hype je jednostavno prevelik
Hype je neopisiv.
I ja sam jako uzbudjen zbog igre, a nemam konzolu.
Tako da se mogu hebat do 2014. 
hype je jednostavno prevelik
Hype je neopisiv.
I ja sam jako uzbudjen zbog igre, a nemam konzolu.
Tako da se mogu hebat do 2014. 
Prazno polje je za lika s kojim ćemo igrati u GTA Online, potvrđeno još odavno. 
Da to znam, al moze bit i za ovo mozda....
http://www.rockstargames.com/newswire/article/51239/coming-soon-the-2013-gtav-bravado-banshee.html
A one-of-a-kind production in partnership between Rockstar Games and West Coast Customs. Stay tuned for your chance to nick it...
Tenkovi, four-engine bombers :D
Nevjerujem.
btw, jos nesto sta nije napisano gore:
Secondary activities: golf, shooting, triathlon, jumps with parachute, ROPEJUMPING(new), tennis, hunting, underwater hunting , hunting for criminals, armwrestling, yoga
- Working ecosystem. Animals prey on each other
Ima li kakvih naznaka hoce li igra imati 3D podrsku ?
Ima li kakvih naznaka hoce li igra imati 3D podrsku ?
Nece imati 3D podrsku.
pretjerali su sa zivotinjama po meni...
bit cu iskren, to mi se nije svidjelo u FC3, jer si morao ubijati MASU zivotinja (i traziti ih) da bi mogao izraditi vise mjesta za pistoljeve i to...nadam se da GTA V nece imati tako nesto slicno uvjetovano...
svejedno jedva cekam da najave za PC
pretjerali su sa zivotinjama po meni...
bit cu iskren, to mi se nije svidjelo u FC3, jer si morao ubijati MASU zivotinja (i traziti ih) da bi mogao izraditi vise mjesta za pistoljeve i to...nadam se da GTA V nece imati tako nesto slicno uvjetovano...
svejedno jedva cekam da najave za PC
pa sigurno neće biti kao u FC3 jer je skroz drugi setting. Ovdje je hunting samo minigame. Istina, moći će te i napasti životinje, al ineće to biti toliko naglašeno kao u FC3. Ne mogu se te igre po ničemu uspoređivati.
meni u FC3 je najvise smetalo to skupljanje biljaka za one healing pyzdarije itd i skupljanje koza zivotinja za moc povecati broj oruzja, ruksak i te stvari...
previse posla za nesto sta je moglo biti od pocetka dostupno...
realno JE, ali to me omelo od igranja i dovelo do ne igranja vise nakon par dana
strah me da se tako ne desi i sa GTA V, jer nemam vise 15-18g da sam uzivljen u iber u igre...
Daj se splavi Ruske, kao da će Rockstar ubaciti deranje životinja i skupljanje biljaka
gle nikad neznas, sumnjam i ja, ali cim su stavili toliko raznolikih zivotinja, nesto moraju s njima...ko ce ga znat :)
cilajte, nisam reko da je igra smece, jedva cekam dapace da ju kupim
Inače, tko ima PS3 i kupuje digitalnu verziju igre, možete već sad napraviti preload i skinuti igru na konzolu, ali naravno nema igranja do 17.9. 
Igra na PS3 ima 18 GB.
Inače, tko ima PS3 i kupuje digitalnu verziju igre, možete već sad napraviti preload i skinuti igru na konzolu, ali naravno nema igranja do 17.9. 
Igra na PS3 ima 18 GB.
Ako je to real,uskoro ce hakeri to sredit.
Igra na PS3 ima 18 GB.
teško, ustvari gotovo nemoguće. Dosad su bile stotine igara na PSN store-u po mjesec dana prije izlaska koje možeš pre-loadati, ali nikad to nitko nije hakirao, niti jednu. Pokušali su sa puno igara ali nikad nije uspjelo. Baš sad čitam o tome na GTA forumu. A usotalom, nisu u Rockstaru ludi pa bi to dopustili mjesec dana prije izlaska da je tako jednostavno.
Naravno, u ovo ne ubrajam ono kad igra leaka tjedan dana prije izlaksa, to nije isto i nema veze sa pre-loadom.
Igra na PS3 ima 18 GB.
nemaju sto sredit kad preload nije cijela igra, uvijek fale file-ovi potrebni za pokretanje
Istina je što se tiče preloada.

kolko kosta igra preko psna?

Mah, sumnjam da su vec dali pre-load...vec bi izasle kuhane ver...
ali bez obzira što vjerojatno neće biti hakirano da se može pokrenuti, biti će sigurno tonu leakanih stvari o igri iz ovih file-ova igre kad ih netko prebaci na PC.

kolko kosta igra preko psna?
499 kn.50 kn vise nego u kutiji ali zato sto je 75% popusta na bilo koju R* igru.
Inace bi uvijek gledao da ustedim tih 50 kn,ali radi se o GTA-igri koju cu igrati godinama i koja vrijedi taj novac tako da mi nije previse zao.
ali bez obzira što vjerojatno neće biti hakirano da se može pokrenuti, biti će sigurno tonu leakanih stvari o igri iz ovih file-ova igre kad ih netko prebaci na PC.
Koliko sam ja citao po forumima fileovi su tesko inkriptirani i bez kljuca se nece moci nikako otvoriti tako da nece biti leakova.Mozda eventualno kao sto kazes iz imena fileova uspiju neku informaciju izvaditi.
Vjerojatno ćete misliti da sam lud ali da ova igra košta 1000 kn ja ću ju kupiti jer ovo nije nešto što će se igrati tjedan-dva, mjesec dana već nekoliko godina.
Ono je fake, evo nesto sa IGN-a
IGN confirmed with Rockstar that GTA V will unlock at midnight Pacific time on September 17th, but you won't be able to pre-load it. So, basically, if you pre-order the PSN version of the game, you'd need to download it that night at midnight.
Vise vijerujem IGNu nego tom SS-u.
IGN confirmed with Rockstar that GTA V will unlock at midnight Pacific time on September 17th, but you won't be able to pre-load it. So, basically, if you pre-order the PSN version of the game, you'd need to download it that night at midnight.
LOL sta mislis da sam namjestio?Malo prije sam uslikao i stavio.
Znaci kod nas ce se otkljucati oko 9h ujutro.
O Bože...
evo ti slika sa GTA foruma, lik skida igru i ima ispod laptop sa otvorenim GTA forumom da se ljudi uvjere da je istina. I također stotine ljudi na GTA forumu skida igru trenutno.