Kako dobiti besplatnu igru sa origina! zaključana tema

poruka: 391
|
čitano: 53.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kako dobiti besplatnu igru sa origina!

Ja sam uzeo samo bc2 i ako mi daju ban nisam ništa izgubio nego samo 5 h skidanja igre {#}.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Znači, ništa više od đaba {#} igara (a hteo sam da skinem "Spore" :P ) ?  http://imageshack.us/f/33/36454121.png/ Ovdje ja ne vidim "Promo Code", gdje kao treba upisati taj kod, to sad za sigurno da neće više biti ničeg ? Baš su mogli ostavit do 21.10. {#}{#} EDIT: A jesam blesan, taj "Promo Code" piše pre ček auta :P

http://hr.wikipedia.org/wiki/Parkour#
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 12:09 (DJED BOŽIĆNJAK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

prosla baba s kolacima

===============================================================
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sumnja se da je Origin ukinuo promo kod zbog multi-accova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 12:12 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ko zna sta je to bilo i kako i kada su skontali, ja sam juce oko 1 skino back to karkand, i sad taman MOHU i ono invalid 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 12:18 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Kako dobiti besplatnu igru sa origina!
Marko :D kaže...

A kad stoka ne može skinuti jednu, par igara, nego sto i jednu, da je od govana oni će je skinuti, jer je đabaluk brajo, ĐABALUK bre...

15 godina

A otkud ovima s Hcl-a kod?

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
royalhero kaže...
Marko :D kaže...

A kad stoka ne može skinuti jednu, par igara, nego sto i jednu, da je od govana oni će je skinuti, jer je đabaluk brajo, ĐABALUK bre...

A sta bi im trebo... 500kn dat za nest' sta je pretjerano je pretjerano... iskoristit sta se da iskoristit.

14 godina
MARKOcVp kaže...

Ko zna sta je to bilo i kako i kada su skontali, ja sam juce oko 1 skino back to karkand, ujutro nfs, i sad taman MOHU i ono invalid 

pa zbog takvih ljudi kao što si ti su i ukinuli akciju šta niste mogli uzet samo jednu igru nego morate odmah 5 igara uzimat -.-

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

Ovdje ima puno kupona za Origin: http://www.videogamecoupons.org/origin-promo-code/

0 0 hvala 0
15 godina

Ja uzeo samo bc2 a frend jedan uzeo 6 igara i kaže da je zaboravio dlc vietnam... Stvarno daju ti prst a on cijelu ruku.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
zelenbic kaže...
MARKOcVp kaže...

Ko zna sta je to bilo i kako i kada su skontali, ja sam juce oko 1 skino back to karkand, ujutro nfs, i sad taman MOHU i ono invalid 

pa zbog takvih ljudi kao što si ti su i ukinuli akciju šta niste mogli uzet samo jednu igru nego morate odmah 5 igara uzimat -.-

Pa sto hoće, kupio sam im bad company 2 deluxe, kupio sam im bf3, samo sam uzo karkand i nfs, dali je to previse?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 12:20 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan

Dajte ljudi shvatite da je ovo samopromocija i ako stvarno daju banove lijepo su to odigrali. Neznam koliko je nekima trebalo da shvate da su ljudi stoka, ali ovo sigurno nije jedan od tih primjera. Ajde da je riječ o nečemu što je ilegalno no nije, nego mi se čini da su neki ovdje frustrirani što oni nisu uzeli barem jednu.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro sad nemora svatko napisat da smo balkanci jbt, shvatili smo svi bi sve đaba i to je to. Nije mi samo jasno čemu raditi poseban acc za svaku igru, mogli ste ih dodavat na postojeći i bok. Btw ja bi uzeo bf2 ali bemu miša nema više. Pa eto nemojte više puno spamat neko tko pronađe kod posta ga i kraj priče.

Battlelog: Mali_Playa
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 12:22 (MV_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MARKOcVp kaže...
zelenbic kaže...
MARKOcVp kaže...

Pa sto hoće, kupio sam im bad company 2 deluxe, kupio sam im bf3, samo sam uzo karkand i nfs, dal iej to previse?

pa kupio sam i ja BBC2,NFS HP i shift 2 pa nisam dobio ni jednu igru free danas baš kao što je kolega malo iznaf rekao "daju ti prst a ti oces cijelu ruku"

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina

Gle sad ovi što seru balkanci ovo ono...nitko vam nije kriv što niste ugrabili igre. Ja sam spavao, ali da nisam, imao bi sad 10 igara na raznim originima, zašto zato što sam balkanac i  volim besplatno. Ko je jamio jamio je ko nije niti neće.

Čeka se novi kod, ali daj kad dođe budem ja dao mob nekom nek mi pikne sms da ukradem sve igre šta se nude,i to dva puta :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 7 hvala 0
13 godina
MARKOcVp kaže...

Pa sto hoće, kupio sam im bad company 2 deluxe, kupio sam im bf3, samo sam uzo karkand i nfs, dali je to previse?

Nisi ti, ali općepoznati mentalitet balkanaca je vadi mast iz čega možeš i dok možeš. Ako su ljudi fino rekli da je do 21.10, šta ste svi poletili isti momenat da skidate što više možete i sad drugi ne mogu ništa...

15 godina
royalhero kaže...
MARKOcVp kaže...

Nisi ti, ali općepoznati mentalitet balkanaca je vadi mast iz čega možeš i dok možeš. Ako su ljudi fino rekli da je do 21.10, šta ste svi poletili isti momenat da skidate što više možete i sad drugi ne mogu ništa...

moralni dušebrižnik, ti nisi balkanac ti si europljanin i ti nisi htio ovo uzet jer nisi amerikanac, jer je akcija samo za amerikance.

daj ajde žao ti jer nisi uzeo koju igru pa si sad kao neki moralni ratnik ovdje. daj...mislim stvarno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

moralni dušebrižnik, ti nisi balkanac ti si europljanin i ti nisi htio ovo uzet jer nisi amerikanac, jer je akcija samo za amerikance.

daj ajde žao ti jer nisi uzeo koju igru pa si sad kao neki moralni ratnik ovdje. daj...mislim stvarno.

Šta mi bola ima bit žao kad sam uzeo Battlefield 2 Completed Collection I samo to, ništa više, ništa manje, ako mi ne vjeruješ evo:

15 godina
fila2208 kaže...

Gle sad ovi što seru balkanci ovo ono...nitko vam nije kriv što niste ugrabili igre. Ja sam spavao, ali da nisam, imao bi sad 10 igara na raznim originima, zašto zato što sam balkanac i  volim besplatno. Ko je jamio jamio je ko nije niti neće.

Čeka se novi kod, ali daj kad dođe budem ja dao mob nekom nek mi pikne sms da ukradem sve igre šta se nude,i to dva puta :)

tako ih isto možeš skinut s tpb-a i ne kenjat tu

Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
royalhero kaže...
MARKOcVp kaže...

Jaooo evo meka stolica mi krene od ovakvih komentara. Kakav isti moment? pa nije ovo organizirano skidanje igara sa origin klijenta. Kakva mast i iz čega, hebote svi pošteni, a mi tako mali i nepošteni. Osobno nisam uzeo niti jednu i boli me briga, ali nemogu reči da mi nije žao sa propuštenom prilikom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 12:28 (Đapa club).
14 godina

izgleda da su prokuzili.. pise mi invalid promo code -.- -.- :@@@@@@@@@@@

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
The Unforgiven kaže...
fila2208 kaže...

tako ih isto možeš skinut s tpb-a i ne kenjat tu

ne kenjam zayebavam se ali vi ste očito toliko pametni da to ne vidite.

Mislim srat nekom balkanac ovo ono, a ti si kao nešto drugo, lol. Ako se nešto daje zašto ne uzeti. Naravno da ne bih radio 10 accova pa nisam mutav, ali da bi uzeo neku igru to sigurno bi i zvao frenda da uzme sebi itd.

ALi velim previše moralnih dušebrižnika tu po forumimam a kad se nešto djeli prvi su u redu.

15 godina
Cojek kaže...

Fala ti na novostima.

14 godina
neaktivan
Cojek kaže...

no shit!!! speaking kroejša mi balkanci..

15 godina
neaktivan

Ma sad više ni neće dati kod. 100% {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma oni su gamad, ako su dali takvu akciju, sto su oni mislili, da ce par ljudi uzeti to, a ostali ce reci, ne, hvala, ja cu to kupiti od vas z a novce..budale..ako nisu mislili  zapravo dati, a ne sacici ljudi, onda nisu niti uopce trebali stavljati..

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
brane47 kaže...

Ma oni su gamad, ako su dali takvu akciju, sto su oni mislili, da ce par ljudi uzeti to, a ostali ce reci, ne, hvala, ja cu to kupiti od vas z a novce..budale..ako nisu mislili  zapravo dati, a ne sacici ljudi, onda nisu niti uopce trebali stavljati..

Ma ko zna kako je to procurilo...

15 godina
brane47 kaže...

ma vrazna što se tu desilo....ali smijšno mi je dat to samo amerima, zašto ne svima jer opetće svi proxy ovo ono i varat da uzmu igru.

Rade sami sebi probleme :)

14 godina
protjeran

Ma joj sad niko nemoze uzet, ali sta su ocekivali, da ce ljudi bit posteni i svatko sebi uzet 1 igru i to samo ameri?

To je praktički nemoguće ako mi vjerujete.

Moj PC  
3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice