- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakvu grupu? Šta si podesio?
Kakvu grupu? Šta si podesio?
Ma za voice grupni chat, bice zanimljivije i bolje
meni se baš i ne sviđa kako Rockstar "posluje" s ovom igrom. Vidi se da su puno više truda uložili u Online dio igre, što mi se nikako ne sviđa. GTA je uvijek prije svega bio odlično SP iskustvo. A u ovom nastavku nam u SP kampanji oduzmu neke feature kojih ima u Online, što je stvarno jadno.
Svaki patch koji izađe odnosi se samo na Online dio igre, SP više ne šljive nimalo. Ne kažem da je SP loš, dapače, ali ne sviđa mi se to što zakidaju one koji ne žele igrati Online. Jednostavno ne vidim zašto recimo u SP kampanji ne možemo kupovati kuće, a u Online se može. I to je samo jedan primjer.
A najžalosnije je to što će Online brzo svima dosaditi ako se nastavi ovako, u što sam se i sam uvjerio. Toliko truda je uloženo u to da bi neka djeca umislila da je to Call of Duty i igrala Team Deathmatch. Uopće se ne igra onako kako je to sve skupa zamišljeno.
Ko uopste i igra gta vise ?
Svatko tko je u mogućnosti da igra.
Mislim da bi bilo vrijeme da R* Izbaci nesta i za PC Igrace....
Tu se slažem..... lova lova koga boli racku za igrače....a to što nema kupovine kuća u sp to im ne mogu prežalit premda i dalje mislim da je igra klasa.... kupovina kuća je jedan od bitni faktora u gta a njih zaboli racku....toliko su nabacali nebitni gluposti a mogli su se jednostavno držat nekih elemenata iz GTA SA...
Igrao sam GTA V nekih dvajst dana, koliko sam imao PS3 na posudbi.
Back to basics. San Andreas majka.
I onda cete igrat san andreas 2 dana i izbrisat i njega ,ma daj
been there done that
Detalji o Beach Bum updateu:
http://www.rockstargames.com/newswire/article/51796/gta-online-free-beach-bum-update-hits-next-week-new-weapons-vehi.html
Znači nekolio novih vozila i oružja, a update je besplatan. Ono što me veseli je to što piše da ćemo ta oružja i vozila s ovim updateom dobiti i u SP kampanji, ne samo u Online 
i također ispod su napisali da će ubrzo objaviti neke informacije o novom DLC za Story Mode (SP) 
Kupio sam si bicikl.
I neki krele mi ga raznese sa bazukom. Pise poruka da mi je bicikli unisten, ali ga ne mogu nigdje naci na mapi.
Da li itko zna gdje je??
Kupio sam si bicikl.
I neki krele mi ga raznese sa bazukom. Pise poruka da mi je bicikli unisten, ali ga ne mogu nigdje naci na mapi.
Da li itko zna gdje je??
Nađi nekog crnca na mapi pa ga pitaj.
Kupio sam si bicikl.
Da li itko zna gdje je??
Gdje si kupio? I Kako? ili si ga ukro? Mislim jer se mogu kupovat auti i takve stvari? Ili je to neka laž od hrpe laži?
Kupio sam si bicikl.
Da li itko zna gdje je??
Gdje si kupio? I Kako? ili si ga ukro? Mislim jer se mogu kupovat auti i takve stvari? Ili je to neka laž od hrpe laži?
nisi li ti reko da imas igru? e mato mato
Kupio sam si bicikl.
Da li itko zna gdje je??
Imam i igram na PS3.
EDIT
Samo što nemogu igrati online jer imam jailbrekanu konzolu.
Kupio sam si bicikl.
Da li itko zna gdje je??
Imam i igram na PS3.
EDIT
imam i ja pa igram online
Kupio sam si bicikl.
Da li itko zna gdje je??
Imam i igram na PS3.
EDIT
imam i ja pa igram online
To nisam znao,ja sam konto nakon jailbreaka nema više online,sad bar znam i znam da ću igrat.
P.S.
Za one koji opet nevjeruju evo slika da imam igru i ps i sve potrebno za igranje.
ti imas jailbreakan ps3 i kupio si igru iako si mislio da nemozes online?
ti imas jailbreakan ps3 i kupio si igru iako si mislio da nemozes online?
Kupio sam PS3 koji je jailbreakan i skidao sam s torrenta GTA V i odjednom se majka pojavila niotkud s GTA V.Čitao sam po netu da ako me uhvate da mi banaju konzolu pa zato i nisam spajao na net konzolu.
EDIT
Novi sam u svijetu konzola pa zato niki k neznam o tome.
Pa sta te briga ak ti banaju ps3 opet si na istom ko i sad, nemozes igrat online. Zato nzn zas nebi probo.
došao je novi update.
yep...odmah sam u garazu spremio novi auto...
btw..da li ste primijetili kod one firme za luxury cars da se pojavio novi auto..odmah je prvi, ali ne mogu se sjetiti imena..nazalost ga se jos ne moze kupiti