higher skill caps
higher skill caps
Ma fak stari elo sistem.Jednostavno je RETARDIRANO uspoređivati igru tada i sada.
Puno više playmaking championa,higher skill caps,no 1v5's etc.Evolucija.
Naravno da nije Diamond kao što je nekad bio,pobogu,jer ga puno više ljudi zaslužuje,
opet mi ne smeta biti top 1% servera kako god okreneš.
Čitav diamond je 5% servera, diamond 1 je 1% servera
Nope, Plat II ti je vec 3% of the best.
Ja sam u 4,5%, a Plat IV sam.
Nope, Plat II ti je vec 3% of the best.
Ja sam u 4,5%, a Plat IV sam.
Ne, platinum igraca ima bar 10%
1,7889% servera.
D5 sa 15LP-a i PlatII MMR-om.
Što downvotate čovjeka?
Banned,ispeci pa reci,il ti ga googlaj pa reci.
1,7889% servera.
D5 sa 15LP-a i PlatII MMR-om.
Što downvotate čovjeka?
Banned,ispeci pa reci,il ti ga googlaj pa reci.
Rekao sam da čitav diamond ima 5% servera, ti si rekao da D5 ima 1% servera, bio si u krivu, ima 1,79% servera.
ako si D5 i spadas u 1.79% top servera, to znaci da skup [D5-Challenger] ima 1.79% ljudi tj. da si bolji od 98.21% igraca s cijelog servera dok je ovih 1.79% bolje od tebe
Meni se moj best friend digne na to kada znam da sam u top 2% i budem sav lud nabrijan.
Što vas boli briga da li ste u 2% ili ne...just keep playing on.
Čitav Diamond-Challenger je max 2% EUNE-a,5% sa cijelim Platom jedino.
"Doesnt matter how good you are, there is always an asian that poops on you"-wtk
konacno gold,sad me samo zanima koliko dugo cu ostati xD
Meni se moj best friend digne na to kada znam da sam u top 2% i budem sav lud nabrijan.
Pa recimo, mene briga, jer sam među cca 10% najboljih što igraju ovu igru, means a lot
Pa recimo, mene briga, jer sam među cca 10% najboljih što igraju ovu igru, means a lot
LOL, podsjecas me na FFT
Objasni mi to "means a lot". Kome? Curi? Roditeljima? Budućim poslodavcima.
Ako to znači tebi mnogo, onda je to ok, svima nešto drugo znači nešto.
:P
Osobno zadovoljstvo. Većina ljudi ne igra igrice radi neke koristi neg iz osobnog užitka/zadovoljstva. A i ak su ti frendovi loleri možeš se k**** pred njima da si u 2% najboljih .
Osobno zadovoljstvo. Većina ljudi ne igra igrice radi neke koristi neg iz osobnog užitka/zadovoljstva. A i ak su ti frendovi loleri možeš se k**** pred njima da si u 2% najboljih .
Da ti samo čuješ moju curu kada krene:
"Samo igra da bi došao u taj prokleti Diamond, bio je i prošle sezone..je*eni lol"
"Samo igraš lol, niti ne jedeš"
bla bla bla...makar sam dosta smanjio u zadnje vrijeme, ne stignem toliko igrati niti zbog posla^^
Ali znam to, i ja sam S3 grindao do Diamonda...da bi u S4 došao u D5 i rekao to je to, nema potrebe za više.
Ma znaci mu
Da ti samo čuješ moju curu kada krene:
"Samo igra da bi došao u taj prokleti Diamond, bio je i prošle sezone..je*eni lol"
"Samo igraš lol, niti ne jedeš"
bla bla bla...makar sam dosta smanjio u zadnje vrijeme, ne stignem toliko igrati niti zbog posla^^
Ali znam to, i ja sam S3 grindao do Diamonda...da bi u S4 došao u D5 i rekao to je to, nema potrebe za više.
Došao je u D5 i skuzio je da je los i da ne moze vise od D5 pa je odustao.
jk son, I know you are good. :)
Na kojem serveru igrate ?
ja na EUW i kontam se prebaciti na nordic.. dali sta gubim sa time ?
Očekuješ poruke "nemoj na east, gold na westu je ko diamond na eastu"? Zašto se premišljaš uostalom? Ako hoćeš biti u "svojem" regionu i igrat sa ljudima iz regiona i šire (prema istoku) ideš na east. Možeš igrat i na možebitnim regionalnim turnirima. Then again, možeš napraviti novi acc i igrat na eastu i opet zadržati main account na westu. Jedino je u pitanju time investment.
Za skill nemogu komentirati jer igram samo na eastu, ali znam da ekipa volji pljuvat po eastu i komparirat west>east.
Očekuješ poruke "nemoj na east, gold na westu je ko diamond na eastu"? Zašto se premišljaš uostalom? Ako hoćeš biti u "svojem" regionu i igrat sa ljudima iz regiona i šire (prema istoku) ideš na east. Možeš igrat i na možebitnim regionalnim turnirima. Then again, možeš napraviti novi acc i igrat na eastu i opet zadržati main account na westu. Jedino je u pitanju time investment.
Za skill nemogu komentirati jer igram samo na eastu, ali znam da ekipa volji pljuvat po eastu i komparirat west>east.
Ne ocekujem poruke tipa " nemoj na east " nego jednostavno me zanima dali cu izgubiti nesta prilikom prebacivanja ... dali ce mi se ponistiti pobijede ovo ono .. a draze mi je igrati sa strancima nego sa " nasim ljudima " ...
Gubiš Honor pointse, forum ikonice ako si postao po forumu (ili kak se to već zove), justice rating i trenutni placement u rankedu. Ako odlučiš igrati ranked imaš 1 placement match, nakon kojeg te baca u diviziju ovisno o tvojem trenutnom MMR (koji se prenosi, ali te postavi razmjerno s serverom na koji si došao). Sve ostalo se prebacuje.
Gubiš Honor pointse, forum ikonice ako si postao po forumu (ili kak se to već zove), justice rating i trenutni placement u rankedu. Ako odlučiš igrati ranked imaš 1 placement match, nakon kojeg te baca u diviziju ovisno o tvojem trenutnom MMR (koji se prenosi, ali te postavi razmjerno s serverom na koji si došao). Sve ostalo se prebacuje.
gubis i broj winova/loseova na normalu i ostalim modovima
edit: ne kuzim cemu td?
Jesam li samo ja ili se i još netko ne može logirati na eune?
Jesam li samo ja ili se i još netko ne može logirati na eune?
ne mogu ni ja
http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1750597
nešt ih hebe malo...nadam se da su uskoro up...
http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1750597
nešt ih hebe malo...nadam se da su uskoro up...
a kad ih nesta na EUW nije hebalo? ...