Ja sam uzeo 1 igru ali dobro ima nas svakakvih. Ovo je samoubojstvo iz zasjede.
Obična samopromocija origina i skretanje pažnje na njihov net klijent, ništa više.
I trebaju se sramiti! Takva pohlepa nije baš svagdje u svijetu kao na balkanu :S
Eh da sam jučer bio trijezan i vidio ovo možda bi i uspio nešto ulovit!
Šteta. baš sam planirao uhvatiti Armoured Kill ili Back 2 Karkand da vidim kako je tamo stanje.
Više sreće neki drugi put.
Suha krpa na dnu mora.
Ćelavi se vuku za kosu.
hoce li taj kod ponovo proradit ili ce neki drugi izbacit?
Vjerojatno neće
hoce li taj kod ponovo proradit ili ce neki drugi izbacit?
sumnjam da ce ista dat, ili ce ubacit da se moze samo preko americkog proxyja, vjerojatno ce bit nesto, samo kako i kad, jer rekli su do 21.
a sad ko im je kriv sto nisu svoje zastitili
JD4985CBV
JD4985CBV
ovo vjerojatno nije istina
JD4985CBV
Baš ono što piše u potpisu xD
JD4985CBV
ovo vjerojatno nije istina
Nope...
Invalid promo code
Ne radi ni taj kod!
JD4985CBV
Ovaj je samo 15$
JD4985CBV
Ovaj je samo 15$
Nije, pokušao sam Mass Effect koji je 14.99 i neće!
Reko mi je jedan kolega sa foruma da je kontaktirao support i da je kod jos uvijek aktivan, tako da moguce da su serveri preoptereceni, i juce su bili oko 24h, nije mi htjelo ucitat stranicu, i tek u 1h ujutro je htjelo, tako da ima jos nade.
EDIT: pitao je za onaj prvi kod sto sam ja naveo odmah na pocetku da nebi doslo do zabune, eto probavajte povremeno pa javite koa netko uspije u temi.
Reko mi je jedan kolega sa foruma da je kontaktirao support i da je kod jos uvijek aktivan, tako da moguce da su serveri preoptereceni, i juce su bili oko 24h, nije mi htjelo ucitat stranicu, i tek u 1h ujutro je htjelo, tkao da iam jos nade.
Dao bog :)
vjerovatno su serveri preoptereceni... ja nisam znao sta da uzmem pa uzeo C&C 4...
uzeo jutros oko pola 10 i to jedva ..po nekoliko puta sam morao svaki korak refreshovati...
vjerovatno su serveri preoptereceni... ja nisam znao sta da uzmem pa uzeo C&C 4...
uzeo jutros oko pola 10 i to jedva ..po nekoliko puta sam morao svaki korak refreshovati...
a jel ti izbacivalo ono za invalid promo code?
Meni je isto trebalo dugo da udjem u stranice i meni nije izbacivalo invalid code.
Pokušavam sa američkim proxyjem. Možda uspije...
Nisi ti, ali općepoznati mentalitet balkanaca je vadi mast iz čega možeš i dok možeš. Ako su ljudi fino rekli da je do 21.10, šta ste svi poletili isti momenat da skidate što više možete i sad drugi ne mogu ništa...
Daj molim te, a kad drugi to isto rade onda nikome ništa, samo se Balkanu to nabija na nos i to od ljudi koji žive na Balkanu. Što mislite da su oni to stopirali radi nekoliko ljudi s Balkana, daj uozbiljite se. Kakva pohlepa vlada van Balkana ovo ovdje nije ništa, nego ste licemjerni.
PS. ne nisam downloadao niti jednu igru.
Ma nije do proxya već su pokušavali, maknuli su kod.