Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.110.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

kakve gluposti vi izvađate 

Ako stvarno hocete kalibrirat monitor ili tv kak spada onda malo procitajte o tome
od oka bez testova to nece ic  

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 1:00 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V
bruslii kaže...
ATI HD3870 kaže...

ako staviš na 0 slika je opet previše mutna i izgubi na oštrini...nije to izgleda faktor do tv-a već do same igre i konzole stare 8 god koja nema AA...i to je to...proba sam sa postavkama TV-a ali nije to do toga....

Oštrinu treba staviti na max i udaljiti se od tv-a, to je jedno od najboljih rješenja. Ja igram na 42incha i kad sam blizu metar grafika je totalni užas, ali kada se odmakneš 2-3 metra eh onda je stvarno igra čista. Tako da nema portebe za tim postavkama.

Ja sam citao desetine preporuka i svi kontra kazu :) I logicno mi je isto tako kao sto svi i govore da ako ostrinu povecate da se vise izrazeno vide ti "coskovi" (aliasing)

17 godina
ATI HD3870 kaže...

Imate li problema u igri sa titranjem rubova....znam da je to stvar do AA i možda je više izraženo na većim televizorima...pojedinci tvrde da je to stvar do postavki televizora ali nije istina.....imam dosta igara na hardu pa nije ovaj slučaj izražen ni na jednoj igri.......nekad to titranje para oči ali navikne se čovjek na sve....grijeh je bilo što spomenut kad igra izgleda za 10 na konzolama starim skoro 8 godina.... {#}

Jesi ti siguran da ti se igra pokrenula u 720p razoluciji preko HDMI kabela? Ako nije, u display postavkama stavi kvačicu na sve rezolucije koje ti televizor podržava i ponovo pokreni igru.

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan

siguran sam...igra radi na 720p što je i preporučeno...stavlja sam i na 1080 ali nisam vidio razlike ali bolje da ostane na 720p...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 7:26 (ATI HD3870).
14 godina
protjeran
Vincent88 kaže...

Nisam nasao :| trazim preko social cluba,all types i nista ne izbacuje. Jer na plejki nema to,mora rucno listati.

http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws

Jbmu sony izasao OFW 4.50 sad ili cekati rebug CFW 4.50 ili spoofer da bih opet isao online :S Al brzo ce :D

Evo sta su jos popravili sa onim update-om od jucer :)

Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay

Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked

Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there

Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars

Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners

Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades

Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes

A evo moze se pomocu skoro svih alatki poput YAB, f*ckPSN i ostalih uci na PSN

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 13:21 (arnes_king).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Je li netko uspio odigrati koju partiju online?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Jel ko dobio ovo nakon instalacije patcha

an error occurred during a save operation (80029208)

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Osim utrke sa Lamarom, nista.

17 godina
coso9288 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Osim utrke sa Lamarom, nista.

Meni ni to, izbacilo me prije nego sam stigao do parkinga ahaha

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan

Meni čak ni to haha. Nisam uopće uspio pristupiti samo joining gta online i tako jedno 10 puta.

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Evo sad na ps3 online radi odlicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Valjda će i box sredit skoro. Ono jučer je bila smrt. :)

Uspio sam odvozit utrku, dostavit drogu i malo free roamat, al uz koji sat spajanja, diskonektanja, krešanja i sličnih ljepota.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Valjda će i box sredit skoro. Ono jučer je bila smrt. :)

Uspio sam odvozit utrku, dostavit drogu i malo free roamat, al uz koji sat spajanja, diskonektanja, krešanja i sličnih ljepota.

ja se jucer nisam niti trudio :D 

16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 Cheats: Invincibility, Max Health and Armor and Free Weapons

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Igra je narucena stize u petak. Jel ko narucival preko Svijet Igara ? I imali kakav clan na online za HR igrace ps3 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Okica4Ever kaže...

Igra je narucena stize u petak. Jel ko narucival preko Svijet Igara ? I imali kakav clan na online za HR igrace ps3 ?

Pa ljudi nista vam ne fali bar zadnju stranicu teme procitati jer je sto puta napisano : http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws

15 godina
neaktivan
Ovako, jel mi moze netko prije negoli kupim ukratko objasniti kakav bi trebao biti usb koji xbox prihvaca? planiram uzeti sutra neki od 16 gb za gta te me zanima jel mora biti 2.0 ili 3, koja brzina i sve ostalo, cisto da se ne prevarim i bacim ovo ustedenih para u vjetar
Som la gent blaugrana
13 godina
Grand Theft Auto V

uzo sam ja od toshibe 16gb u metrou 100 kn i radi sve 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

znali itko kako popraviti rubove zgrada i auta na igri(aliasing)

0 2 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

jel jos nekom javlja da su cloud serveri nedostupni i da nece spojit online?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

pratim ovu temu i slinim nad igricom,nema se para za ps3 a samo jedan frend ima ps3 ali nema igricu,tako mi se igra,skupljam donacije broj racuna na pm pomozite jadnom dijetetu {#} {#} zafrkancija samo mi se uzasno igra :P

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Noobina sam za PS3, u skladu s tim jedno noobovsko pitanje.

Da li se može i ako da, kako; instalirati "cijeli" GTA V na HDD i pokretati igru sa HDD?

Instalirano mi je nekih 8GB, i uglavnom cijelo vrijeme vrti disk dok igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Moze ako imas CFW

You got to lose to know how to win
17 godina
neaktivan

Nemam, nije modana konzola.

Hvala na brzom odgovoru. {#}

15 godina
Grand Theft Auto V

Loša grafika? {#}

Naravno, gledati u što višoj rezoluciji.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 13:01 (sudy_freak).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovako... već 2 dana igram ko kreten, uz 100 diskonektanja po satu... na online mislim... sinoć imo nekih $30,000, odem spavat... ujutro se probudim kad ono lik mi se izbriso i hajde sve ispočetka..

ajde nema veze evo sad imam nekih skoro $20,000... s tim da sam non-stop sam na serveru (sessionu), nikako me neće ubaciti s nekime.. itd..

što se tiče igranja online ako neko hoće pa da se potrudimo jedan s drugim nekako neka me doda na PSN: lotar1337

Još jedna zamjerka, kupio sam TV 4500kn... 107cm Full HD itd.. spojim GTA V kada ono nastupi TOTALNO RAZOČARANJE... sve super izgleda ovako na liku i autu kojeg vozim ALI

auti u pozadini i onako daleko je katastrofa, presijavanje neko... antialiasing ko da je -20... ima li neko riješenje ili nešto?

LP! 

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Spojilo me i ne vidim nikog online, tražim igrace za misiju kaže nema nikog, imali još neko taj problem

14 godina
protjeran
lotar1919 kaže...

Ovako... već 2 dana igram ko kreten, uz 100 diskonektanja po satu... na online mislim... sinoć imo nekih $30,000, odem spavat... ujutro se probudim kad ono lik mi se izbriso i hajde sve ispočetka..

ajde nema veze evo sad imam nekih skoro $20,000... s tim da sam non-stop sam na serveru (sessionu), nikako me neće ubaciti s nekime.. itd..

što se tiče igranja online ako neko hoće pa da se potrudimo jedan s drugim nekako neka me doda na PSN: lotar1337

Još jedna zamjerka, kupio sam TV 4500kn... 107cm Full HD itd.. spojim GTA V kada ono nastupi TOTALNO RAZOČARANJE... sve super izgleda ovako na liku i autu kojeg vozim ALI

auti u pozadini i onako daleko je katastrofa, presijavanje neko... antialiasing ko da je -20... ima li neko riješenje ili nešto?

LP! 

Online djaba igras dok to ne rijese jer ce ti se opet obrisati, a sto se tog problema tice podesi kontrast i stavi na hd 720p a ne full hd

I pridruzi nam se pa cemo se pododavati medjusobno http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 13:32 (arnes_king).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kako da stavim na HD 720? Kontrast je u opcijama TV-a zar ne?

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lotar1919 kaže...

Kako da stavim na HD 720? Kontrast je u opcijama TV-a zar ne?

Da kontrast je u TV opcijama a rezolucija u postavkama playstation-a (oznaci samo 720p nista povis)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 13:38 (arnes_king).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice