Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.132.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
mar123 kaže...
antimadridista kaže...

hype je jednostavno prevelik

Hype je neopisiv.

I ja sam jako uzbudjen zbog igre, a nemam konzolu.

Tako da se mogu hebat do 2014. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
GTA 5
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5
-Some theft is so heavy that you have to seek the assistance of mercenaries, whether bully, a sniper, a hacker or a hustler.

Mozda zato imamo jedno prazno polje, za jos jedan character koji cemo koristiti samo privremeno...

0 0 hvala 0
13 godina
The White Wolf kaže...
-Some theft is so heavy that you have to seek the assistance of mercenaries, whether bully, a sniper, a hacker or a hustler.

Mozda zato imamo jedno prazno polje, za jos jedan character koji cemo koristiti samo privremeno...

Prazno polje je za lika s kojim ćemo igrati u GTA Online, potvrđeno još odavno. {#}

16 godina
neaktivan

Da to znam, al moze bit i za ovo mozda....

13 godina
neaktivan
GTA 5
Coming Soon: The 2013 GTAV Bravado Banshee

http://www.rockstargames.com/newswire/article/51239/coming-soon-the-2013-gtav-bravado-banshee.html

A one-of-a-kind production in partnership between Rockstar Games and West Coast Customs. Stay tuned for your chance to nick it...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 17:55 (stefagtx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Tenkovi, four-engine bombers :D

Nevjerujem.

btw, jos nesto sta nije napisano gore:

Secondary activities: golf, shooting, triathlon, jumps with parachute, ROPEJUMPING(new), tennis, hunting, underwater hunting , hunting for criminals, armwrestling, yoga

- Working ecosystem. Animals prey on each other

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Vise na Gameranx

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
GTA 5

Ima li kakvih naznaka hoce li igra imati 3D podrsku ?

Ludwig van Beethoven, your beautiful music lives forever

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
layman kaže...

Ima li kakvih naznaka hoce li igra imati 3D podrsku ?

Nece imati 3D podrsku.

16 godina
GTA 5

pretjerali su sa zivotinjama po meni...

bit cu iskren, to mi se nije svidjelo u FC3, jer si morao ubijati MASU zivotinja (i traziti ih) da bi mogao izraditi vise mjesta za pistoljeve i to...nadam se da GTA V nece imati tako nesto slicno uvjetovano...

svejedno jedva cekam da najave za PC

Moj PC  
1 28 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

pretjerali su sa zivotinjama po meni...

bit cu iskren, to mi se nije svidjelo u FC3, jer si morao ubijati MASU zivotinja (i traziti ih) da bi mogao izraditi vise mjesta za pistoljeve i to...nadam se da GTA V nece imati tako nesto slicno uvjetovano...

svejedno jedva cekam da najave za PC

pa sigurno neće biti kao u FC3 jer je skroz drugi setting. Ovdje je hunting samo minigame. Istina, moći će te i napasti životinje, al ineće to biti toliko naglašeno kao u FC3. Ne mogu se te igre po ničemu uspoređivati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 22:52 (antimadridista).
16 godina
GTA 5

meni u FC3 je najvise smetalo to skupljanje biljaka za one healing pyzdarije itd i skupljanje koza zivotinja za moc povecati broj oruzja, ruksak i te stvari...

previse posla za nesto sta je moglo biti od pocetka dostupno...

realno JE, ali to me omelo od igranja i dovelo do ne igranja vise nakon par dana

strah me da se tako ne desi i sa GTA V, jer nemam vise 15-18g da sam uzivljen u iber u igre...

Moj PC  
1 25 hvala 0
15 godina
GTA 5

Daj se splavi Ruske, kao da će Rockstar ubaciti deranje životinja i skupljanje biljaka {#} 

Moj PC  
21 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

gle nikad neznas, sumnjam i ja, ali cim su stavili toliko raznolikih zivotinja, nesto moraju s njima...ko ce ga znat :)

cilajte, nisam reko da je igra smece, jedva cekam dapace da ju kupim

Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
GTA 5

Inače, tko ima PS3 i kupuje digitalnu verziju igre, možete već sad napraviti preload i skinuti igru na konzolu, ali naravno nema igranja do 17.9. {#}

Igra na PS3 ima 18 GB.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 0:54 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Inače, tko ima PS3 i kupuje digitalnu verziju igre, možete već sad napraviti preload i skinuti igru na konzolu, ali naravno nema igranja do 17.9. {#}

Igra na PS3 ima 18 GB.

Ako je to real,uskoro ce hakeri to sredit.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
16 godina
bancic123 kaže...
antimadridista kaže...

Igra na PS3 ima 18 GB.

teško, ustvari gotovo nemoguće. Dosad su bile stotine igara na PSN store-u po mjesec dana prije izlaska koje možeš pre-loadati, ali nikad to nitko nije hakirao, niti jednu. Pokušali su sa puno igara ali nikad nije uspjelo. Baš sad čitam o tome na GTA forumu. A usotalom, nisu u Rockstaru ludi pa bi to dopustili mjesec dana prije izlaska da je tako jednostavno.

Naravno, u ovo ne ubrajam ono kad igra leaka tjedan dana prije izlaksa, to nije isto i nema veze sa pre-loadom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 1:02 (antimadridista).
17 godina
bancic123 kaže...
antimadridista kaže...

Igra na PS3 ima 18 GB.

nemaju sto sredit kad preload nije cijela igra, uvijek fale file-ovi potrebni za pokretanje

16 godina
neaktivan
GTA 5

Istina je što se tiče preloada. 

{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

{#}

kolko kosta igra preko psna?

13 godina
NFSPredator0010 kaže...

{#}

Mah, sumnjam da su vec dali pre-load...vec bi izasle kuhane ver...

16 godina
GTA 5

ali bez obzira što vjerojatno neće biti hakirano da se može pokrenuti, biti će sigurno tonu leakanih stvari o igri iz ovih file-ova igre kad ih netko prebaci na PC.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 1:32 (antimadridista).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

{#}

kolko kosta igra preko psna?

499 kn.50 kn vise nego u kutiji ali zato sto je 75% popusta na bilo koju R* igru.

Inace bi uvijek gledao da ustedim tih 50 kn,ali radi se o GTA-igri koju cu igrati godinama i koja vrijedi taj novac tako da mi nije previse zao.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ali bez obzira što vjerojatno neće biti hakirano da se može pokrenuti, biti će sigurno tonu leakanih stvari o igri iz ovih file-ova igre kad ih netko prebaci na PC.

Koliko sam ja citao po forumima fileovi su tesko inkriptirani i bez kljuca se nece moci nikako otvoriti tako da nece biti leakova.Mozda eventualno kao sto kazes iz imena fileova uspiju neku informaciju izvaditi.

15 godina
GTA 5

Vjerojatno ćete misliti da sam lud ali da ova igra košta 1000 kn ja ću ju kupiti jer ovo nije nešto što će se igrati tjedan-dva, mjesec dana već nekoliko godina.

Moj PC  
4 9 hvala 0
13 godina
GTA 5

Ono je fake, evo nesto sa IGN-a
 IGN confirmed with Rockstar that GTA V will unlock at midnight Pacific time on September 17th, but you won't be able to pre-load it. So, basically, if you pre-order the PSN version of the game, you'd need to download it that night at midnight.

Vise vijerujem IGNu nego tom SS-u.

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

IGN confirmed with Rockstar that GTA V will unlock at midnight Pacific time on September 17th, but you won't be able to pre-load it. So, basically, if you pre-order the PSN version of the game, you'd need to download it that night at midnight.

LOL sta mislis da sam namjestio?Malo prije sam uslikao i stavio.

Znaci kod nas ce se otkljucati oko 9h ujutro.

16 godina
Diazz72 kaže...

O Bože... 

evo ti slika sa GTA foruma, lik skida igru i ima ispod laptop sa otvorenim GTA forumom da se ljudi uvjere da je istina. I također stotine ljudi na GTA forumu skida igru trenutno.

13 godina
GTA 5

hh. . .cudno, bice da je doslo do propusta na PSNu. . .

Kaj je sa xBox-om?

EDIT:

Dodge Viper modificiran u Banshee.

Banshee Banshee

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 1:56 (Diazz72).
Moj PC  
1 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice