Nema kupovine kuća ali možeš kupovat trgovine i ostale poslovne objekte....sad ako ti živiš u trgovini svaka ti čast
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel itko probao online
Jesam ja jedini koji ima problema sa grafikom?Igram na xbox 360,spojen HDMI kabelom,u postavkama postavljeno na 720p a kad igram redovno se desava pop in (objekti iskacu tipa neki grmovi itd),a npr teksture kada se pocne ona misija na Observatoryu je ocajna,iza trava ne izgleda kao trava uopce se ne kuzi..ne znam zasto i da li je to samo meni
Meni poslije updatea stalno kisa pada i teze je auto voziti i na mobu je sada job list umjesto prijasnjeg progress. Vazno je da auti ne nestaju iz garaze :))))
Može li se taj update kako izvest na RGH konzoli.....
na ovoj stranici su updejti ali jos nema za gta V http://www.xbuc.net/
Jesam ja jedini koji ima problema sa grafikom?Igram na xbox 360,spojen HDMI kabelom,u postavkama postavljeno na 720p a kad igram redovno se desava pop in (objekti iskacu tipa neki grmovi itd),a npr teksture kada se pocne ona misija na Observatoryu je ocajna,iza trava ne izgleda kao trava uopce se ne kuzi..ne znam zasto i da li je to samo meni
jel ti instaliran play disc ili kako vec ono, ima neka caka tu
Imate li problema u igri sa titranjem rubova....znam da je to stvar do AA i možda je više izraženo na većim televizorima...pojedinci tvrde da je to stvar do postavki televizora ali nije istina.....imam dosta igara na hardu pa nije ovaj slučaj izražen ni na jednoj igri.......nekad to titranje para oči ali navikne se čovjek na sve....grijeh je bilo što spomenut kad igra izgleda za 10 na konzolama starim skoro 8 godina.... 
Napravio lika i ucitava online i samo me izbaci,vrijeme isteklo. I kod mene titra kad se fokusiram izblizine,ali na razmaku od 3 metra ne primjećujes i kad pocne akcija :)))
normalno da ne igram pred TV-om...udaljen sam 2-3 metra ali opet bodež u oči.
Za bolju sliku.
Stavite "Sharpness" u TV postavkama na 0, ili malo vise.
Iskljucite sve efekte na televiziji (Clear White, Dynamic Contrast itd...)
Na PS3 postavkama iskljucite PS upscaling i stavite display na 720p
Mozda ce vam biti malo tesko dok se ne naviknete, a onda izgleda puno bolje.
ako staviš na 0 slika je opet previše mutna i izgubi na oštrini...nije to izgleda faktor do tv-a već do same igre i konzole stare 8 god koja nema AA...i to je to...proba sam sa postavkama TV-a ali nije to do toga....
jel ti instaliran play disc ili kako vec ono, ima neka caka tu
Nije instaliran play disc..ne znam u cemu je problem,mozda postavke od televizije da malo vidim?
Jel postoji bug crew? Gledam popis ima oko 40000 bandi. Treba mi sat vremena da prelistam.
Jel postoji bug crew? Gledam popis ima oko 40000 bandi. Treba mi sat vremena da prelistam.
Balkan_Outlaws
Nisam nasao :| trazim preko social cluba,all types i nista ne izbacuje. Jer na plejki nema to,mora rucno listati.
jel proradio online
Nope bar meni. Ucitava joining gta online i nakon 2 min baci u single.
jel proradio online
Malo radi, malo ne. Al uglavnom bolje je pričekati do sutra, ako ne i još koji dan. Manje ćeš živaca izgubit.
Jel ima patch za skinuti ako imam orginal igricu za ps3?
Jel ima patch za skinuti ako imam orginal igricu za ps3?
Da
Nisam nasao :| trazim preko social cluba,all types i nista ne izbacuje. Jer na plejki nema to,mora rucno listati.
Otvori na računaru i tamo pošalji request.
ja sam jedino uspio uc u onaj solo game, i to sam doso do onog dijela di trebam stat da pocne misija i srusilo se.
Imate li problema u igri sa titranjem rubova....znam da je to stvar do AA i možda je više izraženo na većim televizorima...pojedinci tvrde da je to stvar do postavki televizora ali nije istina.....imam dosta igara na hardu pa nije ovaj slučaj izražen ni na jednoj igri.......nekad to titranje para oči ali navikne se čovjek na sve....grijeh je bilo što spomenut kad igra izgleda za 10 na konzolama starim skoro 8 godina.... 
Nije to do TV-a to je normalno do AA ali se finim podesavanjem TV-a moze nastimati da se skoro ne primjeti, u mene je u pocetku bilo toliko lose da su me oci vec nakon kratkog vremena pocele boliti ali nakon podesavanja nemam nikakvih problema
Malo se igrajte kontrastom jer kako sam primjetio kod sebe da on najvise utice
Trebam pomoc , ovako :
Igrao sam na jednoj konzoli GTA V (ps3) dok je moja bila na popravku i presao sam 40 % igrice i zatim je dosla moja sa popravka i sad sam ja uzeo usb kabal skopcao konzolu gdje imam game od 40 % prebacim na mob,a zatim sa istog moba prebacim na svoju konzolu koja je dosla sa popravka.Upalim je i prebacim save game i nece da mi pokrene moj save game.Pa sad ako me razumijete a razumijete 100 % , zna li neko kakvo rjesenje , pokusao sam sa nekim programom "ps3 ... nesto" nisam uspio ;/ ima neko drugacije šta . pozzz hvala ! ;)
Trebam pomoc , ovako :
Igrao sam na jednoj konzoli GTA V (ps3) dok je moja bila na popravku i presao sam 40 % igrice i zatim je dosla moja sa popravka i sad sam ja uzeo usb kabal skopcao konzolu gdje imam game od 40 % prebacim na mob,a zatim sa istog moba prebacim na svoju konzolu koja je dosla sa popravka.Upalim je i prebacim save game i nece da mi pokrene moj save game.Pa sad ako me razumijete a razumijete 100 % , zna li neko kakvo rjesenje , pokusao sam sa nekim programom "ps3 ... nesto" nisam uspio ;/ ima neko drugacije šta . pozzz hvala ! ;)
Ako nemas CFW neces moci bez editovanja sejva, ako imas CFW mozes i bez, nadji neki save editor za PS3 i ubacis svoj account id
Spoiler alert
(pitanje u vezi zavrsetka)
Na zadnjoj misiji kad mozes birati dal ces ubiti Trevora, Michaela ili da oboje ostanu zivi, ja sam ubio Trevora, dali sad na njegovo mjesto moze doci neki novi lik ili ne? Il dali mogu vratiti nekako da su natrag sva trojica živa? Replay mission ne uspijeva jer se stalno napravi restore point.
Spoiler alert
(pitanje u vezi zavrsetka)
Na zadnjoj misiji kad mozes birati dal ces ubiti Trevora, Michaela ili da oboje ostanu zivi, ja sam ubio Trevora, dali sad na njegovo mjesto moze doci neki novi lik ili ne? Il dali mogu vratiti nekako da su natrag sva trojica živa? Replay mission ne uspijeva jer se stalno napravi restore point.
nema povratka
zasto ne napravite hebeni quick save nego igrate samo na auto save-u? ja uvijek radim svako malo quick save za svaki slucaj ako se dogodi gubitak na dionicama, nesto shebem itd.
e, samo pitanje za save, dali ja moram kad zelim saveati uvijek ići u kuću ili je dovoljno na mobu napravit save ?
Igram na PS3 i imam original i uskoro pocinjem igrati online pa mozete dodati na PSNu. ''Dux_Iohannes'' ;(
ako staviš na 0 slika je opet previše mutna i izgubi na oštrini...nije to izgleda faktor do tv-a već do same igre i konzole stare 8 god koja nema AA...i to je to...proba sam sa postavkama TV-a ali nije to do toga....
Oštrinu treba staviti na max i udaljiti se od tv-a, to je jedno od najboljih rješenja. Ja igram na 42incha i kad sam blizu metar grafika je totalni užas, ali kada se odmakneš 2-3 metra eh onda je stvarno igra čista. Tako da nema portebe za tim postavkama.