Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Ne ali razmisljam da ga kupim njega ili katarinu ako leblanc ne bude valjala.A jesi ti pro sa njim da mi mozes neke buildova pokazati :D
Ne ali razmisljam da ga kupim njega ili katarinu ako leblanc ne bude valjala.A jesi ti pro sa njim da mi mozes neke buildova pokazati :D
lol Kassadin dere ja ga necu da kupim jer cu svaki mac tuci :S
OP je priznaj keiichi kad je free bio imao sam matcheve gdje sam 20/0 / 0 isao i slicno
sad citam forume na US serveru se pojavila leblanc u storu al nemozes gubit valjda bio neki bug i pisala cjena 3150 ?
jos da bude toliko pa ostane 3150 ipa :D
OP je priznaj keiichi kad je free bio imao sam matcheve gdje sam 20/0 / 0 isao i slicno
sad citam forume na US serveru se pojavila leblanc u storu al nemozes gubit valjda bio neki bug i pisala cjena 3150 ?
Ajd neka da vidim i toga kassadina :D i tebe kako deres
Ajd jel moze dobar build za kassadina znam otprilike da moram imati archangel staff za njegovu ulti i kad smo kod toga koliko je cd ulti,i znam da moram imati one sochers shoes ili kako vec.
Hmm build mi je malo zejaban ako imas debilan team :S
Spajam prvo
Catalyst the protector
Mejai
Sorcerer's Shoes
E sad ako pocnes lose s ovim bildom bit ces fail u teamu jer ja osobno nemam ni jednu AP runu i ako ne nastekam mejai do bar 10 stekova suckat cu...
Onda Spojim Catalyst u Rod Of Ages pa Archangel's Staff i na kraju Zhonyu
I da masteries su mi 10 0 20 jerbo ubirem 10AP od Ignite :)
Sto se tice gameplaya
Ides mid :) zbog pasivnog imat ces prednost od mage likova a ako naletis na Katu na midu pazi se :S I zajebano je igrat protiv Ashe i MF :S al last hit minion i malo spemaj nju... cim kupis mejai odma u gankanje :)
U biti build je preskup :S mozes izbacit catalyst i direkt ici na tear of goddess ali catalyst mi je spasio glavu mnogo puta pa ga ne uzbacujem iz builda :)
Ajd neka da vidim i toga kassadina :D i tebe kako deres
ma nemam ga ali kad je free bio onda sam
da kupim amumu/-a ili cho'gath-a?
pa nisu iste cjene ali bi ja amumua uzeo
Ma koliko on bio dobar ja nemogu nista sa nijm jedva skupio 6k golda los sa bio do bola bolje da sam uzeo Katarinu stvarno je tesko igrati.Mislim na Kassadina
ja više volim Amumu, cini se bezopasan na prvi pogled al moze biti jako vrijedan, pogotovo njegov ulti ak igras sa dobrom ekipom.
Ma koliko on bio dobar ja nemogu nista sa nijm jedva skupio 6k golda los sa bio do bola bolje da sam uzeo Katarinu stvarno je tesko igrati.Mislim na Kassadina
A cuj ja zavrsim rundu s 50 miniona u 40min igre xD Ovaj build se svodi samo na gank i ubijanje...Kassadin ce pojest svakog Low HP heroja stoga samo targetas njih i kupis kilove :)
Ma da ali je opet pretesko na pocetku se krece ko prebijena macka jedva se pomjera ne pravi jak dmg bez 200-250 ap jako tesko je igrati sa njime ali je predobar.
Edit:Jel moze dobar build za katarinu uzeti cu i nju sada a leblacn nek ceka par dana dok ne skupim 3000 ip.Hvala
Ma da ali je opet pretesko na pocetku se krece ko prebijena macka jedva se pomjera ne pravi jak dmg bez 200-250 ap jako tesko je igrati sa njime ali je predobar.
Edit:Jel moze dobar build za katarinu uzeti cu i nju sada a leblacn nek ceka par dana dok ne skupim 3000 ip.Hvala
Sorcerer's Shoes
Bloodthirster
Bloodthirster
Bloodthirster
Bloodthirster
Frozen Mallet
:D
Ne preporucam ti AP kat jer meni shunpo koristi samo za hvatanje/bijeg a ovako ti u autoattack radi ogroman dmg i mozes lifestalat da duze ostanes u igri..
Umjesto bloodthirstera stackas Sotc i imas pun k dmg..
A katarina je tako dobar harass, i prilicno je jednostavna za igrat. Samo ispod turreta sa q skillom i e (shunpo) natrag na svog miniona
I ima prilicno nizak cd na skillovima. Otkad je buffana sa ultijem moze tri heroja pojest, al to se rijetko dogodi :D
Da koji ti je item sotc i da li je lotus jaci sto vise dmg imam,i ostali ability da li vise dmg nanesu.Hvala
Evo vidim da ima mal veca tema o LoL
Addajte me pa da mozemo bacit koju igru zajedno (da vam "mali" pokaze kak se igra xD)
IGN-slinA
Moj main: Karthus
cya ;)
Evo vidim da ima mal veca tema o LoL
Addajte me pa da mozemo bacit koju igru zajedno (da vam "mali" pokaze kak se igra xD)
IGN-slinA
Moj main: Karthus
cya ;)
lijep ti nick :D
ado sam te
Meni ne zeli da nade taj nick.
Da koji ti je item sotc i da li je lotus jaci sto vise dmg imam,i ostali ability da li vise dmg nanesu.Hvala
Sword of the occult, da lotus ti je jaci sto vise dmg-a imas, a q i ulti ti ovise o dmg-u. w skill ne ovisi o nicem, znaci samo jos E skill ovisi o abilityu
samo slinA
ne IGN-slinA
S Kassadinom je jako teško farmati,ali zato ubija chempione bez problema. Amumu je po meni najbolji tenk s kojim se mora junglat jer je prejadan u liniji.
samo slinA
ne IGN-slinA
moras rec i na kojem si serveru ;)
Mozda je kod Amera vec izasla, znas da mi sve dobijamo kasnije
Mozda je kod Amera vec izasla, znas da mi sve dobijamo kasnije
Mi dobijemo 1 ili 2 dana kasnije
Nakon instalacije windowsa, probo sam instalirat lol i instaliram ga i sada on skida ovaj patch od 5xx mb i uvijek brzina brzo padne na neki max 8kb/s... kako i gdje mogu rucno skinut patch? ako je to uopce moguce
Nakon instalacije windowsa, probo sam instalirat lol i instaliram ga i sada on skida ovaj patch od 5xx mb i uvijek brzina brzo padne na neki max 8kb/s... kako i gdje mogu rucno skinut patch? ako je to uopce moguce
normalno je to tako to on tako instalira meni je 12 patch skidao i sa njim sve ostale odjednom pa je sporo ne brini se ostavi nek se downloada
Već sam rekao dva puta, ali evo još jednom za one koji nisu vidjeli. Nije obavezno, ali je puno bolje ovako. Napišite si u potpis username uz LoL-a i na kojem ste serveru. Jer ovako treba čitati gotovo nekoliko stranica poruka da nađem neka vaša imena, a glupo je stalno ispitivati. Scarface je stavio, isto kao i ja i preporučam to i vama.
et stavio sam