League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.607
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio Maokai-a, ide na isprobavanje

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

De javi kak uspijevas koristiti ulti od maokaia! Meni nije bas koristan i jos nema velik HP kao tank, cak su mi drugi likovi koji nisu tankovi imali veci HP...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
gaggo kaže...

De javi kak uspijevas koristiti ulti od maokaia! Meni nije bas koristan i jos nema velik HP kao tank, cak su mi drugi likovi koji nisu tankovi imali veci HP...

pa ulti baciš svaki team fight ili kad god uletiš u neki manji fight, znači bacaš ga kad god možeš radi malog cd-a, smanjuje dmg koji svi u njemu primate i kasnije kad opet pritisneš R radi dmg ovisan o tome koliko ste vi dmg-a primili

16 godina
League Of Legends

pokusavao sam ga koristiti tako, al svaku put ili oni svi pobjegnu iz kruga ili me prije toga ubiju, jer mene napadaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ako ste u negativno w / l ratiu i slicno preporucujem ovo 

3v 3 i uzet trimera ni rune ne trebas samo deri 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

E ovo se zove GIFT hahaha. Otisao na ranked i pri loading mi izbacivalo onu debilnu poruku za firewall da nemoze uc. Odem i odigram 3 mape Black Opsa izadjem i pogledajte sta me ceka, free 404 IP-a, dignut rating na ranked i free WIN a nsiam igrao niti sekunde jos ni LEAVE nisam dobio {#} Slimy who's lucky!

Daj mi objasni kako si došao do lvl 30 a imaš 12 pobjeda i 12 gubitaka, odnosno 24 igre?

http://micromanagements.blogspot.com/
16 godina
Creative kaže...
D3ViL kaže...

E ovo se zove GIFT hahaha. Otisao na ranked i pri loading mi izbacivalo onu debilnu poruku za firewall da nemoze uc. Odem i odigram 3 mape Black Opsa izadjem i pogledajte sta me ceka, free 404 IP-a, dignut rating na ranked i free WIN a nsiam igrao niti sekunde jos ni LEAVE nisam dobio {#} Slimy who's lucky!

Daj mi objasni kako si došao do lvl 30 a imaš 12 pobjeda i 12 gubitaka, odnosno 24 igre?

to je ranked ima 12 pobjeda i 12 loseva na rankedu

18 godina
League Of Legends

Zato što tu vidiš samo Ranked igre, znači odigrao je oko 25,26 rundi na ranked, dok se Normal ne vide tu.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://reignofelementz.com/2011/the-aspects-of-jungling

ko jungla nek procita   {#}

pogledajte kak skinovi ingame izgledaju prije neg ih kupite

http://lol.zone.gamebase.com.tw/zone/lol/skin_view

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 13:50 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Creative kaže...
D3ViL kaže...

LOL to su ranked statsi

18 godina
Creative kaže...

Ma to je ranked koji mi se neda igrat Solo a rjetko se nadje tim. Na normal imam odigrano oko 1400-1500 matcheva {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Creative kaže...

Ma to je ranked koji mi se neda igrat Solo a rjetko se nadje tim. Na normal imam odigrano oko 1400-1500 matcheva {#}

haha ti na ranked imaš kolko ja na normal, nisam čovjek od cjelodnevnog igranja :)

http://micromanagements.blogspot.com/
18 godina
Creative kaže...

haha ti na ranked imaš kolko ja na normal, nisam čovjek od cjelodnevnog igranja :)

A sta da ti kazem ja ovo cudo igram jos od prosle godine svaki dan po 1-2 matcha. Zarazno je {#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto su neki dobili 10 win boost a neki ne?

LoL Nick (EU) mamatisekurva

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ionako san ovisan o doti pa eto sad i ovo :PP

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 16:44 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
17 godina
skandalouz kaže...

Zasto su neki dobili 10 win boost a neki ne?

kak znas da su neki dobili a neki ne?

jesi ti dobio?

17 godina
neaktivan
League Of Legends

nisam dobio, ali je dobio prijatelj iz razreda....

i ovaj riot je stvarno počeo izluđivat, prvo na rankedu uopce nisam mogao birat champa i dobio sam random gragasa, poslje toga odem igrat normal i kada je igra trebala krenit samo mi je pisalo game starting i tako je bilo dobrih pet minuta dok sam resetiro launcher i uniso ponovo svi su bili lvl 5-6 i kad sam ja uniso u igru mf je leavala  i na kraju igre nisam je mogo reportat oooooo

LoL Nick (EU) mamatisekurva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ide mi ova igra svaki dan da ne kazem na sta .. dodem iz skole ocu odigrat rundu dvije i cekam u redu i cekam jedan sat i nakraju nisam nista igro jer sam ceko -.- svaki dan isto likovi leavaju a nemos ih reportat ..-.- toliko leavera i crashanja game da poludis igram dotu zasad dok se ne smiri... -.- a nece dugo a na doti ono malo teze jer nemogu koristit q,w,e,r :D

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

koji je ovo vrag s njihovim serverima, pa više nema dana kad ne trebam čekati da bi se mogao logirati.... {#}

i kako je to tako naglo došlo ? mislim igram od proljeća 10' i tek sam sad nedavno to vidio. Što je tako popularna postala?

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ffs 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 19:55 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ffs 

same. ne budu sredili budem ju izbrisao i radije si kupio HoN. a dotad bude sljakao opet quake wars. inace ja sam 1623 xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 19:56 (Rabenbal).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

omg što je ovo došao sam do lvl 18 i maklo mi je sve IP koje sam imao što se dogodilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peky kaže...

omg što je ovo došao sam do lvl 18 i maklo mi je sve IP koje sam imao što se dogodilo?

samo resetiraj klijent. i to je sve. dogodilo se i meni. sam ako izadjes iz launchera nes tako skoro nazad xD

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo tek sam sad uspio ući xD.. sve je riješeno, hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme 20 min queue, mogu li nekako ugasiti muziku ovog launchera?

The best things in life aren't things.

2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

a u ku*cu meni jos od septembra bug da mi se crasha pvp net poslije svakog matcha nisam opracao toliko paznju ali sad nakon svakog matcha cekaj 20 min -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ajme 20 min queue, mogu li nekako ugasiti muziku ovog launchera?

ako imas sedmicu dolje desno ides na zvucnik(speaker) pa mixer i smanjis na nulu PVP .

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
League Of Legends
lol nick: killerfromabove(EU)

1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Radije cu cekat 10-20 minuta ako ce to privremeno dovest do stabilnosti servera, nego da stalno imamo probleme ko zadnja 2-3 dana. Harise reinstalriaj igru onda ili cekaj po 20 minuta i nije neka steta {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

probao  2 put -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice