League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Trebal ikome jungler/mid? :D

Uzmite me dok me fakultet nije uzeo{#}

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 11:02 (pandza94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

pa da opet odes na more dan prije nego smo trebali igrati na turniru {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...

pa da opet odes na more dan prije nego smo trebali igrati na turniru {#}

Ko sad ide na more sje..se ... Nije više 7 mjesec {#}

SuPY
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nedavno je "šaljivdžija"(kako ga je neko nazvao) ZokyCro, forumaš objavio refferal link na temu zarađivanja igranjem lol-a. E sad, ja to isprobao i zaradio 1 USD (10 cowries, to je valuta koju dobiš ako pobjediš jedan match koji oni organiziraju), kasnije možeš svu zaradu prebaciti na paypal račun, jučer to isprobao, prijavio se za tournament na njihovoj stranici,strpali nas na ts server i dobio invite u dogovoreno vrijeme, moj tim je pobijedio, nakon 10 sati mi došlli cowriesi. I tako svaki dan organiziraju 1 tournament. E sad, htio sam ovo podijeliti s vama(da dobijem refferale iskreno {#}), meni ćete valjda vjerovat jer sam ipak duže ovdje, a ako ne zadržat ću ovo za sebe i izbrisati poruku ako dobim TD ili ukoliko me optužite za spam. Imate prilog.

Link za prijavu 

Have fun{#}

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
8 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Nedavno je "šaljivdžija"(kako ga je neko nazvao) ZokyCro, forumaš objavio refferal link na temu zarađivanja igranjem lol-a. E sad, ja to isprobao i zaradio 1 USD (10 cowries, to je valuta koju dobiš ako pobjediš jedan match koji oni organiziraju), kasnije možeš svu zaradu prebaciti na paypal račun, jučer to isprobao, prijavio se za tournament na njihovoj stranici,strpali nas na ts server i dobio invite u dogovoreno vrijeme, moj tim je pobijedio, nakon 10 sati mi došlli cowriesi. I tako svaki dan organiziraju 1 tournament. E sad, htio sam ovo podijeliti s vama(da dobijem refferale iskreno {#}), meni ćete valjda vjerovat jer sam ipak duže ovdje, a ako ne zadržat ću ovo za sebe i izbrisati poruku ako dobim TD ili ukoliko me optužite za spam. Imate prilog.

Link za prijavu 

Have fun{#}

Dakle mozes najvise zaradit 180 kuna mjesecno prek LoL-a.. a cuj pa nije tak lose ak imas vremena, pa si kupis od tog RP-a {#}

SuPY
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 13:08 (Toni123_).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa usput i uživaš u dobrom game-u ,gdje se svi trgaju za te cowriee, tako da je dosta zabavno, a i ts je obavezan, oni vas lijepo smjeste u sobicu {#} i co-op. Danas opet u 19:30 na eune je tournament (jedan game a zovu to tournament).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

na koji nacin oni zaradjuju?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

na koji nacin oni zaradjuju?

Oglašivanje,najvjerovatnije sponzori , mozda imaju nekakav ugovor sa ekipom riota i drugih {#}

SuPY
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Jonja kaže...

Trazin duo partnera, bija san silver I, dosta neaktivan pa san pada divizije, pa ako oce iko do gold V s menon nek se javi. Samo da ima priko 500 winova ili da zna igrat.

Oprosti, ali preko 500 winova a da je ispod golda, ne možeš goru varijantu tražiti {#}

A moze bit i povise golda, mada sumnjam da bi itko igrao iz visih divizia s nekim iz silvera, kad nema potrebe.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze neko pojasnit sta su to silver I ili gold V el to nes oko Rankeda? ja sam 17 lvl pa nezz {#}

League of Legends EUNE : SUPYhehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Toni123_ kaže...

Moze neko pojasnit sta su to silver I ili gold V el to nes oko Rankeda? ja sam 17 lvl pa nezz {#}

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_system

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
14 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Pa usput i uživaš u dobrom game-u ,gdje se svi trgaju za te cowriee, tako da je dosta zabavno, a i ts je obavezan, oni vas lijepo smjeste u sobicu {#} i co-op. Danas opet u 19:30 na eune je tournament (jedan game a zovu to tournament).

prijavio sam se na taj game u 19:30, a kako ce nas oni kontaktirati?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prijave su ga G4G game danas, gotove. Nema više mjesta. Ako si se prijavio, dobit ćeš 20 min prije game detalje kako se joinati u TS channel.

Za sve koji neznaju sto je Game4Glory, znači oraniziraju solo turnir svaki dan osim nedjelje, gameovi na eune počinju 19.30 uvijek. Za svaki win dobivate 10 crownia, za loose ništa. 10 crownia vrijedi 1 dollar, tako može se zaraditi tijekom mjeseca :D.

Ako se želite registrirati imate link u potpisu, naravno te crownie mozete odmah isplatiti na paypal, osobno nisam jos igrao game.

@gljikoprotein Jesi isplatio daj 1 USD, koliko se dana čeka, i ima li limit za isplatu, npr. dali se treba čekati određeni broj crowniea, ili odmah nakon 10 crowniea isplata?

https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 17:44 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Prijave su ga G4G game danas, gotove. Nema više mjesta. Ako si se prijavio, dobit ćeš 20 min prije game detalje kako se joinati u TS channel.

Za sve koji neznaju sto je Game4Glory, znači oraniziraju solo turnir svaki dan osim nedjelje, gameovi na eune počinju 19.30 uvijek. Za svaki win dobivate 10 crownia, za loose ništa. 10 crownia vrijedi 1 dollar, tako može se zaraditi tijekom mjeseca :D.

Ako se želite registrirati imate link u potpisu, naravno te crownie mozete odmah isplatiti na paypal, osobno nisam jos igrao game.

@gljikoprotein Jesi isplatio daj 1 USD, koliko se dana čeka, i ima li limit za isplatu, npr. dali se treba čekati određeni broj crowniea, ili odmah nakon 10 crowniea isplata?

Ima li neka ograničenja što se smije, što ne? Tipa da li moraju biti određene divizije ili bilo tko, i kako stavljaju, da ne stave silver/bronze vs diamond/gold tako nešto?

btw, igra netko ovdje Akali da da par dobrih savjeta što se tiče builda?

12 godina
neaktivan
League Of Legends
Masteries i rune hybrid, najbolje ad masts, ap rune. Build rush Hextech revolver, pa Rylais, dovrsi Hextech gunblade, Rabadons, Lich Bane ( mozes ga uzet umjesto Rylaisa, pa Rylais 4. item) zavrsis ili sa GA ili Void Staff. Ne znam jel to najbolji build jer malo igram akali, ali je meni odlican.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ima li neka ograničenja što se smije, što ne? Tipa da li moraju biti određene divizije ili bilo tko, i kako stavljaju, da ne stave silver/bronze vs diamond/gold tako nešto?

btw, igra netko ovdje Akali da da par dobrih savjeta što se tiče builda?

Uz ovo predpostavljam da nema određenih liga (silver,platinum..) nego moras bit ranked i biti na određenoj regiji.

|||

|||                      ostale regije

|||

|||

ˇˇ

League of Legends EUNE : SUPYhehe
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 20:05 (Toni123_).
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ne znam je li gay pitati, je li me moze ko izkerijati do silvera ? U bronzi sam jedan. Jeste malo gay, ali bi volio da imam silver okvir na kraju sezone. Ako neko hoce neka se javi :)

Darko

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Nisam još uvijek isplatio jer neam još paypal account, ali vidim da je minimum 20 cowriea s time da možeš isplatiti koliko ti odrediš. Ehh, danas moj tim izgubio...{#}

Čekao sam 10 sati da mi daju te cowrie nakon pobjede.

I da dobiš email prije gamea sa informacija o ts-u, tamo su ti "marshali" aka moderatori koji naprave timove po skilu, znači neće igrati platine protiv bronzera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 20:53 (glikoprotein).
17 godina
League Of Legends

Gledao sad Pax Prime, prve runde neke ekipe koje prvi put čujem, COG vs NWE, al meč bio prezabavan, playevi i kombinacije predobre, svaki fight završi ono sa 5 % hpa :D 

Mislim da su to bile kvalifikacije za LCS 2014, ovih nekih amaterskih ekipa, kak su ih oni nazvali, sad slijedi  TSM vs CLG :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 20:50 (tommy2103).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pomalo se uhodavam u igru....počeo sam shvaćati neke stvari ali imam jedan problem a to je da 99,99% mečeva igram sa ADCom tipa Caitlyn,Ashe malo rijeđe,tak da moram odma instalockat inače nemam kak igrat.Jednostavno su mi "legli" a kad god odaberem neke druge jednostavno failam.Neki savjet?

Jedna početnička....

0 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...

Ne znam je li gay pitati, je li me moze ko izkerijati do silvera ? U bronzi sam jedan. Jeste malo gay, ali bi volio da imam silver okvir na kraju sezone. Ako neko hoce neka se javi :)

Ma moras imat bling bling,  sta ce ti silver ba!

Edit: Maj mistejk ivil overlorz, pls ni kil mi. i will bust evribodi tu diamant.

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 22:09 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Pao sam iz gold 3 90 lpa u gold v 0 lpa. 10 afk gameova zaredom. Ovo je stvarno użas, koliko gos tryhardo, dobio lane, outfarmo protivinkka, romao po cijelog mapi, uvijek je njihov adc godlike. Onda krenem igrati adc, u 7 gameova, samo sam u jednom imao pravog supporta, ovo ostalo ili solo bot( 2 mid) ili tipa jax support..
https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Danas sam bio toliko nafeedan s Dravenom da sam Teemu ubijao u 2 hita, 1 Basic i 1 hit sa Q. {#}

Njihov Draven mi bježi sa 1000hp, jedan hit s Q i ubijem ga.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

CLG gube sami od sebe da je to cudo... Jos nisan vidia toliko forsiranja i losih engage-ova bez pracenja da to nisu istine.

"You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think."
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 23:05 (puls4R).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

CLG gube sami od sebe da je to cudo... Jos nisan vidia toliko forsiranja i losih engage-ova bez pracenja da to nisu istine.

Ja ozbiljno mislim da su DL i Chauster pijani.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
neaktivan

DL lost throne ;) DAT TURTLE LAST FIGHT o.O sta je sve lik preso i prezivo... cudo

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 23:11 (Tkalle).
14 godina
League Of Legends

Prejak focus na liftlifta, lik nije mogao puno napraviti, a nije bilo drugog izvora damagea jer mid igra ahri, tako da su fightovi bili easy peasy. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM TSM TSM WP

lol [eu]east: cpt z0mbie

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
puls4R kaže...

Chauster niti jedan Cresendo nije pogodio kako treba, najlošiji support ove sezone, konstantno fejla!

Doublelift ovaj put ništa nije mogao, TSM zasluženo dalje!

''Hi5 cameraman'' - Dyrus 2013 {#}

15 godina
neaktivan
Morgotth kaže...
Lord Nofak kaže...
puls4R kaže...

Chauster niti jedan Cresendo nije pogodio kako treba, najlošiji support ove sezone, konstantno fejla!

Doublelift ovaj put ništa nije mogao, TSM zasluženo dalje!

''Hi5 cameraman'' - Dyrus 2013 {#}

Chauster je summer split dobro odigrao,ali ovaj sona game...glava me boli.

A DL je doslovno uhodao u protivnike, nisu opce morali dolaziti do njega.

TSM je imao puno bolje calleve i zasluženo idu dalje.

WP TSM

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice