jel ovo do mene il ima jos ljudi...
meni to non stop izbacuje. ja sma mislio da je do mene. al ocito nije. jedno 6-7 puta mi je krešalo igru. i sad ako imam 6-7 leavova pa najradije bi im glavu zavrnio.
jel ovo do mene il ima jos ljudi...
meni to non stop izbacuje. ja sma mislio da je do mene. al ocito nije. jedno 6-7 puta mi je krešalo igru. i sad ako imam 6-7 leavova pa najradije bi im glavu zavrnio.
Jarvan je neka kombinacija Xina i Malphitea. Ali ulti mu je prilično unikatan i ima strašnu sinergiju sa nunuom. Upravo zato bi on mogao postati vrlo igran,zajedno u timu sa nunuom. Također,Jarvan je zahtjevniji za igrati od obojice ( na prvi pogled mi se tako čini ).
ne bas. jarvan ima najvise slicnosti sa urgotom. pogledajte mu specifike abilitija. ne gledajte kako ih izvodi. sve dmg reduction, usporavanje attack speada, povecavanje vlastitog i dmg i armora i slicno. cisti urgot ability, usporavanje protivnika...
Vidim da i scar prati forume :
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=130964
onak zbilja s emoram zahvaliti riotu. patch mi je resetirao sve video postavke, game postavke i slicno. udjem u igru i katastrofa. sve je na low, rezolucija minimalna, nema sjena nista. od postavki sve je isto resetirano. od 45 minuta koliko je igra trajala samo 10 minuta sam igrao, ostatak sam samo namjestao stavke. i da... onih 6 puta kad mi se zbog njihove krivice srusila igra.. imam 6 leavova. narucio sam HoN, ovo sranje necu ni pipnit vise. ne znam koliko glup moras bit ali oni sa svojim znanjem i gluposcu probijaju plafon. i to je uvijek tako s abesplatnim igrama. uvijek. uvijek su sranje. ali ama bas sve. radije cu platit igru i bit na miru jer radi dobro nego se zajebavat ovim ciganskim smetjem.
onak zbilja s emoram zahvaliti riotu. patch mi je resetirao sve video postavke, game postavke i slicno. udjem u igru i katastrofa. sve je na low, rezolucija minimalna, nema sjena nista. od postavki sve je isto resetirano. od 45 minuta koliko je igra trajala samo 10 minuta sam igrao, ostatak sam samo namjestao stavke. i da... onih 6 puta kad mi se zbog njihove krivice srusila igra.. imam 6 leavova. narucio sam HoN, ovo sranje necu ni pipnit vise. ne znam koliko glup moras bit ali oni sa svojim znanjem i gluposcu probijaju plafon. i to je uvijek tako s abesplatnim igrama. uvijek. uvijek su sranje. ali ama bas sve. radije cu platit igru i bit na miru jer radi dobro nego se zajebavat ovim ciganskim smetjem.
OK (Rammus voice )
Luxx....OMG...
9/0/11...odlična partija!!! I još ranked.
Na mom xfire profilu je SS. Uploader kenja
haters gonna hate 
Treba mi vaše pro mišljenje na Mejai vs. Evil Totem. Mejai - stacka se, na full stacku imam 160 AP i 15% cooldown re. Evil - instantno 75 AP, 15 mane svakih 5 sec, 20% cooldown re.
Ono često u late gamu crknem pa izgubim stakove na mejai, pa sam sav u bedu. Jel bi bilo ok zamjeniti je sa Evil?
Treba mi vaše pro mišljenje na Mejai vs. Evil Totem. Mejai - stacka se, na full stacku imam 160 AP i 15% cooldown re. Evil - instantno 75 AP, 15 mane svakih 5 sec, 20% cooldown re.
Ono često u late gamu crknem pa izgubim stakove na mejai, pa sam sav u bedu. Jel bi bilo ok zamjeniti je sa Evil?
to sam ja bez razmišljanja napravio i sada mi je u svakom bildu morello (ratm XD) evil tome
uh kad se sjetim isčekivanja patcha radi tog itema
nekuzim pola sata tebi treba da si stavis rezu i sve na high, digitron ili kompjuter?
Taj HoN, previse copyiranog od DotA da bi to smatrao igrom.
Vidim da i scar prati forume :
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=130964
Jbg a sta ces :) nego cek mi je jedan iz Riota odgovorio 
prepoznaju pro-a pa odmah odgovoraju Riotovci^^
nekuzim pola sata tebi treba da si stavis rezu i sve na high, digitron ili kompjuter?
Taj HoN, previse copyiranog od DotA da bi to smatrao igrom.
da je tako jednostavno ne bi mi trebalo pola sata. picajzla sam i sve sam imao lijepo uredjeno kako mi je pasalo. najgore je sto nisam mogao pogodit koja je reza bila na pocetku. pa listaj 16 rezolucija pa vidi koliko ce ti trebati. onda u game optionsu iskljucuj i ukljucuj sranja jer s ene sjecas vise koja si imao ukljucena i koja ne. i onda kad sam mislio da sma sve rjesio nakon 20 minuta zahebavanja i vise, vidim da je sve na low. pa da.. racunaj si da sam na podesavanje potrosio 25-30 minuta.
haters gonna hate 
slazem se. siguran sam da ima spuno problema sa mrznjom. ali ovdje se radi o necem drugom - igrici.
slazem se. siguran sam da ima spuno problema sa mrznjom. ali ovdje se radi o necem drugom - igrici.
šta? 
btw. namišta si rezoluciju po ure? pa jednostavno staviš svoju desktop rezoluciju i u LoL-u uopće nema toliko postavki da bi ih namišta toliko vrimena
usput povlacim on oda je LoL originalan. upravo sam nasao jednog heroja kojeg su prekopirali iz druge igre. Ash. Warhammer chaos serija.... zanimljivo je da ash izgleda i ima identicno odjelo i izgled kao i strijelkinja iz warhammera. mogu si mislit samo odakle im inspiracija za druge heroje. toliko o originalnosti. dobro da sam ponovno ga zaigrao inace nikad mi ne bi upalo u oci
šta? 
btw. namišta si rezoluciju po ure? pa jednostavno staviš svoju desktop rezoluciju i u LoL-u uopće nema toliko postavki da bi ih namišta toliko vrimena
ne igram po svojoj desktop rezoluciji. sorry nisu svi ti i ne vole svi sto ti volis. znas, postoji 6 milijardi ljudi na svijetu i nisu svi klonovi tebe. ne vole svi igrat igre preko 3 monitora kao ti.
ne igram po svojoj desktop rezoluciji. sorry nisu svi ti i ne vole svi sto ti volis. znas, postoji 6 milijardi ljudi na svijetu i nisu svi klonovi tebe. ne vole svi igrat igre preko 3 monitora kao ti.
šta ćeš, nisu svi te sriće da budu ka ja...
i nevolin jedino ja igrat na desktop rezoluciji, nego jednostavno ljudkon mozgu i oku odgovara rezolucija koja ti je defaultna od monitora, daj malo se informiraj i nemoj se sramotit
Taman skupljam za Vlada, imam 3400 IP-a i oni roknu skin sale do 7.3. i to Markiza koji mi je odličan. Sada ću se morat ubijati svaki dan da dođem do 6300 IP-a da mogu uzet skin. :D
najsmijesniji match svih vremena :D
ja i jos maokai ostanemo 2 v5 odmah na pocetku i bum aj mid protiv kasse jos i uspijem napraviti 2 killa xD
i onda ovi nam ispushaju inhibove i ja ulecem na njihov team :D
Nnunnu Bot (9:27): long time u ddnt play
where you were
what did u do
college?
job?
vacation?
Tridaros (9:27): play on other account!
Nnunnu Bot (9:27): ah soo :P
l30?
Tridaros (9:28): no 15
Nnunnu Bot (9:28): why?
can u help me?
Tridaros (9:28): because i wanted a new name which has the same ending as the name of a freind rtg
Nnunnu Bot (9:28): i cant find bf sword in store
Tridaros (9:28): under attack
are you ger?
Nnunnu Bot (9:28): only runes and champs
im croatian Tridaros (9:29): k
Nnunnu Bot (9:29): hrvatska
Tridaros (9:29): bf sword is ingame shop
Nnunnu Bot (9:29): :P
Taman skupljam za Vlada, imam 3400 IP-a i oni roknu skin sale do 7.3. i to Markiza koji mi je odličan. Sada ću se morat ubijati svaki dan da dođem do 6300 IP-a da mogu uzet skin. :D
Ček.. Šta?? IPom dobiješ samo originalni skin, nemoš birat, il sam ja krivo razumio
Ček.. Šta?? IPom dobiješ samo originalni skin, nemoš birat, il sam ja krivo razumio
misli skupit 6300 ip da champa kupi duh
moraš imat heroja da bi kupija skin za njega, a on još nema vladimira :)
moraš imat heroja da bi kupija skin za njega, a on još nema vladimira :)
A takoo. Razmem druže majore. Ma to s skinovima je men bezveze. Ak ću si promjenit neki skin - Skin select. Ja ga vidim, ja sretan i zadovoljan, a to što će mi neki klinjo reć Whoaaa awesome Warwick....(a dobro nije ni to loše xd )
hihihihii
nemos me j*bati
napravim delayed quadra soloam 1 v 4 a oni su toliko beskorisni da nemogu ubit 5 nego umru prije neg ja uopste ove ubijem .
i hihihiiihihihihihihih
scar guta svoje riječi .
Prvo rageas na chatu pa sad i na forumu.
Sram i stid da te bude harise xd
hihihihii
nemos me j*bati
napravim delayed quadra soloam 1 v 4 a oni su toliko beskorisni da nemogu ubit 5 nego umro prije neg ja uopste ove ubijem
i hihihiiihihihihihihih
scar guta svoje riječi
Jebote Harise igrat ces samnom sutra. Ako budes failo silovat cu te :D
Jarvan je neka kombinacija Xina i Malphitea. Ali ulti mu je prilično unikatan i ima strašnu sinergiju sa nunuom. Upravo zato bi on mogao postati vrlo igran,zajedno u timu sa nunuom. Također,Jarvan je zahtjevniji za igrati od obojice ( na prvi pogled mi se tako čini ).
Da samo s nunuom :D tek s malzaharom i njegovim w spelom :D upravo odigrah rundu (doduse stvarno suckam s meele dpsovima jer sam suicidalno nastrojen u igri xD) i uspijem s ultijem troje njih uhvatit i malz pukne W i samo im se hp trosi po postotku :D