Da ga nisi citirao ne bih ni vidio post, jer je - na listi autora koje ignoriram. Baš se pitam zašto. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lagano u nebesa..
Ovo je neki mod ili?
Koliko sam ja skužio te velike JET avione ne možeš voziti, ma da mi se čini čak da je ovo fake, jer FlyUS je iz LCa ( IV ), u LSu ( V ) je drugo. . .
Evo nakon 5 sati igranja mogu rec da su misije prezabavne i uopce nisu tipa idi tamo ubij onog, odvezi ovog ovdje onog ondje itd. a bit ce jos bolje vjerovatno, igra je graficki u nekim djelovima veoma ljepa a u nekim djelovima bi trebala bit puunnooo bolja grad po noci izgleda impresivno ima puno side misija i stvari koje se dogadaju na koje jednostavno naletite a takve sitnice cine grad puno zivljim i imate osjecaj da se nesto stvarno dogada.Framerate je tri puta bolji nego u GTA IV iako na nekim djelovima zna malo past al skoro pa neprimjetno osim ako niste stvarno neka picajzla.Voznja je fenomenalno odradena i svako vozilo se ponasa drukcije uopce nije arkadno kao sto izgleda na videu nego kao poboljsana verzija voznje iz cetvorke i ostecenja su super iako se vozila ostete teze nego u cetvorci.Koristenje oruzja je puno bolje i jednostavnije i bas je zadovoljstvo kad nekog propucate, likovi su veoma cool i prica je super.Radio stanice su ovoga puta stvarno sjajne po mojem misljenju bolje nego u SA i slabije od onih u Vice city-u zlatna sredina uglavnom igra je fenomenalna a do kraja ce mi bit vjerovatno jedna od najboljih ikad napravljenih mislim da ova igra definitvno zasluzuje izdanje na PC-u i next gen konzolama cisto da se iz nje izvuce sav potencijal jer bi je stvarno jedan dan volio odigrat na maximalnoj grafickoj razini jer ova igra to zasluzuje...
igra je stvarno fenomenalna, toliko paznje posveceno detaljima. npr u onoj misiji kada se treba kupiti maska nade se i jasonova hokejaska :D. stvarnos svaka cast, da imam para kupio bi sigurno igru jer su stvarno zasluzili.
Lagano u nebesa..
Ovo je neki mod ili?
Koliko sam ja skužio te velike JET avione ne možeš voziti, ma da mi se čini čak da je ovo fake, jer FlyUS je iz LCa ( IV ), u LSu ( V ) je drugo. . .
Tamo stalno govoriš da si prošao igru a nisi igrao misiju kad voziš onaj najveći avion s Trevorom a možeš ga i na aerodromu uzet.
Da ga nisi citirao ne bih ni vidio post, jer je - na listi autora koje ignoriram. Baš se pitam zašto. 
Ne bi vidio a gore si mi odgovorio na post, ne trabunjaj.
Da pitam :D
Postoji li kakva recenzija za GTA V na Hrvatskom ???
Tražim dosad i evo nisam nijednu našo :////
Bit će i u Bugu, samo se malo strpi. :)
CONSOLES FTW!!!
Ona yoga je retardirana, potpuno nepotrebno, neznam dal ce iko ijednom ic radit tu yogu osim za onu misiju.
Zna li netko na kraju ima li u hrv kupit gta v brady games vodic
Evo konacno nesto i od Rockstara :)
http://www.rockstargames.com/newswire/article/51400/gtav-launch-week-fun-fist-fighting-a-shark-trevor-the-fashion-ic.html
Zanimljivi su ovi mitovi,pogotovo što Trevoru ne treba padobran kada je u rage modu.
Jedan mali savjet.
Jucer sam sa Chopm htio na setnju uz obalu.Usli mi u auto, dosli do obale, trcali po pijesku. Odlucio sam da malo plivamo, uletio ja u vodu i gledam oko sebe a Chopa nema.
Odjednom poruka u stilu: Chop is dead, he‘s waiting at your home, ili nesto u tom stilu, a Chop pluta na vodi
Tako da nemojte ici sa njim u vodu 
Preden game :)
Slazem se sa gore navedenim da yoga mi je totalno besmislena, al dobro prosao sam je radi one misije. Tenis mi je zanimljiv i volim uzet sanchez i ic se vozikat po mapi, posebno po pustinji i countryside :)
Slazem se sa gore navedenim da yoga mi je totalno besmislena, al dobro prosao sam je radi one misije. Tenis mi je zanimljiv i volim uzet sanchez i ic se vozikat po mapi, posebno po pustinji i countryside :)
Kada sam dobio Moto-X outfot nakon one Moto/ATV utrke, obuko sam ga, "nabavio" Sanchez , iso mu sredit engine i zatim na Mt. Chiliad i puni gas dole , bacis motor i napravis base jump :D
Preko privatnih smo malo popricali i dosli do ideje da otvorimo gta forum da se nepise sve u jednoj temi. Nadam se da ću dobiti vašu potporu inaće popunjavamo forum novostima, čitovima itd http://gta-balkan.com
Lagano u nebesa..
Ovo je neki mod ili?
Tamo stalno govoriš da si prošao igru a nisi igrao misiju kad voziš onaj najveći avion s Trevorom a možeš ga i na aerodromu uzet.
Jok eto ti si je odigro, pa znam da trevor vozi u onoj misi kad poslje i skaces iz tog aviona. . .ali ono kaj ja ocu reci da ga nisam nikad uspio na aerodromu uzeti jer mi ne zeli uci unutra (isto tako nakon sto sam kupio hangar). . .Ulazi u one malo JETove (privatne) i propelerce, ali u ovo ne zeli. . .
127 kilometara kvadratnih iznosi cijela mapa :)
lol mnogo vece od mjesta (i grada) gdje ja zivim :D
kuće se ne mogu kupovati samo biznis objekti?
može li netko tko igra objasniti, šta bude kada se ona garaža prepuni, npr imate 5 auta kupljenih (čini mi se da 4 stanu u onu garažu u kojoj se pojave) i šta bude kad probate kupiti još jedan? i hoće li auto nestati ako se parkira u npr michaelovom dvorištu i igra se spremi pa ponovo učita?
jel mozes vozit tenk i prelazis preko drugih auta a da ti tenk ne eksplodira?
Ima li neko preporuka za dionice? I one offline i one online, da malo para zaradim :) (osim onih assasination misija)
moj najveći strah je da kad se prebacim na drugog lika da ću propustit neku dobru scenu s drugim likom to je po meni najveći problema tog mjenjanja likova
Sumnjam da će se to događat. Scene su vjerojatno preprogramirane i pojavljuju se u odnosu na uvjete u igri.
Igraš sa Michaleom i nisi blizu Trevora i sad switchaš na Trevora i mapa se odzoomira i zoomira na Trevora. U tom periodu zoomiranja oni vjerojatno sebi uzimaju vremena da se učita već preprogramirana situacija. Hoće li te switchat na neku random poziciju bez događanja ili će te switchat u neki događaj, ovisi. Uglavnom sumnjam da su išli na sistem da ćeš propustit neki sadržaj.
E sad stvar sa onim ako susretneš Trevora u akciji i ideš switch na njega. Vjerojatno je i to preprogramirano kad se nalaziš na nekoj lokaciji blizu Trevora, recimo u krugu od 1km da se učita to događanje i onda se tvojim približavanjem počne događat što se ima događat.
Npr. 1km si udaljen od kafića gdje je isprogramirana tuča gdje sudjeluje i Trevor, igra učita tu situaciju i freeza je dok ti ne dođeš blizu i kad dođeš na 200, 300m počne tuča u kafiću tako da je velika vjerojatnos da ćeš je uočit.
Na takav način sam si ja zamislia funkcioniranje ovog sustava s 3 lika s tehničke strane.
Reko bi čovjek da sam u Rockstaru radio.
de si nabavil scuba opremu?