- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na onom video se lik s autom zabio u zid sa 100km/h, auto bi se trebao toliko deformirati i kabina bi se zdrobila..... ovdje se ni hauba nije savila... ostecenje je ogroman korak u nazad.. voznja isto, ali ne toliko.
Meni je samo cudno sto kada se zabije u zid nema nikakvih efekata osim malo
iskrica za razliku od IV gdje ima dima, pukotina u zidu.
Damage sistem je dobar, malo manje stete na autu od IV.
Sto se tice Handlinga, moramo uzeti u obzir da onaj bijeli "audi" vozi
Franklin kojemu je Driving Skill najbolji i jos uz to auto je sportski pa zato ima bolji
handling od ostalih autiju, sto je odlicno, za razliku od IV gdje se svi auti ponasaju jednako.
Jos u vezi ove stete na autima, SabreGT je vjerovatno "cvrsci" od ostalih autiju pa ce tako razliciti auti
imati razlicite faktore ostecenja, jos mozemo staviti i reinforced frame, mozda je to ovaj Sabre imao.
Uglavnom sve mi se svidja ostim tog sudara sa zidom, i pomalo pustih ulica.
Ipak je to Xbox verzija, PS3 verzija ce vjerovatno izgledati malo bolje (kao sto je RDR na Xbox-u)
A onda ce PC verzija rasturit sve sa vise NPC-a, efekata, no konzolase to ne zanima, samo nas hardcore PC gamere.
Jos jedna stvar je ono kada se zabija u one ljude na ulici, oni ne reagiraju odmah, nego stoje kao stupovi, za razliku od
IV i RDR gdje si ih mogao "odgurati", mozda treba samo vise sile.
Tipu su banali konzolu ;(
Nadam se da bude RiP-ao igru, koj bi to gubitak za R* bio ;)
Evo dokaza da je ona mapa bila prava;
http://vinebox.co/gif/wsiY9gyWpbl.gif
Na onom video se lik s autom zabijo u zid sa 100km/h, auto bi se trebao toliko deformirati i kabina bise zdrobila..... ovdje se ni hauba nije savila... ostecenje je ogroman korak u nazad.. voznja isto, ali ne toliko.
pa evo ti ovaj video iz GTA IV za usoporedbu, isto auto - Sabre GT.
uopće nije tolika razlika koliko se želi naglasiti. Čak mi ovo u GTA IV izgleda pomalo glupo, zabio se u zid, a pogledaj u kakav se oblik deformiralo auto prema naprijed, kao da se zabio u stablo, a ne u ravan zid.
Nebi rekao da možemo ocjenjivati oštećenja auta po jednoj situaciji, jednom zabijanju s jednim autom. Na videu od 6 sekundi.
Origigy: http://vinebox.co/gif/wsyAF0dEuZe.gif
WOW. . .> http://vinebox.co/gif/wsizE6o85IQ.gif
EDIT:Evo GTA V se našao na crnom tržištu ;)
GTA V / XBox 360 / PS3 / $120 Shipped Next Day Air / $100 Local Meet UpEdit:
U Španjolskoj je već započeta prodaja:
edit: story spoiler
Prva misija je u planinama. . .snow snow snow ;)
Novi Strategy Guide Leak.
Ah, nista posebno, ali mozemo ocekivati jos mnogo leakova, i onaj lik koji je postao
onaj gameplay je rekao da ima jos.
EDIT: Uf evo neceg zanimljivijeg!
Oruzja i Wanted Levels
Plus cijene za attachmentse i boje za oruzja (Black, Army i LSPD Tint)
Novi Strategy Guide Leak.
Ah, nista posebno, ali mozemo ocekivati jos mnogo leakova, i onaj lik koji je postao
onaj gameplay je rekao da ima jos.
;), ma cini mi se da je ono nekakva R* fora, tip posta video od max 30sec, sijedni snimi 20-30min pa postavi.
EDIT; Sutra bi trebao biti dostupan PreLoad na PS3
Mapa ovoga gta je obično smeće. Mali grad na ogromnoj mapi punoj planina. San andreas je imao 3 , dok ovaj samo los santos. Grafika je ista kao i u gta 4, a ovi što im je odlična su valjda ili slijepi ili nisu igrali gta 4. Vozni model je čini mi se u redu za takvu igru. Onaj watch dogs ima grafiku i kretanje lika kakvi ovi u gta5 mogu samo sanjati i to tamo do neke 2020 godine. Ustvari, riječ je o velikoj mapi punoj praznog i nepotrebnog prostora, slično kao u just cause 2 ili farcry 3. Mislim da je vrijeme da prodam nekom naivcu ps3
.
Također hvala bogu na ovom leak gameplayu. A horror. a horror...
Mapa ovoga gta je obično smeće. Mali grad na ogromnoj mapi punoj planina. San andreas je imao 3 , dok ovaj samo los santos. Grafika je ista kao i u gta 4, a ovi što im je odlična su valjda ili slijepi ili nisu igrali gta 4. Vozni model je čini mi se u redu za takvu igru. Onaj watch dogs ima grafiku i kretanje lika kakvi ovi u gta5 mogu samo sanjati i to tamo do neke 2020 godine. Ustvari, riječ je o velikoj mapi punoj praznog i nepotrebnog prostora, slično kao u just cause 2 ili farcry 3. Mislim da je vrijeme da prodam nekom naivcu ps3
.
Sta si napravio account samo da ovu glupost ovdje napises
.
Bože pomozi...
upravo sam pogledao listu auta iz strategy guidea. Ovo će se definitivno igrati godinama 
I jos jedan leak.
Ovoga puta Zapovijedi za Chopa.
"Sit, Give paw, beg"....gdje je "Chop, odgrizi ovom liku ruku"
GTA IV izasao svi se zalili sto je samo grad i nikakvih sela, planina itd ... izasao GTA V sad kontra :S
Ja sam licno prezadovoljan i budi siguran da u GTA V te pustinje, planine itd nisu samo prazan prostor nego ima sigurno dosta toga zanimljivog tu ;)
Joj ima jos mnogo stvari koje bi tu pisao ali hajde nebitno :) Kome se ne svidja igra nek je ne igra i gotovo, a vi ste svi najpametniji koji ste gledali par videa gameplay-a od po 5-10 sekundi, odmah sve znate cccc
upravo sam pogledao listu auta iz strategy guidea. Ovo će se definitivno igrati godinama 
link za ljude :)
.
Jesi lud sto gradi!!!!
Ovaj Uploader ti smanji kvalitetu slike
Rađe samo linkove stavljajte na screenove.
BTW Annihilator se vraca :)
Vecina RDR je bila cista pustara samo kaktusi i kamen,ali bilo je neizmjerno zabavno.
Veliki otvoreni prostori se mozda cine dosadni,ali ima se tu sta za raditi.Ja sam u SA najvise volio provoditi vrijeme izvan gradova.
pogledajte pod Buzzarda
"Working Machine guns and Aircraft Guided Missiles.
Missiles also track authority vehicles on ground.
Try first person view for different battle view"
Ronjenje. . .
Ljudi kad se nadate leakovanoj kopiji za PS3 (download) sad kada neki ljudi imaju igru? Znam da je ostalo samo jos 4 dana ali vise ne mogu cekati :D
Neki tip kaže;
"someone upload the eboot from the disc"
Jedan drugi tip tvrdi pak;
"Hello everyone! Im Burak.Welcome to the Videogaming Vlog.I found something! i found GTA 5! You cant believe, i found full version.But its need serial.I swear its here.I will give the link, im now uploading to Hotfile.Super but its need serial.For the serial you need to register a site with your telephone number but i dont give because im afraid.If someone found serial please leave a comment.I search 2 days for this."
Ronjenje. . .
Izgleda puno drugacije od screenova, vjerovatno zbog lose kvalitete kamere.
Zato jos nista nemozemo procijeniti.
Pa lakse vam je ovako postavit link do njegovog instagrama i svi sami vide a ne svaka slika/video novi post : http://instagram.com/jsticks11
Plus ko hoce jos informacija najbolje mjesto za to je : http://gtaforums.com/forum/239-gta-v/
samo tu ima dosta trollova/djece itd pa ima i dosta gluposti :)
Pa lakse vam je ovako postavit link do njegovog instagrama i svi sami vide a ne svaka slika/video novi post : http://instagram.com/jsticks11
Plus ko hoce jos informacija najbolje mjesto za to je : http://gtaforums.com/forum/239-gta-v/
samo tu ima dosta trollova/djece itd pa ima i dosta gluposti :)
Mah ovako je lakše ljudima za pratiti, jer sve čim izađe evo tu na jednome mijestu. . .ja refresham 50 stranica u minuti, tako da netko drugi ne mora, a na GTA V forumu leekane stvari se izbrišu nakon 1-2min.
pogledajte samo koliko Random Evenata ima...
Pise i da je jedan "nuclear waste" na vise od 450 feet ispod povrsine vode...