League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.424.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
RE: League Of Legends
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Jeli se isplati kupit Ireliu taman mi još fali 500 IP-a?

Vjeruj mi, najbolji burst nuker u igri.. Bas sam sa scarfaceom danas igro protiv jedne (inace je i sam igram) i stvarno ima ogroman dmg, odlican slow i moze laneat zbog w pasiva.. Ulti joj je isto odlican.

Sve u svemu meni je bolja od akali. I ona je nesto slicno panthu/akali jer se ne oslanja na autoattackove koliko na skillove, a q skill joj radi ogroman dmg. Jos sam ja imao 450 dmg-a i skill sam po sebi radi 200-ak. To je bilo 3-shotanje s tim skillom :D

ZBOG TOGA ielia aAP >AD

EDIT :WTF ????

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 22:17 (hari85).
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Jeli se isplati kupit Ireliu taman mi još fali 500 IP-a?

Vjeruj mi, najbolji burst nuker u igri.. Bas sam sa scarfaceom danas igro protiv jedne (inace je i sam igram) i stvarno ima ogroman dmg, odlican slow i moze laneat zbog w pasiva.. Ulti joj je isto odlican.

Sve u svemu meni je bolja od akali. I ona je nesto slicno panthu/akali jer se ne oslanja na autoattackove koliko na skillove, a q skill joj radi ogroman dmg. Jos sam ja imao 450 dmg-a i skill sam po sebi radi 200-ak. To je bilo 3-shotanje s tim skillom :D

ZBOG TOGA ielia aAP >AD

EDIT :WTF ????

Neznam bas.. meni je bitnije imat veci dmg na dashu koji sam po sebi ima ogroman dmg i skalira sa 100% att. dmg-a. Jedino sta joj stvarno profitira je ult jer je 0.5 AP ratio pa se sa 600 AP-a moze 300 dmg-a po onom swordu, a sa dmg-om bi se doslo na 200-ak max.

Uglavnom ja je buildam full dmg.

IGN: weirdek (EU)
16 godina
neaktivan

Jeli vama ovako sporo updeta igru

Maloprije san je instalira i pri pokretanju iman još jedan update od 100 i nešto mb. Skida 500 kb po sec ima uru vrimena i tek je 45%

17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jeli vama ovako sporo updeta igru

Maloprije san je instalira i pri pokretanju iman još jedan update od 100 i nešto mb. Skida 500 kb po sec ima uru vrimena i tek je 45%

Meni stane na nekom 105-om megabajtu i neide dalje. U zadnje vrijeme imam velikih problema sa downloadanjem patcheva.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

tak je i meni bilo....prekjucer u  stavio i do 11 negdje 47%....onda sam iduci dan ostavio cijeli dan dok sam u sk....kad sam se vratio bilo je gotovo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Primjetio sam da iako mi downloadanje ide skoro pa nikako da mi ipak troši promet onako kako bi inače trošilo prilikom skidanja pactha. Imam 15 GB i zato ću prekinut skidanje na vrijeme dok ne poprave download.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

i kod mene slicno ja rijesim to tako sto svakih 15 mb iskljucim pa ponovo ukljucim da nastavi

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

i kod mene slicno ja rijesim to tako sto svakih 15 mb iskljucim pa ponovo ukljucim da nastavi

Ma meni ništa i neide naprijed,a troši promet,i to gigantsko. Potrošio 2 gige za sat vremena skidanja patcha.a skinulo mi 5 MB-a.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeste isključili p2p transfer?

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Da.

17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
makaweli kaže...

Da.

A o kakvom se to patchu radi, ja evo sad ušao i piše all updates completed, zadnji patch mi je bio kad je Irelia izašla :/

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Blizek kaže...
makaweli kaže...

Da.

A o kakvom se to patchu radi, ja evo sad ušao i piše all updates completed, zadnji patch mi je bio kad je Irelia izašla :/

Taj patch.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL ide ponovo na pc {#}

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna s forumasima.. dosadilo mi je sa vladom igrat, svaki match 20 stackova na mejaiu :D

Ako se tko pita zasto hextech, odgovor je jednostavan. Damage je dovoljan - 60, 20% spell vampa i lifesteala i ono sta tryndu cini besmrtnim je tih 75 AP-a s kojim se heala za cca 500 kad aktiviram q ability :D

S ovim buildom twitch i ez u 1-2 poteza mrtvi.. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli van ovaj build kakav za teemu. Meni je odličan

Čizme (25% attact speed), malady (50 attact speed/25 abillity power), Nashors tooth (50% attact speed, 55 abillity power), ? (35 attact damage, 45 abillity power), ? (75 abillity power, 60 attact damage)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jesu li u zadnjih 2 mjeseca mjenjali sta na panthu?

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jeli van ovaj build kakav za teemu. Meni je odličan

Čizme (25% attact speed), malady (50 attact speed/25 abillity power), Nashors tooth (50% attact speed, 55 abillity power), ? (35 attact damage, 45 abillity power), ? (75 abillity power, 60 attact damage)

Predzadnji guinsoo's, zadnji hextech. Da, nije los to build. Al mislim da ti guinsoo's ne treba, rade uzmes rilays jer je on jedan od vecih squishija u igri

17 godina
neaktivan

Probaj Teema ovako igrat:

Sorcerers Shoes

Nashor's Toots

Guinsoo Rageblade

Ovo je core build, a poslije uzmi šta ti treba,defenzivu ili jači damage. Smatram da je veliki grijeh neuzimati Sorcererse na Teemu jer je veliki udio njegovog damagea magical.

16 godina
League Of Legends

e ovako se igra sa ap sionom

ap sion ftw ap sion ftw
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:41 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

edit : koji kur4c ??

Haris, cijela Bug LoL zajednica i sire (par nasih frendova) je odlucila da vise neces zaigrat s nama premade jer si feedao haha. A joj neznam sta su oni radili da su te tako iznervirali, al nisi morao meni shebat match. 

Nea veze, opet sam s tryndom pojeo svakog od njih i dobili smo iako smo prakticki igrali 4v6 ^^

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Haris, cijela Bug LoL zajednica i sire (par nasih frendova) je odlucila da vise neces zaigrat s nama premade jer si feedao haha. A joj neznam sta su oni radili da su te tako iznervirali, al nisi morao meni shebat match. 

Nea veze, opet sam s tryndom pojeo svakog od njih i dobili smo iako smo prakticki igrali 4v6 ^^

a jel bi ja mogu svama nabacit koju kad cu imat vremena??

16 godina
League Of Legends

nick ?

edit:pa sad sam sa nasim igrao ????

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:41 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroDino kaže...
puls4R kaže...
hari85 kaže...

a jel bi ja mogu svama nabacit koju kad cu imat vremena??

Ma salim se, zajednica je u ovom topicu, nas 5 najaktivnijih se uglavnom skupi pa deremo na premade.. Trebali bi ranked pocet, normal mi je vec dosadio.

16 godina
League Of Legends

ama ja i alkser ozb igrali pa oni poceli zajebavat se npr brodski igra teema i namjerno ne ukljuci speed boost  i feeda mordea ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Uvijek propustim dobre stvari

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
League Of Legends

to je bilo poslije matcha i namjerno sam feedao zbog onog matcha kad se brodski  zajebavao

reka sam da mi je zao weirdeka i zibiXa  sto su morali da to trpe zbog brodskog

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:47 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

to je bilo poslije matcha i namjerno sam feedao zbog onog matcha kad su se scarface i brodski zajebavali 

Mogli smo ih pobijedit preslabi su bili, ali Brodski se namjerno zezao i fidao ih, a nama upropasti match.

Ma hajde harise to je samo jedna partija otisla k vragu.

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
League Of Legends

pa jest ali sam ipak pokusao njima isto uradit sa nidalee  fidao pa leavao 0/15/2 imao

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Koji ste vi likovi.... osobno mrzim kad se netko uvrijedi i počne feedati, a samnom je u premade-u. Ne razumijem kako on misli da ću ga ikad više zvati u rundu. Stoga vi koji feedate, promislite malo... 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice