i vampiric u bloodthierster
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo pro trazi savjet
mozete mi dat najbolje slozene iteme za pantheona
oni recommended su dosadni
hvalaaaaaaaaaaaaa
zanimljivo...
evo ovak nest...
1.long sword + mana potion ili health
2. berseker greaves
3. iz 1. u last whisper
4. vampiric scpeter
5.bf
6.bloodthierster
7. bf
8. black clever
9. bf
10. infinity edge
11. phanton dancer ili bloddthierster jos jedan
.........................................................................
itemi na kraju..
1. berseker greaves
2. last whisper
3. bloodthierster
4. black cleaver
5. infinity edge
6. phanton dancer / bloodthier
.....................................................
prva lista.. tak bi trebao kupovat po redu do broj 6... posle bloodthierstera biras .. oces li infinity edge ili black cleaver
ev idem sad probat pa ti javim kak mi ide
zanimljivo...
evo ovak nest...
1.long sword + mana potion ili health
2. berseker greaves
3. iz 1. u last whisper
4. vampiric scpeter
5.bf
6.bloodthierster
7. bf
8. black clever
9. bf
10. infinity edge
11. phanton dancer ili bloddthierster jos jedan
.........................................................................
itemi na kraju..
1. berseker greaves
2. last whisper
3. bloodthierster
4. black cleaver
5. infinity edge
6. phanton dancer / bloodthier
.....................................................
prva lista.. tak bi trebao kupovat po redu do broj 6... posle bloodthierstera biras .. oces li infinity edge ili black cleaver
samo za taj build treba bar 40-60 min..
po meni uvijek moras imat barem jedan defend item tipa banshee, guardian angel, force of nature, warmorg itd.....
da...frozen mallet je tu odlican... a jbg.. to je build za dugu igru.. on je eng game heroj
Pa evo jedan TRISTANA BUILD.... build sam naso na net-u no malo sam ga izmjenio po svojim potrebama =)
eto uobicajeni mi je score oko 5/10+ killova nego deathova...zadnji je 17/5/2
BUILD:
vampiric scepter (life steal)
berserker's greaves (att. speed+ move)
frozen mallet ( recommended )
phantom dancer ( recommended )
black cleaver
infinity edge
.... btw ovo recommended vam je kod onih 6 posebno odabranih ( razliciti za svakog lika)
evo probajte igrat pa mi javite kako i vama ide =)
gl & hf
1. Life steal na početku nije dobar,uzmi health potion i dagger ili long sword,imat ćeš jači dmg,a kad ti ponestane healtha,uzmi potion.
2. Prekasno uzimaš infinity edge,uzmi ga prije black cleavera.
To je samo moje skromno mišljenje.
Djelomično se slažem s Blizekom, predlažem da uzmeš Doran's blade da imaš health, damage i lifesteal.....taman za dobar start, a i tih 120 HP kojih dobiješ puno pomogne na Tristani koja je inače jako krhka u startu.....
hh.. ne na napadaca.. on se ne isplati... recimo na mage il tanka se oni dorans shiled i ring isplate.. al na napadaca bas ne.. najbolje je kak je blizek reko.. isto sam ja naveo u buildu za pantheona.. long sword + potion
Evo, imam 2 favorita...Twisted Fate i Sivir. Neznam...gadili su mi se dosad ... al sam spoznao pravu "snagu" xD.
S Twistedom se teleportiram na turret i uzmem mu prek 1300 healtha...uz Phantom Dancer, Bereserker Greaves i Guinsoo Renegblade s stackovima attack speed je preko 2.300, uz to kupim Black Cleaver i Ininity's Edge i radim pristojan damage uz ogroman attack speed. S ulti spellom se teleportiram di oću na mapi i koljem turrete ko zečeve.
S sivir slična situacija al malo teža jer nema teleport, al uvelike povećava si attack speed. Skoro pa isti build.
Evo i moj Ashe build,mislim da je prilično dobar i nadam se da će ga netko i isprobati:
1.Počnem sa Dagger i Health Potion
2.Uzmem Zeal i Berserker's Greaves
3.Uzmem B.F.Sword,2 health potiona i idem odmah na lizarda da mogu počet lijepo gankat
4.Idem na Infinity Edge
5.Završavam Phantom Dancer,a u međuvremenu kupim Vampiric Scepter
Ako igra traje dalje ( a to je rijetko ),
6.Bloodthirster
7.The Last Whisper
8.Najčešće Guardian Angel.
Cijeli build ( zajedno sa rune buildom,masteriesima i spellovima ) možete pogledati na http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/2588,Ashe-build+discussion.
dagger na startu? za atack speed? hell no.... dobro ja imam 37 % atack speed rune... al opet.. preferiram dmg na startu.. pogotovo s ashe
dagger na startu? za atack speed? hell no.... dobro ja imam 37 % atack speed rune... al opet.. preferiram dmg na startu.. pogotovo s ashe
Pogledaj rune build i bit će ti jasnije... 30 armor penetration... a što se tičei izbora između daggera i long sworda,to je više stvar osobnog ukusa. Ja uzimam dagger da bi brže završio Zeal. Kao što vidiš,samo na početku builda uzimam attack speed i to mi bude dovoljno do kraja igre.
kolko vidim dosta znas... koji ti je nick na eu ak igras?
kolko vidim dosta znas... koji ti je nick na eu ak igras?
Warbringer007,24 lvl.
Chomet,17 lvl ( to je account od brata blizanca,često i sam tamo igram zato što tamo ima kupio Akali i Mordekaisera,a ja ih nemam ).
Evo i moj Ashe build,mislim da je prilično dobar i nadam se da će ga netko i isprobati:
1.Počnem sa Dagger i Health Potion
2.Uzmem Zeal i Berserker's Greaves
3.Uzmem B.F.Sword,2 health potiona i idem odmah na lizarda da mogu počet lijepo gankat
4.Idem na Infinity Edge
5.Završavam Phantom Dancer,a u međuvremenu kupim Vampiric Scepter
Ako igra traje dalje ( a to je rijetko ),
6.Bloodthirster
7.The Last Whisper
8.Najčešće Guardian Angel.
Cijeli build ( zajedno sa rune buildom,masteriesima i spellovima ) možete pogledati na http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/2588,Ashe-build+discussion.
Dodao sam na svoj guide i anti-tank build,slobodno komentirajte i dajte prijedloge za poboljšanje builda.
Novi champion,Malzahar
spotlight: http://crotrailers.co.cc/2010/06/02/league-of-legends-malzahar-champion-video/
Novi champion,Malzahar
spotlight: http://crotrailers.co.cc/2010/06/02/league-of-legends-malzahar-champion-video/
glup je, opce nema jake spellove, samo uzmes cleanse i rjesis se muka, a igro sam s njim u timu i katastrofa, izgubil sam 3/4 kolko sam igro s njim u timu. Al tak je svaki novi heroj na pocetku
novi itemi na akali i jax... omg :D .. pogotovo onaj pistolj + giunusos regeblade... prejako
Opet u Riotu delaju gluposti... miču critical chance i critical chance po levelu...
Opet u Riotu delaju gluposti... miču critical chance i critical chance po levelu...
Imaš dokaz za to? Jer ih kanim kupiti....
Vidim, ali to je znači već trebalo biti implementirano u ovom patchu, a ja ne vidim da su maknute...
Čini mi se da su povećali cooldown kod tristane ... gamad!
Vidim, ali to je znači već trebalo biti implementirano u ovom patchu, a ja ne vidim da su maknute...
Odi vidi npr. kod nekog championa vidi njegove staste u igri kad tek uđeš unutra,vidit ćeš da je critical chance 0% ili da je nešto veči radi runa i masteriesa.
da... 0 % i ne dize se.. tak da ak ne kupis item za crit nema criticala u igri :D
nunu novi itemi su sr*nje
kod nekih su bolji
a neke jos nisam isprobaso
thumb down za riot
Novi champion,Malzahar
glup je, opce nema jake spellove, samo uzmes cleanse i rjesis se muka, a igro sam s njim u timu i katastrofa, izgubil sam 3/4 kolko sam igro s njim u timu. Al tak je svaki novi heroj na pocetku
Kad neznas igrat s njim.Taj Malzahar je ogromna konkurencija Ryzu,cak je nekad i bolji..Ima ogroman damage taj lik.