- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerujem da se svako ko igra mid smiješka zbog Riven...
Vjerujem da se svako ko igra mid smiješka zbog Riven...
Ma više top, većina mid su range pa imaju kakve takve šanse :P
da li je netko imao ovaj problem?
da ja danas,jednostavno sam reinstalirao lol nije mi se dalo zezat s tim
da li je netko imao ovaj problem?
Probaj prebaciti na NA pa pusti nek se napuni update pa vrati na EUNE. Bar je takoina westu trebala bi biti ista stvar.
probao sam i ništa, idem na reinstall
prebaci na oceania ili brasil i radit ce ti, meni je isto to izbacivalo prije pa je NA radio, danas brasil ili oceania, imas hrpu postova, google :)
To sa prebacivanjem ne radi, to je radilo prije dok ti je error došo random na west serveru. Ovo je drugi problem koji se događa zbog patcha. Rješenje je ovo. Odi u folder od igre Riot Games\League of Legends\RADS\solutions i izbriši sve kaj se nalazi u tom folderu "solutions". Meni i većini ostalih proradilo nakon toga.
da, prije je radilo sa NA, ali danas su skoro svi popravili problem prebacivanjem na Oceania/Brasil i prolazilo je, meni također, oun je reddit postova da jedino sto treba Brazil/Oceania i da svim radi
To sa prebacivanjem ne radi, to je radilo prije dok ti je error došo random na west serveru. Ovo je drugi problem koji se događa zbog patcha. Rješenje je ovo. Odi u folder od igre Riot Games\League of Legends\RADS\solutions i izbriši sve kaj se nalazi u tom folderu "solutions". Meni i većini ostalih proradilo nakon toga.
Netočno, radi.
Ja sam danas s EUNE prebacio na NA, poskidao je nekih 100mb, vratio se na EUNE i poskidao opet oko 100njak mb, i to je to
Vracam se i ja LoLu nakon pauze od kojih 8 mjeseci, na eastu sam Kaíer (nije obicno i, pa kopirajte ime)
Netočno, radi.
Ja sam danas s EUNE prebacio na NA, poskidao je nekih 100mb, vratio se na EUNE i poskidao opet oko 100njak mb, i to je to
Ja probo to na svom računalu te na 2 virtualne mašine koje imam. Nit na jednoj navedeno rješenje nije radilo, moral sam na svakoj obrisat sve u solution folderu i tek onda je proradilo.
Pa za tebe se zna da ste ti i LoL u posebnom odnosu. Nesto te ne voli u zadnje vrijeme haha :D
ima jos ljudi da im na laptopima otkad je novi patch izasao FPS uzasno dropa? prije mi je bio ~60 sada konstantno ~40?
Tak se i meni čini hehe :P.
Btw. Jel se to sam meni čini il quickshot komentira megafantastično ove dane ?, mislim uvijek je bil vrhunski caster al ova 2 dana se fakat ističe od ostalih bar po mom mišljenju.
Jel ko sad za pol sata za par normala na EUNE nick agresive maniak,skype:danfaaa ili mi posalji na pm pa vas dodam

Za ovaj Unspecified Error... Cuo sam od frendova da im ovo radi:
Go to your lol-installation folder. Locate, and delete, the following two sub-folders:
Riot Games\League of Legends\RADS\downloads
Riot Games\League of Legends\RADS\solutions
Once you restart the client, these folders will be recreated, and your problem should be solved.
WW zvijer
ima jos ljudi da im na laptopima otkad je novi patch izasao FPS uzasno dropa? prije mi je bio ~60 sada konstantno ~40?
Ja sam na laptopu na bilo kojim postavkama prije igrao na 60 FPS cijelo vrijeme. Nakon zadnjeg patcha rasturam na 250-300 FPS, ne znam koi qrac al meni odgovara hehe :)
Jel ko sad za pol sata za par normala na EUNE nick agresive maniak,skype:danfaaa ili mi posalji na pm pa vas dodam
jos uvijek vrijedi ponuda
Ja sam na laptopu na bilo kojim postavkama prije igrao na 60 FPS cijelo vrijeme. Nakon zadnjeg patcha rasturam na 250-300 FPS, ne znam koi qrac al meni odgovara hehe :)
I ne vidiš razliku :)
Kad danas fnatic igra jel zna ko?
u 19 pocinje prvi game Fnaticsi igraju drugi pa sad vise manje uzmi i oduzmi oko 20-20:30 ce pocet ovisno koliko ce prvi trajat itd
Nisam gledao prije Milenium kako igraju al su bome namučili Fnatic. Na kraju Fnatic pobjedio jer su ipak imali malo veći damage.
Mislim da je Soaz carryao ovaj game, kolko je Renekton jak kao full tank bully to nisu istine, pogotovo u Soazovim rukama.
Maximum Disrespect sOAZ. Lik je sa Renektonom legao pred njihov turret i tankao ga. Best moment ovog tjedna :D
IMO Millenium je mogao dobiti ovaj match, ali su pred kraj sve vise licili na neki soloQ. Jedan ovamo, jedan tamo, jedan tu... Nikakva koordinacija Milleniuma, fino su ih hvatali 1 po 1 uzeli barona i dobili match. Izgledalo je kao da se Millenium ne moze odluciti zele li fight, barona, turret ili nesto deseto.
Report Gragas ! :D
Ocito su ciljali na early/mid game ali to im se odbilo o glavu prot Fnatica.
Prakticki 0 ap dmg team comp. je bio pre slab . Game je trajao tolko dugo iskljucivo jer je xpeke bio vecinom beskoristan s leblanc jer su ga uspješno gankali 2 puta early,a i yasou je OP trenutno, ali late game je zato Fnatic razvalio.
Elo reset is upp ! Kad je najbolje pocet igrat ranked, odma sutra ili bolje cekat ?
sto ranije
http://i.imgur.com/UgoH517.jpg
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1ve03m/new_void_champion/