Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.108.277
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja jučer igrao online i isto kaos. Par puta sam morao lika raditi,stalno se briše. Jedno vrijeme mi je bio kad si u sinlgeplayer pa kao četvrti član. Ali izaberem ga i zbrejka se sve. Igrao sam nekih pola čuke ali solo i ne mogu započeti onu utrku s Lamarom jer nema zacrtane točke na karti. Jednom mi je uletio neki lik,valjda ima slušalice i melje frajer na španjolskom,čak sam čuo dijete kako mu plače koji k... i start gumb ne radi ili valjda tak mora biti. Sve u svemu naživcirao sam se :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V
Kulo Vi Britania kaže...

pratim ovu temu i slinim nad igricom,nema se para za ps3 a samo jedan frend ima ps3 ali nema igricu,tako mi se igra,skupljam donacije broj racuna na pm pomozite jadnom dijetetu {#} {#} zafrkancija samo mi se uzasno igra :P

Odi do igraone pa si malo odigraj tamo ti imaju gta 5

17 godina
Grand Theft Auto V

ovo je prilicno lose za rockstar, prvo im online kasni za sp verzijom 2 tjedna i onda kad izade nitko ga nemoze pokrenut a onaj koji ga pokrene pozeli da ga nije pokrenuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Još je Angry Joe rekao da su neki imali problema sa singleplayerom,tj. da im se obrisao save,pa se sad bojim i pokušavati.

Mislim da ću prvo prijeći single player 100% pa kada se za mjesec dana sve ispegla i normalizira onda ugodno igrati.

Nema se smisla sada živcirati kada imam još puno posla u SP-u.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

ovo je prilicno lose za rockstar, prvo im online kasni za sp verzijom 2 tjedna i onda kad izade nitko ga nemoze pokrenut a onaj koji ga pokrene pozeli da ga nije pokrenuo.

Oni su online odgodili toliko jer se GTA Online ne smatra multiplayer ekspanzijom za GTA V kao sto je to prije bilo nego vise ciljaju na nesto zasebno, a i sami su najavili da ce biti problema u pocetku, meni ovih par dana ne igra nikakvu ulogu, samo mi je krivo sto nakon instaliranja patcha ne mogu raditi misije u SP niti mijenjat karaktere a online i ne pokusavam uci dok ne vidim tamo da su javili da je sve rijeseno ... http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246-GTA-Online-Launch-Status-Latest-Updates

18 godina

Pa ja sam vec napiso na prosloj stranici da mi je save izbrisian, sad igram sve od pocetka a imoa sam igru na 80% sa predenim svim glavnim misijama i dosta side misija i onih ludaka, sklupljenih stvari itd...

You got to lose to know how to win
14 godina
NFSPredator0010 kaže...

Još je Angry Joe rekao da su neki imali problema sa singleplayerom,tj. da im se obrisao save,pa se sad bojim i pokušavati.

Mislim da ću prvo prijeći single player 100% pa kada se za mjesec dana sve ispegla i normalizira onda ugodno igrati.

To sam i ja rekla (tek sam na kojih 40ak posto igre), ali s druge strane sam preznatiželjna da ga bar ne škicnem prije :)

Tak da mi je plan probati još danas da vidim ima li pomaka od utorka kad je bila standardna priča (dalje od launching sessiona i pickanja auta za race nisam došla). Ako ne, vraćam se SP-u u nadi da mi save još uvijek postoji, a u online kad pokaže prve znakove života.

Nego pitanje, da li da čuvam novčeke ( od one prve pljačke draguljarnice ) za neke buduće radnje ili mogu šopingirat bez straha da će mi uzmanjkat?

14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
NFSPredator0010 kaže...

To sam i ja rekla (tek sam na kojih 40ak posto igre), ali s druge strane sam preznatiželjna da ga bar ne škicnem prije :)

Tak da mi je plan probati još danas da vidim ima li pomaka od utorka kad je bila standardna priča (dalje od launching sessiona i pickanja auta za race nisam došla). Ako ne, vraćam se SP-u u nadi da mi save još uvijek postoji, a u online kad pokaže prve znakove života.

Nego pitanje, da li da čuvam novčeke ( od one prve pljačke draguljarnice ) za neke buduće radnje ili mogu šopingirat bez straha da će mi uzmanjkat?

Ma troši.... na zadnjoj ili prezadnjoj misiji ćeš imat veliku pljačku gdje će ti svaki lik dobiti po 20 miliona... tako da ja ni negledam na pare...

što se tiče PS3-a i GTA 5-ice... ima li ko problema sa povremenom dropom FPS-a i malim zatrzanjima, npr. kod jurnjave autom kroz centar grada ili tamo blizu obale... ponekad mi zna zatrzati.. jel to samo meni pa moram radit defragment diska ili je svima?

ps. kako sačuvat save-ove ako radim defrag cijelog sistema. 

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
14 godina
protjeran
Ukulele kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Cuvaj pare i ne radite lesterove assasination misije ako na kraju mislite da zaradite dovoljno para da vam ne moze zafalit i moze bit za svega ;)

lotar1919 kaže...
Ukulele kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Ma troši.... na zadnjoj ili prezadnjoj misiji ćeš imat veliku pljačku gdje će ti svaki lik dobiti po 20 miliona... tako da ja ni negledam na pare...

što se tiče PS3-a i GTA 5-ice... ima li ko problema sa povremenom dropom FPS-a i malim zatrzanjima, npr. kod jurnjave autom kroz centar grada ili tamo blizu obale... ponekad mi zna zatrzati.. jel to samo meni pa moram radit defragment diska ili je svima?

ps. kako sačuvat save-ove ako radim defrag cijelog sistema. 

Ubacis USB, odes tamo na PS3 gdje su sejv fajlovi i kopiras na USB (ako nisu zasticeni)

A sto se tice FPS dropa nisam nista do sada primjetio a igram od 14-og (bude sigurno nekih minimalnih ali toliko mali da ja primjetio nisam) 

Ako kontas na standardnu defragmentaciju tako sto ubacis HDD u PC onda neces moci (jer PS3 koristi format koji windows ne raspoznaje), mozes uraditi u PS3 recovery restore file system i to ti nista nece pobrisat, a mozda ti se i pregrijava konzola pa ti koci... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:37 (arnes_king).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ok hvala, onda definitvno radim defrag svega.. nadam se uspjehu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lotar1919 kaže...

Ok hvala, onda definitvno radim defrag svega.. nadam se uspjehu.

Editovao sam post, tako da procitaj prvo to editovano da ne gubis vrijeme :D

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

eto i meni igra napokon stigla, instalira se taman {#}

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja se trudim čuvati novac do kraja misija da mi ostane dovoljno kada kupim sve posjede,ali ne mogu odoljeti da ne nabrijem koji auto i kupim nešto.

Sada planiram iskoristiti bug u igri koji omogućava da se paket novca nađen pod vodom može pokupiti neograničeno puta.Trebali su staviti money cheat kao u prijašnjiim GTA igrama.

Želim malo trošiti novac prije nego što pređem glavne misije.Ako igram pošteno onda se moram brinuti hoće li mi ostati novaca nakon kupnje golf kluba (150mil.) i ostalih skupih posjeda.

Što se tiče dionica tu se da zaraditi dosta,ali meni se ne da po tome prčkati,osim Lesterovih misija koje čuvam za kraj i koje su 100% profit.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

E da ja preso cjelu igru a nisam se sjetio ni gledat, jel moguce prebacit novce jednog lika drugom ikako ?

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

eh nebi to bilo to da meni instalacija stane na 4095 mb, jel se dogadalo kome to, xbox? sad idem ponovno, pa cemo vidit..

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel postoji neki PS3 bug crew?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja imam problem za sjenama,u daljini kao da trzaju,probao tv postavke sredit ali nista i dalje je vidljivo,jel to zbog velike televizije?ne rzaumijem stvarno...ili  je tako svima

ovako izgleda to,ali naravno u manjim kolicinama,ali se primjeti

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 17:39 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Angry Joe najveca legenda hahaha!!! J... online tek sam na pola igre,strpljenja pa ce proraditi. Jel se moguce usuljati kako u vojnu bazu ili na silu moram?!

16 godina
neaktivan
Vincent88 kaže...

Angry Joe najveca legenda hahaha!!! J... online tek sam na pola igre,strpljenja pa ce proraditi. Jel se moguce usuljati kako u vojnu bazu ili na silu moram?!

Na žalost samo na silu se može.Isto tako stealth u igri je beskoristan u free roamu jer ako ubijete npr. policajca u sred pustinje s prigušivačem i nitko vas ne vidi dobijete 3 zvijezdice.

14 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

Jel postoji neki PS3 bug crew?

Kako vam je svima mrsko procitati bar 1 stranicu unazad (par postova) ....

http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

KATASTROFA opet, po treći puta napravim lika skupim po 20-30 tisuća u online-u... kad bum disconnect i lika nema... i sada OPET ispočetka sve... ma j***** više...

A tek da nepričam kako mi igra laga i trza i neznam riješenje kako to riješit.... (ne pregrijava se jer je novi PS3 ultra slim)

Može ko pomoć?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
rookica19 kaže...

eh nebi to bilo to da meni instalacija stane na 4095 mb, jel se dogadalo kome to, xbox? sad idem ponovno, pa cemo vidit..

HA HA

16 godina
Grand Theft Auto V

GTA Online: The First 5 Things You Should Do

4 0 hvala 2
17 godina
lotar1919 kaže...

KATASTROFA opet, po treći puta napravim lika skupim po 20-30 tisuća u online-u... kad bum disconnect i lika nema... i sada OPET ispočetka sve... ma j***** više...

A tek da nepričam kako mi igra laga i trza i neznam riješenje kako to riješit.... (ne pregrijava se jer je novi PS3 ultra slim)

Može ko pomoć?

A DA PROČITAŠ NA NJIHOVOM SITE-U PROBLEM I PRIČEKAŠ DA POPRAVE?

Oj Bože tvrdoglavog naroda...

JEST NAKON PRVA DVA PUTA AKO SE DESI, TREĆI NEĆE...

Je*em ti logiku.

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 22:09 (BannedOnThisForum).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da li je ovdje itko imao ili ima problem sa NAT Type 3... ako da i zna kako prebaciti na Type 2 neka mi molim napiše ili me doda 

na PSN: lotar1337

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Može ko pomoć?

Disconnecta ti se zato sto je prezatrpan server,previse igraca je spojeno na server i tako se gusi i svima lagga.

A za ovo PS ti neznam sta moze biti,probaj naci na google imas par odgovora ;)

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

:)

Za PS3 je izasao UPDATE 1.02 idem probati da vidim kako sada ide :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:50 (arnes_king).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

update je tu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Radi online SAVRSENO nakon update-a 1.02 :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Već levle 10, para preko 60k... ma prejako :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice