League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.527.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...
BannedOnThisForum kaže...
pandza94 kaže...

Ljudi zasluže rank,nisu bezveze u njemu,osim naravno,ako nisu boostani.
Koliko missplayeova i retardiranih odluka vidim,ali dogodi se i najboljima.
Pobogu,svatko ima pravo na loš game.

Stari elo sistem je bio retardiran,više je bilo pitanje sreće doći do nekog ranka,a ostati pogotovo teško.

Retardirano je i sada jer ovisiš o drugih 4 ljudi u timu,jer dobiti 1v5 je nemoguće od 4. sezone. 

Krivo, stari elo sistem se vrtio oko skilla, ne sreće. To što si ti rekao vrijedi za trenutni elo sistem. Ja ne zaslužujem d2 po principima starog elo sistema.

Stari ELO je bio kraljevski, sjećam se da sam se popeo na 1500-1600, i onda pao na 1100 jer sam se zajebavao, pa opet grind gore..to je bilo vrh, a ne ove barijere koje spriječavaju da ne padneš ligu..

Tako je, nakon nekih 20-30 gameova dobivo si ~10lpa po game u tolko gubio :), a ne sad dobivas 20+ gubis ~10 ako ti MMR nije preloš, s tim da dok si na 0 ne gubiš lp :) . Imo sam frenda koji je došo do 2100 i pao na 1600,opet se popeo 2k i pao na 1600 :) u 2-3 tjedna . Eh ta divna vremena...

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
neaktivan

Ja se sječam dok sam u Sezoni 1 se borio za Broncu (1250) {#}

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
15 godina
Tkalle kaže...

Ja se sječam dok sam u Sezoni 1 se borio za Broncu (1250) {#}

.{#}

EUW: Ferritin
15 godina
X-Plosiv kaže...
BannedOnThisForum kaže...
pandza94 kaže...

Ljudi zasluže rank,nisu bezveze u njemu,osim naravno,ako nisu boostani.
Koliko missplayeova i retardiranih odluka vidim,ali dogodi se i najboljima.
Pobogu,svatko ima pravo na loš game.

Stari elo sistem je bio retardiran,više je bilo pitanje sreće doći do nekog ranka,a ostati pogotovo teško.

Retardirano je i sada jer ovisiš o drugih 4 ljudi u timu,jer dobiti 1v5 je nemoguće od 4. sezone. 

Krivo, stari elo sistem se vrtio oko skilla, ne sreće. To što si ti rekao vrijedi za trenutni elo sistem. Ja ne zaslužujem d2 po principima starog elo sistema.

Stari ELO je bio kraljevski, sjećam se da sam se popeo na 1500-1600, i onda pao na 1100 jer sam se zajebavao, pa opet grind gore..to je bilo vrh, a ne ove barijere koje spriječavaju da ne padneš ligu..

kakve barijere? pa elo ti pada bez obzira u kojoj si diviziji/ranku sta ne? 

ja sam bio Gold V s jako losim MMR-om, nakon sto sam usao u gold nisam igrao dosta i tek sto sam dosao i krenuo igrat dosta sam pokvario MMR i igrao stalno sa Silver 1/2/3 igracima, bez obzira sto sam bio ''Gold''

Respect the Raise...!
14 godina
neaktivan
definho kaže...
bla bla bla....

kakve barijere? pa elo ti pada bez obzira u kojoj si diviziji/ranku sta ne? 

ja sam bio Gold V s jako losim MMR-om, nakon sto sam usao u gold nisam igrao dosta i tek sto sam dosao i krenuo igrat dosta sam pokvario MMR i igrao stalno sa Silver 1/2/3 igracima, bez obzira sto sam bio ''Gold''

Da ali u starom elo sistemu ti bi onda bio Silver nebi imao Gold medalju.

O tome ti oni pričaju...

17 godina
neaktivan
League Of Legends

kaj se tice ovog benda ''pentakill'' koji su stvarni clanovi tog benda, pise za onu stvar lightbringer The real vocalist in this song is Jorn Lande

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 1:22 (Jari).

0 0 hvala 0
15 godina
Jari kaže...

kaj se tice ovog benda ''pentakill'' koji su stvarni clanovi tog benda, pise za onu stvar lightbringer The real vocalist in this song is Jorn Lande

http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8rn_Lande

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma znam ja ko je on, samo nisam znao da ima veze sa lol-om xD

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Rito please....

EUW: iPLAY Murloc
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahahahaahahah Troller Rito strikes againooooo {#}

15 godina
League Of Legends

znaci od Silvera 4 (nakon onih placementa) do Golda 5 - 197 gejmova

a iz Golda 5 u Gold 4 - 183 gejma

mozda mi je tu stvarno i mjesto, ali ovoliko sranja i losih matcheva jos nisam vidio, cak mi se Silver 1/2 cinio puno boljim od ovoga, toliko afk-ova i djece nije bilo ni u Silver 5 MMR-u jos prije, skill je ajmo reci skoro isti, samo puno puno previse pametnih ljudi i previse throwanja, zbog prevelike pameti jel. mozda mi se cini, ali stvarno je bio pakao, s obzirom da mi je i MMR napokon pomalo dosao na svoje nadam se da ce sad biti bolje, ali cuo sam i od dosta ljudi da je Gold 5 MMR stvarno pakao, ne znam ste vi imali problema ovdje?

Gold V Gold V
Gold IV Gold IV
Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pif,kad sam ušao u D5,u istom danu sam bio u 3 promotiona,i sva tri su završila isto.

Prvi game stomp,drugi donekle dobar ali nas dobiju,treći early stomp,failamo kasnije.
I evo,msm da imam preko 100 gameova,ne mogu se maknuti odavde. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
definho kaže...

znaci od Silvera 4 (nakon onih placementa) do Golda 5 - 197 gejmova

a iz Golda 5 u Gold 4 - 183 gejma

mozda mi je tu stvarno i mjesto, ali ovoliko sranja i losih matcheva jos nisam vidio, cak mi se Silver 1/2 cinio puno boljim od ovoga, toliko afk-ova i djece nije bilo ni u Silver 5 MMR-u jos prije, skill je ajmo reci skoro isti, samo puno puno previse pametnih ljudi i previse throwanja, zbog prevelike pameti jel. mozda mi se cini, ali stvarno je bio pakao, s obzirom da mi je i MMR napokon pomalo dosao na svoje nadam se da ce sad biti bolje, ali cuo sam i od dosta ljudi da je Gold 5 MMR stvarno pakao, ne znam ste vi imali problema ovdje?

Sad ti je najbolje ostati u goldu, platinum je veći cancer elo od silvera.

14 godina
neaktivan

Gold 5 i silver su ti još uvijek praktički iste diviizije. 

Uvijek ti je s petice teže izać nego ući ....

A ovo da je gold bolji od plata, istina gold mi je, kao što sam već bil spomenul jednom prilikom, najbolja divizija u kojoj sam igral.

Znači ja sam mainal Nidalee u trećoj sezoni i u silveru su me svi flejmali zbog toga, a dok sam došel u gold 4-2 nisu ni pisnuli, čak su govorili nekaj tipa : its nice to see some1 playing her. 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon upravo zavrsenog gamea moram ovo podijelit s vama :D

sto reci :D sto reci :D
www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 20:58 (Ahriiiii).
Moj PC  
16 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
League Of Legends

A di je postar? {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 21:41 (GamerX9).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Double post...so badass. :D

Ovaj Zed je imao sreću što je naletio na ovog Lušna, a i na zmiju i ostatak tima. Tip nema blage veze o LoL-u, a Plat V je.

Ofc, moram si ja pokvarit perfect KDA pa se idem kupat u fontani. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 0:05 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ovaj Zed je imao sreću što je naletio na ovog Lušna, a i na zmiju i ostatak tima. Tip nema blage veze o LoL-u, a Plat V je.

Men' se više čini da te ta Morgana čuvala ko oči u glavi {#}

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ajd da i ti jemput carriaš, a ne da ja tebe stalno. {#}

11 godina
neaktivan
League Of Legends

jel bi bio neko dobar da mi da acc da odigram jedan game sa zedom da vidim ocu ga kupi,ako ga ima neko.molim vas?{#}

0 9 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

sumnjam da će ti se netko javiti hahaha, probaj one for all mirror mode i tamo odaberi zed-a, ima šanse da on "pobijedi" i da svi igrate sa njim.

0 0 hvala 0
17 godina
Ima ko čelenđer akaunt da mi posudi samo da probam kak je to igrati s takvom ekipom? Moze i diamond, ali onda mi morate dati jos i email username i pass, paypal i debitne/kreditne kartice i ip adresu.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
neaktivan
League Of Legends

saznao sam da će se u lipnju vratiti red card katarina i to ne smijem propustiti. cijna je 520 rp-a , a imam 400... ugl. je li netko probao kupiti rp preko mobitela i da li je uspjelo? naime mogu dobiti 180 RP za otprilike 4 KM što mi odgovara, iako je skuplje nego preko kartice koju nažalost nemam. 

znam da su prije bile priče kako se kod nas to ne može, ali sada vidim svoju mrežu (HT Eronet) tako da mi se čini da može?

hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luxy123 kaže...

saznao sam da će se u lipnju vratiti red card katarina i to ne smijem propustiti. cijna je 520 rp-a , a imam 400... ugl. je li netko probao kupiti rp preko mobitela i da li je uspjelo? naime mogu dobiti 180 RP za otprilike 4 KM što mi odgovara, iako je skuplje nego preko kartice koju nažalost nemam. 

znam da su prije bile priče kako se kod nas to ne može, ali sada vidim svoju mrežu (HT Eronet) tako da mi se čini da može?

Meni falilo 20 RP-a za mistery pa sam uzel preko moba i začudo radilo je.

Doduše odere te za 200 koda si uzeo 600 al nema veze.

I da... Moraš biti na EUNE.

13 godina
neaktivan
stipee98 kaže...

jel bi bio neko dobar da mi da acc da odigram jedan game sa zedom da vidim ocu ga kupi,ako ga ima neko.molim vas?{#}

napravi si pbe acc ili sačekaj kada bude na free picku...

sigurno ti neće netko 'ko te ne poznaje posuđivati acc hah?

weedafuqyee
11 godina
neaktivan
League Of Legends
razmisljam da ga kupim pa zato

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dečki bolje otiđite na : www.free.legendery.skins.lose.account.com

Šalu na stranu.

Nitko ti neće dati jer to je koda odeš kod neke jeftine prostitutke i vjeruješ da nećeš pokupit sidu.

11 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
luxy123 kaže...

Meni falilo 20 RP-a za mistery pa sam uzel preko moba i začudo radilo je.

Doduše odere te za 200 koda si uzeo 600 al nema veze.

I da... Moraš biti na EUNE.

uspjelo je :)

preporuka svima kojima hitno treba RP, uzeli su mi točno koliko su i rekli (3.51 KM) 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Oke, pocinjem sumnjati da RITO ne zeli nerfati ovog cuz dats racist.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma fak stari elo sistem.Jednostavno je RETARDIRANO uspoređivati igru tada i sada.

Puno više playmaking championa,higher skill caps,no 1v5's etc.Evolucija.
Naravno da nije Diamond kao što je nekad bio,pobogu,jer ga puno više ljudi zaslužuje,

opet mi ne smeta biti top 1% servera kako god okreneš.

Ali svejedno,koliko mi ovaj D5 ide na živac pa to je debilno,evo samo čekam trenutak kada

ću prestat igrat,jer čega sve vidim čudim se što još nemam čir na želudcu. 

Gle,žalim se na teamove odkad sam i počeo igrati igru,dok sam još bio i silver.
Žalit ću se i ako budem D1 50+,to mi je u prirodi.

Naravno,sve je to pod ako,jer D5 smatram kao crnu rupu,pogotovo kad igram s 98% plat igrača,

koji ili otiđu afk ili flejmaju sa mnom.

Možda se i bogovi SoloQ nasmiješe nad menom i napokon me puste u D4,pa da i dignem MMR sebi

da ne moram više gledati Plat u životu.No puste fantazije,jednostavno da bi napredovao nije dovoljno biti iznad prosjeka za svoj tim,

jednostavno trebaš biti junački daleko da bi napredovao.
No najdraži su mi gameovi gdje laneovi igraju normalno,dobro možda gube malo,no sve u razumnim granicama.

I ako izgubiš nema razloga da ljutnju,dobili su fair & square,ali kad dobijem feedera,afk,trolla jednostavno po*izdim. 

Vjerovatno i razlog što sam počeo mainat Lee-a i Kha6,što više utjecaja,što više map controla,dat im dobar teren 

da izvuku laneove,no nekad ni to ne uspije.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 2:23 (pandza94).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice