League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
slimyyy kaže...

jučer san kupia RP, iman ih sad 3.6k, mislia san uzet Ezreala ili Corkia i par skinova, sad pitanje je koliko je Corki dobar nakon ovog zadnjeg patcha jer san vidia da su ga nerfali i zanima me jel se isplati kupovat onaj IP boost za par dana?

Corkija su buffali prosli patch a ovaj ga nerfali.. Uglavnom meni je zabavan champ, puno je jaci neg prije iako su ga nerfali u zadnjem patchu. Ezreal je potpuno beskoristan, prije je bio jedan od boljih champova no nakon par nerfova u late gameu nemoze nista a squishy je za pop*zdit. Jedino valja za harassanje i mozda early kill

IGN: weirdek (EU)
17 godina
League Of Legends

Ajde igram igru vec mjesec dana ...addajte me pa da bacimo koju partiju zajedno

IGN- slinA

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

EU ili US

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
slimyyy kaže...

jučer san kupia RP, iman ih sad 3.6k, mislia san uzet Ezreala ili Corkia i par skinova, sad pitanje je koliko je Corki dobar nakon ovog zadnjeg patcha jer san vidia da su ga nerfali i zanima me jel se isplati kupovat onaj IP boost za par dana?

Osobno nebih ti savjetovao da s RP uzimas charove, radije si uzmi ako ti se zuri IP boost od 4-7 dana a s RP kupuj skinove i to akd su na popustu. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Osobno nebih ti savjetovao da s RP uzimas charove, radije si uzmi ako ti se zuri IP boost od 4-7 dana a s RP kupuj skinove i to akd su na popustu. . .

da to san i ja mislia, uzea san sad samo corki-a i skin za ireliu al neću više uzimat charove, jedino bi moga IP boost uzet

16 godina
League Of Legends

ja nikad necu nista platit za ovu igru za mene je 100 % FREE

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

Sta ces, meni ako se svidi kupit cu povremeno neki super skin radije nego blejit u default, opet neplacam WoW pretplatu ovih mejseci tako da mi to taman se izlevelira :D

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan

igra ko sa stakorom^^(twitch)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ohoo, riot se potrudio sad u match history se uz victory, defeat moze vidjeti i leave :)

Mobster12 (EU)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
opet sam malo poceo igrat s tryndom, i moram priznat da mi je nedostajao 1400 crit dmg sa svakim udarcem :) trenutno igram s njim, vladom, kennenom, ireliom i lux. Jedna od boljih kombinacija za 3v3 su tryn, lux i shen/nunu. Svatko ima slow, lux ima i snare koji je odlican za fb jer moze dvojicu onesposobit. Tryn je bio i ostaje najbolji lik za 3v3, a nunu tj. shen su dosta korisni, iako preferiram hybrid nunua jer ih pojede sa ultijem.
17 godina
neaktivan
CroDino kaže...

igra ko sa stakorom^^(twitch)

Igrao , pwnao i prešao na druge heroje :D

Music is my life :)
16 godina
League Of Legends

ma twitch je dosadan za igrat :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima itko za igrat? 

PVP mi ne radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa naravo da je najaci :D jedini problem je ako tim ima 3 exhausta, btw koje rune koristis, ja igram s crit chance, ali mislim da je jaci sa crit dmg samo su one skupe 25k ip runpage

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

također al kad je ovako dobra igra zašto ne malo podržat developere :)

16 godina
neaktivan
srky.du kaže...

pa naravo da je najaci :D jedini problem je ako tim ima 3 exhausta, btw koje rune koristis, ja igram s crit chance, ali mislim da je jaci sa crit dmg samo su one skupe 25k ip runpage

Crit. chance mi je bitniji od crit. dmg. a pogotovo u early gameu. Po meni on vec ima dovoljan crit. dmg sa q skillom, 10% u masteries i nakon kupnje inf. edgea.

Evo jedna sa scarfaceom odigrana :D buffani hextech nije los.

Edit: cini se da je bug jedan u pitanju u ovom patchu.. jel moze itko objasnit kako se evelyn stealthala dok sam je tukao.. koliko znam svi stealth champovi nemogu otic u stealth dok ih se tuce ili dok su igniteani itd.

Dovedem je na 50 HP-a, ja imam 150 i naravno ona u stealth, stun i gotovo -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 23:38 (puls4R).
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
srky.du kaže...

Crit. chance mi je bitniji od crit. dmg. a pogotovo u early gameu. Po meni on vec ima dovoljan crit. dmg sa q skillom, 10% u masteries i nakon kupnje inf. edgea.

Da super je bila mada su oni malo zivcirali ovo je prva sa jaxom jos da sam zavrsio phantom dancer i infinty niko mi nista 1v1 ne bi mogo xD

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 23:35 (scarface797).
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
srky.du kaže...

Edit: cini se da je bug jedan u pitanju u ovom patchu.. jel moze itko objasnit kako se evelyn stealthala dok sam je tukao.. koliko znam svi stealth champovi nemogu otic u stealth dok ih se tuce ili dok su igniteani itd.

U pocetku je crit chanse mnogo bolji ali vec kad kupis bootse i zeal, kupis cloack of agility, kasnije imas 3,46 crit dmg umjest 2,96 a crit chane ce ti biti 100% radi pasivne.

Dost puta mi se dogodi da imam infinity, bootse, phantom i bloodthrister i neznam sta cu dalje jer imam 70% crit chance sa full hp

uzimas li ikad ko 6. item hextech ?

16 godina
neaktivan
srky.du kaže...
puls4R kaže...
srky.du kaže...

U pocetku je crit chanse mnogo bolji ali vec kad kupis bootse i zeal, kupis cloack of agility, kasnije imas 3,46 crit dmg umjest 2,96 a crit chane ce ti biti 100% radi pasivne.

Dost puta mi se dogodi da imam infinity, bootse, phantom i bloodthrister i neznam sta cu dalje jer imam 70% crit chance sa full hp

uzimas li ikad ko 6. item hextech ?

Hm nije los item hextech za njega. Onda mu q masivno heala i e mu radi jos veci dmg. Naravno uz to sta ima 20% lifesteal i spell vamp. 

Moj build za njega bi bio nesto ovako:

Berserkers

Youmuu's Ghostblade

Inf. Edge

Phantom Dancer

Bloodthirster

Hextech Gunblade

Youmuu's zbog dobrih pasiva, cd reduction i armor pen. a i dobar dmg+crit. chance daje, a ovo ostalo je odlicno samo po sebi..

16 godina
neaktivan

Twitch ima preslab armor i helth. Toliko loš da se nemože ići s pristojnim damagom na 1v1

Ja neznam kako ostali pwnaju s njim

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Twitch ima preslab armor i helth. Toliko loš da se nemože ići s pristojnim damagom na 1v1

Ja neznam kako ostali pwnaju s njim

Nadu te u sumi sa 50 hp izadu iz sthelta i  ispale sve na tebe kako bi umro xD

Samo mi je malo zao stakora kad imam nabijenoga mordea sa thronmailom,sunfireom,i warmongom jadni stakor se sam ubija :(

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 11:52 (scarface797).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ili kad naletim s tryndom na njega sa infinityem, phantomom i 2 bloodthirstera. To je bilo smijesno za gledati, bar meni u 2 udarca sam ga ubio, al bas doslovno u 2 {#}

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stakac je meni osobno tezak za igranje :S totalno nije moj stil igre + uvijek umrem prvi kad ga igram :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
League Of Legends

Štakor često biva krivo korišten.

Njegov zadatak je skupljat ostatke.

Njemu su najbitniji "map-awarness" i tajming.

On nije niti dizajniran za 1v1, zadaci su mu uletit u team-fight kad svi već sve ispucaju i kad su na pola HP-a (tako da se prvo njega ne fokusira), i dovršavat low HP odbjegle heroje po mapi. Vrlo je dobar i za sačekuše, ali obavezno uz suradnju, nikada sam.

Inače, jučer sam prvi put igrao s Garenom. {#}

Heroj je vrlo lagan za početnike....

Bila je i posebna situacija jučer :D:D:D, kako sam se zgušto. Irelia i Udyr ubiju mog team-matea, i na pola HP-a su, ja uletavam pred kraj fajta i šoram obojicu po malo, nisam se fokusirao na jednog, oni se onda oboje fokusiraju na mene i na trenutak izgleda kao da će me ubiti, ja uletim u grmlje i iste sekunde mi se spinning slash cooldown vrati na 0, oni pomisle da bježim dalje i krenu kroz grmlje prema meni, ja uključim spinning slash i Courage i ubijem ih obojicu. Čak su mi i čestitali na potezu, nisu rageali. :D

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 13:18 (zv'jer2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ne fidajte cika vladu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

ne fidajte cika vladu 

Zar nisi ti u prijašnjim postovima govorio kako Vlad ne valja i da nema dosta dmg-a, mislim da si čak i u LoL-u stavio poruku da Vlad = shit ili tako nešto....

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
League Of Legends

ma de lol zajebavao se prvu sam feedao skroz pa sam iz ragea ono pisao :D 

i nema dosta dmga :S  trebas  se skroz nafidat da mozes radit dobar dmg

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:48 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli se isplati kupit Ireliu taman mi još fali 500 IP-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Vjeruj mi, najbolji burst nuker u igri.. Bas sam sa scarfaceom danas igro protiv jedne (inace je i sam igram) i stvarno ima ogroman dmg, odlican slow i moze laneat zbog w pasiva.. Ulti joj je isto odlican.

Sve u svemu meni je bolja od akali. I ona je nesto slicno panthu/akali jer se ne oslanja na autoattackove koliko na skillove, a q skill joj radi ogroman dmg. Jos sam ja imao 450 dmg-a i skill sam po sebi radi 200-ak. To je bilo 3-shotanje s tim skillom :D

16 godina
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Vjeruj mi, najbolji burst nuker u igri.. Bas sam sa scarfaceom danas igro protiv jedne (inace je i sam igram) i stvarno ima ogroman dmg, odlican slow i moze laneat zbog w pasiva.. Ulti joj je isto odlican.

Sve u svemu meni je bolja od akali. I ona je nesto slicno panthu/akali jer se ne oslanja na autoattackove koliko na skillove, a q skill joj radi ogroman dmg. Jos sam ja imao 450 dmg-a i skill sam po sebi radi 200-ak. To je bilo 3-shotanje s tim skillom :D

ZBOG TOGA ielia aAP >AD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice