sretno 
Ništa - nije upalilo 
Ništa - nije upalilo 
baš mi je žao, kolko si igrao? meni sad radi ok :P BTW: ja sam imao CoD2, CoD4 problem
Ljudi problem vam je barem mislim u codu specular map iskljuucite nju i sve o.k u options...a ako nije do ttoga onda je grafa
Ništa - nije upalilo 
baš mi je žao, kolko si igrao? meni sad radi ok :P BTW: ja sam imao CoD2, CoD4 problem
15 - 20 min.
Probat ću još malo prčkat' po tom Audio Manageru... :)
Evo ekipa rješenja problema.
Dakle Realtek HD integrirana audio kartica je glavni i jedini problem. Nju trebate u BIOSU isključit (disable) i staviti novu zvučnu karticu. Možete koristit usb zvučnu, ako želite proć jeftinije. Mislim da joj je cijena cca 50 kn.
Ja sam kupio polovnu CL Audigy i problema više nema.
Imam isti yebeni problem kod igranja BFBC2 i samo kod igranja BFBC2... mogu igrati dirt 2 10 sati neće se zmrznuti, ali bu BC2, SIGURNO.
Tražio sam riješenje po forumu, mijenjao operativni, mijenjao grafu, memtest i ništa. Sve je super i sve radi besprijekorno i ništa se ne pregrijava, ali BFBC2 meni obavezno zašteka!
Bit će mi drago ako nam netko riješi tu enigmu zmrzavanja u multyju...
Meni je isto tak bilo kad sam OC graficku, dirt i ostale igre sam mogao igrati, a bc2 nakon 10min bi zastekao i onda kad bih spustio taktove opet bi bilo dobro.
Evo ekipa rješenja problema.
Dakle Realtek HD integrirana audio kartica je glavni i jedini problem. Nju trebate u BIOSU isključit (disable) i staviti novu zvučnu karticu. Možete koristit usb zvučnu, ako želite proć jeftinije. Mislim da joj je cijena cca 50 kn.
Ja sam kupio polovnu CL Audigy i problema više nema.
Upravo tako, i mene je hebalo crashanje bfbc2.
Diseblo sam realteck upiko neku prastaru soundblaster i sve radi bez rušenja igre.
99% je do integrirane zvučne (što se tiče bfbc2).
Potvrđujem! Danas nabavio neku c-media zvučnu i radilo >3 sata bez rušenja.
Hvala ekipi!
.ovako.. kad upalim komp..nakon nekog vremena ,,komp mi jednostavno zablokira i nereagira na misa ni tastatutu..nista .. i nece sam otkocit vem moram upotrijebit "reset" .jel neko mozda imao slican ili isti problem.. temperature su mi ok ..sve radi kako treba..
procesor-> 3,2 dual core
ram ddr3 -> 2 gb
napajanje -> giga tech 550 W
graficka 256 mb ATI Radeon..
trebam pomoć..komp je stvarno extra samo jbg ..zablokira.. napominjem da sam prije 3 dana kupio novu maticnu i ram memoriju ...
.ovako.. kad upalim komp..nakon nekog vremena ,,komp mi jednostavno zablokira i nereagira na misa ni tastatutu..nista .. i nece sam otkocit vem moram upotrijebit "reset" .jel neko mozda imao slican ili isti problem.. temperature su mi ok ..sve radi kako treba..
procesor-> 3,2 dual core
ram ddr3 -> 2 gb
napajanje -> giga tech 550 W
graficka 256 mb ATI Radeon..
trebam pomoć..komp je stvarno extra samo jbg ..zablokira.. napominjem da sam prije 3 dana kupio novu maticnu i ram memoriju ...
Da li ti je to odkad si kupio te nove komponente ili od prije?
Prvo sto mi pada na pamet jest da je memorija u kvaru, nekidan mi se isto dogadalo sa sestrinim kompom.
Odletio do Linksa, upiknuo novi DDR2 i radi kao sat.
Molim vas ako je itko od vas uspio riješiti ovaj problem ili zna kako ga riješiti jer vidim da je ovo bilo jako davno , neka mi kaže jer ja imam taj problem s codom2 i niti jednom drugom igrom .. Nekad 10 , nekad 30 , nekad 5min igranja i apsolutno cijeli komp zabloka ( identično kao kod prethodnih ljudi ) .. Pomozite !! hvala