Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.128.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: GTA 5

Kakav bozji propust? Meni nije jasno sta ste vi tak glupi pa ne shvacate da je to nesto najnormalnije sta ima vecina igara ili se sam pravite.

You got to lose to know how to win
13 godina
R4zOR229 kaže...

Kakav bozji propust? Meni nije jasno sta ste vi tak glupi pa ne shvacate da je to nesto najnormalnije sta ima vecina igara ili se sam pravite.

Pa ne, nego mi nije jasno kaj onda IGN s*re. . .ono bi barem trebali bizi pouzdani.

16 godina
neaktivan
GTA 5

Igru je moguće skinut s PSNa ali se nemoze igrat jer je to preload igrat se može tek 17.9 a u međuvremenu se nadam da če netko uspit otključat igru jer je igra več na torrentima.

0 9 hvala 0
13 godina
GTA 5

A kaj, xBox ništa od pre-load(a)?

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
GTA 5

ak je na psnu 500 kn bolje uzet na zavvi-u box za cca. 350 kn je malo će te duže čekat ali ja bi rađe uštedio 150 kn a igru igrao par dana kasnije 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

GTA V ILLUMINATI 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:04 (ATI HD3870).
Moj PC  
5 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Leakani i secret achievementsi.

SPOLIERS

Iako nema puno toga za spoilat, mozda neki ne zele vidjeti

achievemente.

Zanimljiv achievement:

You stole an experimental super weapon from Merryweather... and gave it back

Moguci DLC? (SPLOILER)

Normalno cijena nece biti ovakva, a mozda ni nije DLC, nadajmo se.

"DLC" sadrzi:

Assault Machine Gun
Assault Sniper
Assault Sub Machinegun
Atomic Blimp
Bullpup Shotgun
Heavy Rifle
Programmable Assault Rifle
Rubber Bullet Gun

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 16:10 (Marcuskac).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

the game has a tank

btw vidio sam da ima neki armored bus, možda će biti odlaska u zatvor, ili ćemo sa 2 druga lika spašavat trevora (ako iko bude išo u zatvor znamo tko će{#} )

5 1 hvala 0
13 godina
GTA 5

Grand Theft Auto V Official Site Update: Exclusive Country Clubs, Local Artisans, Serenity & Wellness... http://rsg.ms/17PVd6c #GTAV

Edit: evo 8 novih SS-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 15:46 (Diazz72).
Moj PC  
9 1 hvala 8
16 godina
GTA 5

hahahah ovo slike za yogu su najbolje, koji kraljevi {#}
http://www.rockstargames.com/V/lsbc/serenity-and-wellness

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 15:52 (antimadridista).
Moj PC  
12 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

hmmm {#}

Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Lijepa panorama :)

I jos par screenova.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 16:16 (Marcuskac).

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Naručio bi GTA V sa zavia ili game.co.uk, ali u Bosnu i Hercegovinu, pretpostavljam da je sve isto? Vidim da piše na game.co.uk da shippaju u BiH, itko naručivao nešto?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Naručio bi GTA V sa zavia ili game.co.uk, ali u Bosnu i Hercegovinu, pretpostavljam da je sve isto? Vidim da piše na game.co.uk da shippaju u BiH, itko naručivao nešto?

BIH nije u EU pa ćeš vjerovatno platiti carinu(neznam iznad koejg iznosa se obračunava carina kod vas)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
GTA 5
Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
GTA 5

Samo mi nije jasno kako je trevor pilot u igri. On je pretpostavimo polagao za pilota, a izgleda mi ko totalna seljačina koja nije ni osnovnu školu prošla a kamoli za pilota...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 17:13 (Praetorian1).
Moj PC  
3 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

a jel' ti ovaj liči na kandidata za gradonačelnika Splita?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
28 2 hvala 3
16 godina
Praetorian1 kaže...

Samo mi nije jasno kako je trevor pilot u igri. On je pretpostavimo polagao za pilota, a izgleda mi ko totalna seljačina koja nije ni osnovnu školu prošla a kamoli za pilota...

Ako nekog zanima kako instalirat GTA V, dolje vam je video. {#}

Battlefield 3: leoDOR3_
16 godina
neaktivan
kandidat za najdebilniji video godine
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

U tome i je fora. Varka. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

a jel' ti ovaj liči na kandidata za gradonačelnika Splita?

Pa ono ne baš :D

Da se razumijemo, meni je Trevor najbolji lik (barem mi se čini da će mi biti), al eto ne izgleda mi ko pilot. 

14 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da je ovo pogled sa one jahte. (Neznam sada kako se zove)

Mozda ce nam moci biti mobilni safe house.

Za jednu povecu svotu novaca.

U daljini se i vidi tunel za kanalizaciju ako se ne varam.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Praetorian1 kaže...

Ako nekog zanima kako instalirat GTA V, dolje vam je video. {#}

Wat?

13 godina
GTA 5

Neopisivo se radujem izlasku GTA... i tome da necu vise morati pratiti ovu temu... jer kada vidim da je netko nesta pisao ponadam se novim vijestima... a ono bude neki troll sta pocne ***** o grafici ......... {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Na jednom forumu sam pronašao link za temu na 4chanu gdje autor tvrdi da posjeduje kopiju novog GTA-a.

Autentičnost nisam provjeravao, moguće je da su slike još prije negdje drugdje objavljene.

U svakom slučaju osim slike DVD-a, može se vidjeti i proizvodni proces, te na zadnjoj slici netko prijavljuje Rockstaru mogući leak.

1 18 hvala 1
13 godina
Wooki kaže...

Na jednom forumu sam pronašao link za temu na 4chanu gdje autor tvrdi da posjeduje kopiju novog GTA-a.

Autentičnost nisam provjeravao, moguće je da su slike još prije negdje drugdje objavljene.

U svakom slučaju osim slike DVD-a, može se vidjeti i proizvodni proces, te na zadnjoj slici netko prijavljuje Rockstaru mogući leak.

Teski FAKE!

16 godina
neaktivan
Wooki kaže...

na 7 slici vidis gore od youtubea naslov ili si blind? imas gore u kutu -.-'

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan
Wooki kaže...

Mislim da je fake, Posto se vidi da su slike od Gameplaya i vidise youtube :)

16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne znam da li trollas ili ne znas,ali Trevor je bio vojni pilot međutim izbacen je iz vojske.Trevor je luda seljačina,ali mislim da nije glup.Far from it.

Mislim da je zapravo prilicno inteligentan.To je moj neki dojam.

P.S. sto se tice slike te mape to je 100% fake.Usporedite ju sa blueprint mapom i sve je jasno.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 18:55 (NFSPredator0010).
15 godina
neaktivan
GTA 5

mapa je drugacija ovo je fake

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice