hvala riot -.-
prvo svake sekunde crash pa se desi ovo pa onda opet crash mah
igra je uninstalirana i nikad nece vise vjerovatno biti na mom kompu
A zas si onda online?
Nego mogli bi napravit neki tim il tak nes, ima stvarno previse "talenata"
hvala riot -.-
prvo svake sekunde crash pa se desi ovo pa onda opet crash mah
igra je uninstalirana i nikad nece vise vjerovatno biti na mom kompu
A zas si onda online?
Nego mogli bi napravit neki tim il tak nes, ima stvarno previse "talenata"
IGN: weirdek (EU)
AHAHAHHAHAHAH
Dao drugu acc, lik odigra prvu partiju nakon 3 mjeseca i POBIJEDI a ja se patim CIJELI dan da pobijedim -.- XD
Evo upravo igrao jednu i na jednom dijelu mape vidio sam Ghost of Urf. Šta je to, tko je Urf? Nisam ga mogao napasti niti ništa samo je stajao tamo 2 minute i nestao...
Urf je champion koji se krenuo kandidirati za Leagu of legends, al ga je Warvick priklao i poždero :D.
Imaš WW skin s Urfovim krznom, ovaj ga pojeo i obukao njegovu kožu, hehe.
slažen se sa tin da bi tribali počet ranked igrat, stvarno mi je dosadilo ovo normal više, nema mi svrhe nekako i tribamo napravit par dobrih kombinacija champova i nekakva pravila i taktike kojih će se svi držat
slažen se sa tin da bi tribali počet ranked igrat, stvarno mi je dosadilo ovo normal više, nema mi svrhe nekako i tribamo napravit par dobrih kombinacija champova i nekakva pravila i taktike kojih će se svi držat
Ma najjace je kada 3 pushaju turret i dode jedan njihov sa 50 % hp 2 postave turret i odu po njega i naravno uginu a i turret ne ispushaju
Evo upravo igrao jednu i na jednom dijelu mape vidio sam Ghost of Urf. Šta je to, tko je Urf? Nisam ga mogao napasti niti ništa samo je stajao tamo 2 minute i nestao...
Ja to nikad nisam vidio >.>
I ja mislim da ce biti 6300 tj.znao sa ali izlgeda super champ :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Wuhu biatches danas farmamo HC jer imam oko 5300 IP-a a mora se skupit 6300 za ovog champa jer izgleda prebolesno i mocno xD Samo me zanima kad nas bude sutra vece 12 na TS i pocne svadja ko ce igrat s njim 
Ima li ko accaunt na US da nam potvrdi koliko kosta?
http://leaguecraft.com/patches/v1.0.0.109
Novi patch notesi. Čini mi se da je daleko najveći buff dobio Trynd jer sada može na početku igre imati sa full critical chane runama i brawlersima imati 40% critical chancea, što je ipak previše. Nasus buff mi se isto sviđa!
Nije mi neshto jasno. Prema prici Nasus je umalo ubio brata, a ovaj njegov brat izgleda 3x puta jaci :\
Cini se da ni na US serveru patch nije izasao jos. Skinio sam neki LoL server switcher koji nekim cudom radi.. kak je cudno imat 0 frendova, 0 ip-a i rp-a i 0 winova xD
edit: evo disableali su queue to znaci da valjda patchaju
Kad dođem doma i kad si kupim Renektona,pokušat ću ga igrati kao junglera. Također,prva 2 itema bi ja stavio Madred's Bloodrazor i The Black Cleaver.
Kad dođem doma i kad si kupim Renektona,pokušat ću ga igrati kao junglera. Također,prva 2 itema bi ja stavio Madred's Bloodrazor i The Black Cleaver.
Da, madreds i cleaver su standardni dps itemi, ja bi mu uzeo jos visage i frozen mallet. Visage zbog veceg healanja sa q spellom i ultijem (?) nisam siguran dal mu ulti lifesteala kao nasusov.
Da, madreds i cleaver su standardni dps itemi, ja bi mu uzeo jos visage i frozen mallet. Visage zbog veceg healanja sa q spellom i ultijem (?) nisam siguran dal mu ulti lifesteala kao nasusov.
Nasusov ulti ne lifesteala.
Nasusov ulti ne lifesteala.
Moja greska.. onda im oduzima hp i pridodaje dmg-u ak se ne varam. Uglavnom visage zbog q spella, nezz kakav je ovom ulti.
I ovaj program za switchanje servera odlicno radi, cak ima i html skriptu da je server stalno online. Npr vama je busy, meni ce bit online, jedino kad je unavailable onda ni meni ne radi
Ma najjace je kada 3 pushaju turret i dode jedan njihov sa 50 % hp 2 postave turret i odu po njega i naravno uginu a i turret ne ispushaju
to mi je najdraže, koliko san ja samo tako puta umra pa to je za nevirovat
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
http://community-eu.static.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=97733
Pise ti sve tamo, cim otvoris program izaberes koji ces :D
Ma server mozes mijenjat i tako da jednostavno odes u LoL instalacijski folder, nadjes lolsettings tamo promijenis dio teksta (ima na netu tocno sta) i save. Napravis si backup file prije toga i samo mijenjas kad hoces igrat, ali pretpostavljam da je skripta jednostavnije rjesenje. :) Anyway kupujem novog champa cim izadje tako da cemo svi igrat solo jer ce ga svi htjeti igrati :)))
Nije mi neshto jasno. Prema prici Nasus je umalo ubio brata, a ovaj njegov brat izgleda 3x puta jaci :\
Pa tu rundu je Renekton feedao a Nasus pwno Ashe na midu, kak ne kužiš... 
BTW, po ovom spotlightu, Renekton mi se čini malo IMBA, vidjet ćemo in-game jel to istina.
http://leaguecraft.com/patches/v1.0.0.109
Novi patch notesi. Čini mi se da je daleko najveći buff dobio Trynd jer sada može na početku igre imati sa full critical chane runama i brawlersima imati 40% critical chancea, što je ipak previše. Nasus buff mi se isto sviđa!
Ima velki crit chance, ali budući da je sistem crita i dodgea promijenjen, mislim da su svi DPS-ovi koji se oslanjaju na to dosta nerfani. Još je Tryndi i ulti malo nerfan.
Prije kad sam imao npr. crit chance 8% dosta često sam dobivao crit, puno češće nego što bi po postotku trebao, e sada se taj luck maknuo i dobit ćeš crit rijeđe... Poor Trynda.. :(
novi heroj nije ni izaša, a odma ga nerfaju :D
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5475207#post5475207
IGN: weirdek (EU)
spušili smo :P
Baš sam danas mislio kupit Olafa i sad vidim nerfali ga :(
Kaj mislite kakav je sad i koliko ce nerf utjecat na njegov damage?
Baš sam danas mislio kupit Olafa i sad vidim nerfali ga :(
Kaj mislite kakav je sad i koliko ce nerf utjecat na njegov damage?
ne mozes reci da je nerf jer je scaling dosta veci pa sto vise dmg imas to np 30 dmg razlike na zadjom levelu nije nista jer od scalinga ces sigurno dobit dodatno vise od 50 dmga naci nije meni nerf nego buff