League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

R - Summon Tibbers

Cooldown reduced to 120/100/80 seconds (from 120 at all ranks)

Give Annie 40% CDR and level 16.

80 - 40% of 80 = 48 seconds.

Tibbers lasts 45 seconds.

Source REDDIT

lnova65

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

stigao je patch 4.1,evo i championa koji su dobili nekakve promjene {#}

Anivia - klik

Annie - klik

Evelynn - klik

Janna - klik

Jinx - klik

Nasus - klik

Rengar - klik

Riven - klik

Shyvana - klik

Thresh - klik

Yasuo - klik

i još neki bug fixovi i manje promjene {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Vjerujem da se svako ko igra mid smiješka zbog Riven...

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
skandalouz kaže...

Vjerujem da se svako ko igra mid smiješka zbog Riven...

Ma više top, većina mid su range pa imaju kakve takve šanse :P

12 godina
neaktivan
League Of Legends

da li je netko imao ovaj problem?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
11101110 kaže...

da ja danas,jednostavno sam reinstalirao lol nije mi se dalo zezat s tim

HOW ABOUT NO
13 godina
neaktivan
11101110 kaže...

Probaj prebaciti na NA pa pusti nek se napuni update pa vrati na EUNE. Bar je takoina westu trebala bi biti ista stvar.

EUNE: RayzCRO
12 godina
neaktivan

probao sam i ništa, idem na reinstall

15 godina
League Of Legends

prebaci na oceania ili brasil i radit ce ti, meni je isto to izbacivalo prije pa je NA radio, danas brasil ili oceania, imas hrpu postova, google :)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

To sa prebacivanjem ne radi, to je radilo prije dok ti je error došo random na west serveru. Ovo je drugi problem koji se događa zbog patcha. Rješenje je ovo. Odi u folder od igre Riot Games\League of Legends\RADS\solutions   i izbriši sve kaj se nalazi u tom folderu "solutions". Meni i većini ostalih proradilo nakon toga.

lol [eu]east: cpt z0mbie

0 0 hvala 1
15 godina
League Of Legends

da, prije je radilo sa NA, ali danas su skoro svi popravili problem prebacivanjem na Oceania/Brasil i prolazilo je, meni također, oun je reddit postova da jedino sto treba Brazil/Oceania i da svim radi

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

To sa prebacivanjem ne radi, to je radilo prije dok ti je error došo random na west serveru. Ovo je drugi problem koji se događa zbog patcha. Rješenje je ovo. Odi u folder od igre Riot Games\League of Legends\RADS\solutions   i izbriši sve kaj se nalazi u tom folderu "solutions". Meni i većini ostalih proradilo nakon toga.

Netočno, radi.

Ja sam danas s EUNE prebacio na NA, poskidao je nekih 100mb, vratio se na EUNE i poskidao opet oko 100njak mb, i to je to

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Vracam se i ja LoLu nakon pauze od kojih 8 mjeseci, na eastu sam Kaíer (nije obicno i, pa kopirajte ime)

EUNE: vR Kaiser

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
death_zombi kaže...

Netočno, radi.

Ja sam danas s EUNE prebacio na NA, poskidao je nekih 100mb, vratio se na EUNE i poskidao opet oko 100njak mb, i to je to

Ja probo to na svom računalu te na 2 virtualne mašine koje imam. Nit na jednoj navedeno rješenje nije radilo, moral sam na svakoj obrisat sve u solution folderu i tek onda je proradilo.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa za tebe se zna da ste ti i LoL u posebnom odnosu. Nesto te ne voli u zadnje vrijeme haha :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ima jos ljudi da im na laptopima otkad je novi patch izasao FPS uzasno dropa? prije mi je bio ~60 sada konstantno ~40?

Respect the Raise...!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Tak se i meni čini hehe :P.

Btw. Jel se to sam meni čini il quickshot komentira megafantastično ove dane ?, mislim uvijek je bil vrhunski caster al ova 2 dana se fakat ističe od ostalih bar po mom mišljenju.

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

Jel ko sad za pol sata za par normala na EUNE nick agresive maniak,skype:danfaaa ili mi posalji na pm pa vas dodam

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Za ovaj Unspecified Error... Cuo sam od frendova da im ovo radi:

Go to your lol-installation folder. Locate, and delete, the following two sub-folders:

Riot Games\League of Legends\RADS\downloads
Riot Games\League of Legends\RADS\solutions

Once you restart the client, these folders will be recreated, and your problem should be solved.

EUW: FerritinCRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

WW zvijer {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
definho kaže...

ima jos ljudi da im na laptopima otkad je novi patch izasao FPS uzasno dropa? prije mi je bio ~60 sada konstantno ~40?

Ja sam na laptopu na bilo kojim postavkama prije igrao na 60 FPS cijelo vrijeme. Nakon zadnjeg patcha rasturam na 250-300 FPS, ne znam koi qrac al meni odgovara hehe :)

12 godina
protjeran
Kulo Vi Britania kaže...

Jel ko sad za pol sata za par normala na EUNE nick agresive maniak,skype:danfaaa ili mi posalji na pm pa vas dodam

jos uvijek vrijedi ponuda

HOW ABOUT NO
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
definho kaže...

Ja sam na laptopu na bilo kojim postavkama prije igrao na 60 FPS cijelo vrijeme. Nakon zadnjeg patcha rasturam na 250-300 FPS, ne znam koi qrac al meni odgovara hehe :)

I ne vidiš razliku :)

14 godina
League Of Legends

Kad danas fnatic igra jel zna ko?

VISCA BARCA

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

u 19 pocinje prvi game Fnaticsi igraju drugi pa sad vise manje uzmi i oduzmi oko 20-20:30 ce pocet ovisno koliko ce prvi trajat itd 

http://kireaki.deviantart.com/
17 godina
League Of Legends

Nisam gledao prije Milenium kako igraju al su bome namučili Fnatic. Na kraju Fnatic pobjedio jer su ipak imali malo veći damage.

Mislim da je Soaz carryao ovaj game, kolko je Renekton jak kao full tank bully to nisu istine, pogotovo u Soazovim rukama. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Maximum Disrespect sOAZ. Lik je sa Renektonom legao pred njihov turret i tankao ga. Best moment ovog tjedna :D

IMO Millenium je mogao dobiti ovaj match, ali su pred kraj sve vise licili na neki soloQ. Jedan ovamo, jedan tamo, jedan tu... Nikakva koordinacija Milleniuma, fino su ih hvatali 1 po 1 uzeli barona i dobili match. Izgledalo je kao da se Millenium ne moze odluciti zele li fight, barona, turret ili nesto deseto.

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Report Gragas ! :D

Ocito su ciljali na early/mid game ali to im se odbilo o glavu prot Fnatica.

Prakticki 0 ap dmg team comp. je bio pre slab .  Game je trajao tolko dugo iskljucivo jer je xpeke bio vecinom beskoristan s leblanc jer su ga uspješno gankali 2 puta early,a i yasou je OP trenutno, ali late game je zato Fnatic razvalio.

Elo reset is upp ! Kad je najbolje pocet igrat ranked, odma sutra ili bolje cekat ? 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

sto ranije

0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends
And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP R
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice