League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Rabenbal kaže...

slazem se. same. brijem da ne budem je jos dugo igrao. jos jednom dozivim ono sto sam danas dozivio brisem ju. uninstal i kraj. lik uzme cranka. cisti hebeni tank. i bilda ga u HEBENOG ASSASSINA i puca mu ability kao za magea. 

blitz čisti tank? jel ti znaš o čemu pričaš {#}

15 godina
protjeran
League Of Legends

dodaj me ko hoce za ranked:thekonj(dobio sam ovaj acc besplatno pa koje igro s njim vise nije on)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

u biti slazem se da blitz nije tenk :D ali ako su oni imali "lack of tank" ili chara koji ne moze tenkat mislim da blitz moze to ako kupuje warmorg, i armor i resist.. mozda cak moze i dobro tenkat jer kad svi trknju na njega on ulty i silence cijeli team sto ih sj*be :D u biti igrao sam tank blitz u 3x3 i tu je dobro funkcioniralo... vidio sam cak jednoga 5x5 tak jer nisu imali tenka pa je on tenkao i mogu rec jako je dobro uradio posao lik :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 23:14 (Keiichi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

u biti slazem se da blitz nije tenk :D ali ako su oni imali "lack of tank" ili chara koji ne moze tenkat mislim da blitz moze to ako kupuje warmorg, i armor i resist.. mozda cak moze i dobro tenkat jer kad svi trknju na njega on ulty i silence cijeli team sto ih sj*be :D u biti igrao sam tank blitz u 3x3 i tu je dobro funkcioniralo... vidio sam cak jednoga 5x5 tak jer nisu imali tenka pa je on tenkao i mogu rec jako je dobro uradio posao lik :D

upravo bas to. medjutim lik ocito ne kuzi. jer smo svi bili assassini i mageovi i imali smo dobar dmg. veci neg njihovi i trebao nam je samo netko sa masom hp-a i armora da povede fajt. ne treba nam duze od 10 sec da njihovih 5 heroja pokopamo. ali lik jendostavno nije sposoban kuziti. na kraju protivnicki tankovi kad su nakon sat i pol uspjeli doci do neke mizerne love sto su napravili?! pa pouzimali te armore i mos ih slikat. mi tanka nemamo, ja sam pokusao glumit tanka ali sam zato si morao osakatiti dmg a s obzirom da sam bio "lider" u cijelom timu jednostavno smo popusili na kvadrat. jer sam ja izlazio jedini iz fajta 1vs3 ziv ili 1vs4 dok drugi su jedva 1v1 dobivali. urgot nije jak kad se igra oduzi. ako u prvih sat vremena ili sat i pol se igra ne privede kraju uz tri protivnicka tanka ja sam povjest ako ja nemam u svom timu tanka. uz to ima i onu kuku tako da smo mogli zavrsit cijelu igru u prvih 40 minuta jer sam se ja u prvih 14 minuta nabro 6 kilova i 0 puta umro. samo sto lik jednostavno nije zelio. nije htio prisustvovat u pushu, imali smo 5 prilika za unistit njivove one spawn shitove i lik nece, jednostavno sa punim healthom on ide farmat a svi protivnicki heroji su mrtvi. d-ebil. sto da kazem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 23:21 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Rabenbal kaže...

slazem se. same. brijem da ne budem je jos dugo igrao. jos jednom dozivim ono sto sam danas dozivio brisem ju. uninstal i kraj. lik uzme cranka. cisti hebeni tank. i bilda ga u HEBENOG ASSASSINA i puca mu ability kao za magea. 

da znam.

15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Umad bro? {#} 

Šalim se, nego daj ti počni malo ljepše pisat te poruke, sve ti je natrpano, sva mala slova, to je katastrofa čitat. A što se tiče Blitzcranka, nije to ništa, jučer igramo premade nas 4 plus jedan random (Blitz) i lik kaže da je počeo nedavno s tim likom jer je free. Reko ajd, nema veze, nas 4 možemo izvuć pobjedu ukoliko nitko ne feeda. I što se desilo? Lik ih je nafeedao i onda leavao igru, oni su nas pobjedili i frajer nije dobio leave (WTF RIOT, WTF??). 

Rundu kasnije, ista situacija, ali umjesto Blitz-a Tryndamere. Taj biser se zaleti na njih ispod turreta, uključi ulti na skoro punom hp-u i taman kad mu turret skine taj hp, istekne mu ulti i lik umre. Imao je 1-7-x i leavao rundu, što je mene opet šokiralo, da na lvl 30, u rundama sa prosječnih 600-700 winova po igraču ima leavera (i on i Blitz su bili oko 150 winova). Naravno izgubili smo i tu rundu, ali ono najgore je došlo na kraju. Ni taj Tryndamere nije dobio leave kao ni Blitz, pa reko koji k*rac je to... poludio sam i prestali smo igrati onda.

Iako nisu ove situacije izolirani incidenti nego se dost često ponavljaju, sinoć je bilo katastrofa jer nam je trebalo 3 i pol sata da uđemo u rundu i onda nas ovako sjebu retardirani idioti.... katastrofa u što se ovaj LoL pretvorio...

znaci to se stalno dogadja? pa jel postoji neki nacin da se to sredi. mislim ja protiv nubova nemam nista, i sam sam nub ali protiv takvih d-ebila, iskreno ja bi to samarao. dota kad sam je igrao dvanih dana nikad se nisam ni nazivcirao. bilo je ugodno igrat. al ovo, boze pa ja ne znam kakva spodoba moras bit da ides igrat igru koja je 100% timska i gdje bez dobre kooperacije ne mozes pobjediti ides namjerno usrat cijeli tim. ja sam do sada jednom izasao i to zbog jednog lika koji je igrao sa xinom, i nafeedao kennena do bola. nisam imao zivaca. na 9 lvl kenne je doslovce bio besmrtan sa svojim ultijem. sto s etice pisanja. neda mi se. na forum dodjem sav umoran od posla i ucenja i onda odigram malo da s eopsutim i umjesto da se opsutim budem nazivciran jos i sad jos da gledam na malo i veliko slovo, č i ć i slicno... neda mi se.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 23:29 (Rabenbal).
15 godina
protjeran
Rabenbal kaže...
slimyyy kaže...
Rabenbal kaže...

da znam.

neznas

15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Rabenbal kaže...
slimyyy kaže...
Rabenbal kaže...

da znam.

neznas

znam jer znam kakva je situacija bila. ti ne znas. stoga postedi me preseravanja.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Rabenbal kaže...
uninstal i kraj. lik uzme cranka. cisti hebeni tank. i bilda ga u HEBENOG ASSASSINA i puca mu ability kao za magea.

To sto je Blitz free pa je covjek failo neznaci da je los na AP. Naprotiv, ODLICAN je ako znas sta radis i kako igras. To sto si ti vidio mozda pri gledanju store da on stoji u TANK sekcij nenzaci nista, i Malphalite stoji pod DPS pa je opet odlican tank {#} Prednost ove igre je modabilnost i raznolikost, od Xin-a mozes napravit samo takvog tanky lika dok od Alistara mozes sklepat solidnog AP-a samo je masta granica. . .

ma do sada meni je najgori protivnik malphalite od tankanja. sa ostalima nemam bas problema. i ona dr mundo. njih dva kad s enatankaju, ono da je 1v1 klali bi se 20 minuta mozda i vise.

a hebiga mi smo ipak trebali inicijatora, a crank je odlcian ejr ima kuku i brzo moze nabubat hp i armor si. lik 1v1 nikog nije mogao ubit. a igra navodno stalno samo sa njim. pa su mu bili krivi drugi jer imaju tier 3 runa i slicno. bas. ne znam akko sam ih ja sa tier 2 runama bez problema slagao pod kilove onda. lik uopce nije htio sudjelovat u igri a usao je u igru. najgora stvar. mislim ak mu se igra diablo nek ide igrat diablo i ubija creepove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 23:37 (Rabenbal).
15 godina
protjeran
Rabenbal kaže...
NoDiggity kaže...
Rabenbal kaže...
slimyyy kaže...
Rabenbal kaže...

da znam.

neznas

znam jer znam kakva je situacija bila. ti ne znas. stoga postedi me preseravanja.

pojma nemas i nemoj pisat nekoliko postova zaredom :SS

18 godina
Rabenbal kaže...

a hebiga mi smo ipak trebali inicijatora, a crank je odlcian ejr ima kuku i brzo moze nabubat hp i armor si.

Kad vec moras odgovorit svakom koristi visestruki citat i sve pregledno strpaj u jedan post. . ., cjela stranica je u tvom piskaranju 5 postova {#}

Dzaba ti Q ako ce ga on miss-at i nece inicirat nista. Ja osobno vise preferiram Malph, Ramusa, Shena kao tankove uz Off tanka kao Mundo ili Keiser.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
protjeran
Rabenbal kaže...
D3ViL kaže...
Rabenbal kaže...
uninstal i kraj. lik uzme cranka. cisti hebeni tank. i bilda ga u HEBENOG ASSASSINA i puca mu ability kao za magea.

To sto je Blitz free pa je covjek failo neznaci da je los na AP. Naprotiv, ODLICAN je ako znas sta radis i kako igras. To sto si ti vidio mozda pri gledanju store da on stoji u TANK sekcij nenzaci nista, i Malphalite stoji pod DPS pa je opet odlican tank {#} Prednost ove igre je modabilnost i raznolikost, od Xin-a mozes napravit samo takvog tanky lika dok od Alistara mozes sklepat solidnog AP-a samo je masta granica. . .

ma do sada meni je najgori protivnik malphalite od tankanja. sa ostalima nemam bas problema. i ona dr mundo. njih dva kad s enatankaju, ono da je 1v1 klali bi se 20 minuta mozda i vise.

a hebiga mi smo ipak trebali inicijatora, a crank je odlcian ejr ima kuku i brzo moze nabubat hp i armor si. lik 1v1 nikog nije mogao ubit. a igra navodno stalno samo sa njim. pa su mu bili krivi drugi jer imaju tier 3 runa i slicno. bas. ne znam akko sam ih ja sa tier 2 runama bez problema slagao pod kilove onda. lik uopce nije htio sudjelovat u igri a usao je u igru. najgora stvar. mislim ak mu se igra diablo nek ide igrat diablo i ubija creepove.

AP Blitz u pravim rukama rula, takodjer sam snimio da je na rankedu Blitz sve cesce medju onima kojima sljedi pick ban i to sigurno ne zbog njegovih tank sposobnosti, a ona je on{#} i nije tank...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 4:54 (dado8).
16 godina
League Of Legends

a blitz je offtank /ap/dps carry on nemoze tenkat ali moze carryat pogotovo ap blitz rula svakih 20 sec ogroman dmg s ultiem :=)

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

e crnci kako preporucit riotu champa da napravi?imam ideju :)

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ZoRz1 kaže...

e crnci kako preporucit riotu champa da napravi?imam ideju :)

Odi ovdi

A vi niggeri gore sto se prepirete aj dosta :D Blitz MOZE tenkat ako je to potrebno i ako nisu imali tenka... i dobro moze to obavit... a posto ne igram blitza ne znam kakav je na AP i dps il sto vec tako da ne ulazim u to... al MOZE tenkat po potrebi :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 15:46 (Keiichi).
16 godina
League Of Legends

hebenti igru svaki hebeni put jedan fida twitch 17 /1  , svaki hebeni put je loss i svaki hebeni put je waiting for stats i nece da ucita da ih reportam ma J*BEMU SVEEEE !!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

hebenti igru svaki hebeni put jedan fida twitch 17 /1   , svaki hebeni put je loss i svaki hebeni put je waiting for stats i nece da ucita da ih reportam ma J*BEMU SVEEEE !!!

Toooo Harise, POLUDIIIII !!!!!! :D Tako točno i moje runde idu, pa sad malo pauziram od LoL-a...

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
League Of Legends

novi FotM AD carry soraka moze i barona soloat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Naravno opet 4v5 stalno fokus na mene...

Quadra opet...

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 17:20 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

o hebem im mater....koji qurac je sad to kad se logiras piše nesto da moras cekat...pa mamu im glupu{#}

LoL nick:CroDino (EU)
16 godina
League Of Legends

mah first game ever pa mije bio build ono samo eksperiment

slimyy cekaj komp sam resetao pa sma u login que

ffssssss

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 18:13 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

mah first game ever pa mije bio build ono samo eksperiment

slimyy cekaj komp sam resetao pa sma u login que

ffssssss

tak je i meni....mamu im......

16 godina
League Of Legends

lol ovako mi stoji vec 5 minuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Zato ja igram WoW, rucam, gledam TV alibrowse negasim Muahahahaha {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Zato ja igram WoW, rucam, gledam TV alibrowse negasim Muahahahaha {#}

Stvarno si Devil {#}

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 18:58 (scarface797).
16 godina
neaktivan

jbt al ovo nerazumijem.....333 sam u quaue,pa koji je to qurac....cijeli dan cekam da si odigram jednu,al nista

16 godina
League Of Legends

im so epic , im the pvp net server im always filled up and crash everyday (sing )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CroDino kaže...

jbt al ovo nerazumijem.....333 sam u quaue,pa koji je to qurac....cijeli dan cekam da si odigram jednu,al nista

501. aka 43 minute ^^

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ja sam bio 340 u redu i za 5min sam ušao makar je pisalo da treba čekati 36min.

http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja samo stojin online u igri, ne igran, ne radin ništa, zauziman misto i trollan :D

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice