Yi je gadljivo OP champion
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nah Yi is garbage,you just don't know how to play against him.
CC does wonders.
CC does wonders
Morao sam , kada nekome pametujes moras to obaviti kako treba!
Edit:HUE
A štaš,tako zaboravim empowered Q na Rengaru i onda se čudim što dajem
0 damage-a.
I'm fking bad
CC does wonders.
Bome kada Yi izleti iz jungla u 30-toj minuti sa svim itemima, ogromnim move speedom i healthom nema te sile koja ce ga zaustaviti.... Bar iz mog iskustva
CC does wonders.
Bome kada Yi izleti iz jungla u 30-toj minuti sa svim itemima, ogromnim move speedom i healthom nema te sile koja ce ga zaustaviti.... Bar iz mog iskustva
Ti ako nisi game završio dok je Yi bio afk farming, onda nez
CC does wonders.
Ti ako nisi game završio dok je Yi bio afk farming, onda nez
Ajme dns sam igro gejm protiv Yija i Jaxa... lakše reći nego napraviti. Igro sam ADC-a i uništavali smo bot, mid je gubio od Ryzea, dok je naš Shaco napravio 2 genka možda u 10 minuta. Jax je isto poslije uništavao Dariusa i jbg, u teamfightu Yi se zaleti na mene i ništa mu ne mogu... Jbg, nemožeš sam zaustaviti Yija i druge farming junglere, za to treba koordinacija, koje apsolutno nema u platini.
Dobar je Yi ako ga znaš igrati naravno,inače je smeće.
Što se tiče low elo Yi-eva,te je najlakše,samo kažeš timu da ga tunnelaju.
Jedan binding,bilo kakav stun/root Yi je mrtav.
Npr evo prošli game,njihova Vayne je bila 7 0 1 u 5 minuti.
Mi smo je samo tunnelali,znači Kass(ja),Vi i Rengar.
Njihov tim je pomogao doduše,triforce trundle,full ad lee,pa
sam ih meltao samo tako.
Tužna priča,naša Ashe imala statik i vamp u 25-oj minuti xd
Što kažete na novi patch?
Žao mi je ljudi koji igraju Kha zix-a hahahah
Zna li netko nešto više o tome kada bi trebao doći update Summoner's rift-a?
negdje na redditu je receno u Junu, tj. crveni post je rekao June, ali to je Rito...
evo super, nakon dva sata update-anja na novi patch, stigao je bug splat, wohooo <3
LeL 2 sata?
Ja danas prije fizike malo chill i skinuo patch za 5 min.
Radi sve ok, na svu sreću Nidu mi još nisu dirali, dok ju reworkaju razmišljam o quitanju jer će mi uništit maina kojeg igram već 2 sezone zaredom...
e el vama radi EUW ?meni pise da je down
Što su joj promjenili?
LeL 2 sata?
Ja danas prije fizike malo chill i skinuo patch za 5 min.
Radi sve ok, na svu sreću Nidu mi još nisu dirali, dok ju reworkaju razmišljam o quitanju jer će mi uništit maina kojeg igram već 2 sezone zaredom...
A šta, njoj ne treba rework? Onaj spear je jedan od spellova koji treba nerf to the ground kao što je Gragas Q dobio. Broken af već 3 sezone, i više.
To joj je jedini dmg spell, mora radit ogroman dmg.
I k tome još dodamo faktor da je lagano za izbiječ....
Netreba nerf, jer je nida useless ako enemy team forsa fight.
To joj je jedini dmg spell, mora radit ogroman dmg.
I k tome još dodamo faktor da je lagano za izbiječ....
Netreba nerf, jer je nida useless ako enemy team forsa fight.
Istina, ali
nida cougar jumps in..w-e-q, heal, zhonya, jump out, spear, repeat. :D
Pa tu je popis izmjena... ne znam, ne izgleda loše, samo će se trebati naviknuti.
S jedne strane mislim da će biti odlična kao nekakav tanky ap bruiser, a s druge strane mislim da kompliciraju previše jednog tako jednostavnog (hard to master) championa. Svi, vjerujem, igramo nidu i mislim da zbilja ovakvo kemijanje po champu nije potrebno. Mogao se smanjiti ap ratio na Q i bokđenja. Pa sad ovakav pasiv, pa kerefeke, pa smanji ovo diži ono, ne znam... rito ipak najbolje zna, ja sam ipak b5 scrub.
pricajte vi sta hocete al ja smatram da u lolu nema op heroja,igram ga 4 godine i ne vidim zasto su kha zixa nerfali nisam ni primjetio da je op....ista stvar s kassadinom.
Kha je trebao nerf jer je bio ogavno jak.
Kassa je više dobio neki balans jer u late game-u je jednostavno skočio na adc-a i s W + LB napravio 1k dmg.
Moze mi neko pomoci samo da izadjem iz bronze?
B1 sam sa 57 LP i ne da mi se igrati toliko jer ne volim ranked i vise volim normale, pa samo da udjem u silver ruzno mi je vidjeti grb bronze
pricajte vi sta hocete al ja smatram da u lolu nema op heroja,igram ga 4 godine i ne vidim zasto su kha zixa nerfali nisam ni primjetio da je op....ista stvar s kassadinom.
Koji si ti seljak... kontam da iste banujes... i da nikad ti nije kha owno team i tebe samoga ? frajeri ako dobiju 2 killa na pocetku , gotov game ili svoj lane, dobiju u lakoci ... svoj lane barem 100% pobijeduju ... kako god da igras def. nemos jer dive te pod tornjem
Kassa je više dobio neki balans jer u late game-u je jednostavno skočio na adc-a i s W + LB napravio 1k dmg.
Pa bolji je ovaj kassa bez silenca i razumljivim apc damage-om u late game, za razliku od starog koji je sa 2 spella (Q E) radio preko 1200 damage-a, a da ne spominjem silence i mnogo manji mana cost na ultiu.
Slažem se u potpunosti, ali trebal mu je taj sitni nerfić na W jer je bilo malo pre brutalno to.
Leblanc u mid gameu? :D
Leblanc u mid gameu? :D
Ma i to treba satrat :D
Kha je nerfan, ali nije tak jako. Odigrao sam sad 3 matcha (ranked) i sva 3 dobio sa njim jungle. Osjeća se da mu je Q slabiji na početku al poslje nije tako strašno. Više ne evolvam R zbog tog šta ne prima nikakav manji dmg kad je u stealthu pa više nema tolko smisla. Mislio sam da ga je baš jako taj nerf pogodio al sad kad vidim i nije baš tako jako. Očekivano je bilo da će ga nerfat, bio je prejak.