League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.828.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

znaci nista se ne placa pravim novcem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: League Of Legends
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Mozes a i nemoras.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
16 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

daj mu odgovorite normalno, a ne tak tajanstveno :)

NETREBA nista platiti da bi igro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 19:20 (Pinc).
17 godina
protjeran
League Of Legends

skines igru-besplatno

registriras se-besplatno

igras-besplatno

kupujes drugi izgled heroja- pare

kupujes heroja- dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima

kupujes rune-dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala vam.Dali ce svaki put pitati zelim li kupiti pravim novcima i ako ne kako cu znati

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

da bih kupio nesto moras otici u STORE, vidjet ces gdje je.. u igri... e sad... s novcima kupujes posebne rp bodove, a besplatni su ip.. i kad kupujes lika ispod su ti 2 opcije, na jednoj pise otprilike ovako

0

-564

= -564

to ti je za prave novce... 0 oznacava kolko imas bodova koje si kupio i kaze ti da si u minusu i nemozes kupiti..

a ovo ti je druga

3423

-1350

= + 2073

ovo prvo su ti bodovi koje dobis igranjem... kolko igras tolko dobis.... naravno za pobjedu dobis vise nego za gubitak... ovdje ti kaze da si u plusu i dolje ti je opcija unlock- otljucaj.. i tad kupis heroja... rune pocni kupovat tek na 20 lvl.. nemoj prije..

heroji kostaju po 450,1350,3150,6300 ip-a... a za prave novce nisam siguran jer svaki ima drugu cijenu...

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 20:56 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Hvala vam.Dali ce svaki put pitati zelim li kupiti pravim novcima i ako ne kako cu znati

?

Slika :D

ovaj ljevi ti je za RP oli ti riot points koje kupujes u storu preko kartice (znaci novcem) a ovaj desni ti je IP koji dobijas igrajuci :D

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
16 godina
protjeran
League Of Legends

jel netko kupovao nesto od riota???

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
killer4987 kaže...

a za prave novce nisam siguran jer svaki ima drugu cijenu...

Imas samo 585 i 975 Riot Points-a kada kupujes heroje pravim novcem :D s tim da najmanje mozes kupiti za 5 eura 839 RPa 10 eura 1779 RP itd :D 

btw ste procitali o Season One :D kako predobro izgleda sve :D

@danfa

Ja sam kupio dva puta 839 RPa ( 5E :D )

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 23:57 (Keiichi).
16 godina
protjeran
Keiichi kaže...
killer4987 kaže...

@danfa

prek cega

kako

jel bilo problema

xDDD
17 godina
danfa123 kaže...
Keiichi kaže...
killer4987 kaže...

@danfa

prek cega

kako

jel bilo problema

Preko Mastercard Refresh kartice (hypo banka) ali mozes preko bilo koje kartice koja ima onaj verifikacijski broj na straznjem dijelu kartice Cool

Odes Store -> Riot Points i izaberes koji ces 5e, 10e itd... dobijes onda da ispunis podatke kartice i ako imas dovoljno novaca na njoj transakcija prođe i ti odmah dobiješ RPa koliko si uzeo :D i to je to :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Znaci ako i slucajno stisnem da  nesto platim pravim novcem moram tek popunit podatke i sve da bi mi oduzeo hocu reci uvijek se mogu vratit ako slucajno stisnem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Znaci ako i slucajno stisnem da  nesto platim pravim novcem moram tek popunit podatke i sve da bi mi oduzeo hocu reci uvijek se mogu vratit ako slucajno stisnem.

Da, nemožeš si slučajno nabiti troškove bez brige......

On topic, Season One je zasad odlična ideja, već sama najava mi mami osmjeh na lice......od predivnog sučelja do zanimljivog draft moda koji otvara još puno puno mogućnosti za taktiku.....to je odlično, a i napokon ćemo imati rankove i ljestvicu igrača što je odlično za natjecateljski duh.

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

ja sam potrosio 0$ iliti 0eura a imam 90 runa, 50 championa i 3 nagradna skina tako da ne trebas pare da bi igrao ili bio jaci od drugih

16 godina
neaktivan
League Of Legends

U zadnjoj sa shacom 16/5/3. Imao 2 quadra i 1 triple. Penta mi je pobjegao za desetinku.

2 quadra i 1 triple 2 quadra i 1 triple
Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

skines igru-besplatno

registriras se-besplatno

igras-besplatno

kupujes heroja- dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima

kupujes rune-dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima

Rune nemoš kupiti pravim parama samo IP.

Danas sam baš imao volje za Karthusa xD

16-3-16 16-3-16
two camels in a tiny car
17 godina
League Of Legends

a bokte kad vidim vase skorove gore dojde mi da prestanem igrat xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
killer4987 kaže...

skines igru-besplatno

registriras se-besplatno

igras-besplatno

Rune nemoš kupiti pravim parama samo IP.

Danas sam baš imao volje za Karthusa xD

.. my bad.. nisam nikad gledao to.. pretpostavljao sam... a mogu se kupit... al par njih u bundlu

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 15:34 (killer4987).
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

a bokte kad vidim vase skorove gore dojde mi da prestanem igrat xD

Nije uvijek tako dobro... iako odavno nisam imao više deatha nego killova+assista.

Nemoj odustajat nego igraj i vježbaj!

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
17 godina
protjeran
League Of Legends

ma pocetak i je najbolji.. sad se previse zivciram.. kad dobis hebene nube koji nis ne slusaju dojde ti da igru zbrises.. bil sam 30 wina u plusu.. sad sam 20 u minusu... jer nitko ne zeli nist slusati i svi sami idu stalno i fidaju... matchmaking je poboljsan... ali ne pretjerano

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo i poraza... konačno xD 1/6/2

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
killer4987 kaže...

ma pocetak i je najbolji.. sad se previse zivciram.. kad dobis hebene nube koji nis ne slusaju dojde ti da igru zbrises.. bil sam 30 wina u plusu.. sad sam 20 u minusu... jer nitko ne zeli nist slusati i svi sami idu stalno i fidaju... matchmaking je poboljsan... ali ne pretjerano

kad si 30 lvl dobijes samo njih i misle da su najbolji

i igraju za sebe je*eni idioti

sorry na spovkama

xDDD
17 godina
protjeran
Blizek kaže...

evo i poraza... konačno xD 1/6/2

naab :D

17 godina
League Of Legends

zato je najbolje arrange team i na skypu svi se dogovarate :D

evo ja sam napokon imao sad 17/0/2 sa Jaxom :D i to jos smo se zajebavali ja i lega tokom runde Cool

Edit :D

ajme ova mi je runda bila sad zakon :D Na kraju igre sam picio Jaxa i Yia bez problema dok mi je warwick bio malkoc problem zbog lifesteala i ultly-a njegovog al i on se dao rijesit kad je dosao ryze :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 19:58 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prešao na EU server . Trenutno lvl 7 a na US bio 21

Skupljamo ekipu iz HR za igru u večernjim satima i pogotovo vikendom pa tko ima volje nek se javi nekome od nas ,,,,

cyb3rshark

p3netrator

crozlo

gl hf

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL

Kak si uspio pobrat skoro sve killove xD

Samo 2 assista xD

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan

jel tu igru treba downloadat

16 godina
protjeran
CroDino kaže...

da

US

http://www.leagueoflegends.com/

EU

http://eu.leagueoflegends.com/

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 12:35 (danfa123).
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
CroDino kaže...

da

US

EU

koje da skinem

17 godina
CroDino kaže...
danfa123 kaže...
CroDino kaže...

da

US

EU

koje da skinem

EU naravno....

BUG je IT biblija!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice