Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.111.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da ga nisi citirao ne bih ni vidio post, jer je - na listi autora koje ignoriram. Baš se pitam zašto. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V
Juka_91 kaže...

Lagano u nebesa..

Ovo je neki mod ili?

Koliko sam ja skužio te velike JET avione ne možeš voziti, ma da mi se čini čak da je ovo fake, jer FlyUS je iz LCa ( IV ), u LSu ( V ) je drugo. . .

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo nakon 5 sati igranja mogu rec da su misije prezabavne i uopce nisu tipa idi tamo ubij onog, odvezi ovog ovdje onog ondje itd. a bit ce jos bolje vjerovatno, igra je graficki u nekim djelovima veoma ljepa a u nekim djelovima bi trebala bit puunnooo bolja grad po noci izgleda impresivno ima puno side misija i stvari koje se dogadaju na koje jednostavno naletite a takve sitnice cine grad puno zivljim i imate osjecaj da se nesto stvarno dogada.Framerate je tri puta bolji nego u GTA IV iako na nekim djelovima zna malo past al skoro pa neprimjetno  osim ako niste stvarno neka picajzla.Voznja je fenomenalno odradena i svako vozilo se ponasa drukcije uopce nije arkadno  kao sto izgleda na videu nego kao poboljsana verzija voznje iz cetvorke i ostecenja su super iako se vozila ostete teze nego u cetvorci.Koristenje oruzja je puno bolje i jednostavnije i bas je zadovoljstvo kad nekog propucate, likovi su veoma cool i prica je super.Radio stanice su ovoga puta stvarno  sjajne po mojem misljenju bolje nego u SA i slabije od onih u Vice city-u zlatna sredina uglavnom igra je fenomenalna a do kraja ce mi bit vjerovatno jedna od najboljih ikad napravljenih mislim da ova igra definitvno zasluzuje izdanje na PC-u  i next gen konzolama cisto da se iz nje izvuce sav potencijal jer bi je stvarno jedan dan volio odigrat na maximalnoj grafickoj razini jer ova igra to zasluzuje...

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

igra je stvarno fenomenalna, toliko paznje posveceno detaljima. npr u onoj misiji kada se treba kupiti maska nade se i jasonova hokejaska :D. stvarnos svaka cast, da imam para kupio bi sigurno igru jer su stvarno zasluzili.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Juka_91 kaže...

Lagano u nebesa..

Ovo je neki mod ili?

Koliko sam ja skužio te velike JET avione ne možeš voziti, ma da mi se čini čak da je ovo fake, jer FlyUS je iz LCa ( IV ), u LSu ( V ) je drugo. . .

Tamo stalno govoriš da si prošao igru a nisi igrao misiju kad voziš onaj najveći avion s Trevorom a možeš ga i na aerodromu uzet.

14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Da ga nisi citirao ne bih ni vidio post, jer je - na listi autora koje ignoriram. Baš se pitam zašto. {#}

Ne bi vidio a gore si mi odgovorio na post, ne trabunjaj.

Battlelog: Xtream_gjurki
18 godina
neaktivan
Pajo123 kaže...

Da pitam  :D

Postoji li kakva recenzija za GTA V na Hrvatskom ???

Tražim dosad i evo nisam nijednu našo :////

Bit će i u Bugu, samo se malo strpi. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
neaktivan
Dosta stvari su mogli dodat jos npr gang wars a ne onu yogu...
CONSOLES FTW!!!
14 godina
neaktivan
PEXer kaže...
Dosta stvari su mogli dodat jos npr gang wars a ne onu yogu...

Ona yoga je retardirana, potpuno nepotrebno, neznam dal ce iko ijednom ic radit tu yogu osim za onu misiju.

Battlelog: Xtream_gjurki
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Diazz72 moze se maznut jet avion na aedromu..mozes kupit hangar pa uci na glavni ulaz bez da te pocne lovit policija a mlze uci okolo...ugl ima i misija gdje ga vozis... evo jos slika

juka

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zna li netko na kraju ima li u hrv kupit gta v brady games vodic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanimljivi su ovi mitovi,pogotovo što Trevoru ne treba padobran kada je u rage modu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Probao sam ronjenje sa scuba opremom.Nevjerojatno iskustvo.Obavezno probajte.

Gumeni čamac ćete naći dolje u luci.Odvezite se do mjesta ispred vojne baze,tj. točno ispred piste.

Prekrasno mjesto za ronjenje,a i naći ćete nešto.Evo mapa

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jedan mali savjet.

Jucer sam sa Chopm htio na setnju uz obalu.Usli mi u auto, dosli do obale, trcali po pijesku. Odlucio sam da malo plivamo, uletio ja u vodu i gledam oko sebe a Chopa nema. 

Odjednom poruka u stilu: Chop is dead, he‘s waiting at your home, ili nesto u tom stilu, a Chop pluta na vodi

Tako da nemojte ici sa njim u vodu {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
jadan chop :D jos ce te napast udruga za zastitu zivotinja. haha. ovaj kaj prica da se ne moze voziti jumbojet laze, moze se vozit ama bas sve :) otidite s majklom na jedan od upitnika gdje lik ima peticiju za legalizaciju marihuane hahahaha

2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Preden game :)

L0L
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slazem se sa gore navedenim da yoga mi je totalno besmislena, al dobro prosao sam je radi one misije. Tenis mi je zanimljiv i volim uzet sanchez i ic se vozikat po mapi, posebno po pustinji i countryside :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Slazem se sa gore navedenim da yoga mi je totalno besmislena, al dobro prosao sam je radi one misije. Tenis mi je zanimljiv i volim uzet sanchez i ic se vozikat po mapi, posebno po pustinji i countryside :)

Kada sam dobio Moto-X outfot nakon one Moto/ATV utrke, obuko sam ga, "nabavio" Sanchez , iso mu sredit engine i zatim na Mt. Chiliad i puni gas dole , bacis motor i napravis base jump :D

13 godina
protjeran

Preko privatnih smo malo popricali i dosli do ideje da otvorimo gta forum da se nepise sve u jednoj temi. Nadam se da ću dobiti vašu potporu inaće popunjavamo forum novostima, čitovima itd http://gta-balkan.com

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
AFK kaže...
Diazz72 kaže...
Juka_91 kaže...

Lagano u nebesa..

Ovo je neki mod ili?

Tamo stalno govoriš da si prošao igru a nisi igrao misiju kad voziš onaj najveći avion s Trevorom a možeš ga i na aerodromu uzet.

Jok eto ti si je odigro, pa znam da trevor vozi u onoj misi kad poslje i skaces iz tog aviona. . .ali ono kaj ja ocu reci da ga nisam nikad uspio na aerodromu uzeti jer mi ne zeli uci unutra (isto tako nakon sto sam kupio hangar). . .Ulazi u one malo JETove (privatne) i propelerce, ali u ovo ne zeli. . .

17 godina
Grand Theft Auto V
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

127 kilometara kvadratnih iznosi cijela mapa :)

lol mnogo vece od mjesta (i grada) gdje ja zivim :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 PC Screenshots?!? Doubtful. - Inside Gaming Daily

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

kuće se ne mogu kupovati samo biznis objekti?

može li netko tko igra objasniti, šta bude kada se ona garaža prepuni, npr imate 5 auta kupljenih (čini mi se da 4 stanu u onu garažu u kojoj se pojave) i šta bude kad probate kupiti još jedan? i hoće li auto nestati ako se parkira u npr michaelovom dvorištu i igra se spremi pa ponovo učita?

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

jel mozes vozit tenk i prelazis preko drugih auta a da ti tenk ne eksplodira?

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

jel mozes vozit tenk i prelazis preko drugih auta a da ti tenk ne eksplodira?

imaš tu

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ima li neko preporuka za dionice? I one offline i one online, da malo para zaradim :) (osim onih assasination misija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: GTA 5
Vapor kaže...
intel97 kaže...

moj najveći strah je da kad se prebacim na drugog lika da ću propustit neku dobru scenu s drugim likom to je po meni najveći problema tog mjenjanja likova 

Sumnjam da će se to događat. Scene su vjerojatno preprogramirane i pojavljuju se u odnosu na uvjete u igri.

Igraš sa Michaleom i nisi blizu Trevora i sad switchaš na Trevora i mapa se odzoomira i zoomira na Trevora. U tom periodu zoomiranja oni vjerojatno sebi uzimaju vremena da se učita već preprogramirana situacija. Hoće li te switchat na neku random poziciju bez događanja ili će te switchat u neki događaj, ovisi. Uglavnom sumnjam da su išli na sistem da ćeš propustit neki sadržaj.

E sad stvar sa onim ako susretneš Trevora u akciji i ideš switch na njega. Vjerojatno je i to preprogramirano kad se nalaziš na nekoj lokaciji blizu Trevora, recimo u krugu od 1km da se učita to događanje i onda se tvojim približavanjem počne događat što se ima događat.

Npr. 1km si udaljen od kafića gdje je isprogramirana tuča gdje sudjeluje i Trevor, igra učita tu situaciju i freeza je dok ti ne dođeš blizu i kad dođeš na 200, 300m počne tuča u kafiću tako da je velika vjerojatnos da ćeš je uočit.

Na takav način sam si ja zamislia funkcioniranje ovog sustava s 3 lika s tehničke strane.

Reko bi čovjek da sam u Rockstaru radio.

Pingu ;)
17 godina
neaktivan

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

de si nabavil scuba opremu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice