Pokušavam sa američkim proxyjem. Možda uspije...
Možeš li mi malo objasnit što je to jer vidim da dosta njih to piše a neznam kaj je to točno.
Pokušavam sa američkim proxyjem. Možda uspije...
Možeš li mi malo objasnit što je to jer vidim da dosta njih to piše a neznam kaj je to točno.
imam jednu ideju sad probavam
Origin je nesto kao Steam.. Eto dosta sam ti objasnio :D
Mislim da je pitao za proxy :P.
vjerovatno su serveri preoptereceni... ja nisam znao sta da uzmem pa uzeo C&C 4...
uzeo jutros oko pola 10 i to jedva ..po nekoliko puta sam morao svaki korak refreshovati...
a jel ti izbacivalo ono za invalid promo code?
nije takvu gresku ali je izbacivalo nekakvih raznih errora ali nikad da je invalid promo code... jedino kad pokusam kupiti igru koja nije EA onda kad upisem kod ne odbije mi 20$ nego ostane ista cijena kao i da nisam upisao kod...
ali taj error da pise invalid nisam dobio...
mozda su fakat ukinuli to..a ne bi me cudilo...
pih, noobs..
ima fora kak vise puta iskoristit kod na istom accu.. steta kaj vise ne radi kod, valjda ce stavit novi. ak su i maknuli zbog abjuzanja, sigurno nisu zbog vas kaj ste po jednu igru na 2-3 acca.. ekipa je radila po 10 accova sa svim igrama kaj se mogu uzet, hah.
Ne radi sa američkim proxyjem.
a nije to do nas balkanaca..mislim nas ukupno ima toliko na balkanu koliko u nekom vecem americkom gradu tipa new york i sad da to njima nesto puno znaci? ne vjerujem...
sve nas balkance ovdje mozes potrpati i smjestiti npr. u detroit i to u njegove napustene dijelove i jos bi ostalo mjesta...
Jel mogu skinuti besplatno Battlefield Armored Kill?
Hvala
kako je ovo moguce? inace je download oko 450 kb/s a sada ide 1 mb/s?
ahh vratih se na 500...
Ja sam DotA s Steam-a skidao brzinom 1-1.1MB/s. Ništa čudno.
pih, noobs..
ima fora kak vise puta iskoristit kod na istom accu.. steta kaj vise ne radi kod, valjda ce stavit novi. ak su i maknuli zbog abjuzanja, sigurno nisu zbog vas kaj ste po jednu igru na 2-3 acca.. ekipa je radila po 10 accova sa svim igrama kaj se mogu uzet, hah.
Gimme. Pls.
evo pokusao sam i ja onako bezvez kao ponovo i pise da je invalid promo code...ipak su ukinuli...
Zanimljivo... možeš probati ali prošla penzionerka sa odreskom za penziju.
resitirajte modem pa ce se ip promjenit... ako valja javite.
resitirajte modem pa ce se ip promjenit... ako valja javite.
Neradi !
pise mi invalid promo code
pise mi invalid promo code
Još jedna novost.
Upravo sam probao nešto i rezultat je vrlo zanimljiv.
Javite ako uspijete nešto u vezi toga. Stavio sam u košaricu ekspanziju mirrors edga koja košta 5 dolara. Zatim sam izbrisao cookie, i sve u firefoxu, al taj tab ostavio otvorenim.
Logirao sam se ponovno na drugome tabu, stavio ekspanziju battlefielda 3 koja košta 15 dolara. Slučajno sam se vratio na onaj tab i vidim da ekspanzija od battlefielda 3 košta 5 dolara, a ne 15.
Evo slika.
Ako postoji igra koja košta besplatno, možemo iskoristiti ovaj trik.
EDIT: Zaboravio, čak i da refresham stranicu ili kliknem na check - out, i dalje ga prihvaća kao da košta 5 dolara.
Probajte nešto u vezi ovoga.
Također invalid promo code...
ne radi ...
Jel uspio netko?
Ne radi više.
Invalid promo.
Radilo je ujutro do cca 10 sati...
Javite ako uspijete nešto u vezi toga. Stavio sam u košaricu ekspanziju mirrors edga koja košta 5 dolara. Zatim sam izbrisao cookie, i sve u firefoxu, al taj tab ostavio otvorenim.
Logirao sam se ponovno na drugome tabu, stavio ekspanziju battlefielda 3 koja košta 15 dolara. Slučajno sam se vratio na onaj tab i vidim da ekspanzija od battlefielda 3 košta 5 dolara, a ne 15.
Evo slika.
EDIT: Zaboravio, čak i da refresham stranicu ili kliknem na check - out, i dalje ga prihvaća kao da košta 5 dolara.
Može neko isprobat ovo?
Evo slika.
Postoje one demo, možda s njima radi, ali je rizik da je to samo greška na tom ekranu, pa ti napati malo više.
Radilo je ujutro do cca 10 sati...
Eto, lekcija, od sada se budim ranije vikendom.
Ja sam uspio "kupit" BBC2 i to jedno sat vremena nakon što su na HCL.hr objavili ovu akciju. Jedino sam morao potražit neku ulicu u Alabami, ali to je najmanji problem bio. :P