ma to je te na ptr-u. i tek je došo danas na ptr,ima još najmanje 2 tjedna da dođe novi patch s njim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi champion,Malzahar
spotlight: http://crotrailers.co.cc/2010/06/02/league-of-legends-malzahar-champion-video/
glup je, opce nema jake spellove, samo uzmes cleanse i rjesis se muka, a igro sam s njim u timu i katastrofa, izgubil sam 3/4 kolko sam igro s njim u timu. Al tak je svaki novi heroj na pocetku
Kad neznas igrat s njim.Taj Malzahar je ogromna konkurencija Ryzu,cak je nekad i bolji..Ima ogroman damage taj lik.
Do sada sam igro samo sa i protiv loših Malzahara,ima još vremena za njega da ga ljudi nauče.
zadnji je brutala njemu... a novi itemi.. spell vamp.. omg.. hebeno... na morganu.. il ryza... odlicno
pozdrav! jedno glupo pitanje :-), kako se pišu poruke suigračima i protivnicima u igri?
stisnes enter, napises , stisnes enter...to je za tim
stisnes enter , napises , stisnes send all opciju ispod mjesta za pisanje .. to je za sve
ili mozes left shift + enter , napises i stisnes enter.. to je isto za sve
ili
/all (poruka)
Dodajte me ako hoćete neku partiju zaigrat: ime: Chofy
E ljudi jel ima neko problema s FPSom od kad je Riot presao na evropske servere ?
Do sada sam igrao igru i sve bez problema, al cim je presao na nove servere i dosli novi patchevi FPS mi pada na 20 cim ima 3 ili vise playera pored mene 
Smanjivao sam detalje i rezoluciju, al nikakve pomoci
driveri su up 2 date svi tako
Procitao sam da ljudi imaju isto tih problema, al kod njih je bilo valjda da LolClient.exe zdere previse CPU pa samo su smanjili priority na low i to kao proradilo im je
Ja sam stavio i priority na Low i affinity samo da taj proces koristi jedan cpu tj jednu jezgru od njih 4 i opet nist 
E ljudi jel ima neko problema s FPSom od kad je Riot presao na evropske servere ?
Do sada sam igrao igru i sve bez problema, al cim je presao na nove servere i dosli novi patchevi FPS mi pada na 20 cim ima 3 ili vise playera pored mene 
Procitao sam da ljudi imaju isto tih problema, al kod njih je bilo valjda da LolClient.exe zdere previse CPU pa samo su smanjili priority na low i to kao proradilo im je
Ja sam stavio i priority na Low i affinity samo da taj proces koristi jedan cpu tj jednu jezgru od njih 4 i opet nist 
FPS mi je odličan ali mislim da ti ne govoriš o FPS-u nego o MS-u a to je već moguće da je do njihovih servera. Ipak, da ti odgovorim i na pitanje: ne, nemam baš neki "lag". Dogodilo mi se možda maksimalno dva puta do sad da mi se na kratko zamrzlo sve, ali čisto onako sekundu dvije.
FPS mi je odličan ali mislim da ti ne govoriš o FPS-u nego o MS-u a to je već moguće da je do njihovih servera. Ipak, da ti odgovorim i na pitanje: ne, nemam baš neki "lag". Dogodilo mi se možda maksimalno dva puta do sad da mi se na kratko zamrzlo sve, ali čisto onako sekundu dvije.
jok govorim o FPSu :)
barem ono gore u desnom kutu kaze FPS :P inace mi je 60 FPS al cim vise igraca il miniona padne na 15 - 20 tu negdi i uzasno je za igrat -_-" citao sam na njihovom forumu nesto o tome ali nema nista konkretno a seljaci iz helpa se ne odazivaju -_-"
imas 60 fps-a na kojim detaljima
Probaj iskljucit C'n'Q u biosu maticne jer moja gigabytica ima problem sa tom opcijom pa imam 20 fpsa a kad je iskljucim imam konstantnih 80 fpsa na maxu sve.
1920x1080 i sve na High :)
Probaj iskljucit C'n'Q u biosu maticne jer moja gigabytica ima problem sa tom opcijom pa imam 20 fpsa a kad je iskljucim imam konstantnih 80 fpsa na maxu sve.
ok :D budem probao
imas duplo jacu konfu igramo na isto fps-a xD
je da je moja rezolucija manja 1280X1240
al ja stavim sve na very high
imas duplo jacu konfu igramo na isto fps-a xD
je da je moja rezolucija manja 1280X1240
al ja stavim sve na very high
u biti meni je very high xD nisam bio siguran dal je zadnje high il very high xD sve mi je max u biti :D
kolko se sjecam ako je v sync ukljucen ni ne mozes imat vise od 60 fps :D barem tako je bilo za CS 1.6 :D sad sam iskljucio Q & C i V Sync pa cu vidit oce se sto poboljsat i ocu li imat fps drop opet -_-"
aj isprobaj
aj isprobaj
Evo isprobao
iskljucio sam V sync u igri i stavio FPS na benchmark i FPS mi je sad 200 u bitkama pada na 100 :D ne steka mi wise :D
aj isprobaj
Evo isprobao
iskljucio sam V sync u igri i stavio FPS na benchmark i FPS mi je sad 200 u bitkama pada na 100 :D ne steka mi wise :D
Ne znam baš koliko je pametno isključit V sync. Sa njim ti je max FPS 60, ali ti niti ne treba više od 60. Dok bez njega može doći do meni iritantnog screen tearing-a. Istina, nekom prođe super, ali večina nakon par igra osjeti da to nije to.
radije ukljuci V sync jer kad je iskljucen ti je igra malo u k.
gledas u koso sve ti je ravno
i meni fps poraste do 120 ali nije fora
aj isprobaj
Evo isprobao
Ne znam baš koliko je pametno isključit V sync. Sa njim ti je max FPS 60, ali ti niti ne treba više od 60. Dok bez njega može doći do meni iritantnog screen tearing-a. Istina, nekom prođe super, ali večina nakon par igra osjeti da to nije to.
Igrao sam Counter Strike bez V sync jako dugo nikad mi se nije dogodilo to :D Vidit cu ako se pojavi to ukljucit cu ga ,al dok se ne pojavljuje ostaje iskljuceno :D
radije ukljuci V sync jer kad je iskljucen ti je igra malo u k.
gledas u koso sve ti je ravno
i meni fps poraste do 120 ali nije fora
Ja ni primjetio razliku kad je iskljucen i ukljucen
doduse ja imam problema s vidom al ko ga j**** :D
Evo skidam igru i jedva je čekam isprobati
Nema veze s igrom, ali imaš odličan avatar i poruku ispod.....i ja sam big fan!
Nema veze s igrom, ali imaš odličan avatar i poruku ispod.....i ja sam big fan!
drago mi je to čuti da još postoji netko tko voli tu seriju
evo nisam ni počeja igrat i već mi javilo neke probleme nakon istalacije pa sad idem ispočetak skinit i instalirat
ej dodajte mene zovem se "lonh4k3r"(bez navodnika) i napisite da ste sa Buga!!
Evo iša malo igrat i usred borbe me disconnectalo, a modem mi je normalno radija. Pa sad pitam jeli to do t-shita ili do njihovih servera
Evo iša malo igrat i usred borbe me disconnectalo, a modem mi je normalno radija. Pa sad pitam jeli to do t-shita ili do njihovih servera
T-shit.....mene jučer i danas jebe cijeli dan....poludjet ću...već preko 25 disconnecta danas.....i mojim frendovima isto....
pozz...
lvl 17 sam i igram povremeno LOL.. ako neko želi može me dodat (Filjo je nick) pa možemo odigrat koju partiju
mozete i mene dodat nick "Nix1100"
Ako ste ne EU serverima onda me dodajte Cro Fake
Cuvam IP za rune na lvl20 za Malzahara pa se dvoumim da ga kupim il sparam za rune -_- a Malzahara trenutno igram s runama za Jaxa xD
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!