hvala riot -.-
prvo svake sekunde crash pa se desi ovo pa onda opet crash mah
igra je uninstalirana i nikad nece vise vjerovatno biti na mom kompu
neeeeeee omg a svima je takoo sutra ces se predomislit ;)
hvala riot -.-
neeeeeee omg a svima je takoo sutra ces se predomislit ;)
hvala riot -.-
rage :)
hvala riot -.-
rage :)
QUIT!!!
ma ocemo se kladit u 100 kn da ce odmah sutra ponovno inst igru :))
ma ocemo se kladit u 100 kn da ce odmah sutra ponovno inst igru :))
prošli put kad je izbrisa igru tribalo mu je punih 15 min da opet instalira i zaigra :)
Nakon 10 pobjeda zaredom dvije izgubljene,oba puta sam bio loš. Ne smijem upasti u losing streak... moram nekako to spriječiti ( iako je to skoro nemoguće ). Imate li kakav savjet kako pokušati spriječiti losing streak?
eh blago tebi :S ja vec imam 7 poraza za redom :S ok poceo sam igrati caitlyn, al nisam tako los :S uvijek imam neki pristojan score dok ovi ostali feedaju u pocetku... mislim pobogu igrao sam s Cho u laneu koji nije festao minione nego je to cuvao za protivnike (da napomenen nije ni jednom imao feast stack cijelu rundu) i plus bio je jedini tank heroj, al ne on ga je igrao na AP... onda opet igram i opet leaver i tako u nedogled... nije da lose odigram nego dobijem kompletne retarde -_-"
Malo pitanje, el zna ko kako dotuć tryndamera sa fiddlesticksom?
nikako :D
bwt neko je bio spomenuo cheatove, prije par dana mi se dogodilo da je u jednom grmu(3v3, down lane, grm na lijevoj strani sto vodi prema mid-u) bio nevidljivi zid, u pocetku nisam skonto sto se dogada jer sam igro solo lane up, nezanam jel ima veze al igro sam protiv noob anivie(2 hita nakon 30min i ostane na manje od 10% hp) :D
Pricaj mi o tome... Ko da dobivamo lvl1-3 igrace(Ak ne igras ranked) cijelu partiju nisu ni jednom krenuli u timski napad il obranu, idu 1 na 3-4, onda sljedece 2-3 min. 1 afk, onda mi lik igra DPS/tank Annie... Ja u zadnjih 5-6 partija imam preko 200k dmg-a al kaj bum sam protiv 5, napravim triple a ovi se povlace u bazu umjesto da ih dovrse i idu naprjed... -.-
Nakon 10 pobjeda zaredom dvije izgubljene,oba puta sam bio loš. Ne smijem upasti u losing streak... moram nekako to spriječiti ( iako je to skoro nemoguće ). Imate li kakav savjet kako pokušati spriječiti losing streak?
eh blago tebi :S ja vec imam 7 poraza za redom :S ok poceo sam igrati caitlyn, al nisam tako los :S uvijek imam neki pristojan score dok ovi ostali feedaju u pocetku... mislim pobogu igrao sam s Cho u laneu koji nije festao minione nego je to cuvao za protivnike (da napomenen nije ni jednom imao feast stack cijelu rundu) i plus bio je jedini tank heroj, al ne on ga je igrao na AP... onda opet igram i opet leaver i tako u nedogled... nije da lose odigram nego dobijem kompletne retarde -_-"
Danas runde koje sam izgubio nisu bile zbog retarda kao množine, nego samo jednog u svakoj rundi. Evo ova sad zadnja je bila koma, ja sa Swainom nafarman i opet izgubimo jer su nafeedali katarinu do 1000 ap-a.... -.- , a retard runde je bio Xin, navedeni gospodin ne govori engleski, apsolutno ništa, builda samo attack speed, ništa od hp-a ili magic resista budući da neprijatelj ima Nunu-a, Katarinu i Rammusa.... Ja bi zabranio ljudima koji neznaju osnove engleskog da igraju ovakve timske igre gdje je potrebna komunikacija.
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Kad ce se pojavit spotlight za ovog novog champa?
sutra
I kod mene je isto veselo, često imam Rammusa koji builda čisti armor, iako su 4 neprijatelja magic dmg. Kad ga pitam zašto, dobijem odgovor da je to zbog dmg-a na passivu....
. Čemu dmg kad si tank, i još k tome armor... jbt, drugi slučaj isto tako, Amumu samo armor jer onda može towerdivat non stop bez problema, a to što su svi magic dmg nema veze, jer njemu tower ne može ništa.....
Ahh ti LoL biseri....
Dečki jel itko da napravimo team od 5 i nađemo se na TS-u/Skypeu/Xfireu(nemora niš od toga) i da igramo i gazimo okolo sve. Već mi je stvarno dosta glupih suigraća, koji ne kuže pol k od igre. Bezveze gubim živce. Nije da sam ubojica od igrača, ali znam šta treba, a šta ne. Meni ko da namjerno stavi neke početničke igrače u tim. SVAKI PUT.
Ima li neki CRO clan?
I da, mogu igrati šta želite (support najviše volim, heal i to).
Dečki jel itko da napravimo team od 5 i nađemo se na TS-u/Skypeu/Xfireu(nemora niš od toga) i da igramo i gazimo okolo sve. Već mi je stvarno dosta glupih suigraća, koji ne kuže pol k od igre. Bezveze gubim živce. Nije da sam ubojica od igrača, ali znam šta treba, a šta ne. Meni ko da namjerno stavi neke početničke igrače u tim. SVAKI PUT.
Ima li neki CRO clan?
Team od 5 ? A ima nas preko 10 aktivnih lol igraca ovdje..
Ma može i više, samo da igram sa grupom koja zna šta radi i da je uigrana. :)
Pa mogli bismo osnovat bug forum clan u LoL-u, zasto ne? Nadjemo se na ts-u, IRC-u il vec negdje i trazimo timove protiv kojih bi mogli igrati :P
Btw aerdynl nick mi je pr1mus pa me dodaj.
Ima li neki CRO clan?
Team od 5 ? A ima nas preko 10 aktivnih lol igraca ovdje..
Ja bi nešto drugo... da složimo 2-3 team taktike na ovome forumu i da ih onda stalno primjenjujemo... a ne ovako skoro random teamovi.
Evo moja preporuka:team sa svim aura itemima. Dakle:
carry-stark's fervor
supporter-soul shroud
mage-abyssal scepter i will of the ancients
tenk-aegis of the legion i sunfire cape
Evo ovo je moja preporuka.
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Ajmo tako onda. Ako neko nema neki heroj budem ja onda uplatio i uzeo ga. Kako ćemo se naći? Ingame, ili?
Weirdek hocu sa tobom da igram >.> Da i ja jednom pobijedim i da igram sa nekim ko ZNA igrat
Evo prvi dan u skoli i nasluso sam se dovoljno gluposti za 3 mjeseca -,.,-
Nego meni je ovaj team zakon:
Malphite
Amumu
Jana
Kennen
Ashe ili Xin
Dao sam account drugu, odlazim od ovog s*anja
ja ipak igram prosjecno, pa nekad bude ok nekad ne its just a game
Sad smo pobjedili 4v5 (ezrael ja). Garen Xin Nasus
Weirdek hocu sa tobom da igram >.> Da i ja jednom pobijedim i da igram sa nekim ko ZNA igrat
Ma znam da sam popularan.. haha :D ma slabo ti ja igram u zadnje vrijeme, al odsad cu samo ranked solo i bilo bi super kad bi osnovali bug team i przili samo ranked jer je normal gubitak vremena i po*izdim kad mi dodu likovi sa healom.
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=1149992#post1149992
Novi skinovi su awesome, garena uzimam a s galiom ne igram pa necu ni uzimat.. :D
Ima tko da igra?
Add me in-game
MushRoomD