Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.111.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
Volvox kaže...

Ne bi vidio a gore si mi odgovorio na post, ne trabunjaj.

Možda jer nisam bio fucking logiran, kao ni sada (nažalost).

S druge strane, jutros me obradovao poštar, trebalo je 5 radnih dana da stigne (BiH). Dovoljno je reći da se nisam skinuo s PS3 jedno 6h u komadu. Vožnja je odlična, kao i grafika...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina

To kaj je on psihopat nema veze sa igricom. . .GTA V u rukama psihopata je kao alkohol u rukama ovisnika. . .

17 godina
Grand Theft Auto V
Vi koji ste prešli igru sa koliko posto i sati ste je završili?
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...
Vi koji ste prešli igru sa koliko posto i sati ste je završili?

67% i 32h uz dosta istrazivanja mape.

16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
AFK kaže...
Diazz72 kaže...
Juka_91 kaže...

Lagano u nebesa..

Ovo je neki mod ili?

Koliko sam ja skužio te velike JET avione ne možeš voziti, ma da mi se čini čak da je ovo fake, jer FlyUS je iz LCa ( IV ), u LSu ( V ) je drugo. . .

Tamo stalno govoriš da si prošao igru a nisi igrao misiju kad voziš onaj najveći avion s Trevorom a možeš ga i na aerodromu uzet.

Jok eto ti si je odigro, pa znam da trevor vozi u onoj misi kad poslje i skaces iz tog aviona. . .ali ono kaj ja ocu reci da ga nisam nikad uspio na aerodromu uzeti jer mi ne zeli uci unutra (isto tako nakon sto sam kupio hangar). . .Ulazi u one malo JETove (privatne) i propelerce, ali u ovo ne zeli. . .

Svi avioni u igri se mogu ukrasti.Za ući u ove najveće putničke moraš stati točno iza prednjeg kotača.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kako nas GTA obraduje tako i razočara.....čujem da nema kupovina kuća......tipa da kupim kuću gore u vinewood-u sa bazenom pogledom na cijeli grad...neke stvari su izbačene...isto tako npr tamo gdje imate roller coaster prodaju se hot dogovi ali nemate mogućnost ubacit u svoj gladni želudac...umjesto joge trebali su ubacit košarku...pošto je LA poznat po košarci a da ne govorim u cijeloj Americi....Fali upravljanje vlakom na principu gta SA da ubrzam i izletim sa tračnica.....trebali su ubacit malo veće brodove, ne opet prevelike a ne neke male jahtice ili čamce na napuhavanje za djecu..........koliko god ja laprda meni je ovo najbolji gta do sada uz impresivnu grafiku na konzolama starim 8 godina.....izgleda da rockstar namjerno ne želi izbacit igru sa svim potrebnim mogućnostima...neznam zašto to samo oni znaju najbolje.......detalji u ovoj igri su također impresivni i definitvno ih ne nedostaje...to je veliki + za ovako veliku open world igru......ukratko to je to...netko će se složit sa ovim napisanim a netko i neće...!

Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Naručio 16.9., još nije stigla. Brinem se lagano.

Jel još tko naručio sa zavvia, a da mu nije došla?

Ak sam dobro skonto iz ovog tracking statusa; 21.9. je stigla u RH?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

kuće se ne mogu kupovati samo biznis objekti?

može li netko tko igra objasniti, šta bude kada ona garaža (koja se kupi) bude puna, npr imate 4 auta u garaži (čini mi se da 4 stanu u onu garažu u kojoj se pojave kad se kupe?) i šta bude kad probate kupiti još jedan? i hoće li auto nestati ako se parkira u npr michaelovom dvorištu i igra se spremi pa ponovo učita (znači baš u dvorištu, ne garaži, mora li se ići po njega do policijske postaje?) i da ako sam izgubio 3 auta, a tamo na depou se mogu samo 2 izabrati ima li šanse da vratim treći??

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
12 godina
neaktivan
Flekica kaže...

Naručio 16.9., još nije stigla. Brinem se lagano.

Jel još tko naručio sa zavvia, a da mu nije došla?

Ak sam dobro skonto iz ovog tracking statusa; 21.9. je stigla u RH?

Ma joj taj Zavvi :D Imas isti tracking status kao i ja sve u isto vrijeme i isti datum, ni meni jos nije dosla nadam se da ce sutra doc.. Ako nedode sutra pocet cu polagano da se brinem.

A za ovaj 21.9 neznam sta im to znaci tako da vidjet cemo

15 godina
neaktivan

Ja sam naručio 18.09 i isto tako mi još nije došla :/

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Samo da cim prije izađe za PC {#}

Nikad nereci nikad!!

9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Danas ja ulazim u sobu svoju kad vidim moj amidžić igra GTA 5 na mom X360 i vidim prikazuje crdits i on meni poče pričat šta se izdešavalo. A ja sam samo začepio uši i počeo pjevat bez obzira što nemam neki talent za pjevanje samo da ne čujem jer će mi sve živo spoilat. Uglavnom on na mom X360 više igra ovu igru od mene ja ne mogu od njeg preko dana hehe samo ujutro sam siguran da neće doć.

7 2 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Dali se to samo meni cini, ili mozes imati samo jednu kucu ... i jednu garazu ? ili mos kupiti jos ? ... 

L0L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Kada izlazi za PC, pirat..datum

1 28 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

101 Things To Do in Grand Theft Auto V

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Kad pocinje GTA online? Zaboravio sam datum.

You got to lose to know how to win
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

1. listopada

1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ima se moze se hvala dragom Bogu...

juka

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

jedno pitanje, zavrsio sam igru, imam love i sad odem na internet kupit auto i kaze mi da nemam ga gdje pohranit jer moram kupit garazu, a gdje da ja kupim tu garazu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jedno pitanje, zavrsio sam igru, imam love i sad odem na internet kupit auto i kaze mi da nemam ga gdje pohranit jer moram kupit garazu, a gdje da ja kupim tu garazu?

Imas vise garaza kao i properties... na mapi...svaki lik moze kuput sebi sopstvenu i on je moze koristit...od sitnih garaza di stane par auta pa do vecih i jedna garaza koja je uz preoder bila i u traileru( ona velika di su bili svi super auti )

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
TheDarkSide kaže...
mar123 kaže...

Imas vise garaza kao i properties... na mapi...svaki lik moze kuput sebi sopstvenu i on je moze koristit...od sitnih garaza di stane par auta pa do vecih i jedna garaza koja je uz preoder bila i u traileru( ona velika di su bili svi super auti )

ali gdje se nalaze? kako da ih kupim?

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
TheDarkSide kaže...
mar123 kaže...

ali gdje se nalaze? kako da ih kupim?

Pa na mapi, zumiraj imas kucice sa dolarom unutar njih, stavis na njih pa ti pise u legendi koliko dodju i odvezes se do njih...desna strelica pored vrata i kupit ces :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
Grand Theft Auto V

da, te kucice su properties, i tamo imam za kupit kina, ls customs, golf teren, hangar u pustinji, aerodrom, neki ostali objekti itd ali nigdje ne pise garage.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa da ih nisi ti vec pokupovao sve onda? Svaki od 3 lika ima minimalno po garazu, neznam dal ima više jer nisam se bas bavio time...

17 godina
TheDarkSide kaže...

Pa da ih nisi ti vec pokupovao sve onda? Svaki od 3 lika ima minimalno po garazu, neznam dal ima više jer nisam se bas bavio time...

ma nisam kupio nijedan property, kazem ti, zanima me samo kako se nazivaju te garaze, dal mozda imaju neko drugo ime, jer mi nema propertya koji se zove garage.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
TheDarkSide kaže...

ma nisam kupio nijedan property, kazem ti, zanima me samo kako se nazivaju te garaze, dal mozda imaju neko drugo ime, jer mi nema propertya koji se zove garage.

Nemogu sad na x360...al jednostaavno svrljaj LS-om i naci ces ih...pisat ce Garage ili Depot. Michael ima jednu u kako bogatom dijelu gore, trevor dole blizu obale/luke a franklin u getu :)

Idi od kucice do kucice i vidit ces koja cemu znaci :) Ili jednostavno posto si presao cijelu igru, tj pricu pokupovaj sve hahah :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 1:24 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

nijedan pravi gta igrač netreba garažu {#}{#}

10 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
heisenberg031 kaže...

nijedan pravi gta igrač netreba garažu {#}{#}

Hahaha a istina :D :D

15 godina
neaktivan
Ja igru igram od 13.9 i sad sam na 71% jos 9 misija. Jel mi moze neko dat mapu s lokacijom firetrucka jel mi treba za pljacku
CONSOLES FTW!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice