Kako pravilno kupiti steam račun ?

poruka: 8
|
čitano: 3.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako , novi sam ovdije i zanima me kako kupiti od nekog steam račun ali da nema prijevara tipa da ja kupim pa mi se čovijek opet spoji na račun ili bilo šta drugo . Hvala na odgovoru .

Nemam lijep rukopis .

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Kako pravilno kupiti steam račun ?

kupis ulogiras se na racun i promjenis password,a ak ide i username,al dost je i password.

sniper only
16 godina
neaktivan

A jel on moze vratit pass putem e-maila ?

Nemam lijep rukopis .
16 godina
neaktivan
Stajler kaže...

A jel on moze vratit pass putem e-maila ?

da, posalje email na kojem je racun i kaze da nezna pass, i oni mu posalju novi pass, pa trebas u optionsima promijenit Email

BC2 nick: herro Ray
16 godina
neaktivan

Aha znaci trebam tom čovijeku reć da promijenimo i e-mail ?

Nemam lijep rukopis .
18 godina
neaktivan

Sve što su ti kolege forumaš napisali je točno, međutim, Valve ti to ne dopušta, jer jednom kada instaliraš Steam, napraviš account i sve to skupa, potpisao si i EULA (End user liense agreement), koji ti lijepo kaže, odmah u početku:

" You are solely responsible for all activity on your Account and for the security of your computer system. You may not reveal, share or otherwise allow others to use your password or Account. You agree that you are personally responsible for the use of your password and Account and for all of the communication and activity on Steam that results from use of your login name and password. You may not sell or charge others for the right to use your Account, or otherwise transfer your Account."

Shodno tome, ti možeš kupiti račun, i ja pretpostavljam da će on raditi neko vrijeme, no Valve ti ga može ukinuti kada god hoće. Iako u cijeloj priči ti nisi kriv, jer si kupac, a kriv je prodavač, svejedno, ti si taj koji može snositi posljedice.

KSCHI
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
KingSaysCHIao kaže...

Sve što su ti kolege forumaš napisali je točno, međutim, Valve ti to ne dopušta, jer jednom kada instaliraš Steam, napraviš account i sve to skupa, potpisao si i EULA (End user liense agreement), koji ti lijepo kaže, odmah u početku:

" You are solely responsible for all activity on your Account and for the security of your computer system. You may not reveal, share or otherwise allow others to use your password or Account. You agree that you are personally responsible for the use of your password and Account and for all of the communication and activity on Steam that results from use of your login name and password. You may not sell or charge others for the right to use your Account, or otherwise transfer your Account."

Shodno tome, ti možeš kupiti račun, i ja pretpostavljam da će on raditi neko vrijeme, no Valve ti ga može ukinuti kada god hoće. Iako u cijeloj priči ti nisi kriv, jer si kupac, a kriv je prodavač, svejedno, ti si taj koji može snositi posljedice.

Znaci mogu i ban pobrati :S . Uff , hvala puno na ovom .

Nemam lijep rukopis .
17 godina
neaktivan

A zašto   nebi jednostavno napravio svoj steam account što je besplatno, te ukoliko nisi to sam u mogućnosti, uplatio nekome na žiro račun da ti kupi igru kao gift. Na taj način ako ti netko daruje igru, on nema veze s tvojim steam accountom i nemaš se što brinuti.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice