kupio Maokai-a, ide na isprobavanje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
De javi kak uspijevas koristiti ulti od maokaia! Meni nije bas koristan i jos nema velik HP kao tank, cak su mi drugi likovi koji nisu tankovi imali veci HP...
De javi kak uspijevas koristiti ulti od maokaia! Meni nije bas koristan i jos nema velik HP kao tank, cak su mi drugi likovi koji nisu tankovi imali veci HP...
pa ulti baciš svaki team fight ili kad god uletiš u neki manji fight, znači bacaš ga kad god možeš radi malog cd-a, smanjuje dmg koji svi u njemu primate i kasnije kad opet pritisneš R radi dmg ovisan o tome koliko ste vi dmg-a primili
pokusavao sam ga koristiti tako, al svaku put ili oni svi pobjegnu iz kruga ili me prije toga ubiju, jer mene napadaju.
E ovo se zove GIFT hahaha. Otisao na ranked i pri loading mi izbacivalo onu debilnu poruku za firewall da nemoze uc. Odem i odigram 3 mape Black Opsa izadjem i pogledajte sta me ceka, free 404 IP-a, dignut rating na ranked i free WIN a nsiam igrao niti sekunde jos ni LEAVE nisam dobio
Slimy who's lucky!
Daj mi objasni kako si došao do lvl 30 a imaš 12 pobjeda i 12 gubitaka, odnosno 24 igre?
E ovo se zove GIFT hahaha. Otisao na ranked i pri loading mi izbacivalo onu debilnu poruku za firewall da nemoze uc. Odem i odigram 3 mape Black Opsa izadjem i pogledajte sta me ceka, free 404 IP-a, dignut rating na ranked i free WIN a nsiam igrao niti sekunde jos ni LEAVE nisam dobio
Slimy who's lucky!
Daj mi objasni kako si došao do lvl 30 a imaš 12 pobjeda i 12 gubitaka, odnosno 24 igre?
to je ranked ima 12 pobjeda i 12 loseva na rankedu
Zato što tu vidiš samo Ranked igre, znači odigrao je oko 25,26 rundi na ranked, dok se Normal ne vide tu.
http://reignofelementz.com/2011/the-aspects-of-jungling
ko jungla nek procita 
pogledajte kak skinovi ingame izgledaju prije neg ih kupite
Slimy who's lucky!
LOL to su ranked statsi
Ma to je ranked koji mi se neda igrat Solo a rjetko se nadje tim. Na normal imam odigrano oko 1400-1500 matcheva 
Ma to je ranked koji mi se neda igrat Solo a rjetko se nadje tim. Na normal imam odigrano oko 1400-1500 matcheva 
haha ti na ranked imaš kolko ja na normal, nisam čovjek od cjelodnevnog igranja :)
haha ti na ranked imaš kolko ja na normal, nisam čovjek od cjelodnevnog igranja :)
A sta da ti kazem ja ovo cudo igram jos od prosle godine svaki dan po 1-2 matcha. Zarazno je 
Zasto su neki dobili 10 win boost a neki ne?
ionako san ovisan o doti pa eto sad i ovo :PP
Zasto su neki dobili 10 win boost a neki ne?
kak znas da su neki dobili a neki ne?
jesi ti dobio?
nisam dobio, ali je dobio prijatelj iz razreda....
i ovaj riot je stvarno počeo izluđivat, prvo na rankedu uopce nisam mogao birat champa i dobio sam random gragasa, poslje toga odem igrat normal i kada je igra trebala krenit samo mi je pisalo game starting i tako je bilo dobrih pet minuta dok sam resetiro launcher i uniso ponovo svi su bili lvl 5-6 i kad sam ja uniso u igru mf je leavala i na kraju igre nisam je mogo reportat oooooo
Ide mi ova igra svaki dan da ne kazem na sta .. dodem iz skole ocu odigrat rundu dvije i cekam u redu i cekam jedan sat i nakraju nisam nista igro jer sam ceko -.- svaki dan isto likovi leavaju a nemos ih reportat ..-.- toliko leavera i crashanja game da poludis igram dotu zasad dok se ne smiri... -.- a nece dugo a na doti ono malo teze jer nemogu koristit q,w,e,r :D
koji je ovo vrag s njihovim serverima, pa više nema dana kad ne trebam čekati da bi se mogao logirati.... 
i kako je to tako naglo došlo ? mislim igram od proljeća 10' i tek sam sad nedavno to vidio. Što je tako popularna postala?
ffs
same. ne budu sredili budem ju izbrisao i radije si kupio HoN. a dotad bude sljakao opet quake wars. inace ja sam 1623 xD
omg što je ovo došao sam do lvl 18 i maklo mi je sve IP koje sam imao što se dogodilo?
omg što je ovo došao sam do lvl 18 i maklo mi je sve IP koje sam imao što se dogodilo?
samo resetiraj klijent. i to je sve. dogodilo se i meni. sam ako izadjes iz launchera nes tako skoro nazad xD
Evo tek sam sad uspio ući xD.. sve je riješeno, hvala ;)
Ajme 20 min queue, mogu li nekako ugasiti muziku ovog launchera?
a u ku*cu meni jos od septembra bug da mi se crasha pvp net poslije svakog matcha nisam opracao toliko paznju ali sad nakon svakog matcha cekaj 20 min -.-
Ajme 20 min queue, mogu li nekako ugasiti muziku ovog launchera?
ako imas sedmicu dolje desno ides na zvucnik(speaker) pa mixer i smanjis na nulu PVP .
to je zbog lige prvaka http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=126838
Radije cu cekat 10-20 minuta ako ce to privremeno dovest do stabilnosti servera, nego da stalno imamo probleme ko zadnja 2-3 dana. Harise reinstalriaj igru onda ili cekaj po 20 minuta i nije neka steta 
probao 2 put -.-