Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.105.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 19:04 (ineedmoney).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da li je to samo meni ili mi se cini da su sa novim updateom zasrali placanje nakon utrka?

Danas vozio par utrka i na nijednoj nisam osvojio vise od 3500$..

Utrka po kanalima, nas 5..prvi dobio nagradu 2400, ja kao drugi 1800...dafuq

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Imali neki crew da se ubacim ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel ima neko da igra na xboxu a zeli se zajabavat okolo samnom? malo je dosadno sam... a niko od lega nema xbox :(

zeinteresirani PP ili ovdje svejedno :P

lalala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

ima li kakvih naznaka za PC verziju ?

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo i ja sam se pridružio ludorijama u novom dijelu GTA V preko XBOX 360.... Imamo li crew i za xbox ekipu ili je samo za ps3?

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Aj jedno brzo pitanjce, jel zna kolko je zakonski rok da mi moraju PS3 vratit sa garancije? nema ga već 1mj!

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
lotar1919 kaže...

Aj jedno brzo pitanjce, jel zna kolko je zakonski rok da mi moraju PS3 vratit sa garancije? nema ga već 1mj!

45 dana....mislim...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zanimljiva stvar da je ova tema bila zivlja prije izlaska igre nego nakon izlaska...mozda ju svi toliko igraju da nemaju vremena ovdje pisati {#}

5 0 hvala 0
16 godina

Evo igrao sam na frendovom PS3,par dana za redom GTA V.4. dan igra mi je nekako dosadila,a ono na sto sam se zgrozio su auti tj vozila i njihova kontrola.Igra je okej,ali prica je malo prekratka za mene.Nema sto puno reci,sve je vec receno,ali da cu je kupit cim izadje(ako izadje) na PC,ne bas.Previse sam ocekivao od te igre koliko su je svi dizali u nebesa.

I da,vozim valjda najbrzi auto u igri,a prelazim ostale na autocesti kao da vozim 10% brze od njih...

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 11:51 (ivanoile).
18 godina

Daj ne pricaj gluposti ak vozis neki pd onih brzih autija slupat ces se na autocesti za cas ako stalno vozis na max brzini, a ne da ces ih jedva prestici.

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Stvarno, koju si ti igru igrao. Meni je ovo najdraži storyline do sada, baš sam se uživio, meni osobno nije bio kratak, ali nisam peglao samo 12h po samo glavnim misijama, što i nije valjda nikome cilj u ovolikoj igri.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

posto mi je igra tek nedavno proradila, nisam puno prosao, oko 20%, i vjerojatno draze od svih misija i ostalih gluposti je uzet neko auto i letit po onim cestama elitnog dijela, povise vinewooda, ispod zgrade onog bureaua {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Ova tema će tek oživeti kada igra izađe za PC. Mnogo je bilo vrelo kada su se kačili oni video-snimci od pedesetak sekundi. Konzolaši, aktivirajte se malo. Najmanje što bih ja uradio jeste mini recenzija. Jel vas igra toliko smorila?

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Toliko o prepiranju pc vs konzole. Nisu se niti jednom uspjeli skupiti online da svi zajedno zaigramo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
R4zOR229 kaže...

Daj ne pricaj gluposti ak vozis neki pd onih brzih autija slupat ces se na autocesti za cas ako stalno vozis na max brzini, a ne da ces ih jedva prestici.

Pa slupas se,okej,ali ta max brzina nije ono sto je zapravo,tocnije nije ni blizu jer onda u igri svi stalno voze max na autocesti.A zbog same kontrole auta se zabijes jos brze.

Di2 & EPS FTW!
18 godina

Ovo je tebi jedva prestizanje?

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
R4zOR229 kaže...

Ja nzn jeste vi glupi ili se samo pravite, ali se logicki da zakljucit da se rockstaru financijski ne isplati trenutno izdat igru za PC. Zasto? Pa vrlo logicno da im se isplati vec bi to napravili, da vi imate mozga bili bi financiski direktori u tim tvrtkama a nebi pisali gluposti po forumu ovdje. I mogli bi si konacno otvorit temu "Cekamo GTA5 za PC" i tamo pisat ove gluposti pa kad vam izade vratit se tu u topic i pisat o igri umjesto spamat sa *ranjima ko sad.

tako je, ako i bude dolazio to će biti kad opadne prodaja za xbox i 3cu

Kako sad to pricas, zar ti ono nisi imao "pouzdane" informacije da ce 2 mjeseca iza izlaska GTA V biti najava i za PC?

13 godina
neaktivan
immolation kaže...
Predator003 kaže...
R4zOR229 kaže...

Ja nzn jeste vi glupi ili se samo pravite, ali se logicki da zakljucit da se rockstaru financijski ne isplati trenutno izdat igru za PC. Zasto? Pa vrlo logicno da im se isplati vec bi to napravili, da vi imate mozga bili bi financiski direktori u tim tvrtkama a nebi pisali gluposti po forumu ovdje. I mogli bi si konacno otvorit temu "Cekamo GTA5 za PC" i tamo pisat ove gluposti pa kad vam izade vratit se tu u topic i pisat o igri umjesto spamat sa *ranjima ko sad.

tako je, ako i bude dolazio to će biti kad opadne prodaja za xbox i 3cu

Kako sad to pricas, zar ti ono nisi imao "pouzdane" informacije da ce 2 mjeseca iza izlaska GTA V biti najava i za PC?

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
16 godina
Grand Theft Auto V

IGN News : Lindsay Lohan Ready to Sue Rockstar

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
FrEaK94 kaže...

Toliko o prepiranju pc vs konzole. Nisu se niti jednom uspjeli skupiti online da svi zajedno zaigramo.

na krivom si forumu ;)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Moja analitika je prije nekoliko mjeseci što sam objavio očigledno bila pogrešna. Čestitam Rockstar, imao si priliku zaraditi još toliko koliko si zaradio, a sada kad izađe za PC u 4/5/6 mjesecu ću ju kupiti kitu marjanovu, čak štoviše, pržiti ću pirate na CD sa crackom i prodavati ih.

9 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa u čemu je toliki problem ako ga nema za PC?! Ima ga za konzole, big deal.

Nego da vas pitam. Je li itko popušio ban što je igrao s crackom MP?
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
Da zapravo, i je big deal. Pa ne serem novce da mogu izvući 1200 kuna za PS3 i još 500 za igru. Uostalom, nemam TV na koji bi mogao priključiti konzolu (da bi izgledala kako treba), a niti bi ju mogao priključiti na monitor. Dakle ako bi još kupio neki TV od 80cm koji košta recimo 1700 kuna, to je 3400 kuna za jednu fakin igru.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

GTA V je skoro pa potvrđen kao VGX Game of the year.

http://www.polygon.com/2013/12/6/5183260/why-spike-is-hitting-the-reset-button-on-its-video-game-awards

Keighely says that Microsoft, Nintendo and Sony will each have a presence at the show and that folks like Rockstar Games are flying the entire Rockstar North development team into LA from Edinburgh, Scotland for the show.

Nevidim drugog razloga zašto bi cjeli dev team došao. Možda dobijemo i kakvu novost o DLC ili potvrdu PC verzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Stefag40
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pozzz.Novi sam pa da vas nesto pitam.Imam playstation 3 i hocu da uzmem GTA 5 . Ali me zanima moze li mi playstation to podrzati.Jer sam gledao na playstationu 3 i moja VERZIJA JE 2.76 , i pise mi da imam 29/37 GB.Pa eto milim vas da mi odgovorite ko se razumije pa da bezveze ne kupujem igricu ako mi ne moze.A hocu i da CIPUJEM playstation3. Cuo sam da je mana samo sto ne mogu igrati igrice preko interneta.

benini

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Napokon došo ps3 sa popravka, idemo opet malo u fazu GTA :)

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Danas mi je stigao, mislim, 1.7.0 update.  Napokon mogu trcati po kuci i garazi!!!

EDIT: Tek sam maloprije skuzio da imam content creator(beta)..LOL

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 19:52 (coso9288).

0 0 hvala 0
18 godina

Mogo bi i ja upalit nisam igro vec jedno 2tjedna.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice