League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.429.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

hvala riot -.- 

prvo svake sekunde crash pa se desi ovo pa onda opet crash mah  

igra je uninstalirana i nikad nece vise vjerovatno biti na mom kompu  

A zas si onda online?

Nego mogli bi napravit neki tim il tak nes, ima stvarno previse "talenata"

16 godina
neaktivan
Malo pogledam sta ima novog na forumu, kasnije odigram 1 partiju i to je to. Ak vec idemo radit tim, treba napravit dobar lineup, npr. ww, blitz, amumu, vlad i miss f. Na ovaj nacin imamo junglera tj. prednost u lvl-ima, dobre aoe ultije, tenka i 2 offtenka, castera i dps-a. I takoder imamo dosta cc-a. Ako se ispravno odigra pobjeda je zagarantirana.
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AHAHAHHAHAHAH

Dao drugu acc, lik odigra prvu partiju nakon 3 mjeseca i POBIJEDI a ja se patim CIJELI dan da pobijedim -.- XD

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo upravo igrao jednu i na jednom dijelu mape vidio sam Ghost of Urf. Šta je to, tko je Urf? Nisam ga mogao napasti niti ništa samo je stajao tamo 2 minute i nestao...

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Urf je champion koji se krenuo kandidirati za Leagu of legends, al ga je Warvick priklao i poždero :D.

Imaš WW skin s Urfovim krznom, ovaj ga pojeo i obukao njegovu kožu, hehe.

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

slažen se sa tin da bi tribali počet ranked igrat, stvarno mi je dosadilo ovo normal više, nema mi svrhe nekako i tribamo napravit par dobrih kombinacija champova i nekakva pravila i taktike kojih će se svi držat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

slažen se sa tin da bi tribali počet ranked igrat, stvarno mi je dosadilo ovo normal više, nema mi svrhe nekako i tribamo napravit par dobrih kombinacija champova i nekakva pravila i taktike kojih će se svi držat

Ma najjace je kada 3 pushaju turret i dode jedan njihov sa 50 % hp 2 postave turret i odu po njega i naravno uginu a i turret ne ispushaju

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Evo upravo igrao jednu i na jednom dijelu mape vidio sam Ghost of Urf. Šta je to, tko je Urf? Nisam ga mogao napasti niti ništa samo je stajao tamo 2 minute i nestao...

Ja to nikad nisam vidio >.>

16 godina
League Of Legends

spotlight 

im seeing a 6300 incoming

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 4:13 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I ja mislim da ce biti 6300 tj.znao sa ali izlgeda super champ :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
OP faggot :D ulti je smece -_- al ostalo je ok :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
League Of Legends

Wuhu biatches danas farmamo HC jer imam oko 5300 IP-a a mora se skupit 6300 za ovog champa jer izgleda prebolesno i mocno xD Samo me zanima kad nas bude sutra vece 12 na TS i pocne svadja ko ce igrat s njim {#}

Ima li ko accaunt na US da nam potvrdi koliko kosta?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 10:32 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://leaguecraft.com/patches/v1.0.0.109

Novi patch notesi. Čini mi se da je daleko najveći buff dobio Trynd jer sada može na početku igre imati sa full critical chane runama i brawlersima imati 40% critical chancea, što je ipak previše. Nasus buff mi se isto sviđa!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije mi neshto jasno. Prema prici Nasus je umalo ubio brata, a ovaj njegov brat izgleda 3x puta jaci :\

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Cini se da ni na US serveru patch nije izasao jos. Skinio sam neki LoL server switcher koji nekim cudom radi.. kak je cudno imat 0 frendova, 0 ip-a i rp-a i 0 winova xD

edit: evo disableali su queue to znaci da valjda patchaju

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 11:54 (puls4R).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad dođem doma i kad si kupim Renektona,pokušat ću ga igrati kao junglera. Također,prva 2 itema bi ja stavio Madred's Bloodrazor i The Black Cleaver.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Kad dođem doma i kad si kupim Renektona,pokušat ću ga igrati kao junglera. Također,prva 2 itema bi ja stavio Madred's Bloodrazor i The Black Cleaver.

Da, madreds i cleaver su standardni dps itemi, ja bi mu uzeo jos visage i frozen mallet. Visage zbog veceg healanja sa q spellom i ultijem (?) nisam siguran dal mu ulti lifesteala kao nasusov. 

17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Blizek kaže...

Da, madreds i cleaver su standardni dps itemi, ja bi mu uzeo jos visage i frozen mallet. Visage zbog veceg healanja sa q spellom i ultijem (?) nisam siguran dal mu ulti lifesteala kao nasusov. 

Nasusov ulti ne lifesteala.

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...
Blizek kaže...

Nasusov ulti ne lifesteala.

Moja greska.. onda im oduzima hp i pridodaje dmg-u ak se ne varam. Uglavnom visage zbog q spella, nezz kakav je ovom ulti.

I ovaj program za switchanje servera odlicno radi, cak ima i html skriptu da je server stalno online. Npr vama je busy, meni ce bit online, jedino kad je unavailable onda ni meni ne radi

16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...

Ma najjace je kada 3 pushaju turret i dode jedan njihov sa 50 % hp 2 postave turret i odu po njega i naravno uginu a i turret ne ispushaju

to mi je najdraže, koliko san ja samo tako puta umra pa to je za nevirovat

18 godina
neaktivan
Pulsar mogao bi dat linl za skriptu tu :P

Ak radi onda cu si maknit us kljent s kompa xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Pulsar mogao bi dat linl za skriptu tu :P

Ak radi onda cu si maknit us kljent s kompa xD

http://community-eu.static.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=97733

Pise ti sve tamo, cim otvoris program izaberes koji ces :D

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma server mozes mijenjat i tako da jednostavno odes u LoL instalacijski folder, nadjes lolsettings tamo promijenis dio teksta (ima na netu tocno sta) i save. Napravis si backup file prije toga i samo mijenjas kad hoces igrat, ali pretpostavljam da je skripta jednostavnije rjesenje. :) Anyway kupujem novog champa cim izadje tako da cemo svi igrat solo jer ce ga svi htjeti igrati :)))

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Aliser kaže...

Nije mi neshto jasno. Prema prici Nasus je umalo ubio brata, a ovaj njegov brat izgleda 3x puta jaci :\

Pa tu rundu je Renekton feedao a Nasus pwno Ashe na midu, kak ne kužiš...  {#}

BTW, po ovom spotlightu, Renekton mi se čini malo IMBA, vidjet ćemo in-game jel to istina.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 14:20 (zv'jer2).
18 godina
Blizek kaže...

http://leaguecraft.com/patches/v1.0.0.109

Novi patch notesi. Čini mi se da je daleko najveći buff dobio Trynd jer sada može na početku igre imati sa full critical chane runama i brawlersima imati 40% critical chancea, što je ipak previše. Nasus buff mi se isto sviđa!

Ima velki crit chance, ali budući da je sistem crita i dodgea promijenjen, mislim da su svi DPS-ovi koji se oslanjaju na to dosta nerfani. Još je Tryndi i ulti malo nerfan.

Prije kad sam imao npr. crit chance 8%  dosta često sam dobivao crit, puno češće nego što bi po postotku trebao, e sada se taj luck maknuo i dobit ćeš crit rijeđe...  Poor Trynda.. :(

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

novi heroj nije ni izaša, a odma ga nerfaju :D

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5475207#post5475207

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
u qrac i ovaj b.net vise.. taman vodimo u rankedu i pukne mi veza!! ma necu vise igrat jer bi mogo vas sj.bat u premadeu. Sad sam na mobu i ne znam jesmo spusili il dobili.
hebes im mamu ak ne poprave ovo u novinama ce izac: korisnik bacio bombu u b.net centar
16 godina
neaktivan
League Of Legends

spušili smo :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš sam danas mislio kupit Olafa i sad vidim nerfali ga :(

• Fixed a bug where Undertow was dealing too much damage
  • Attack damage scaling increased to 0.5 from 0.3
  • Base damage reduced to 50/90/130/170/210 from 65/110/155/200/245

Kaj mislite kakav je sad i koliko ce nerf utjecat na njegov damage?

LoL EU: Axmuth
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Filip21 kaže...

Baš sam danas mislio kupit Olafa i sad vidim nerfali ga :(

• Fixed a bug where Undertow was dealing too much damage
  • Attack damage scaling increased to 0.5 from 0.3
  • Base damage reduced to 50/90/130/170/210 from 65/110/155/200/245

Kaj mislite kakav je sad i koliko ce nerf utjecat na njegov damage?

ne mozes reci da je nerf jer je scaling dosta veci pa sto vise dmg imas to np 30 dmg razlike na zadjom levelu nije nista jer od scalinga ces sigurno dobit dodatno vise  od 50 dmga naci nije meni nerf nego  buff

haris771 (eu) LOL account
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice