jel j4 dobio nerf nisam igrao vise od mjesec dana nisam imao net
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad vec pricas o j4.....
poznato mi je :D
Mozete dobit 4 free IP boosta ako verificirate svoj email!
meni je samo ovo ponudjeno :S
Meni isto nece na EUNE ali radi na EUW. Iako smo i mi na EUNE imali ogromnih problema opet smo zakinuti. RIOT
ne čudi me...
Hm... ne se odmah ljutiti i nervirat doci ce i na EUNE isto malo strpljenja
Mozete dobit 4 free IP boosta ako verificirate svoj email!
meni je samo ovo ponudjeno :S
Meni isto nece na EUNE ali radi na EUW. Iako smo i mi na EUNE imali ogromnih problema opet smo zakinuti. RIOT
ne čudi me...
Hm... ne se odmah ljutiti i nervirat doci ce i na EUNE isto malo strpljenja
yaaay
Smanjena je širina kojom može zahvatiti champove knockupom sa e+q kombo. Znači sada je ona dosta uža, prije je knockupalo i champione koji nisu bili na njegovom putu, a sada baš one koji se nađu više na putu Q abilitija.
Citirano: "Jarvan's knockup collision radius reduced to 180 from 260"
sta kazete za ovaj build za Garena,, jel dovoljno dobar za jednog tanka
sunfire
mercurys treads
spirit visage
black cleaver
randuin
warmog
isprobavajte buildove i vidite što vam najbolje paše nije svaki build isti za svaki game
Smanjena je širina kojom može zahvatiti champove knockupom sa e+q kombo. Znači sada je ona dosta uža, prije je knockupalo i champione koji nisu bili na njegovom putu, a sada baš one koji se nađu više na putu Q abilitija.
Jarvan je i vise nego dobar.
rade kupi ninja tabi ili boots of mobility ako vec uzimas ancient golem , zato jer se nemoze stackat tenacity
rade kupi ninja tabi ili boots of mobility ako vec uzimas ancient golem , zato jer se nemoze stackat tenacity
Uzimam inace tabi al mi je bas trebalo mr-a. A mobility uzimam ako pokupim kill ili par assista na pocetku.
Kako uzivam igrati s Yasuom, adrenalin kao s nikojim champom do sad. Znam da sam jak, ali i squishy, dobitna kombinacija za adrenalin.
Dobar je naravno, jedan od najdražih junglera meni. To je bilo samo informativno čovjeku koji nije igrao jedno vrijeme da zna što ga čeka
Dobar je naravno, jedan od najdražih junglera meni. To je bilo samo informativno čovjeku koji nije igrao jedno vrijeme da zna što ga čeka
Ja ga mainam al ga nisam dugo igro (Vi op, u silver1 se ne bana bas, free ELO), evo taman zavrsio game.
Nisam igrao dosta dugo do zadnjih par dana, i danas išao s 2 prijatelja malo isprobat Branda, pala je i Penta.
Khm, zanemarite ove lošije scoreove.
Ja ga mainam al ga nisam dugo igro (Vi op, u silver1 se ne bana bas, free ELO), evo taman zavrsio game.
Ja sam isto jako dugo igrao Jarvana, al mi je dosadio nekak, uvijek taj jedan isti knockup, još i ulta se nekad zbuga pa meta samo prošeta van :D
Al je prekoristan u teamfightovima, možeš i početi fightove, a i štititi svog carrya, sve u svemu uvijek solidan pick za jungle.
sta kazete za ovaj build za Garena,, jel dovoljno dobar za jednog tanka
sunfire
mercurys treads
spirit visage
black cleaver
randuin
warmog
najbolji build koji postoji trenutno za Garena
ja imam jedan problem vezan uz ovu igricu:
igricu sam instalirao jučer, napravio registraciju i sve kako treba no kad upišem ime i lozinku kliknem log in i prikaže mi log in error;sve sam isprobao i sad neznam šta da radim jeli se tko suočio sa ovim problemom?! pomoć
ja imam jedan problem vezan uz ovu igricu:
igricu sam instalirao jučer, napravio registraciju i sve kako treba no kad upišem ime i lozinku kliknem log in i prikaže mi log in error;sve sam isprobao i sad neznam šta da radim jeli se tko suočio sa ovim problemom?! pomoć
Provjeri da li se prijavljuješ za pravi server.

nas forumas lord nofak je upravo izgubio od Acertasa,ekipe koja je dosta nizi rank...
Gramno organizuje turnire,giveawaye itd,evo i sad lider Acertasa daje iv http://www.twitch.tv/lukeoff
nas forumas lord nofak je upravo izgubio od Acertasa,ekipe koja je dosta nizi rank...
Gramno organizuje turnire,giveawaye itd,evo i sad lider Acertasa daje iv http://www.twitch.tv/lukeoff
Malo su nam bile nepovoljne okolnosi u kojima smo morali igrat, i jungler je malo podbacio.
Elise je svuda gankala, ami smo bili malo preagresivni na botu i midu i meni jos nije radio Flay na Elise i tako.
Još samo se i dobro držali ako se uzme u obzir da samo na 18 7k golda xD
Malo su nam bile nepovoljne okolnosi u kojima smo morali igrat, i jungler je malo podbacio.
Elise je svuda gankala, ami smo bili malo preagresivni na botu i midu i meni jos nije radio Flay na Elise i tako.
Još samo se i dobro držali ako se uzme u obzir da samo na 18 7k golda xD
ma ne znam sta da kazem,navijao sam za vas,,,svaka cast gramno-u sto je to organizovao ali oni problemi sa serverima,igracima,lagom itd. su jednostavno pokvarili sve..
Ona dvojica komentatora su po meni bili odlicni samo je bila jedna smijesna situacija, kada je Riven povukla fb oko 5.min. i za par minuta je Elise dobila kill i momak govori:"evo ga first blood" haha
ma ne znam sta da kazem,navijao sam za vas,,,svaka cast gramno-u sto je to organizovao ali oni problemi sa serverima,igracima,lagom itd. su jednostavno pokvarili sve..
Ona dvojica komentatora su po meni bili odlicni samo je bila jedna smijesna situacija, kada je Riven povukla fb oko 5.min. i za par minuta je Elise dobila kill i momak govori:"evo ga first blood" haha
Dosta je teško komentirati, čini se puno lakše nego što stvarno je tako da vrlo lako se dese greške poput toga dok je reko da je elise dobila FB. Komentatori su vrhunski, pogotovo onaj glavni komentator koji konstantno komentira game bez zastajanja i vrlo kvalitetno.
A na ovo što smo izgubili, jbg nedovoljno vježbamo u zadnje vrijeme, meni ping bio 120+ čitav game (sam sam si kriv, slučajno ostavio twitch stream upaljen :) ) , zatim smo napravili swap mid lanera i junglera prije par dana koji nismo dovoljno dobro izvježbali. Al siguran sam što će dalje ova liga ići da ćemo bolje igrati i da nećemo suckat ko danas.
ostavio twitch stream upaljen :)
*cough* Ghosting *cough*
Anyway sretno u sljedecim gameovima :)
Dosta je teško komentirati, čini se puno lakše nego što stvarno je tako da vrlo lako se dese greške poput toga dok je reko da je elise dobila FB. Komentatori su vrhunski, pogotovo onaj glavni komentator koji konstantno komentira game bez zastajanja i vrlo kvalitetno.
A na ovo što smo izgubili, jbg nedovoljno vježbamo u zadnje vrijeme, meni ping bio 120+ čitav game (sam sam si kriv, slučajno ostavio twitch stream upaljen :) ) , zatim smo napravili swap mid lanera i junglera prije par dana koji nismo dovoljno dobro izvježbali. Al siguran sam što će dalje ova liga ići da ćemo bolje igrati i da nećemo suckat ko danas.
bas sam o tome i razmisljao da li igraci koji trenutno igraju mogu upaliti stream i ghostati taktike,wardove itd. jer onaj komentator je stvarno sve pratio,, barem na mobitelu pustiti pa slusati zvuk
svakako sretno u sljedecim mecevima,imate srece sto ovo nije knockout vrsta turnira,,
stream kasni 3 minute
stream kasni 3 minute
Spectator kasni 3 minuta a stream bar još 30 sekundi ako ne i više.
Prvo miš slomljen sad ping 120? De molim te
O nemaš ti blage, dok smo imali 2/2 u prvom promotionu za challenger, protivnicima srušimo inhibitor i zombiju nestane struje...vratio se za 15-20 minuta, taman kad su nam nexus turrete rušili.
Hehe, al ovo s pingom je čista moja glupost, a na funkcionalnost miša nisam mogo utjecat . A kaj je najbolje kad god mi laga miniziram igru i trazim kaj mi lag stvara, al svi su nest govorili da im laga pa sam ja mislio da server nešto pa nisam nit gledo, kad ono poslo game skužim da sam ostavio stream bez zvuka upaljen hehe.