League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Aerendyl kaže...

Taman skupljam za Vlada, imam 3400 IP-a i oni roknu skin sale do 7.3. i to Markiza koji mi je odličan. Sada ću se morat ubijati svaki dan da dođem do 6300 IP-a da mogu uzet skin. :D

Hahhahahh sada oces Vlada uzeti koliko je nerfan ja za njega ne bio dao 3150 ip lik je sada ubijen u pojam da ga prije nisam uzeo sada ne bio 100 %.

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Aerendyl kaže...

Taman skupljam za Vlada, imam 3400 IP-a i oni roknu skin sale do 7.3. i to Markiza koji mi je odličan. Sada ću se morat ubijati svaki dan da dođem do 6300 IP-a da mogu uzet skin. :D

Hahhahahh sada oces Vlada uzeti koliko je nerfan ja za njega ne bio dao 3150 ip lik je sada ubijen u pojam da ga prije nisam uzeo sada ne bio 100 %.

Scar šta nevalja kod njega više? I daj mi reci, Mejai vs. Evil Totem?

LoL (EU): Aerendyl
16 godina

Dobar je on champ, al nije ni blizu onoj moci koja ga je proslavila...

A za iteme, ovisi jel gines puno u partijama ili ne...

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Vlad je i dalje jedan od jacih champova u igri, samo treba bit oprezan do 5 lvl-a kad mozes malo cesce koristit q i harassat. 

Ja ne mogu vjerovat koliko cesto mi puca net u zadnje vrijeme.. pa jbt bog jedem ih i pukne net 1 min prije kraja matcha.. isse

Uglavnom, dovrsio bi Frozen Mallet i ovo je moj build za njega. Stvarno je odlican champ i ima dobar ult za focusanje nekog

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 8:28 (puls4R).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

a omfg nemogu vsie igrat ovu hebenu igru u svakoj igri leaver il neka glupa spanjolska djeca koja neznaju engleski npsr ja uzmem tarica kao suporta i kazem birajte tanka oni nece i kazu da sam ja tank omfggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg il likovi su mi najjaci napravimo ace umjesto da pushaju oni recall i oodu u jungle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dajte dodajte me za premade jer fkt nemogu vise ovako :(((((( nick:thekonj

i btw elo mi je sa 1200 pao na 850 :(((((((((((((((((((((((88 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 9:26 (NoDiggity).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Aj se ti malo smiri i prestani whineati kao mala beba. I da, Tarick je tank.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Aerendyl kaže...

necu se smirit taric nije tank neg si ti isto noob i volim rageat kao mala beba happy?

15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...
scarface797 kaže...
Aerendyl kaže...

Za Vlada ni jedan od toga ja idem vako,

Hextech revolver,

Cizme za cooldown

Hextech u will of the ancient

Kapica 

Rylais crystal scepter

Zhonyas hourglass

i za zadnji item mozes uzeti bilo sta mozes uzeti lich bane,void staff,abyssal scepter tako nesto.

Ali opet ponavljam da bi sada Vlada tesko uzeo ali ako zelis i ako ti se igra slobodno navali.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:11 (scarface797).
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Aerendyl kaže...

necu se smirit taric nije tank neg si ti isto noob i volim rageat kao mala beba happy?

Zapravo taric moze biti tank, stavise on je mozda jedan od najboljih za tower dive i tenkanje bas zbog w skilla koji mu daje armor i ultimate koji ga heala svake sekunde i jos povecava napad tvojima.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
18 godina
neaktivan
Gayrik je smece od tenka :D on je support i valja samo tako :D po mom misljenju jel :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

vlad, uzmes crvene rune za magic pen i ostale za ap, pocnes s regrowth pendatom i helth potionom, sto brze do kapice, šuze za kuldawn reduction, pa cristal scepter, onda zhonju i dalje kapice, a moze i will of ancients jedan od iteam, radi spell vampa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

AD ezreal je ODLICAN! Neam sto drugo rec, napokon su se sjetili onaj ulti sugavi buffat i sad stvarno owna.. Bolji je nego prije svih nerfova. Evo build koji koristim za njega:

Ionian Boots

Manamune

Bloodthirster

Last Whisper

Banshee's Veil

Trinity Force (ako dobro igrate mozete i sword of the occult umjesto ovog)

Stvarno je predobar s ovim buildom, ima dovoljno armor pen., dosta dmg-a, cd reduction i banshee's zbog nukera koji ce cesto ez-a focusat. 

Inace pocnem s dorans blade, nafarmam dovoljno golda za lvl 1 boots i tear of the godess. Tu vec otprilike imam 1 kill na midu, mozda 2 ak ulti pogodi nekog :p

Prosli match sam uspio nafarmat do 4500 golda pa mi je bilo dovoljno za kupit bloodthirster, dovrsit manamune i zapocet banshee's. I onda su team fightovi, tu prvo opalim ult koji radi dosta dmg-a, odem u fight zadnji sa crvenim buffom i unistim ih. Dotad sam ispuco pun k q skilla i vjerojatno mi se ult vratio zbog 1 sec cd-a kad q pogodi i onda ak neko bjezi samo ult.

Rune su Flat HP quintovi, armor pen marks, mana regen seals i mana regen per lvl glyphs. Summoner spellovi su flash/clarity ili flash/teleport. Tesko ga je uhvatit jer ima 2 flasha (e skill i flash) i tesko mu je pobjec :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 12:39 (puls4R).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobro je xD, znaci nisam jedini kojemu se to dogodilo. Isto sam imao 1250 i pao na 820, al sad mi je 950 jeeeeeee -.-
- ugl. et mislim da me imas kao frenda pa bi mogli razbaciti koju.... 

Mobster12 (EU)
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Aerendyl kaže...
scarface797 kaže...
Aerendyl kaže...

Hextech revolver,

Cizme za cooldown

Kapica 

Rylais crystal scepter

Zhonyas hourglass

i za zadnji item mozes uzeti bilo sta mozes uzeti lich bane,void staff,abyssal scepter tako nesto.

Ali opet ponavljam da bi sada Vlada tesko uzeo ali ako zelis i ako ti se igra slobodno navali.

Ne pitam za Vlada, nego općenito za AP heroje (Anivia, Annie, Swain...). Šta je bolje?

15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...
scarface797 kaže...
Aerendyl kaže...
scarface797 kaže...
Aerendyl kaže...

Hextech revolver,

Cizme za cooldown

Kapica 

Rylais crystal scepter

Zhonyas hourglass

Ne pitam za Vlada, nego općenito za AP heroje (Anivia, Annie, Swain...). Šta je bolje?

ja bi uzeo taj totem, jer uz cdr imas i mana regen i dosta ap-a + ak uzmes jos ionian boots to ti je 35% cdr-a

Mobster12 (EU)
15 godina
neaktivan

Za Ez-reala :D

naravno da je odlican...jucer sam bio svi sveci sta postoje s njim i nakraju izgubili jer je 1 leave predkraj...iako sam mislio da ce mu ulti bit jaci za gro bas i nije al bolje ista nego nista...imo sam 300 ad i na ulti mi je bilo oko +100*(mozda vise ne sjecam se..)...build : berserker boots , lanterna , banshee , bloodthirster , black cleaver , prodam lanternu i kupim infinity..dalje nisam stigo jer smo izgubili kupio bi kao zadnji item phantoma vjerojatno tak da bi bio prejak hahaha

Nick na L0Lu : balkhanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 13:26 (balkhanac).
16 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

naravno da je odlican...jucer sam bio svi sveci sta postoje s njim i nakraju izgubili jer je 1 leave predkraj...iako sam mislio da ce mu ulti bit jaci za gro bas i nije al bolje ista nego nista...imo sam 300 ad i na ulti mi je bilo oko +100*(mozda vise ne sjecam se..)...build : berserker boots , lanterna , banshee , bloodthirster , black cleaver , prodam lanternu i kupim infinity..dalje nisam stigo jer smo izgubili kupio bi kao zadnji item phantoma vjerojatno tak da bi bio prejak hahaha

Ako si imo 300 dmg-a nema sanse da je ult radio +100. Najmanje +190 jer na 18. lvl-u ez ima oko 110 dmg-a bez itema, a ratio na ult je 1.0 bonus ad-a sto bi znacilo da je ult radio +190 ili tako nesto.

Dobar mu je ratio na ultu.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolja runda sa ezom 500 dmga sta sam im radio haha 19:5:17 nemogu staviti sliku zbog nekoga koda u slici nez ni ja .. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

vlad, uzmes crvene rune za magic pen i ostale za ap, pocnes s regrowth pendatom i helth potionom, sto brze do kapice, šuze za kuldawn reduction, pa cristal scepter, onda zhonju i dalje kapice, a moze i will of ancients jedan od iteam, radi spell vampa

Lol nikada sa regrowth pendatom nego sa amplifying tome

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
balkhanac kaže...

Ako si imo 300 dmg-a nema sanse da je ult radio +100. Najmanje +190 jer na 18. lvl-u ez ima oko 110 dmg-a bez itema, a ratio na ult je 1.0 bonus ad-a sto bi znacilo da je ult radio +190 ili tako nesto.

Dobar mu je ratio na ultu.

jbno...stvarno se nesjecam kolko je bilo na ultiu tak negdje je ;)...do neki dan su mi se ljudi smijali zasto si kupovao Ezreala za 6300...evo im sad...in your face ! hahahahaha

Nick na L0Lu : balkhanac
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo sad san igra jednu sa harison i kad san izabra annie prvo se ku*cia da neuzmen nju i da neznan igrat sa njon i da cu failat, onda san na midu teema ubia 2 puta pa mi je reka da znan igrat sa njon da bi ga vec ubia vise puta, kad san se nafida onda mi je reka da san samo kra killeve, harise stvarno si mi diga živce danas {#}

0 0 hvala 0
16 godina
slimyyy kaže...

evo sad san igra jednu sa harison i kad san izabra annie prvo se ku*cia da neuzmen nju i da neznan igrat sa njon i da cu failat, onda san na midu teema ubia 2 puta pa mi je reka da znan igrat sa njon da bi ga vec ubia vise puta, kad san se nafida onda mi je reka da san samo kra killeve, harise stvarno si mi diga živce danas {#}

trolla sam taj match a u teamfightu svaki last hitt s q sam broja :D

5 /0 realni score s stilevima 

i 2 si mi stila bote :P

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

noob ko noob:DD

LoL nick:CroDino (EU)
16 godina
League Of Legends

Haters gonna hate jel tako :D

pjesma za slimyyya :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 15:56 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

trolla sam taj match a u teamfightu svaki last hitt s q sam broja :D

5 /0 realni score s stilevima 

i 2 si mi stila bote :P

ti si stvarno noob ili si samo glup? :)

a šta misliš ko napravi najveći dmg u team fightu, ti nisi sigurno

16 godina
League Of Legends

OFC  haters gonna hate :D

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

OFC   haters gonna hate :D

Razmisli dobro prije nego što nešto kažeš.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
18 godina
neaktivan
Kako me taj timo iritira -_- par puta naletih na par likova koji su me maksimalno rejpali s timom dok sam ja bio kassadin i nisam vjerovao sta mi radi -_- gore mi je igrat protiv njega na midu nego proti ashe :/ pogotovo ako ima vampiric scepter i hp/mana regen :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Kako me taj timo iritira -_- par puta naletih na par likova koji su me maksimalno rejpali s timom dok sam ja bio kassadin i nisam vjerovao sta mi radi -_- gore mi je igrat protiv njega na midu nego proti ashe :/ pogotovo ako ima vampiric scepter i hp/mana regen :S

Uuu pa teemo je daleko najgori mid.. Najbolje je maxat e skill ja mislim, di s autoattackom radi jos pun k dmg-a od otrova.. a tek gljive lol, rade bi karthusov ulti nego da stanem na 2 gljive sa low hpom D:

16 godina
neaktivan
League Of Legends

igrali ja i NoDiggity ranked, ovu zadnju nas je išlo dobro dok naš tank cho nije počea failat, imali su 4 AP-a i 1 DMG-a, a on je ima oko 250 armora i 80 MR-a i naravno ništa nije moga iztenkat, samo radi noobova gubin

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice