znaci nista se ne placa pravim novcem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes a i nemoras.
daj mu odgovorite normalno, a ne tak tajanstveno :)
NETREBA nista platiti da bi igro.
skines igru-besplatno
registriras se-besplatno
igras-besplatno
kupujes drugi izgled heroja- pare
kupujes heroja- dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima
kupujes rune-dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima
Hvala vam.Dali ce svaki put pitati zelim li kupiti pravim novcima i ako ne kako cu znati
?
da bih kupio nesto moras otici u STORE, vidjet ces gdje je.. u igri... e sad... s novcima kupujes posebne rp bodove, a besplatni su ip.. i kad kupujes lika ispod su ti 2 opcije, na jednoj pise otprilike ovako
0
-564
= -564
to ti je za prave novce... 0 oznacava kolko imas bodova koje si kupio i kaze ti da si u minusu i nemozes kupiti..
a ovo ti je druga
3423
-1350
= + 2073
ovo prvo su ti bodovi koje dobis igranjem... kolko igras tolko dobis.... naravno za pobjedu dobis vise nego za gubitak... ovdje ti kaze da si u plusu i dolje ti je opcija unlock- otljucaj.. i tad kupis heroja... rune pocni kupovat tek na 20 lvl.. nemoj prije..
heroji kostaju po 450,1350,3150,6300 ip-a... a za prave novce nisam siguran jer svaki ima drugu cijenu...
Hvala vam.Dali ce svaki put pitati zelim li kupiti pravim novcima i ako ne kako cu znati
?
ovaj ljevi ti je za RP oli ti riot points koje kupujes u storu preko kartice (znaci novcem) a ovaj desni ti je IP koji dobijas igrajuci :D
jel netko kupovao nesto od riota???
a za prave novce nisam siguran jer svaki ima drugu cijenu...
Imas samo 585 i 975 Riot Points-a kada kupujes heroje pravim novcem :D s tim da najmanje mozes kupiti za 5 eura 839 RPa 10 eura 1779 RP itd :D
btw ste procitali o Season One :D kako predobro izgleda sve :D
@danfa
Ja sam kupio dva puta 839 RPa ( 5E :D )
@danfa
prek cega
kako
jel bilo problema
@danfa
prek cega
kako
jel bilo problema
Preko Mastercard Refresh kartice (hypo banka) ali mozes preko bilo koje kartice koja ima onaj verifikacijski broj na straznjem dijelu kartice 
Odes Store -> Riot Points i izaberes koji ces 5e, 10e itd... dobijes onda da ispunis podatke kartice i ako imas dovoljno novaca na njoj transakcija prođe i ti odmah dobiješ RPa koliko si uzeo :D i to je to :D
Znaci ako i slucajno stisnem da nesto platim pravim novcem moram tek popunit podatke i sve da bi mi oduzeo hocu reci uvijek se mogu vratit ako slucajno stisnem.
Znaci ako i slucajno stisnem da nesto platim pravim novcem moram tek popunit podatke i sve da bi mi oduzeo hocu reci uvijek se mogu vratit ako slucajno stisnem.
Da, nemožeš si slučajno nabiti troškove bez brige......
On topic, Season One je zasad odlična ideja, već sama najava mi mami osmjeh na lice......od predivnog sučelja do zanimljivog draft moda koji otvara još puno puno mogućnosti za taktiku.....to je odlično, a i napokon ćemo imati rankove i ljestvicu igrača što je odlično za natjecateljski duh.
ja sam potrosio 0$ iliti 0eura a imam 90 runa, 50 championa i 3 nagradna skina tako da ne trebas pare da bi igrao ili bio jaci od drugih
skines igru-besplatno
registriras se-besplatno
igras-besplatno
kupujes heroja- dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima
kupujes rune-dobivas bodove po svakoj rundi koju igras ali mozes ih kupiti i pravim novcima
Rune nemoš kupiti pravim parama samo IP.
registriras se-besplatno
igras-besplatno
Rune nemoš kupiti pravim parama samo IP.
Nije uvijek tako dobro... iako odavno nisam imao više deatha nego killova+assista.
Nemoj odustajat nego igraj i vježbaj!
ma pocetak i je najbolji.. sad se previse zivciram.. kad dobis hebene nube koji nis ne slusaju dojde ti da igru zbrises.. bil sam 30 wina u plusu.. sad sam 20 u minusu... jer nitko ne zeli nist slusati i svi sami idu stalno i fidaju... matchmaking je poboljsan... ali ne pretjerano
evo i poraza... konačno xD 1/6/2
ma pocetak i je najbolji.. sad se previse zivciram.. kad dobis hebene nube koji nis ne slusaju dojde ti da igru zbrises.. bil sam 30 wina u plusu.. sad sam 20 u minusu... jer nitko ne zeli nist slusati i svi sami idu stalno i fidaju... matchmaking je poboljsan... ali ne pretjerano
kad si 30 lvl dobijes samo njih i misle da su najbolji
i igraju za sebe je*eni idioti
sorry na spovkama
evo i poraza... konačno xD 1/6/2
naab :D
zato je najbolje arrange team i na skypu svi se dogovarate :D
evo ja sam napokon imao sad 17/0/2 sa Jaxom :D i to jos smo se zajebavali ja i lega tokom runde 
Edit :D
ajme ova mi je runda bila sad zakon :D Na kraju igre sam picio Jaxa i Yia bez problema dok mi je warwick bio malkoc problem zbog lifesteala i ultly-a njegovog al i on se dao rijesit kad je dosao ryze :D
Prešao na EU server . Trenutno lvl 7 a na US bio 21
Skupljamo ekipu iz HR za igru u večernjim satima i pogotovo vikendom pa tko ima volje nek se javi nekome od nas ,,,,
cyb3rshark
p3netrator
crozlo
gl hf
LOL
Kak si uspio pobrat skoro sve killove xD
Samo 2 assista xD
jel tu igru treba downloadat
koje da skinem
koje da skinem
EU naravno....