Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.111.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Grand Theft Auto V
PEXer kaže...
Ja igru igram od 13.9 i sad sam na 71% jos 9 misija. Jel mi moze neko dat mapu s lokacijom firetrucka jel mi treba za pljacku

Ne treba ti mapa, ne trebas se setati, pozovi 911 ( odaberi vatrogasce ) i mazni firetruck.

15 godina
neaktivan
911 ima na mobu u imeniku?
CONSOLES FTW!!!
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Par pitanja..

Dali si ogranicen koliko kuca/posjeda mozes imat i lupit ili nisi? 

Dali mozes orobit banku bez da si na nekoj misiji i uzet lovu? 

Dali mozes radit nesto da zaradujes? Osim misija di se utrkujes itd. Mislim na npr-vozis taksi? 

Tnx na odgovorima. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...
911 ima na mobu u imeniku?

Nazovi samo.... otipkaj i nazovi.

Suha krpa na dnu mora.....
17 godina
drahic kaže...

Par pitanja..

Dali si ogranicen koliko kuca/posjeda mozes imat i lupit ili nisi? 

Dali mozes orobit banku bez da si na nekoj misiji i uzet lovu? 

Dali mozes radit nesto da zaradujes? Osim misija di se utrkujes itd. Mislim na npr-vozis taksi? 

Tnx na odgovorima. 

kuce kupovat nemozes, posjeda imas odreden broj i mozes ih sve kupit

banku ne, ali mozes prodavaonice i kombije s novcem

mozes vozit taksi.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Lol zasto kad odem ronit imam sve samo ne peraje na nogama :D  mozda zbog oni cipeletina na nogama...al izgleda wtf kad zaronim a roni u cipelama XD

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

sto ste izabrali u zadnjoj misiji, koji odabir

3 a
3 b
19 c
Moj PC  
1 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

sto ste izabrali u zadnjoj misiji, koji odabir

D) Nijedno.Nisam jos stigao do zadnje misije, uzivam u igri {#}

16 godina
Grand Theft Auto V

GTA: Cheat Phone

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
O pa ima i odabir na zadnjoj misiji. Ja sam sad na onoj di moram ic pomoc lamaru u saw mill
CONSOLES FTW!!!
15 godina
Grand Theft Auto V

Idemo opet.

(pogledajte i ostale videozapise, lik je luđak).

Znači zbog glitcheva, bugova upravo ovakve igre i volim.
I to ima svoje čari.

Ali nakon gledanja svih videozapisa na YT-u se pitam svaki put - "Bokte, jel moguće da ta igra to sve ima?"
Pa mislim da i nanon prelaženja Main misije u GTA V jednostavno možeš danima i danima, tjednima igrati i istraživati.
Ja sam takav tip igrača da volim imati sve 100% otkriveno, pređeno, tako da predviđam da ću GTA V igrati minimalnno 100 sati, haha.
I to do pola glavne misije.

Skyrim sam igrao preko 150 sati i nisam došao ni do pola Main Questa.
Što će tek biti s ovim?

P.s. jedno pitanje ovako, ima li u GTA V fast travel

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Idemo opet.

(pogledajte i ostale videozapise, lik je luđak).

Znači zbog glitcheva, bugova upravo ovakve igre i volim.
I to ima svoje čari.

Ali nakon gledanja svih videozapisa na YT-u se pitam svaki put - "Bokte, jel moguće da ta igra to sve ima?"
Pa mislim da i nanon prelaženja Main misije u GTA V jednostavno možeš danima i danima, tjednima igrati i istraživati.
Ja sam takav tip igrača da volim imati sve 100% otkriveno, pređeno, tako da predviđam da ću GTA V igrati minimalnno 100 sati, haha.
I to do pola glavne misije.

Skyrim sam igrao preko 150 sati i nisam došao ni do pola Main Questa.
Što će tek biti s ovim?

P.s. jedno pitanje ovako, ima li u GTA V fast travel

Nemas fast travel, ali imas u imeniku na mobitelu taxi pa mozes s njim putovat :D

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ajmooo, kad ce to vise za NextGen konzole i PC.

Nije fer :(

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
8 4 hvala 0
15 godina

Evo baš sad kad gledam ovaj gameplay razmišljam o nečemu.
Ne znam jesu ti koji rade gameplaye toliko retardirani i ne znaju igrati, ali većina kojih sam gledao, ljudi tako loše kontroliraju da je to strašno za gledati.

Kad god sam ja igrao GTA ili kad god sam gledao gameplay nekoga na PC-u, to tako nije izgledalo.
Nek mi netko kaže i nek me ispravi, ali ovaj žanr, osim upravljanja vozilima nije za joypad.

End of story.

Deset puta je prirodnije kretanje s mišem i tipkovnicom. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
chutac kaže...

Ajmooo, kad ce to vise za NextGen konzole i PC.

Nije fer :(

Itekako je fer, hoće prvo da zarade pa tek onda da piratlije zavladaju... Dotad mi uživamo u igri.

A sudy_freak - igra jeste prirodnija sa mišem i tipkovnicom, ali kakve to veze ima? Konzolama ništa ne fali, sve je stvar navike, ja sam fps-ove na konzolama igrao jednako dobro kao i na PC nakon što sam se takoreći uštelio na controller.

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan

Pricao sam danas sa kolegom koji radi u jednom gameshopu u Hrv ( ime nije bitno )...i jednostavno i on sam kaze da je kod dobavljaca i zastupnika za hrv i ovaj dio europe opci kaos sta se tice GTA5 za x360 i PS3...da jednostavno nitko nije ocekivao ovakvu prodaju barem na ovim nasim prostorima uzevsi u obzir da je stopa piratizacije ovdje ogromna...ali i pored svega toga GTA5 zalihe idu i idu i trgovine i zalihe se prazne neviđenom brzinom. Jednostavno ljudi su shvatili kakav je GTA5 proizvod i spremni su izdvojit za njega novce i pokazat support R* za tako dobru igru napravljenu :) Ja znam da cu bit prvi u redu kad GTA5 dodje za PC! Bezobzira sta imam oriđiđi za x360!

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...

Pricao sam danas sa kolegom koji radi u jednom gameshopu u Hrv ( ime nije bitno )...i jednostavno i on sam kaze da je kod dobavljaca i zastupnika za hrv i ovaj dio europe opci kaos sta se tice GTA5 za x360 i PS3...da jednostavno nitko nije ocekivao ovakvu prodaju barem na ovim nasim prostorima uzevsi u obzir da je stopa piratizacije ovdje ogromna...ali i pored svega toga GTA5 zalihe idu i idu i trgovine i zalihe se prazne neviđenom brzinom. Jednostavno ljudi su shvatili kakav je GTA5 proizvod i spremni su izdvojit za njega novce i pokazat support R* za tako dobru igru napravljenu :) Ja znam da cu bit prvi u redu kad GTA5 dodje za PC! Bezobzira sta imam oriđiđi za x360!

Bitch please. {#}

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
TheDarkSide kaže...

Bitch please. {#}

Ti neces :P :P Igra zasluzuje svaku lipu potrosenu na nju, bar moji opci dojam i mišljenje :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...
sudy_freak kaže...
TheDarkSide kaže...

Bitch please. {#}

Ti neces :P :P Igra zasluzuje svaku lipu potrosenu na nju, bar moji opci dojam i mišljenje :D

Ma jok, uopće neću.
Ovo se kupuje ma kako bilo. 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
TheDarkSide kaže...
sudy_freak kaže...
TheDarkSide kaže...

Bitch please. {#}

Ma jok, uopće neću.
Ovo se kupuje ma kako bilo. 

Na kredit, na lizing :D

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Koja vam je pjesma najbolja? Sta najvise slusate? Ja bih mogao satima voziti se i slusati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 15:14 (coso9288).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Itekako je fer, hoće prvo da zarade pa tek onda da piratlije zavladaju... Dotad mi uživamo u igri.

A sudy_freak - igra jeste prirodnija sa mišem i tipkovnicom, ali kakve to veze ima? Konzolama ništa ne fali, sve je stvar navike, ja sam fps-ove na konzolama igrao jednako dobro kao i na PC nakon što sam se takoreći uštelio na controller.

Lol, kakva piratlija na next gen konzolama.  A piratske igre na xboxu i playu 3 je lakše nego na kompu, doslovce 3 klika i igraš piratske.

Nemoguće da si isto igrao. Nebi onda svaka igra na konzolama gdje se treba pucat i ciljat imala autoaim.

Battlelog: Xtream_gjurki
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 In Slow Motion

5 0 hvala 0
13 godina
protjeran

svida mi se video :)

GTA Balkan http://gta-balkan.com
17 godina
coso9288 kaže...

Koja vam je pjesma najbolja? Sta najvise slusate? Ja bih mogao satima voziti se i slusati...

rock stanica mi je najbolja, skoro svaka pjemsa mi je super tamo.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Za vas koji igrate primjetio sam u nekim gameplay-ima da lik ima svinjske maske majmunske...?

Suha krpa na dnu mora.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 18:49 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Da koristih ih u jednoj misiji sad nzn dal se moze izvan misije koristit nisam probo.

You got to lose to know how to win
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

EDIT:Pogledajte na 0:52 prednji kraj auta,isti je kao Mercedes CL63(slika dolje)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 18:56 (besla).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Predator003 kaže...

može li netko tko igra objasniti, šta bude kada ona garaža (koja se kupi) bude puna, npr imate 4 auta u garaži (čini mi se da 4 stanu u onu garažu u kojoj se pojave kad se kupe?) i šta bude kad probate kupiti još jedan? i hoće li auto nestati ako se parkira u npr michaelovom dvorištu i igra se spremi pa ponovo učita (znači baš u dvorištu, ne garaži, mora li se ići po njega do policijske postaje?) i da ako sam izgubio 3 auta, a tamo na depou se mogu samo 2 izabrati ima li šanse da vratim treći??

Itko?

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mikrotransakcije potvrdjene za GTAO...

Stvarno R*...zarade milijardu u 3 dana i sada ovo.

Ne zivcira mene to sto ce oni vise zaradit, dapace, ali ima igraca koji se trude da osvoje nesto

i onda mogu biti ponosni na to, a sada ce doci neki bogatuni pokupovat sve, a nece imati nikakvog skilla.

Ajde barem kada nabace DLC da nebude neki shrot poput par oruzja ili auti.

Za to cu dat novce, nema problema, samo da nebude kao ovaj collectors/special edition DLC.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice