Ljudi dodajte me, lvl 30 najdrazi championi: Malphite, Nocturne, Kog Maw, Fiddle imam i sve rune za njih. Stavite status na hrvatskom kako bi znao da ste moji.
Nick: K1ng Of Carnage
Ljudi dodajte me, lvl 30 najdrazi championi: Malphite, Nocturne, Kog Maw, Fiddle imam i sve rune za njih. Stavite status na hrvatskom kako bi znao da ste moji.
Nick: K1ng Of Carnage
omg wtf fof -_-" ko kreten cekam champa i onda ga nema za kupit u shopu -_-" ma napusite se riote :/
omg wtf fof -_-" ko kreten cekam champa i onda ga nema za kupit u shopu -_-" ma napusite se riote :/
pa patch nije bia danas nego sutra xD
Ma daj 3h cekati pa koji ku*ac.
Riot
Riot
Kako volim vas no lifere :D
Boli me k*rac radi li server ionako ne namjeravam igrat :D
Evo igro sam sa champom kojeg najvise mrzim i dobro me islo igrali samo ja i pr1mus on je isto tako odradio dobar poso sam magewickom.Nego ja mislim da je ovo najbolji ad build za ovog malo kepeca jos bi prodo dorans i uzeo banshee a umjesto fenjera bi uzeo madreds.Sta vi mislite o buildu,imo sam oko 330 ad sa polu nastakanim bloodthirsterom jos nisam imo madreds.
Evo igro sam sa champom kojeg najvise mrzim i dobro me islo igrali samo ja i pr1mus on je isto tako odradio dobar poso sam magewickom.Nego ja mislim da je ovo najbolji ad build za ovog malo kepeca jos bi prodo dorans i uzeo banshee a umjesto fenjera bi uzeo madreds.Sta vi mislite o buildu,imo sam oko 330 ad sa polu nastakanim bloodthirsterom jos nisam imo madreds.
Fenjer! <3
Eto da se i ja javim tu ako neko zeli nabaciti neki premade neka me doda na frend listu.
Nick: f1lt3r
haha ko je nolifer? ja i scar? a ti koji znaš i JMBG hotshota i koji znaš svaki post na lol forumu i koji gledaš stream umisto ručka si casual igrač? :) a moj harise neznaš ni šta pričaš
Navodno je LOL neigriv zbog čekanja od nekoliko sati na servere? To je istinita sudbina "besplatne" igre? Ja sam pokušao instalirati, ali ne ide - nadogradnja puca kod nekog patcha. Komedija je da nisu u stanju ni instalaciju osposobiti.
haha ko je nolifer? ja i scar? a ti koji znaš i JMBG hotshota i koji znaš svaki post na lol forumu i koji gledaš stream umisto ručka si casual igrač? :) a moj harise neznaš ni šta pričaš
Da to se sve moze pogledat u roku od 10 min stream malo forum malo pa offline .
Jel se mogu RP bodovi narucivati prek sms-a u Hrvatskoj??
Evo i ja se pitam bila su neka dva patcha jedan u utorak ujutru i jedan jutros sve po par mb ali od pravoga patcha izgleda nista.
Bilo je i boljih patcheva....U zadnje vijeme previse nerfaju dps likove..pogledaj samo Pantheona...
ehh!!!
i sad kad ocem malo potanjurat noobove navece...i uvjek mi dođe da moram cekat..ma za*ebi ti to idem rađe filmove gledat i ovako kad igram olafa ili yia uvjek imam score killova vise od 10 a dethsa manje od 10 i tak mi je vec dop*zdilo da ih uvjek sve koljem
Jao grejt dojdem prvi na redi i dobijem error wrong username and password :D i sad opet red cekanja je 1h :D ma fof odo na americki :D jedino tamo je stara champ rotacija :S
za sve koji se pitaju di je patch, odgođen je jedan dan, znači vjerojatno će večeras kasno bit
za sve koji se pitaju di je patch, odgođen je jedan dan, znači vjerojatno će večeras kasno bit
game se vise nebude mogao startati u 1.30, a koji budu igrani game-ovi morat će biti zavrseni u roku od 30 min.
Sviđa mi se!
besplatni 350 rp :D
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=7892995#post7892995
(ceka da nesto interesantno bude on sale )
kad će već jednom ovaj lol server bit available
hahahhahahahahah, hvala
Koji je po vama najbolji tank?
2 | Malphite |
---|---|
2 | Cho |
16 | Rammus |
1 | Mundo |
8 | neko drugi |
Koji je po vama najbolji tank?
Odbijam sudjelovat u ovoj anketi jer nisi dodao najboljeg tank-a Amumu