Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.115.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Grand Theft Auto V

IGN News : Rockstar's Plan for GTA Online

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V
bruslii kaže...
Ma dajte molim vas... pa ovo oštećenje je puno bolje. Ono oštećenje u GTA IV je pretjerano, znalo mi se desiti da auto bude tanak ko palačinka i opet ga voziš. Ovo izbacivanje kroz šajbu fali, ali ipak je možda onaj lik sto je perfekt u vožnji ima mogućnost da ne ispadne kroz šajbu prilikom udara.

Na onom video se lik s autom zabio u zid sa 100km/h, auto bi se trebao toliko deformirati i kabina bi se zdrobila..... ovdje se ni hauba nije savila... ostecenje je ogroman korak u nazad.. voznja isto, ali ne toliko.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:54 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni je samo cudno sto kada se zabije u zid nema nikakvih efekata osim malo

iskrica za razliku od IV gdje ima dima, pukotina u zidu.

Damage sistem je dobar, malo manje stete na autu od IV.

Sto se tice Handlinga, moramo uzeti u obzir da onaj bijeli "audi" vozi

Franklin kojemu je Driving Skill najbolji i jos uz to auto je sportski pa zato ima bolji

handling od ostalih autiju, sto je odlicno, za razliku od IV gdje se svi auti ponasaju jednako.

Jos u vezi ove stete na autima, SabreGT je vjerovatno "cvrsci" od ostalih autiju pa ce tako razliciti auti

imati razlicite faktore ostecenja, jos mozemo staviti i reinforced frame, mozda je to ovaj Sabre imao.

Uglavnom sve mi se svidja ostim tog sudara sa zidom, i pomalo pustih ulica.

Ipak je to Xbox verzija, PS3 verzija ce vjerovatno izgledati malo bolje (kao sto je RDR na Xbox-u)

A onda ce PC verzija rasturit sve sa vise NPC-a, efekata, no konzolase to ne zanima, samo nas hardcore PC gamere.

Jos jedna stvar je ono kada se zabija u one ljude na ulici, oni ne reagiraju odmah, nego stoje kao stupovi, za razliku od

IV i RDR gdje si ih mogao "odgurati", mozda treba samo vise sile.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

7 1 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Tipu su banali konzolu ;(

Nadam se da bude RiP-ao igru, koj bi to gubitak za R* bio ;)

Evo dokaza da je ona mapa bila prava;
http://vinebox.co/gif/wsiY9gyWpbl.gif 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:50 (Diazz72).
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

Na onom video se lik s autom zabijo u zid sa 100km/h, auto bi se trebao toliko deformirati i kabina bise zdrobila..... ovdje se ni hauba nije savila... ostecenje je ogroman korak u nazad.. voznja isto, ali ne toliko.

pa evo ti ovaj video iz GTA IV za usoporedbu, isto auto - Sabre GT.

uopće nije tolika razlika koliko se želi naglasiti. Čak mi ovo u GTA IV izgleda pomalo glupo, zabio se u zid, a pogledaj u kakav se oblik deformiralo auto prema naprijed, kao da se zabio u stablo, a ne u ravan zid.

Nebi rekao da možemo ocjenjivati oštećenja auta po jednoj situaciji, jednom zabijanju s jednim autom. Na videu od 6 sekundi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Grand Theft Auto V

Origigy: http://vinebox.co/gif/wsyAF0dEuZe.gif

WOW. . .> http://vinebox.co/gif/wsizE6o85IQ.gif

EDIT:Evo GTA V se našao na crnom tržištu ;)

GTA V / XBox 360 / PS3 / $120 Shipped Next Day Air / $100 Local Meet Up

Edit:

U Španjolskoj je već započeta prodaja:

edit: story spoiler

Prva misija je u planinama. . .snow snow snow ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 16:28 (Diazz72).
Moj PC  
6 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Novi Strategy Guide Leak.

Ah, nista posebno, ali mozemo ocekivati jos mnogo leakova, i onaj lik koji je postao

onaj gameplay je rekao da ima jos.

EDIT: Uf evo neceg zanimljivijeg!

Oruzja i Wanted Levels

Plus cijene za attachmentse i boje za oruzja (Black, Army i LSPD Tint)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 16:40 (Marcuskac).

5 0 hvala 0
13 godina
Marcuskac kaže...

Novi Strategy Guide Leak.

Ah, nista posebno, ali mozemo ocekivati jos mnogo leakova, i onaj lik koji je postao

onaj gameplay je rekao da ima jos.

;), ma cini mi se da je ono nekakva R* fora, tip posta video od max 30sec, sijedni snimi 20-30min pa postavi.

EDIT; Sutra bi trebao biti dostupan PreLoad na PS3

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 16:40 (Diazz72).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mapa ovoga gta je obično smeće. Mali grad na ogromnoj mapi punoj planina. San andreas je imao 3 , dok ovaj samo los santos. Grafika je ista kao i u gta 4, a ovi što im je odlična su valjda ili slijepi ili nisu igrali gta 4. Vozni model je čini mi se u redu za takvu igru. Onaj watch dogs ima grafiku i kretanje lika kakvi ovi u gta5 mogu samo sanjati i to tamo do neke 2020 godine. Ustvari, riječ je o velikoj mapi punoj praznog i nepotrebnog prostora, slično kao u just cause 2 ili farcry 3. Mislim da je vrijeme da prodam nekom naivcu ps3 {#}.

Također hvala bogu na ovom leak gameplayu. A horror. a horror...{#}

0 20 hvala 0
14 godina
neaktivan
fanfan kaže...

Mapa ovoga gta je obično smeće. Mali grad na ogromnoj mapi punoj planina. San andreas je imao 3 , dok ovaj samo los santos. Grafika je ista kao i u gta 4, a ovi što im je odlična su valjda ili slijepi ili nisu igrali gta 4. Vozni model je čini mi se u redu za takvu igru. Onaj watch dogs ima grafiku i kretanje lika kakvi ovi u gta5 mogu samo sanjati i to tamo do neke 2020 godine. Ustvari, riječ je o velikoj mapi punoj praznog i nepotrebnog prostora, slično kao u just cause 2 ili farcry 3. Mislim da je vrijeme da prodam nekom naivcu ps3 {#}.

Sta si napravio account samo da ovu glupost ovdje napises

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

http://vinebox.co/gif/wsizE6o85IQ.gif

- lethal weapon2

zanimljivo....

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fanfan kaže...

Bože pomozi...

16 godina
Grand Theft Auto V

upravo sam pogledao listu auta iz strategy guidea. Ovo će se definitivno igrati godinama {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 16:50 (antimadridista).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

I jos jedan leak.

Ovoga puta Zapovijedi za Chopa.

"Sit, Give paw, beg"....gdje je "Chop, odgrizi ovom liku ruku"

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

GTA IV izasao svi se zalili sto je samo grad i nikakvih sela, planina itd ... izasao GTA V sad kontra :S

Ja sam licno prezadovoljan i budi siguran da u GTA V te pustinje, planine itd nisu samo prazan prostor nego ima sigurno dosta toga zanimljivog tu ;)

Joj ima jos mnogo stvari koje bi tu pisao ali hajde nebitno :) Kome se ne svidja igra nek je ne igra i gotovo, a vi ste svi najpametniji koji ste gledali par videa gameplay-a od po 5-10 sekundi, odmah sve znate cccc

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

upravo sam pogledao listu auta iz strategy guidea. Ovo će se definitivno igrati godinama {#}

link za ljude :)

13 godina
Grand Theft Auto V

;)

EDIT: Vidim već je netko postavio link dok je meni uplodalo ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 16:57 (Diazz72).
Moj PC  
9 0 hvala 8
16 godina
fanfan kaže...

Jesi lud sto gradi!!!!{#}

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovaj Uploader ti smanji kvalitetu slike

Rađe samo linkove stavljajte na screenove.

BTW Annihilator se vraca :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 17:01 (Marcuskac).

2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Vecina RDR je bila cista pustara samo kaktusi i kamen,ali bilo je neizmjerno zabavno.

Veliki otvoreni prostori se mozda cine dosadni,ali ima se tu sta za raditi.Ja sam u SA najvise volio provoditi vrijeme izvan gradova.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

pogledajte pod Buzzarda

"Working Machine guns and Aircraft Guided Missiles.

Missiles also track authority vehicles on ground.

Try first person view for different battle view"

2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ljudi kad se nadate leakovanoj kopiji za PS3 (download) sad kada neki ljudi imaju igru? Znam da je ostalo samo jos 4 dana ali vise ne mogu cekati :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Neki tip kaže;

"someone upload the eboot from the disc"

Jedan drugi tip tvrdi pak;

"Hello everyone! Im Burak.Welcome to the Videogaming Vlog.I found something! i found GTA 5! You cant believe, i found full version.But its need serial.I swear its here.I will give the link, im now uploading to Hotfile.Super but its need serial.For the serial you need to register a site with your telephone number but i dont give because im afraid.If someone found serial please leave a comment.I search 2 days for this."

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 17:13 (Diazz72).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Izgleda puno drugacije od screenova, vjerovatno zbog lose kvalitete kamere.

Zato jos nista nemozemo procijeniti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 17:13 (Marcuskac).
13 godina
Grand Theft Auto V
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Pa lakse vam je ovako postavit link do njegovog instagrama i svi sami vide a ne svaka slika/video novi post : http://instagram.com/jsticks11

Plus ko hoce jos informacija najbolje mjesto za to je : http://gtaforums.com/forum/239-gta-v/

samo tu ima dosta trollova/djece itd pa ima i dosta gluposti :)

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
arnes_king kaže...

Pa lakse vam je ovako postavit link do njegovog instagrama i svi sami vide a ne svaka slika/video novi post : http://instagram.com/jsticks11

Plus ko hoce jos informacija najbolje mjesto za to je : http://gtaforums.com/forum/239-gta-v/

samo tu ima dosta trollova/djece itd pa ima i dosta gluposti :)

Mah ovako je lakše ljudima za pratiti, jer sve čim izađe evo tu na jednome mijestu. . .ja refresham 50 stranica u minuti, tako da netko drugi ne mora, a na GTA V forumu leekane stvari se izbrišu nakon 1-2min.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

pogledajte samo koliko Random Evenata ima...

Pise i da je jedan "nuclear waste" na vise od 450 feet ispod povrsine vode...

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice