League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
S obzirom da prepaid kartice ne zahtjevaju punoljetnost tvoja izjava stoji kao most na rijeci kvaj :P

Srsly samo odes u banku s roditeljem i raspitaj se u vezi prepaid kartice... ja trenutno imam mastercard refresh preko hypo banke i znam da mozes imat tu kartici samo dojdi u pratnji roditelja...a kartica ti radi naforu kolko uplatis na nju tolko mozes trositi.
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prva sa Ireliom, cak sam i nightblade skin kupio jer nije bio skup a sakupio sam dovoljno referala.

Buildam je ko xina, jer mu je vrlo slicna.. tj. buildam je kao svakog dps meelea s kojim igram. Ulti joj deala magic dmg al joj skalira sa AD-om ili AP-om (nesto kao ult od Miss F ili katarine). E skill joj je jako dobar, ima ogroman slow od 60% i nelos dmg, deala mgc dmg. Q ce joj nerfat sto posto :D kao dash koji deala pun k dmg-a, oko 250-270 na zadnjem lvlu ja mislim s tim da je cooldown 9-10 sec. Pasiv w skilla je heala za 10-23 (zavisi od lvl-a), dakle i kad tucete turret heala se jer nije lifesteal. Ovdje ce pomoc spirit visage, iako ga ja ne buildam. Ona je drugi najbrzi champ skupa s panthom koji imaju 330 movement speed, to mi se jako svida.

I ult joj ne deala bogzna kakav dmg, al je jako dobar sa malim cd-om. Doduse ja joj nisam stigao buildat nekakav dmg item osim bloodrazora pa neznam koliki bi to tocno dmg bio, al sigurno odnese pola HP-a pantheonu :D

Sve u svemu odlican champ, mislim da cu je koristit malo duze, a ne kao Lux i Leblanc samo prvih par dana :) iako se s lux jos igram ^^

IGN: weirdek (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Jeli Irelia ide na attact damage ili abillity power?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pa rekao to je sto je...burst meele dps na sto mislis onda da ide :D

Pa lux i leblanc su odlicni samo sto jedan fokus na njih i gotove su :) cak je i leblanc bolja od lux jer ima 2x silence i root s kombom q r w e i pravi pun k dmg :) mene je juce pojela jedna a imala je 100 apa a ja 300 s kassom :D nisam se se stigao blinkat a bila je brza sa silence i eto ti na 2000hpa ode u tren :)
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Ja neznam što je brust meele dps :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
E jbg onda :D

Dps : damage per second
Meele : udara te rukam, a ne iz daljine kad MF
Burst: opali ti puno dmg odjednom :)

Et ovo je najlakse sto sam mogao objasnit :) valj si skuzio sad :D
16 godina
League Of Legends

Kolko dode ta Irelia?

Nisam igrao LoL jer sam bil cijelo vrijeme na HoN-u pa neznam vise.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...

Evo prva sa Ireliom, cak sam i nightblade skin kupio jer nije bio skup a sakupio sam dovoljno referala.

Buildam je ko xina, jer mu je vrlo slicna.. tj. buildam je kao svakog dps meelea s kojim igram. Ulti joj deala magic dmg al joj skalira sa AD-om ili AP-om (nesto kao ult od Miss F ili katarine). E skill joj je jako dobar, ima ogroman slow od 60% i nelos dmg, deala mgc dmg. Q ce joj nerfat sto posto :D kao dash koji deala pun k dmg-a, oko 250-270 na zadnjem lvlu ja mislim s tim da je cooldown 9-10 sec. Pasiv w skilla je heala za 10-23 (zavisi od lvl-a), dakle i kad tucete turret heala se jer nije lifesteal. Ovdje ce pomoc spirit visage, iako ga ja ne buildam. Ona je drugi najbrzi champ skupa s panthom koji imaju 330 movement speed, to mi se jako svida.

I ult joj ne deala bogzna kakav dmg, al je jako dobar sa malim cd-om. Doduse ja joj nisam stigao buildat nekakav dmg item osim bloodrazora pa neznam koliki bi to tocno dmg bio, al sigurno odnese pola HP-a pantheonu :D

Sve u svemu odlican champ, mislim da cu je koristit malo duze, a ne kao Lux i Leblanc samo prvih par dana :) iako se s lux jos igram ^^

I Master Yi ima 330 movement speed :)

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
League Of Legends

jos jedan champ ima toliko meni se cini

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neznam ko jos ima 330, samo znam da su rageali kad sam imo 355 movement bez bootsa xD irelia mi pase jer sam navikao na kat/akali a ona je nesto izmedu. Ult joj je kao od lux - mali cd, odlican za farmanje. Mana nije problem uopce, moze se i junglat s njom jer ima dash, slow i ult za gankanje a w skill je odlican za junglat
17 godina
neaktivan

http://leaguecraft.com/builder/Miss+Fortune/8cf7e15daa1ac97fb588487dd8d09f8c

Ako ko ima MF ili Tristanu neka proba ovaj tankish build.

Manamune

Bootsi

Frozen Mallet

Atma's Impaler

Banshee's Veil

Nekako ovaj build paše u ova teška vremena kad dolazi sve više anti-carrija.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
Blizek kaže...

Manamune

Bootsi

Frozen Mallet

Atma's Impaler

Banshee's Veil

Slažem se kolega, ja ovih dana na Master Yi-a čim prije požurujem Frozen Mallet, pa čak i više od toga ako se fokusiraju na mene, nadodao bih ti u taj build još samo Stark's Fervor budući da fali još samo lifesteal i attack speed, a Stark daje oboje. 

EDIT: Evo ljudi SS od sinoć kad sam odigrao jednu rundu s našim Bug-ovcima i jednim frendom. Ovi defeatovi ispod su rezultat solo Q igre, tako da se odmah vidi da danas samo premade prolazi.

Premade je jedini način igre danas... Premade je jedini način igre danas...
BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 11:32 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...

Manamune

Bootsi

Frozen Mallet

Atma's Impaler

Banshee's Veil

Slažem se kolega, ja ovih dana na Master Yi-a čim prije požurujem Frozen Mallet, pa čak i više od toga ako se fokusiraju na mene, nadodao bih ti u taj build još samo Stark's Fervor budući da fali još samo lifesteal i attack speed, a Stark daje oboje. 

EDIT: Evo ljudi SS od sinoć kad sam odigrao jednu rundu s našim Bug-ovcima i jednim frendom. Ovi defeatovi ispod su rezultat solo Q igre, tako da se odmah vidi da danas samo premade prolazi.

Ja bih više išao na Bloodthirster jer oba champa si mogu preko abilitija povećati AS.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
puls4R kaže...
neznam ko jos ima 330, samo znam da su rageali kad sam imo 355 movement bez bootsa xD irelia mi pase jer sam navikao na kat/akali a ona je nesto izmedu. Ult joj je kao od lux - mali cd, odlican za farmanje. Mana nije problem uopce, moze se i junglat s njom jer ima dash, slow i ult za gankanje a w skill je odlican za junglat

sad jedan s nama owno sa ap ireliom de je probaj

16 godina
League Of Legends

kakav je pantheon ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

evo i ja sam poceo malo igrati tko hoce moze me dodati nick mi je TheJoker95

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

kakav je pantheon ?

Dobar je samo zato što može uletit u fight kao twisted fate

17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
S obzirom da prepaid kartice ne zahtjevaju punoljetnost tvoja izjava stoji kao most na rijeci kvaj :P

Srsly samo odes u banku s roditeljem i raspitaj se u vezi prepaid kartice... ja trenutno imam mastercard refresh preko hypo banke i znam da mozes imat tu kartici samo dojdi u pratnji roditelja...a kartica ti radi naforu kolko uplatis na nju tolko mozes trositi.

znaci na toj prepaid kartici ja mogu uplatit kolko hocu i onda mi to funkcionira kao kreditna kartica i nemogu uci u minus?

Ako je to tako ja bi si uzeo, posto sam punoljetan i trenutno studiram.

I jel to nudi samo hypo ili koja druga banka?

Htio bih si kupiti RIOT bodove

15 godina
neaktivan

dobar kao early game champ, no medjutim ako ga se nafida to je gg
moj build:
za pocetak- elixir of fortitude i 5x health potiona
nakon toga- brutalizer i boots of swiftness

i za kraj ako game bude uspjesan- 2 B.F. sworda i jer ga je dosta lako za ubiti kupim mu aegis of the legion

rune su mi za attack speed, crit. dmg, mana regen

spellovi- clarity i ghost
masteries 9-0-21 (znam da ce bit dosta cudnih pogleda no mana je pantu iznimno vazna)
i to je to {#}

Mobster12 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 20:06 (File04).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa bitna je mana za pantheona

Onaj ulet je 250 mane, još kad se uzme ono s attact speed/ability power šta smanjiva 25% spelove, uleti idu svako malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Za Pantheona je bitan Manamune.

Prvo Manamune...iskoristiti njegovu brzinu...i natovarit mu Boots of Swiftness...

Onda PURE ATT Damage...nikakav att speed. Čisti damage...healthi su mu krljavi, on je nuker, i moraju biti...samo damage i armor penetration.

Ako si iskusan igrač idi na stackove. Sword of Occult + Leviathan...onda imaš damage I HP!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

hebeni chat opet zajebava

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ma znam ja kakv cu build samo pitam kakav je :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Oce li i jedan dan proci da chat normalno radi{#}

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Zgadila mi se igra,jednostavno vise mi se je neda igrat,ima dosta razloga,ali kada sam vidio koja je razlika izmedu HoN-a i ovoga.Mislim na razliku em po grafici,stabilnosti,tezini igre te ljudima koji je igraju,doslo mi je da se ispovracam na fileove ove igre.

LoL ima cca 2 gb mozda manje mozd vise a HoN ima 400 mb i ima jako dobru grafiku te fiziku.

Matchmatching je puno bolji kod HoNa nego ovdje,sve moze netko vidjet kako igras i slicno preko tvojeg profila i kika te iz Servera a tu nemozes nista,tek kasnije skuzis kako je ekipa glupa.

Pozdrav.

(razmislit cu o kupnji HoN-a)

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Fake_Alert kaže...

Zgadila mi se igra,jednostavno vise mi se je neda igrat,ima dosta razloga,ali kada sam vidio koja je razlika izmedu HoN-a i ovoga.Mislim na razliku em po grafici,stabilnosti,tezini igre te ljudima koji je igraju,doslo mi je da se ispovracam na fileove ove igre.

LoL ima cca 2 gb mozda manje mozd vise a HoN ima 400 mb i ima jako dobru grafiku te fiziku.

Matchmatching je puno bolji kod HoNa nego ovdje,sve moze netko vidjet kako igras i slicno preko tvojeg profila i kika te iz Servera a tu nemozes nista,tek kasnije skuzis kako je ekipa glupa.

Pozdrav.

(razmislit cu o kupnji HoN-a)

E sad bi vi i ovce i novce.

Ne razumijem otkud vam obraz žaliti se. VI DOBIVATE ODLIČNU IGRU BESPLATNO.  Ko voli nek izvoli, a usporedbe s HoN-om su besmislene, logično je da će nešto što se naplaćuje biti bolje od nečeg besplatnog, u suprotnom bi ekipa koja je napravila HoN fejlala.

I BTW, daj odhebite više s tim HoN-om na ovoj temi, napravite temu LoL vs. HoN ili tako nešto, ovo je tema o LoL-u, manama i vrlinama te igre, nipošto za raspravu o nekoj drugoj igri.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 21:45 (zv'jer2).
18 godina
neaktivan
League Of Legends

@Pinc

(ne radi mi quote uopce na mozili beta pa ovako quotam :D )

Link

Evo prouci sam :) Ja imam ovo i super sam zadovoljan :)

Gle to nije kreditna kartice to je prepaid kartica koja je namjenjena za internet kupnju (paypal i takve stvari)

Znaci uplatis na karticu 200kn i to mozes trosit nemas nikakbih minusa i nicega jedino se ne isplati na bankomatu jer ti on uzima proviziju ... ja to koristim za ebay i tako riot point :) Sto se tice drugih banaka ne znam kakve su im ponude sto se tice kartica, al ako zelis drugu banku raspitaj se u njima ili preko weba :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

U ovoj igri je preglupo jer previše ovisiš o timu

4v5 je jako teško dobit 3v5 nemoguće

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

U ovoj igri je preglupo jer previše ovisiš o timu

4v5 je jako teško dobit 3v5 nemoguće

Pa u svakoj timskoj igri ovisis o timu.. samo sto je u LoL-u problem sto ima previse leavera a ja sam ih se isto nakupio jer kad vidim da mi 1-2 iz tima leavaju odem i ja jer znam da je gotovo.. 

Nekad i zbog B.net-a (najcesce ustvari) ali nikad ne odem ako je 5v5 makar pusili 30:0, samo cekam 25 min da se predamo.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

jučer san kupia RP, iman ih sad 3.6k, mislia san uzet Ezreala ili Corkia i par skinova, sad pitanje je koliko je Corki dobar nakon ovog zadnjeg patcha jer san vidia da su ga nerfali i zanima me jel se isplati kupovat onaj IP boost za par dana?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice