Ne mogu ni ja : "Login failed for an unknown reason" :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mogu ni ja : "Login failed for an unknown reason" :/
I meni
Uvik nešto drk*ju po ovim serverima. -.-''
Kassadin
Fixed a bug where the visual for Force Pulse occasionally wouldn't align with the direction cast
Ovo me kostalo ajme killeva i par puta umro zbog ovog srota -_-"
i loool nerfalli su lee sina xD
nije to baš nerf, to je ono šta su najavili, smanjit base dmg splellova tanky dps-ovima i povečat in AD ratio na njima tako da ljudi kupuju više ofenzivnijih itema
nije to baš nerf, to je ono šta su najavili, smanjit base dmg splellova tanky dps-ovima i povečat in AD ratio na njima tako da ljudi kupuju više ofenzivnijih itema
Hmmm zas sam ja mislio da je lee sin nije tanky dps :D oh anyway ak se tak deklarira nisam zna :D
Jooj -.-" kad ce vise server online znal ko?...
Jooj -.-" kad ce vise server online znal ko?...
Evo sad je pricao lik da su naletili na neki problem i da ce 2h biti downtime samo da rijese taj problem :D i plus dok osposobe server :D
Ovi će ih na forumu( od LoL-a) razapeti :)
Ovi će ih na forumu( od LoL-a) razapeti :)
meni je i forum offline xD problem loadfing page i :D
Heart of Gold
Recipe Changed: Ruby Crystal + 350 Gold
Now gives: +250 Health +5 Gold per 5
Sad ce biti bezvrijedno ovo uzimati posto vise ne daje armor
Randuin's Omen armor reduced to 53 from 80
Malo su previse smanjili armor :\
dosao server ali je doslo i cekanje od 1 sat LOL
Hmmm zas sam ja mislio da je lee sin nije tanky dps :D oh anyway ak se tak deklarira nisam zna :D
pa da build mu je tanky dps :)
Eee ljudi nemojte se bacat s balkonaa.
Serveri su on :D
Heart of Gold
greska u patch notes nabbe xD
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=649771
edit :2 h login que. Ali " dont fear crysis is here "
sad san čeka uru vrimena da bi se nakraju igra crashala i server je unavailable sad, pa nek pu*e ku*ac jedni drugima, gamad jedna nesposobna
EDIT: evo sad moran 2 ipo ure čekat, svi koji rade u Riota su nesposobne bu*ale, gamad jedna, za*urac su, ne služe ničemu
Heart of Gold
greska u patch notes nabbe xD
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=649771
edit :2 h login que. Ali " dont fear crysis is here "
Opet je velik nerf.
Health +- 50 se i ne primjeti
Opet je velik nerf.
pa i tribalo je nerfat, HoG je jednostavno dava pre dobre statuse za tako malo para i ljudi su ga stackali sa svakakvin herojima, eno naprimjer onaj noob hotshot ga je kupova na malzahara...
Opet je velik nerf.
pa i tribalo je nerfat, HoG je jednostavno dava pre dobre statuse za tako malo para i ljudi su ga stackali sa svakakvin herojima, eno naprimjer onaj noob hotshot ga je kupova na malzahara...
Trebalo je mozda smanjiti armor npr sa 27 na 15 ili tako nesto ali nikako skroz maknuti to je idiotizam.
momci i curi iz Riota mi slobodno mogu popušit ku*činu i o*jebat u pi*du materinu, treći TREĆI!!! put čekan več uru vrimena da mi uđe u igru i kad dođe do kraja piše server busy i crasha se igra i onda opet iz početka, stoka jedna nesposobna
momci i curi iz Riota mi slobodno mogu popušit ku*činu i o*jebat u pi*du materinu, treći TREĆI!!! put čekan več uru vrimena da mi uđe u igru i kad dođe do kraja piše server busy i crasha se igra i onda opet iz početka, stoka jedna nesposobna
Baš i nebi reko da jesu, pošto si tolko ovisan o igri da dolazip na rub živčanog sloma.
Baš i nebi reko da jesu, pošto si tolko ovisan o igri da dolazip na rub živčanog sloma.
pa nisan baš ovisan, igru nisan taka više već tjedan dana, odigra san jučer 2-3 partije, nego me živcira šta imaju para ka blata, a nesposobni su, sposobni programeri bi sa tin parama čuda radili
Juuhuhu Maokai i MF su free :)
Retardirani server pise mi da sam 1. u queue 10 min,2 puta sam failo sa lee sinom
1.razlog:neznam build
2.razlog:neznam skill orde 3.razlog:champion je low i nije za mene
Retardirani server pise mi da sam 1. u queue 10 min,2 puta sam failo sa lee sinom
1.razlog:neznam build
2.razlog:neznam skill orde 3.razlog:champion je low i nije za mene
on je jedan od zahtjevnijih heroja i nikako nije low...
ovaj Riot je stvarno jedna od najgorih developera ikad, pa ovo je toliko loše da je nemoguće, evo opet san čeka uru vrimena, došlo mi do 1 i tako stoji 20 min, izađen i sad opet piše da čekan 54 min, svaka čast
Juuhuhu Maokai i MF su free :)
Bas i kao Anivia i Nasus
Jao jao jao daju nagrade od 100 000$ a ne mogu sredit servere pa fof :S cekam pol sata i stane mi napisano da sam 1 na redu u cekanju, ali vrijeme kad cu upast je nepoznato i tako stoji i stoji i ja prekinem i woohoo 50min sad cekanja :D joj bolje idem spavat xD
Meni je ucitalo od prve, samo pustite da stoji jest da mi je trebalo 40 minuta al nesmeta me jer igram WoW dok cekam, Slimy ajde brze treba mi 1st win of the day.