League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
protjeran
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

hvala riot -.- 

prvo svake sekunde crash pa se desi ovo pa onda opet crash mah  

igra je uninstalirana i nikad nece vise vjerovatno biti na mom kompu  

neeeeeee omg a svima je takoo sutra ces se predomislit ;)

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

hvala riot -.- 

rage :)

18 godina
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

hvala riot -.- 

rage :)

QUIT!!!

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
protjeran
League Of Legends

ma ocemo se kladit u 100 kn da ce odmah sutra ponovno inst igru :))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ati&Amd kaže...

ma ocemo se kladit u 100 kn da ce odmah sutra ponovno inst igru :))

prošli put kad je izbrisa igru tribalo mu je punih 15 min da opet instalira i zaigra :)

18 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Nakon 10 pobjeda zaredom dvije izgubljene,oba puta sam bio loš. Ne smijem upasti u losing streak... moram nekako to spriječiti ( iako je to skoro nemoguće ). Imate li kakav savjet kako pokušati spriječiti losing streak?

eh blago tebi :S ja vec imam 7 poraza za redom :S ok poceo sam igrati caitlyn, al nisam tako los :S uvijek imam neki pristojan score dok ovi ostali feedaju u pocetku... mislim pobogu igrao sam s Cho u laneu koji nije festao minione nego je to cuvao za protivnike (da napomenen nije ni jednom imao feast stack cijelu rundu)  i plus bio je jedini tank heroj, al ne on ga je igrao na AP... onda opet igram i opet leaver i tako u nedogled... nije da lose odigram nego dobijem kompletne retarde -_-"

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 0:54 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
hogar kaže...

Malo pitanje, el zna ko kako dotuć tryndamera sa fiddlesticksom?

nikako :D

bwt neko je bio spomenuo cheatove, prije par dana mi se dogodilo da je u jednom grmu(3v3, down lane, grm na lijevoj strani sto vodi prema mid-u) bio nevidljivi zid, u pocetku nisam skonto sto se dogada jer sam igro solo lane up, nezanam jel ima veze al igro sam protiv noob anivie(2 hita nakon 30min i ostane na manje od 10% hp) :D

16 godina

Pricaj mi o tome... Ko da dobivamo lvl1-3 igrace(Ak ne igras ranked) cijelu partiju nisu ni jednom krenuli u timski napad il obranu, idu 1 na 3-4, onda sljedece 2-3 min. 1 afk, onda mi lik igra DPS/tank Annie... Ja u zadnjih 5-6 partija imam preko 200k dmg-a al kaj bum sam protiv 5, napravim triple a ovi se povlace u bazu umjesto da ih dovrse i idu naprjed... -.-

18 godina
Keiichi kaže...
Blizek kaže...

Nakon 10 pobjeda zaredom dvije izgubljene,oba puta sam bio loš. Ne smijem upasti u losing streak... moram nekako to spriječiti ( iako je to skoro nemoguće ). Imate li kakav savjet kako pokušati spriječiti losing streak?

eh blago tebi :S ja vec imam 7 poraza za redom :S ok poceo sam igrati caitlyn, al nisam tako los :S uvijek imam neki pristojan score dok ovi ostali feedaju u pocetku... mislim pobogu igrao sam s Cho u laneu koji nije festao minione nego je to cuvao za protivnike (da napomenen nije ni jednom imao feast stack cijelu rundu)  i plus bio je jedini tank heroj, al ne on ga je igrao na AP... onda opet igram i opet leaver i tako u nedogled... nije da lose odigram nego dobijem kompletne retarde -_-"

Danas runde koje sam izgubio nisu bile zbog retarda kao množine, nego samo jednog u svakoj rundi. Evo ova sad zadnja je bila koma, ja sa Swainom nafarman i opet izgubimo jer su nafeedali katarinu do 1000 ap-a.... -.- , a retard runde je bio Xin, navedeni gospodin ne govori engleski, apsolutno ništa, builda samo attack speed, ništa od hp-a ili magic resista budući da neprijatelj ima Nunu-a, Katarinu i Rammusa.... Ja bi zabranio ljudima koji neznaju osnove engleskog da igraju ovakve timske igre gdje je potrebna komunikacija.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#}

sad sam vidio na xfire stranici, LoL je proglasen game of the year {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 8:39 (NSRkić).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

{#}

sad sam vidio na xfire stranici, LoL je proglasen game of the year {#}

Mala ispravka Best free to play game of the year ;)

LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
Unimatrix heh volim takve sto bildaju speed :D davno je bio lik u timu s ashe bildao samo phantom dancere a dmg u lategameu imao oko 100 :D

Npr neki dan igrao premade od 5 ljudi i omg imali smo ok tim i u kilovima smo bili ok, ali brate annie nasa pusha swaina i uvijek ju ganka ww umrla je 5 puta do 25min zbog wwa, onda nas pametni vlad ima 200hpa ode na mid dojde mu protivnicki vlad pukne q u uroka ga ko majmuna, isto tako pingam 5 puta da missa mid i niko ne skuzi i svi zamru... i plus nas tank kamenko aka malph je imao 400armora i 1900hpa u 40min igre a oni u timu imaju swain, vlad, ww i jos jednog lika koji radi vecinom magic dmg i neko smece od dpsa koje prvo pogine :D
18 godina
League Of Legends

Kad ce se pojavit spotlight za ovog novog champa?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

sutra

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Keiichi kaže...
Unimatrix heh volim takve sto bildaju speed :D davno je bio lik u timu s ashe bildao samo phantom dancere a dmg u lategameu imao oko 100 :D

Npr neki dan igrao premade od 5 ljudi i omg imali smo ok tim i u kilovima smo bili ok, ali brate annie nasa pusha swaina i uvijek ju ganka ww umrla je 5 puta do 25min zbog wwa, onda nas pametni vlad ima 200hpa ode na mid dojde mu protivnicki vlad pukne q u uroka ga ko majmuna, isto tako pingam 5 puta da missa mid i niko ne skuzi i svi zamru... i plus nas tank kamenko aka malph je imao 400armora i 1900hpa u 40min igre a oni u timu imaju swain, vlad, ww i jos jednog lika koji radi vecinom magic dmg i neko smece od dpsa koje prvo pogine :D

I kod mene je isto veselo, često imam Rammusa koji builda čisti armor, iako su 4 neprijatelja magic dmg. Kad ga pitam zašto, dobijem odgovor da je to zbog dmg-a na passivu.... {#}. Čemu dmg kad si tank, i još k tome armor... jbt, drugi slučaj isto tako, Amumu samo armor jer onda može towerdivat non stop bez problema, a to što su svi magic dmg nema veze, jer njemu tower ne može ništa..... 

Ahh ti LoL biseri.... {#} 

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dečki jel itko da napravimo team od 5 i nađemo se na TS-u/Skypeu/Xfireu(nemora niš od toga) i da igramo i gazimo okolo sve. Već mi je stvarno dosta glupih suigraća, koji ne kuže pol k od igre. Bezveze gubim živce. Nije da sam ubojica od igrača, ali znam šta treba, a šta ne. Meni ko da namjerno stavi neke početničke igrače u tim. SVAKI PUT.

Ima li neki CRO clan?

I da, mogu igrati šta želite (support najviše volim, heal i to).

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 14:30 (Aerendyl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Dečki jel itko da napravimo team od 5 i nađemo se na TS-u/Skypeu/Xfireu(nemora niš od toga) i da igramo i gazimo okolo sve. Već mi je stvarno dosta glupih suigraća, koji ne kuže pol k od igre. Bezveze gubim živce. Nije da sam ubojica od igrača, ali znam šta treba, a šta ne. Meni ko da namjerno stavi neke početničke igrače u tim. SVAKI PUT.

Ima li neki CRO clan?

Team od 5 ? A ima nas preko 10 aktivnih lol igraca ovdje..

LoL nick: Alkser (EU)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma može i više, samo da igram sa grupom koja zna šta radi i da je uigrana. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa mogli bismo osnovat bug forum clan u LoL-u, zasto ne? Nadjemo se na ts-u, IRC-u il vec negdje i trazimo timove protiv kojih bi mogli igrati :P

Btw aerdynl nick mi je pr1mus pa me dodaj.

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Aerendyl kaže...

Ima li neki CRO clan?

Team od 5 ? A ima nas preko 10 aktivnih lol igraca ovdje..

Ja bi nešto drugo... da složimo 2-3 team taktike na ovome forumu i da ih onda stalno primjenjujemo... a ne ovako skoro random teamovi.

Evo moja preporuka:team sa svim aura itemima. Dakle:

carry-stark's fervor

supporter-soul shroud

mage-abyssal scepter i will of the ancients

tenk-aegis of the legion i sunfire cape

Evo ovo je moja preporuka.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bem ti ovu igru vise ne mozes nac normalan tim a kad ides solo sve retardi -.-

Da imam Sawy-a u fl budite ljubomorni :P Da imam Sawy-a u fl budite ljubomorni :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Meni osobno s ekipom kojom igram najbolja postava je bila amumi, gankplank, vladimir, ryze i mislim da je bila fortune

Doslovno smo gazili s tim teamom... od 10ak odigranih barem 8 su bacali surrender na 25 il dalje... :)

Svi imaju aoe ulty i takav team kosi sve pod sobom.

Amumu ulty i stun GP ulty svi su slowani ryze im skine ajme dmga ultyem i vlad takodzer a fortune dovrsi ove ostale :D
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajmo tako onda. Ako neko nema neki heroj budem ja onda uplatio i uzeo ga. Kako ćemo se naći? Ingame, ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Weirdek hocu sa tobom da igram >.> Da i ja jednom pobijedim i da igram sa nekim ko ZNA igrat

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prvi dan u skoli i nasluso sam se dovoljno gluposti za 3 mjeseca -,.,-

Nego meni je ovaj team zakon:

Malphite

Amumu

Jana

Kennen

Ashe ili Xin

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dao sam account drugu, odlazim od ovog s*anja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ja ipak igram prosjecno, pa nekad bude ok nekad ne its just a game{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad smo pobjedili 4v5 (ezrael ja). Garen Xin Nasus

spužva bob skockani
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Weirdek hocu sa tobom da igram >.> Da i ja jednom pobijedim i da igram sa nekim ko ZNA igrat

Ma znam da sam popularan.. haha :D ma slabo ti ja igram u zadnje vrijeme, al odsad cu samo ranked solo i bilo bi super kad bi osnovali bug team i przili samo ranked jer je normal gubitak vremena i po*izdim kad mi dodu likovi sa healom.

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=1149992#post1149992

Novi skinovi su awesome, garena uzimam a s galiom ne igram pa necu ni uzimat.. :D

IGN: weirdek (EU)
16 godina
League Of Legends

Ima tko da igra?

Add me in-game

MushRoomD

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 20:48 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice