Kakav bozji propust? Meni nije jasno sta ste vi tak glupi pa ne shvacate da je to nesto najnormalnije sta ima vecina igara ili se sam pravite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav bozji propust? Meni nije jasno sta ste vi tak glupi pa ne shvacate da je to nesto najnormalnije sta ima vecina igara ili se sam pravite.
Pa ne, nego mi nije jasno kaj onda IGN s*re. . .ono bi barem trebali bizi pouzdani.
Igru je moguće skinut s PSNa ali se nemoze igrat jer je to preload igrat se može tek 17.9 a u međuvremenu se nadam da če netko uspit otključat igru jer je igra več na torrentima.
A kaj, xBox ništa od pre-load(a)?
Leakani i secret achievementsi.
Iako nema puno toga za spoilat, mozda neki ne zele vidjeti
achievemente.
Zanimljiv achievement:
You stole an experimental super weapon from Merryweather... and gave it back
Moguci DLC? (SPLOILER)
Normalno cijena nece biti ovakva, a mozda ni nije DLC, nadajmo se.
"DLC" sadrzi:
Assault Machine Gun
Assault Sniper
Assault Sub Machinegun
Atomic Blimp
Bullpup Shotgun
Heavy Rifle
Programmable Assault Rifle
Rubber Bullet Gun
Grand Theft Auto V Official Site Update: Exclusive Country Clubs, Local Artisans, Serenity & Wellness... http://rsg.ms/17PVd6c #GTAV
Edit: evo 8 novih SS-a.
hahahah ovo slike za yogu su najbolje, koji kraljevi 
http://www.rockstargames.com/V/lsbc/serenity-and-wellness
Lijepa panorama :)
I jos par screenova.
Naručio bi GTA V sa zavia ili game.co.uk, ali u Bosnu i Hercegovinu, pretpostavljam da je sve isto? Vidim da piše na game.co.uk da shippaju u BiH, itko naručivao nešto?
Naručio bi GTA V sa zavia ili game.co.uk, ali u Bosnu i Hercegovinu, pretpostavljam da je sve isto? Vidim da piše na game.co.uk da shippaju u BiH, itko naručivao nešto?
BIH nije u EU pa ćeš vjerovatno platiti carinu(neznam iznad koejg iznosa se obračunava carina kod vas)
Samo mi nije jasno kako je trevor pilot u igri. On je pretpostavimo polagao za pilota, a izgleda mi ko totalna seljačina koja nije ni osnovnu školu prošla a kamoli za pilota...
Samo mi nije jasno kako je trevor pilot u igri. On je pretpostavimo polagao za pilota, a izgleda mi ko totalna seljačina koja nije ni osnovnu školu prošla a kamoli za pilota...
U tome i je fora. Varka.
a jel' ti ovaj liči na kandidata za gradonačelnika Splita?
Pa ono ne baš :D
Da se razumijemo, meni je Trevor najbolji lik (barem mi se čini da će mi biti), al eto ne izgleda mi ko pilot.
Mislim da je ovo pogled sa one jahte. (Neznam sada kako se zove)
Mozda ce nam moci biti mobilni safe house.
Za jednu povecu svotu novaca.
U daljini se i vidi tunel za kanalizaciju ako se ne varam.
Neopisivo se radujem izlasku GTA... i tome da necu vise morati pratiti ovu temu... jer kada vidim da je netko nesta pisao ponadam se novim vijestima... a ono bude neki troll sta pocne ***** o grafici ......... 
Na jednom forumu sam pronašao link za temu na 4chanu gdje autor tvrdi da posjeduje kopiju novog GTA-a.
Autentičnost nisam provjeravao, moguće je da su slike još prije negdje drugdje objavljene.
U svakom slučaju osim slike DVD-a, može se vidjeti i proizvodni proces, te na zadnjoj slici netko prijavljuje Rockstaru mogući leak.
Na jednom forumu sam pronašao link za temu na 4chanu gdje autor tvrdi da posjeduje kopiju novog GTA-a.
Autentičnost nisam provjeravao, moguće je da su slike još prije negdje drugdje objavljene.
U svakom slučaju osim slike DVD-a, može se vidjeti i proizvodni proces, te na zadnjoj slici netko prijavljuje Rockstaru mogući leak.
Teski FAKE!
na 7 slici vidis gore od youtubea naslov ili si blind? imas gore u kutu -.-'
Mislim da je fake, Posto se vidi da su slike od Gameplaya i vidise youtube :)
Ne znam da li trollas ili ne znas,ali Trevor je bio vojni pilot međutim izbacen je iz vojske.Trevor je luda seljačina,ali mislim da nije glup.Far from it.
Mislim da je zapravo prilicno inteligentan.To je moj neki dojam.
P.S. sto se tice slike te mape to je 100% fake.Usporedite ju sa blueprint mapom i sve je jasno.
mapa je drugacija ovo je fake

)