ionako igram ovu igru bezveze s frendovima tek tako. Ugl kolega koji je prije tebe pisao kaže da je imao ekipu JAX, RYZE ( 2 najjača champa u igri ) yi, twitch i rammus lol. Jax i ryze su neuništivi praktički svaki od njih može držat svoj lane sam, a još yi i twitch koji su među najboljim champovima i među najčešće korištenim i naravno rammus tenkčina i po sa tauntom. To je ono noob team nad noob teamovima lol jer je igra tako nebalansirana da vas može pobijediti samo sličan tim naravno sa ryzeom i jaxom pa recimo teemo, mordekaiser i šta ja znam evelyn.

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

vjeruj mi igrao sam protiv shaca i sa shacom i nije nista posebno nakon 700 odigranih igra nista te vise nemoze iznenaditi, jedino sto me iznenadilo je tvoja poruka da je shaco igran u high elu :)))

a za hell raisernecu ni komentirat ti si samo noob i u tvojim ocima je on op naravno tak sam i ja gledao na mnoge heroje ali jbg sa odigranim igrama shvatis da nisu nista posebno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

vjeruj mi igrao sam protiv shaca i sa shacom i nije nista posebno nakon 700 odigranih igra nista te vise nemoze iznenaditi, jedino sto me iznenadilo je tvoja poruka da je shaco igran u high elu :)))

a za hell raisernecu ni komentirat ti si samo noob i u tvojim ocima je on op naravno tak sam i ja gledao na mnoge heroje ali jbg sa odigranim igrama shvatis da nisu nista posebno

Pa mislim da je shaco igran u high elu jer se i na službenom forumu i na leaguecraft forumu govori da će najčešći championi koji će biti bannani u predstojećem draft modu biti Shen,Shaco,Jax,a sad bi mogla i Ashe.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

shen je jak i nerafan je vec previse puta, jax nije op ali u rukama dobrog igraca moze cuda raditi, jedino za cim zalim je to sto su sada poceli ashe nerfat, bila je ok prije, mozda malo jaca u rukama dobrog igraca ali zato je spora i jako malo healtha ima, ovi nerfovi koji dolazi unistit ce je, jer nemaju smisla, smanjuju joj range na frost volley-u koji je jedini njezin skill kojeg koristi konstalno tjekom igre, ne racunajuci ulti.

Smanjili joj sa 9 an 7 strijela pa range i dmg, to znaci da bi sada focus trebao biti na borbu prsa u prsa snjom sto znaci sigurnu propast za nju jel ima puno boljih championa koji ce taj posao radit bolje.

npr ezreal je 10 puta bolji od nje sada, jel ako raden na AD radi dmg koji ubi svakog championa u par sekundi stim da jos ima veci speed in onaj besplatni flash...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

shen je jak i nerafan je vec previse puta, jax nije op ali u rukama dobrog igraca moze cuda raditi, jedino za cim zalim je to sto su sada poceli ashe nerfat, bila je ok prije, mozda malo jaca u rukama dobrog igraca ali zato je spora i jako malo healtha ima, ovi nerfovi koji dolazi unistit ce je, jer nemaju smisla, smanjuju joj range na frost volley-u koji je jedini njezin skill kojeg koristi konstalno tjekom igre, ne racunajuci ulti.

Smanjili joj sa 9 an 7 strijela pa range i dmg, to znaci da bi sada focus trebao biti na borbu prsa u prsa snjom sto znaci sigurnu propast za nju jel ima puno boljih championa koji ce taj posao radit bolje.

npr ezreal je 10 puta bolji od nje sada, jel ako raden na AD radi dmg koji ubi svakog championa u par sekundi stim da jos ima veci speed in onaj besplatni flash...

Ma dmg je isti kao i prije 2 patcha,trebali su suzit onaj indikator za Volley da ostane i dalje onaj isti razmak među strijelama. ovo je malo smanjenje rangea,ali svejedno nerf.

Da,Ezreal ima puno jači burst dmg i jači je 1v1,ali Ashe je prekorisna u teamfightu jer ima puno CC i jak dmg.

18 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL ovaj zagrebchanec neki ufur misli da je pro, a lol je arkadna dota. Ma neću se s djecom raspravljat. Ugl igra je zabavna al dosta nebalasirana to je sve što sam htio reć.

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ono noob team nad noob teamovima lol jer je igra tako nebalansirana da vas može pobijediti samo sličan tim naravno sa ryzeom i jaxom pa recimo teemo, mordekaiser i šta ja znam evelyn. (c) hellraiser1110

i rest my case

Svako tko ista zna lol-u i tko je nki veci lvl vidjet ce da nemas pojima, ja nisam ufur i nista tako slicno, samo imam vise iskustva u lol-u i to je to, neznam za dotu kakav je balans ali vidim da ti isto neznas za lol

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

noob team? decko o cemu ti? u timu smo svi lvl 30 i vjerujem da nemamo bas mali elo... dobivamo jake protivnike, i kaj onda da uzmemo nekaj s cime neznamo igrat?... sastavimo najbolju ekipu i deri..... to sto ti mislis da je njobarsko... sto je njobarsko? twitch? ajde igraj sa njime....treba znat igrat s njime.... nije to samo tako...

nasa sadasnja postava:

unimatrix: mordekaiser

ja: ashe

frendovi

1: olaf

2: kennen

3: taj lik kaj god da uzme popusi, al inace pantheon

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Slazem se sa killerom

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 14:40 (zagrebchanec).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ne kažem ja da ste vi loši, al općenito ryze i jax su overpowered. Nisam rekao da je twitch lagan za igrat, al je među jačim champovima, al yi je dosta lagan jer znam zaigrat snjim tu i tamo i ownanje je zagarantirano i da 27 sam lvl ako te baš zanima da više ne trabunjaš. A igram sa frendovima koji su svi 30.

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
hellraiser1110 kaže...

Ma ne kažem ja da ste vi loši, al općenito ryze i jax su overpowered. Nisam rekao da je twitch lagan za igrat, al je među jačim champovima, al yi je dosta lagan jer znam zaigrat snjim tu i tamo i ownanje je zagarantirano i da 27 sam lvl ako te baš zanima da više ne trabunjaš. A igram sa frendovima koji su svi 30.

E ovako, prije nego mi netko tu počne pametovati o Yi-u i noobarskom timu moram se oglasiti. Dakle kažeš da je to noobarski tim koji imamo....hmmm, nitko te ne ograničava da si i ti napraviš takav tim, a i mi smo zavoljeli i ovladali tim herojima svaki zasebno, a kada smo se našli u premade-u ispalo je da je to moćna kombinacija....

Što spada pod pojam noobarski tim? , da smo nepobjedivi možda?.... Jer ako si i malo razmislio, naš tim je imao veliku manu.... naši likovi su lako zaustavljivi sa običnim exhaustom, a budući da su svi squishi osim rammusa, dovoljan je jedan mage sa splashom, npr. Annie da nam skine većinu tima..... 

A što se tiče Master Yi-a..... jest da ga je lako shvatiti, ali meni je trebalo dugo da si nađem odličan build koji super funkcionira od početka, a nije tako skup.... Druga stvar, ownanje s njim nije zagarantirano jer te Ryze može srušiti u trenu, Shaco te može srušiti  u trenu, većina drugih mage-ova..... S njim treba igrati taktički, čekati da se borba zahukta, a tada uletiti na njihovom najjačeg ili im srediti squishije dok se tim pobrine za ostale. Tvoj lvl 27 nije tako malen da bih ti ja sad rekao da si noob, ali da si ti lvl 30 opet nije isto biti lvl 30 sa 150 ili 400 pobjeda.... 

Kažeš da su Jax i Ryze OP....tu se mišljenja stalno dijele i nema točnog objektivnog odgovora, ali ono što je definitivno istina jest to da igrač koji svlada upravljanje tih likova i njihovu ulogu u timu taj postaje OP.... Vidio sam puno Jaxova i Ryze-a koji nisu imali pojma, a doduše par frendova mi zna igrati s njima i oni su OP u očima drugog tima..... Ono što želim reći je da jaki igrač čini lika OP, a ne postoji OP lik koji čini igrača jakim..... 

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

jax, je bio op dok mu nisu smanjili ap ratio i povecali cd, ryza... malo je i on bio.. sad vise ne.. njegova prednost i ono sto je njegovo najbolje bilo: sa spell fluxom je skinuo cijeli magic resist i tenku, sad samo 12 i ja vise ne vidam ryza.. dok prije je bio na svakom cosku

meni su za sad dva lika op:

kennen: s tim likom netreba pretjerani skill, jednostavno je jak..

hemibigner: nezz.. od kad su ga promjenili vidio sam samo 2 igraca koja nisu dominirala, svi ostali ownali... on mi je malo op..

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 15:40 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ono što želim reći je da jaki igrač čini lika OP, a ne postoji OP lik koji čini igrača jakim..... 

Istina!

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad malo pogledaš neki likovi se jako često koriste što znači da je ljudima puno lakše igrat snjim i po tome mislim da je igra nebalansirana. Malo ljudi igra sa Gragasom, Malphiteom, Jannom, Sorakom itd. Zašto je tako. Zato jer većina ljudi igra samo 1-3 lika i uopće ne želi pokušat druge. Ugl skill je igrat sa svim champovima dobro a ne sa njih 2,3 i to mi poprilično smeta u ovoj igri, ali nikad ovu igru ne bi igrao ozbiljno jer je ona poprilično neozbiljna.

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

ono sto si ti sad rekao, ja sam igrao sa svim championima, i sad cu dat primjer: igrao sam dugo s gangplankom, nezz cini mi se jako dobro i onda sam prestao te isao dalje isprobavat.. i nakon tjedan dana opet uzmem gangplanka i nema vise one dobre igre, jednostavno moras stalno igrat s likovima da bih s njima dominiaro.... evo jos jedan primjer:

pogledajte unimatrixev profil na lolu, covjek ima 2 lika na profilu s 150 pobjeda +izgubljeni (nebitno kolko), to su yi i mordekaiser, i treci lik mu je pantheon s 10 pobjeda, on je mozda sastrane odigrao  kojih 25 rundi a da nije s ta 3 heroja na profilu... i sad sto zelim reci... unimatrix kad se prime mordeakaiser razara, jer zna lika buduci da igra neprestano s njime, i  ako itko zna kak se za njega build radi to je on, 2. yi, unimatrix se primi njega i odma prvu rundu dominira, jednostavno zna mogucnosti lika... najbolji build koji sam ikad vidio je on sastavio za yi ( NE NECU VAM GA RECI Belji se).... i sad poanta: ti koji samo gluposti pises ovde, molim te nemoj vise; neznas igru i likove a pogotovo gameplay... a s onim sto si rekao da je skill kad znas igrat sa svim likovima: to moze samo strastveni gamer koji provodi cijeli dan za kompom ili jednostavno moras bit malo naudren

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Kad malo pogledaš neki likovi se jako često koriste što znači da je ljudima puno lakše igrat snjim i po tome mislim da je igra nebalansirana. Malo ljudi igra sa Gragasom, Malphiteom, Jannom, Sorakom itd. Zašto je tako. Zato jer većina ljudi igra samo 1-3 lika i uopće ne želi pokušat druge. Ugl skill je igrat sa svim champovima dobro a ne sa njih 2,3 i to mi poprilično smeta u ovoj igri, ali nikad ovu igru ne bi igrao ozbiljno jer je ona poprilično neozbiljna.

Naravno da su neki championi puno češći,a to je zato što su lakši za naučiti i za igrati.I najčešće se igra sa championima koji su free taj tjedan. Ja sam pokušao igrati mnoge champione,puno je kraća lista onih koje nikad nisam igrao nego lista onih koje sam probao.

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Igra bi bila puno balansiranija da ima modova ko u doti. Često se dogodi da u meču ima po 3-4 carrya ili slične gluposti. Ugl killer ti si počeo govorit o elo rankingu, a moje je mišljenje da ova igra nije kompetitivna zbog nebalansiranosti tako da mi nemoj prigovarat za to što iznosim svoje mišljenje.

Potpis
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

ne, nisam ja nis za elo, ja sam reko samo da se dobivaju dobri protivnici, svi ti govore da si u krivu a ti po svojem

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok zvijezdo. Namigiva

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
hellraiser1110 kaže...

Igra bi bila puno balansiranija da ima modova ko u doti. Često se dogodi da u meču ima po 3-4 carrya ili slične gluposti. Ugl killer ti si počeo govorit o elo rankingu, a moje je mišljenje da ova igra nije kompetitivna zbog nebalansiranosti tako da mi nemoj prigovarat za to što iznosim svoje mišljenje.

Ako ti se ne sviđa, nemoj igrati.... jednostavno je.... a ako ne igraš i ne znaš o čemu govoriš onda neznam što radiš u ovoj temi....

BUG je IT biblija!
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa u par postova prije sam napisao da je igra zabavna i da nije bitno meni tolko što nije balansirana, ja neznam zašto se vi toliko ljutite i branite igru. Nisam vam rekao da ste debili jer igrate tu igru jer je i ja igram samo iznosim svoje mišljenje i to je to. Ne vidim u čemu je problem.

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
hellraiser1110 kaže...

Pa u par postova prije sam napisao da je igra zabavna i da nije bitno meni tolko što nije balansirana, ja neznam zašto se vi toliko ljutite i branite igru. Nisam vam rekao da ste debili jer igrate tu igru jer je i ja igram samo iznosim svoje mišljenje i to je to. Ne vidim u čemu je problem.

Već je prije bila rasprava oko DotA-e i HoN-a u usporedbi s LoL-om, ako misliš da je igra nebalansirana, pošalji RIOT-u mail sa prijedlogom promjena, tj. postoje razne rasprave na njihovim službenim forumima. Ne vidim u čemu ti je big deal sa 3-4 carryja u istoj rundi.... pa svako može uzet heroja kojeg želi, uostalom baš radi toga kaj imaju carryje, a nemaju tenka ili poštenog mage-a dovodi do gubitka runde.....

BUG je IT biblija!
18 godina
neaktivan
League Of Legends

sori šampionu :D

Potpis
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

nemozemo puno utjecat na to dal ce pisat gluposti il ne... al mu slobodno mozemo podijeliti thump downove

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Vrlo zrelo, vrlo zrelo. Potrudit ću se više ne pisat u temama gdje vi sudjelujete. Uživajte u dijeljenju td-ova meni ne smeta.

Potpis
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sad skinuo ucinilo mi se zanimljivo instalirat cu pa cu vidjet

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice