ja imam 5500 ip, jos maslo pa kupujem drvenog.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zakon je igrica,adajte me nick p1k1p
nisam pozalio sta sam kupio olafa :D
Evo i ja sam poceo igrat pa me dodajte Archy441
Ajd, nakon par rudni sa Ryzeom skužio da nije nesto nerfan, tu i tamo se osjeti malo nerf ultija, al opcenito nije loše.
Q spell nema neku velku ulogu sad, makar dobro dojde kad treba nekog last hit za kill jer ima dobar range. Još se da dobro ownati s njim.
Nisam bas pratio temu no zasto vise nema 5v5???
ima ima 5 v5
Gdje si naso ove custom avatare?
mogu reci da sam tolko popi*dio na igricu da neznam ocu vise igrat...zbog svakakvih sranja...leavera nooba i tih s*anja....previse nerviranja
slazem se. same. brijem da ne budem je jos dugo igrao. jos jednom dozivim ono sto sam danas dozivio brisem ju. uninstal i kraj. lik uzme cranka. cisti hebeni tank. i bilda ga u HEBENOG ASSASSINA i puca mu ability kao za magea. i pitam d-ebila, kakav mu je to bild, trebamo tanka ne nekog ludjaka koji je uzao tank charactera i bilda ga u hebenog magea. i lik pocne srat i vrijedjat i posaljem ga u 3pm. 300000 puta smo mogli pobjediti ali ne. i na kraju ja sam imao oko 7000 love i pune slotove svojih itema. i sto drugo, otisao sam u tenka, zamjenio svoje prijasnje iteme sa tank itemima, armour i health jer eto crank d-ebil koji je lvl 19 champ to nije u stanju. nijendom nije stao na lane, samo je farmao. kilove skupio njih 5 od toga je 19 puta umro kraduci tudje i naravno ja kad sam zadnjih 10 minuta odlucio prijeci u tanka jer d-ebil ne zna igrat sa tankom izgubio sam oko 60% dmg na svojim toxic chargeovima i slicno. pogadjate, spusili smo. 2 hebena sata je partija trajala, 2 hebena sata. pa da mi je susjed ozbiljno bi mu takvu sljivu osao priljepit na oko da mjesec dana ne bi mogao gledat na to oko. totalno mi je tlak skocio. ne da ima previse nubova vec ima previse debila.
uglavnom zavrsio sam sa:
18 - 10 - 8
kao sto se moze vidjeti cijeli tim je ni za hurac bio jer smo se uspjeli samo 8 puta skupiti jer oni moraju ici solo na 3 protivnicka tanka. ostalo je bilo 1v3,1v4,1v1 i slicno. mislim nisam ni ja nest posebno dobar al hebote ako je lik tank/assassin onda ga bildas tako, ako je cisti tank ond ides u hebeni cisti tank, ako je mage ides na ability... neki likovi mi nikad nece biti jasni. ne mogu vjerovat da mi je netko u igri digao toliko zivac. inace nikad mi se nije dogodilo da nekom prijetim sakom, ali ovaj lik je prvoklasni d-ebil. i jos se ide prepirat onda. mislim wtf... suti i gubi se iz igre umjesto da s-eres okolo i nista ne radis cijelu igru. srusimo im sve tornjeve crank sove surrender, vodimo, debil opet zove surrender... totalni debil nad debilima.
e nemrem se sjetit..probaj googlat...
mogu reci da sam tolko popi*dio na igricu da neznam ocu vise igrat...zbog svakakvih sranja...leavera nooba i tih s*anja....previse nerviranja
slazem se. same. brijem da ne budem je jos dugo igrao. jos jednom dozivim ono sto sam danas dozivio brisem ju. uninstal i kraj. lik uzme cranka. cisti hebeni tank. i bilda ga u HEBENOG ASSASSINA i puca mu ability kao za magea. i pitam d-ebila, kakav mu je to bild, trebamo tanka ne nekog ludjaka koji je uzao tank charactera i bilda ga u hebenog magea. i lik pocne srat i vrijedjat i posaljem ga u 3pm. 300000 puta smo mogli pobjediti ali ne. i na kraju ja sam imao oko 7000 love i pune slotove svojih itema. i sto drugo, otisao sam u tenka, zamjenio svoje prijasnje iteme sa tank itemima, armour i health jer eto crank d-ebil koji je lvl 19 champ to nije u stanju. nijendom nije stao na lane, samo je farmao. kilove skupio njih 5 od toga je 19 puta umro kraduci tudje i naravno ja kad sam zadnjih 10 minuta odlucio prijeci u tanka jer d-ebil ne zna igrat sa tankom izgubio sam oko 60% dmg na svojim toxic chargeovima i slicno. pogadjate, spusili smo. 2 hebena sata je partija trajala, 2 hebena sata. pa da mi je susjed ozbiljno bi mu takvu sljivu osao priljepit na oko da mjesec dana ne bi mogao gledat na to oko. totalno mi je tlak skocio. ne da ima previse nubova vec ima previse debila.
uglavnom zavrsio sam sa:
18 - 10 - 8
kao sto se moze vidjeti cijeli tim je ni za hurac bio jer smo se uspjeli samo 8 puta skupiti jer oni moraju ici solo na 3 protivnicka tanka. ostalo je bilo 1v3,1v4,1v1 i slicno. mislim nisam ni ja nest posebno dobar al hebote ako je lik tank/assassin onda ga bildas tako, ako je cisti tank ond ides u hebeni cisti tank, ako je mage ides na ability... neki likovi mi nikad nece biti jasni. ne mogu vjerovat da mi je netko u igri digao toliko zivac. inace nikad mi se nije dogodilo da nekom prijetim sakom, ali ovaj lik je prvoklasni d-ebil. i jos se ide prepirat onda. mislim wtf... suti i gubi se iz igre umjesto da s-eres okolo i nista ne radis cijelu igru. srusimo im sve tornjeve crank sove surrender, vodimo, debil opet zove surrender... totalni debil nad debilima.
Umad bro?
Šalim se, nego daj ti počni malo ljepše pisat te poruke, sve ti je natrpano, sva mala slova, to je katastrofa čitat. A što se tiče Blitzcranka, nije to ništa, jučer igramo premade nas 4 plus jedan random (Blitz) i lik kaže da je počeo nedavno s tim likom jer je free. Reko ajd, nema veze, nas 4 možemo izvuć pobjedu ukoliko nitko ne feeda. I što se desilo? Lik ih je nafeedao i onda leavao igru, oni su nas pobjedili i frajer nije dobio leave (WTF RIOT, WTF??).
Rundu kasnije, ista situacija, ali umjesto Blitz-a Tryndamere. Taj biser se zaleti na njih ispod turreta, uključi ulti na skoro punom hp-u i taman kad mu turret skine taj hp, istekne mu ulti i lik umre. Imao je 1-7-x i leavao rundu, što je mene opet šokiralo, da na lvl 30, u rundama sa prosječnih 600-700 winova po igraču ima leavera (i on i Blitz su bili oko 150 winova). Naravno izgubili smo i tu rundu, ali ono najgore je došlo na kraju. Ni taj Tryndamere nije dobio leave kao ni Blitz, pa reko koji k*rac je to... poludio sam i prestali smo igrati onda.
Iako nisu ove situacije izolirani incidenti nego se dost često ponavljaju, sinoć je bilo katastrofa jer nam je trebalo 3 i pol sata da uđemo u rundu i onda nas ovako sjebu retardirani idioti.... katastrofa u što se ovaj LoL pretvorio...
meni je drvo odlično, samo san jedan put faila sa njin i to je bilo zato šta su ostali feedali, uglavnon mi score bude negdi oko 9-4, 8-5 sa brdo asista i full tenk buildon osin šta kupin rod of ages
A jesam nisam nista naso ajde ako se sjetis pls javi..
@UnimatriX to se i meni znalo događat...usred igre livam je sestra trea na comp i ne pise mi leave nego dobijem exp i Ip stvarno kull ^^
jel se vec mozda zna za dns ko ce bit free?
haha...glupi riot...:D...jel je to sam meni il svima...uzeli su mi IP imam 0..:D :P
A jesam nisam nista naso ajde ako se sjetis pls javi..
evoooo gaaaaaa :D..sjetio sam se :D
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=205938
hahha fkt su glupi al meni nisu :D...meni samo nece normal 5v5 uopce mi nema te opcije :'(
haha...glupi riot...:D...jel je to sam meni il svima...uzeli su mi IP imam 0..:D :P
hahha fkt su glupi al meni nisu :D...meni samo nece normal 5v5 uopce mi nema te opcije :'(
krivo sam kliknuo za ovo gore sto sam postao^^ xD
al jbt konji :D meni uzeli 1500 IP sad imam 0..mah ionako mi ne treba IP vise
al jbt konji :D meni uzeli 1500 IP sad imam 0..mah ionako mi ne treba IP vise
ma imas pare kaj se bojis odma xDxDxD salim se...ak ne vjerujes odi u Store i kao da ides kupit Champa i stisni na Unlock i vidit ces da imas pare... :D
To sto je Blitz free pa je covjek failo neznaci da je los na AP. Naprotiv, ODLICAN je ako znas sta radis i kako igras. To sto si ti vidio mozda pri gledanju store da on stoji u TANK sekcij nenzaci nista, i Malphalite stoji pod DPS pa je opet odlican tank
Prednost ove igre je modabilnost i raznolikost, od Xin-a mozes napravit samo takvog tanky lika dok od Alistara mozes sklepat solidnog AP-a samo je masta granica. . .
jel neko za ranked
jel neko za ranked
kak se zoves?
To sto je Blitz free pa je covjek failo neznaci da je los na AP. Naprotiv, ODLICAN je ako znas sta radis i kako igras. To sto si ti vidio mozda pri gledanju store da on stoji u TANK sekcij nenzaci nista, i Malphalite stoji pod DPS pa je opet odlican tank
Prednost ove igre je modabilnost i raznolikost, od Xin-a mozes napravit samo takvog tanky lika dok od Alistara mozes sklepat solidnog AP-a samo je masta granica. . .
najbolja je AP tristana boli me k?rac sto nemam dmg ali svakih 1 min mogu nukat nekog 1000 dmg xDDD
jel neko za ranked
kak se zoves?
thekonj
O.o
Aj bar su skuzili da i njihov server ima "max slots"
Al kaj je previse...
OK, ali realno ti ispadne duplo manje vremena za cekat.