Po mom misljenju među prvih 5 bi mogle biti:
1.Heavy rain
2.God of war III
3.Prototype
4.Mordern warfe 2
5.Mafia 2
1.Heavy rain
2.God of war III
3.Prototype
4.Mordern warfe 2
5.Mafia 2
1.Heavy rain
2.God of war III
3.Prototype
4.Mordern warfe 2
5.Mafia 2
Po meni još rano za kandidaturu u ovo vrijeme......prerano....
Znam da je prerano ali ja mislim da ce to biti assassins creed 2
just cause 2
mafia 2
sims 3
modern warfare 2
EDIT: i assassins creed 2
EDIT2: i god of war 3
Znam i ja da je prerano samo želim cuti vaša predviđanja
Jedan jedini, i veličanstveni Modern Warfare 2.
Nikakva Mafia 2 ni bilo ista drugo.
Prototype??? Aj pokrij se bananom.

Frecell
Pinball
Hearts
Solitaire
Spider soliteire
kakve su ovo gluposti?
1. Glupo je pogadjati igru godine u ovom trenutku, zakljucajte temu do 11 mjeseca pa cemo onda raspravljat.
2. Navodite za igre godine nesto sto niste probali!
3.Trpate u istu kutiju sve naslove i od PS3, Xbox, PC itd. Svaka platforma bi trebala imati kandidate za sebe, jer se rijetko desi da neka igra dobije gore navedenu titulu na svim platformama
1. Glupo je pogadjati igru godine u ovom trenutku, zakljucajte temu do 11 mjeseca pa cemo onda raspravljat.
2. Navodite za igre godine nesto sto niste probali!
3.Trpate u istu kutiju sve naslove i od PS3, Xbox, PC itd. Svaka platforma bi trebala imati kandidate za sebe, jer se rijetko desi da neka igra dobije gore navedenu titulu na svim platformama
Kako netko može znat da će neka igra uopće bit kandidat za igru godine ako još nije ni izašla? Npr. Modern warfare 2 može bit totalni promašaj a opet može bit i igra godine. Nemam pojma zašto ali Daikatana mi uvijek padne na pamet 
Ma nemoze bit promasaj, kad ga radi Infinity Ward (gray mater team) i activision.
Ma nemoze bit promasaj, kad ga radi Infinity Ward (gray mater team) i activision.
Modern Warfare 2
NBA 2K10
Assassins Creed 2
Fuel
Ja sam samo materi reka da donese infuiziju i prilključi me na nju, jer ne silazim s kompa dok ne predem MW2 isto kao sto je bilo slucaj sa FarCry 2.
zar ne i F1 novi kad izađe od codemastera
I gdje vam je Wolfenstein, majka FPS igara?
kako možete kandidirati nešto za igru godine a da još nije ni izašlo, to može samo značiti dvije stvari:
1) jako niska inteligencija kad vam netko može oprati mozak a još nisu ni ozbiljno počeli raklamnu kampanju
2) totalno ste neobjektivni jer ste zatucani fan nekog serijala i prema tome ni nemate pravo glasa
i osim toga tek je prošlo pola godine a ovakvi izbori se rade u u prvom mjesecu 2010.
EDIT: aha 3. dan na forumu, još smo nadobudni, sad kužim (ali ipak bi mogao lock na ovo)
Nemam PS3, ali mi dode da ga kupim zbog HEAVY RAIN-a, da bogda crkli sto je nece izdati za PC.
Ma modern warfare 2 ce pobijedit 10000000%
Er...u 6. smo mjesecu 2009. godine, wtf?
Crysis 2, ako izadje u 2009 ce sigurno bit jedan od kandidata.
sta wtf pola godine prošlo, trebaju se barem kandidati izabrat
p.s. sry ako si se uvrijedio ali nije uvreda
Jedan jedini, i veličanstveni Modern Warfare 2.
Nikakva Mafia 2 ni bilo ista drugo.
@ autor teme
Prvo pogledaj dal već postoji ista ili slična tema, a tek onda radi novu. Postoji identična tema, evo i LINK, pa ne vidim razloga zašto bi imali 2 iste teme na forumu...
EDIT: još uvijek je prerano čak za odlučivanje koja je naj igra 2009. godine. Može se samo nagađati...