League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.404.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Scarface ocigledno nisi ograo kassadina xD :P
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne ali razmisljam da ga kupim njega ili katarinu ako leblanc ne bude valjala.A jesi ti pro sa njim da mi mozes neke buildova pokazati :D

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Ne ali razmisljam da ga kupim njega ili katarinu ako leblanc ne bude valjala.A jesi ti pro sa njim da mi mozes neke buildova pokazati :D

lol Kassadin dere ja ga necu da kupim jer cu svaki mac tuci :S

OP je priznaj keiichi kad je free bio imao sam matcheve gdje sam 20/0 / 0 isao i slicno

sad citam forume na US serveru se pojavila leblanc u storu al nemozes gubit valjda bio neki bug i pisala cjena 3150 ?

jos da bude toliko pa ostane 3150 ipa :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 14:51 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

OP je priznaj keiichi kad je free bio imao sam matcheve gdje sam 20/0 / 0 isao i slicno

sad citam forume na US serveru se pojavila leblanc u storu al nemozes gubit valjda bio neki bug i pisala cjena 3150 ?

Ajd neka da vidim i toga kassadina :D i tebe kako deres 

scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajd jel moze dobar  build za kassadina znam otprilike da moram imati archangel staff za njegovu ulti i kad smo kod toga koliko je cd ulti,i znam da moram imati one sochers shoes ili kako vec.

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Hmm build mi je malo zejaban ako imas debilan team :S

Spajam prvo

Catalyst the protector

Mejai

Sorcerer's Shoes

E sad ako pocnes lose s ovim bildom bit ces fail u teamu jer ja osobno nemam ni jednu AP runu i ako ne nastekam mejai do bar 10 stekova suckat cu...

Onda Spojim Catalyst u Rod Of Ages pa Archangel's Staff i na kraju Zhonyu

I da masteries su mi 10 0 20 jerbo ubirem 10AP od Ignite :)

Sto se tice gameplaya

Ides mid :) zbog pasivnog imat ces prednost od mage likova a ako naletis na Katu na midu pazi se :S I zajebano je igrat protiv Ashe i MF :S al last hit minion i malo spemaj nju... cim kupis mejai odma u gankanje :)

U biti build je preskup :S mozes izbacit catalyst i direkt ici na tear of goddess ali  catalyst mi je spasio glavu mnogo puta pa ga ne uzbacujem iz builda :)

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
scarface797 kaže...
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Ajd neka da vidim i toga kassadina :D i tebe kako deres 

ma nemam ga ali kad je free bio onda sam 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

da kupim amumu/-a ili cho'gath-a?

0 0 hvala 0
16 godina
srky.du kaže...

pa nisu iste cjene ali bi ja amumua uzeo

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma koliko on bio dobar ja nemogu nista sa nijm jedva skupio 6k golda los sa bio do bola bolje da sam uzeo Katarinu stvarno je tesko igrati.Mislim na Kassadina

scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 17:15 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
srky.du kaže...

ja više volim Amumu, cini se bezopasan na prvi pogled al moze biti jako vrijedan, pogotovo njegov ulti ak igras sa dobrom ekipom.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ma koliko on bio dobar ja nemogu nista sa nijm jedva skupio 6k golda los sa bio do bola bolje da sam uzeo Katarinu stvarno je tesko igrati.Mislim na Kassadina

A cuj ja zavrsim rundu s 50 miniona u 40min igre xD Ovaj build se svodi samo na gank i ubijanje...Kassadin ce pojest svakog Low HP heroja stoga samo targetas njih i kupis kilove :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma da ali je opet pretesko na pocetku se krece ko prebijena macka jedva se pomjera ne pravi jak dmg bez 200-250 ap jako tesko je igrati sa njime ali je predobar.

Edit:Jel moze dobar build za katarinu uzeti cu i nju sada a leblacn nek ceka par dana dok ne skupim 3000 ip.Hvala

scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 18:03 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ma da ali je opet pretesko na pocetku se krece ko prebijena macka jedva se pomjera ne pravi jak dmg bez 200-250 ap jako tesko je igrati sa njime ali je predobar.

Edit:Jel moze dobar build za katarinu uzeti cu i nju sada a leblacn nek ceka par dana dok ne skupim 3000 ip.Hvala

Sorcerer's Shoes

Bloodthirster

Bloodthirster

Bloodthirster

Bloodthirster

Frozen Mallet

:D

Ne preporucam ti AP kat jer meni shunpo koristi samo za hvatanje/bijeg a ovako ti u autoattack radi ogroman dmg i mozes lifestalat da duze ostanes u igri..

Umjesto bloodthirstera stackas Sotc i imas pun k dmg..

A katarina je tako dobar harass, i prilicno je jednostavna za igrat. Samo ispod turreta sa q skillom i e (shunpo) natrag na svog miniona

I ima prilicno nizak cd na skillovima. Otkad je buffana sa ultijem moze tri heroja pojest, al to se rijetko dogodi :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da koji ti je item sotc i da li je lotus jaci sto vise dmg imam,i ostali ability da li vise dmg nanesu.Hvala

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo vidim da ima mal veca tema o LoL

Addajte me pa da mozemo bacit koju igru zajedno (da vam "mali" pokaze kak se igra xD)

IGN-slinA

Moj main: Karthus

cya ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Flameseeker kaže...

Evo vidim da ima mal veca tema o LoL

Addajte me pa da mozemo bacit koju igru zajedno (da vam "mali" pokaze kak se igra xD)

IGN-slinA

Moj main: Karthus

cya ;)

lijep ti nick :D

ado sam te

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 19:13 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni ne zeli da nade taj nick.

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Da koji ti je item sotc i da li je lotus jaci sto vise dmg imam,i ostali ability da li vise dmg nanesu.Hvala

Sword of the occult, da lotus ti je jaci sto vise dmg-a imas, a q i ulti ti ovise o dmg-u. w skill ne ovisi o nicem, znaci samo jos E skill ovisi o abilityu

LoL Nick: weirdek (EU)
16 godina
scarface797 kaže...

samo slinA 

ne IGN-slinA

17 godina
neaktivan
League Of Legends

S Kassadinom je jako teško farmati,ali zato ubija chempione bez problema. Amumu je po meni najbolji tenk s kojim se mora junglat jer je prejadan u liniji.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Igram u laneu s kolegom koji je amumu i ne slazem se bas s tobom :) prekoristan je u laneu zbog stuna s onim zavojom pogotovo kad si xin il neki dobar dps :)
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

samo slinA 

ne IGN-slinA

moras rec i na kojem si serveru ;)

18 godina

Mozda je kod Amera vec izasla, znas da mi sve dobijamo kasnije

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Mozda je kod Amera vec izasla, znas da mi sve dobijamo kasnije

Mi dobijemo 1 ili 2 dana kasnije

LoL nick: Alkser
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon instalacije windowsa, probo sam instalirat lol i instaliram ga i sada on skida ovaj patch od 5xx mb i uvijek brzina brzo padne na neki max 8kb/s... kako i gdje mogu rucno skinut patch? ako je to uopce moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Nakon instalacije windowsa, probo sam instalirat lol i instaliram ga i sada on skida ovaj patch od 5xx mb i uvijek brzina brzo padne na neki max 8kb/s... kako i gdje mogu rucno skinut patch? ako je to uopce moguce

normalno je to tako to on tako instalira meni je 12 patch skidao i sa njim sve ostale odjednom pa je sporo  ne brini se ostavi nek se downloada

18 godina
League Of Legends

Već sam rekao dva puta, ali evo još jednom za one koji nisu vidjeli. Nije obavezno, ali je puno bolje ovako. Napišite si u potpis username uz LoL-a i na kojem ste serveru. Jer ovako treba čitati gotovo nekoliko stranica poruka da nađem neka vaša imena, a glupo je stalno ispitivati. Scarface je stavio, isto kao i ja i preporučam to i vama.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX, EU server
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

et stavio sam

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice