League Of Legends EU : KeiichiAssassin
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije još koliko ja vidim.
On je vjerovatno na usu :F
Sta vi mislite o buildu?
Dobro izgleda, prilično slično sam ja išao, samo išao na lifesteal ne lampuša, i na kraju prodao boots i krenuo na drugi phantom dancer.
Igra trajala nesto sitno iznad jedne vure, ovaj build je bio odlican, al sad kad si razmislim, u zadnjih 20 min, konstantno su mene fokusirali, trebao sam zrtvovati nesto, i nabaciti sunfire cape za vece preživljavanje u group fightima.
ffs riot i zbugovana igra meni zbuggan store ( ingame item store ) sad nemogu nista kupovat nijedan match osim recommended itema 
ffs riot i zbugovana igra meni zbuggan store ( ingame item store ) sad nemogu nista kupovat nijedan match osim recommended itema 
za tebe nooba ni netriba više ;)
btw. Jarvan je 4800 IP-a
btw. Jarvan je 4800 IP-a
OFC sa ekstremno sarkasticnim nanosima :D
HOTSHOT IGRA S NOVIM
http://www.own3d.tv/live/214/CLGaming.net_-_Counter_Logic_Gaming
AUU kak je dobar jbt :) .
btw. Jarvan je 4800 IP-a
OFC sa ekstremno sarkasticnim nanosima :D
HOTSHOT IGRA S NOVIM
http://www.own3d.tv/live/214/CLGaming.net_-_Counter_Logic_Gaming
ovo je live*?
da sacekaj da ucita
da sacekaj da ucita
ma ide mi bez problema samo sam pito a i sad vidim da pise gore live :$
edit:zabb kako se zove jel mi mozes reci daga dodam il je us?
us duh , pa hotshotGG :D
ne kuzim?
pa hotshot znas ko je hotshot ?
ne kuzim?
Kaže ti da igra na američkom serveru i da mu je ime hotshotGG
ne kuzim?
znam da je us al nisam skuzio za ime ;)
ne kuzim?
Al vjeruj mi ne zelis njega u timu, to ti je imbecil,kreten i najveci rager kojeg je lol ikada imao, je*o slimyy,harisa i scarface-a ;D
ne kuzim?
Al vjeruj mi ne zelis njega u timu, to ti je imbecil,kreten i najveci rager kojeg je lol ikada imao, je*o slimyy,harisa i scarface-a ;D
hahahhahahahhahah xDD e jeste za ranked 5 vs 5? sad odmah?
Ja bi igrao ranked al nisam strucan sa tim :P ne znam koje heroje trebam uzimat i to x) i plus nemam elo.
Dodaj me ako me nemas: Alkser
Ja bi igrao ranked al nisam strucan sa tim :P ne znam koje heroje trebam uzimat i to x) i plus nemam elo.
Dodaj me ako me nemas: Alkser
lol ne seri :P aj prihvati
nekužin te, kad ja to rage-an?
nekužin te, kad ja to rage-an?
Ma nikad..
Jeli vi imate problema sa laggom u champion selectu?
daaaaaaaaaaaaa ludimmmmmmmmmmmmm omffffffffffffggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hebeni RIOOOOOOOOOOOOOOOOOT VEC 1 SAT NEMOGU POCET S IGROMMMMMMM I TO MI SE DNS VEC 3 PUTA JOS DOGODILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OMFFFFFFFFFFFFFFFFFFFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
Dje nemam, malo prije na ranked laga ko ludo bili ja i diginity, nisam mogao banovat champa jbt -.-
Dje nemam, malo prije na ranked laga ko ludo bili ja i diginity, nisam mogao banovat champa jbt -.-
omfggg sad jos trebam cekat 5 min -.-"""
omfggg sad jos trebam cekat 5 min -.-"""
Onaj lik nije mogao champa izabrat -.- Prvo mu izabere Sivira pa onda Jaxa. A tebi Alistara -_-"
oce ko treba nam jso jedan za 3 vs 3 rankeed omah saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
onak wtf. ja se vise ne mogu spojit u igru.
kad krene loading screen ankon sto se locka sve se srusi i pise (internet explorer error. please restart the application). wtf?! jel ima tko slicnih sranja?!
ok..nista... listam regsitri i vidim nema jave nigdje. sve mi je jasno. hahahahaha
eto kad ja moram testirati OS sustave da vidim koji je bolji. hebemti 2 dana nisam spavao.
nista. odustajem od igre. problem ljudi je sto uvijek moraju izdat neki patch sa kojim zaseru sve. veselo im bilo. stalno izbacuje launcher error