League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
protjeran
League Of Legends

jel j4 dobio nerf nisam igrao vise od mjesec dana nisam imao net 

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Kulo Vi Britania kaže...

kad vec pricas o j4.....

12 godina
protjeran
exorc1st kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

kad vec pricas o j4.....

poznato mi je :D

HOW ABOUT NO
12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
Rayz00 kaže...
exorc1st kaže...
Ferritin kaže...

Mozete dobit 4 free IP boosta ako verificirate svoj email!

http://euw.leagueoflegends.com/#account/manage

meni je samo ovo ponudjeno :S

Meni isto nece na EUNE ali radi na EUW. Iako smo i mi na EUNE imali ogromnih problema opet smo zakinuti.   {#} RIOT {#}

ne čudi me...{#}

Hm... ne se odmah ljutiti i nervirat  doci ce i na EUNE isto malo strpljenja {#}

We just released email verification onto North America today. Oceania, Brasil, and Turkey have had it enabled as well. We're planning to release this onto EUW, EUNE, and Russia over the next few days. Latin America South and North should have it enabled by mid next week. :)

http://kireaki.deviantart.com/
12 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
exorc1st kaže...
Rayz00 kaže...
exorc1st kaže...
Ferritin kaže...

Mozete dobit 4 free IP boosta ako verificirate svoj email!

http://euw.leagueoflegends.com/#account/manage

meni je samo ovo ponudjeno :S

Meni isto nece na EUNE ali radi na EUW. Iako smo i mi na EUNE imali ogromnih problema opet smo zakinuti.   {#} RIOT {#}

ne čudi me...{#}

Hm... ne se odmah ljutiti i nervirat  doci ce i na EUNE isto malo strpljenja {#}

We just released email verification onto North America today. Oceania, Brasil, and Turkey have had it enabled as well. We're planning to release this onto EUW, EUNE, and Russia over the next few days. Latin America South and North should have it enabled by mid next week. :)

yaaay {#}

13 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

Smanjena je širina kojom može zahvatiti champove knockupom sa e+q kombo.  Znači sada je ona dosta uža, prije je knockupalo i champione koji nisu bili na njegovom putu, a sada baš one koji se nađu više na putu Q abilitija.

Citirano: "Jarvan's knockup collision radius reduced to 180 from 260"

12 godina
neaktivan
League Of Legends

sta kazete za ovaj build za Garena,, jel dovoljno dobar za jednog tanka {#}

sunfire

mercurys treads

spirit visage

black cleaver

randuin

warmog

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

isprobavajte buildove i vidite što vam najbolje paše nije svaki build isti za svaki game

2 0 hvala 0
15 godina
GeraltTheWhite kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Smanjena je širina kojom može zahvatiti champove knockupom sa e+q kombo.  Znači sada je ona dosta uža, prije je knockupalo i champione koji nisu bili na njegovom putu, a sada baš one koji se nađu više na putu Q abilitija.

Jarvan je i vise nego dobar.

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...

rade kupi ninja tabi ili boots of mobility ako vec uzimas ancient golem  , zato jer se nemoze stackat tenacity {#}

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
15 godina
Anzulolz kaže...
darko099 kaže...

rade kupi ninja tabi ili boots of mobility ako vec uzimas ancient golem  , zato jer se nemoze stackat tenacity {#}

Uzimam inace tabi al mi je bas trebalo mr-a. A mobility uzimam ako pokupim kill ili par assista na pocetku.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako uzivam igrati s Yasuom, adrenalin kao s nikojim champom do sad. Znam da sam jak, ali i squishy, dobitna kombinacija za adrenalin.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...
GeraltTheWhite kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Dobar je naravno, jedan od najdražih junglera meni.{#} To je bilo samo informativno čovjeku koji nije igrao jedno vrijeme da zna što ga čeka {#}

15 godina
GeraltTheWhite kaže...
darko099 kaže...
GeraltTheWhite kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Dobar je naravno, jedan od najdražih junglera meni.{#} To je bilo samo informativno čovjeku koji nije igrao jedno vrijeme da zna što ga čeka {#}

Ja ga mainam al ga nisam dugo igro (Vi op, u silver1 se ne bana bas, free ELO), evo taman zavrsio game.

14 godina
League Of Legends

Nisam igrao dosta dugo do zadnjih par dana, i danas išao s 2 prijatelja malo isprobat Branda, pala je i Penta. 

Khm, zanemarite ove lošije scoreove. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 0:35 (Tomek.Klc).

1 0 hvala 0
17 godina
darko099 kaže...
GeraltTheWhite kaže...

Ja ga mainam al ga nisam dugo igro (Vi op, u silver1 se ne bana bas, free ELO), evo taman zavrsio game.

Ja sam isto jako dugo igrao Jarvana, al mi je dosadio nekak, uvijek taj jedan isti knockup, još i ulta se nekad zbuga pa meta samo prošeta van :D 

Al je prekoristan u teamfightovima, možeš i početi fightove, a i štititi svog carrya, sve u svemu uvijek solidan pick za jungle.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

sta kazete za ovaj build za Garena,, jel dovoljno dobar za jednog tanka {#}

sunfire

mercurys treads

spirit visage

black cleaver

randuin

warmog

najbolji build koji postoji trenutno za Garena

11 godina
League Of Legends

ja imam jedan problem vezan uz ovu igricu:

igricu sam instalirao jučer, napravio registraciju i sve kako treba no kad upišem ime i lozinku kliknem log in i prikaže mi log in error;sve sam isprobao i sad neznam šta da radim jeli se tko suočio sa ovim problemom?!{#} pomoć

rakijaš
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 13:14 (J(CRO)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
J(CRO) kaže...

ja imam jedan problem vezan uz ovu igricu:

igricu sam instalirao jučer, napravio registraciju i sve kako treba no kad upišem ime i lozinku kliknem log in i prikaže mi log in error;sve sam isprobao i sad neznam šta da radim jeli se tko suočio sa ovim problemom?!{#} pomoć

Provjeri da li se prijavljuješ za pravi server.

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

nas forumas lord nofak je upravo izgubio od Acertasa,ekipe koja je dosta nizi rank...{#}

Gramno organizuje turnire,giveawaye itd,evo i sad lider Acertasa daje iv http://www.twitch.tv/lukeoff

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

nas forumas lord nofak je upravo izgubio od Acertasa,ekipe koja je dosta nizi rank...{#}

Gramno organizuje turnire,giveawaye itd,evo i sad lider Acertasa daje iv http://www.twitch.tv/lukeoff

Malo su nam bile nepovoljne okolnosi u kojima smo morali igrat, i jungler je malo podbacio.

Elise je svuda gankala, ami smo bili malo preagresivni na botu i midu i meni jos nije radio Flay na Elise i tako.

Još samo se i dobro držali ako se uzme u obzir da samo na 18 7k golda xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 18:44 (Lord Nofak).
12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
exorc1st kaže...

Malo su nam bile nepovoljne okolnosi u kojima smo morali igrat, i jungler je malo podbacio.

Elise je svuda gankala, ami smo bili malo preagresivni na botu i midu i meni jos nije radio Flay na Elise i tako.

Još samo se i dobro držali ako se uzme u obzir da samo na 18 7k golda xD

ma ne znam sta da kazem,navijao sam za vas,,,svaka cast gramno-u sto je to organizovao ali oni problemi sa serverima,igracima,lagom itd. su jednostavno pokvarili sve..{#}

Ona dvojica komentatora su po meni bili odlicni samo je bila jedna smijesna situacija, kada je Riven povukla fb oko 5.min. i za par minuta je Elise dobila kill i momak govori:"evo ga first blood" {#}haha

16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

ma ne znam sta da kazem,navijao sam za vas,,,svaka cast gramno-u sto je to organizovao ali oni problemi sa serverima,igracima,lagom itd. su jednostavno pokvarili sve..{#}

Ona dvojica komentatora su po meni bili odlicni samo je bila jedna smijesna situacija, kada je Riven povukla fb oko 5.min. i za par minuta je Elise dobila kill i momak govori:"evo ga first blood" {#}haha

Dosta je teško komentirati, čini se puno lakše nego što stvarno je tako da vrlo lako se dese greške poput toga dok je reko da je elise dobila FB. Komentatori su vrhunski, pogotovo onaj glavni komentator koji konstantno komentira game bez zastajanja i vrlo kvalitetno.

A na ovo što smo izgubili, jbg nedovoljno vježbamo u zadnje vrijeme, meni ping bio 120+ čitav game (sam sam si kriv, slučajno ostavio twitch stream upaljen :) ) , zatim smo napravili swap mid lanera i junglera prije par dana koji nismo dovoljno dobro izvježbali. Al siguran sam što će dalje ova liga ići da ćemo bolje igrati i da nećemo suckat ko danas.

lol [eu]east: cpt z0mbie
15 godina
death_zombi kaže...

ostavio twitch stream upaljen :)

*cough* Ghosting *cough* {#}

Anyway sretno u sljedecim gameovima :)

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
exorc1st kaže...

Dosta je teško komentirati, čini se puno lakše nego što stvarno je tako da vrlo lako se dese greške poput toga dok je reko da je elise dobila FB. Komentatori su vrhunski, pogotovo onaj glavni komentator koji konstantno komentira game bez zastajanja i vrlo kvalitetno.

A na ovo što smo izgubili, jbg nedovoljno vježbamo u zadnje vrijeme, meni ping bio 120+ čitav game (sam sam si kriv, slučajno ostavio twitch stream upaljen :) ) , zatim smo napravili swap mid lanera i junglera prije par dana koji nismo dovoljno dobro izvježbali. Al siguran sam što će dalje ova liga ići da ćemo bolje igrati i da nećemo suckat ko danas.

bas sam o tome i razmisljao da li igraci koji trenutno igraju mogu upaliti stream i ghostati taktike,wardove itd. jer onaj komentator je stvarno sve pratio,, barem na mobitelu pustiti pa slusati zvuk {#}

svakako sretno u sljedecim mecevima,imate srece sto ovo nije knockout vrsta turnira,,

15 godina
League Of Legends

stream kasni 3 minute

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

stream kasni 3 minute

Spectator kasni 3 minuta a stream bar još 30 sekundi ako ne i više.

16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Prvo miš slomljen sad ping 120? De molim te {#}

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
death_zombi kaže...

O nemaš ti blage, dok smo imali 2/2 u prvom promotionu za challenger, protivnicima srušimo inhibitor i zombiju nestane struje...vratio se za 15-20 minuta, taman kad su nam nexus turrete rušili.

16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
death_zombi kaže...

Hehe, al ovo s pingom je čista moja glupost, a na funkcionalnost miša nisam mogo utjecat {#} . A kaj je najbolje kad god mi laga miniziram igru i trazim kaj mi lag stvara, al svi su nest govorili da im laga pa sam ja mislio da server nešto pa nisam nit gledo, kad ono poslo game skužim da sam ostavio stream bez zvuka upaljen hehe. 

lol [eu]east: cpt z0mbie
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 0:45 (death_zombi).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice