Znači pitao sam ih da li će biti kakvih pogodnosti uz prednarudžbu tog proizvoda i dobio sam odgovor da će se uz igricu dobiti i mapa na papiru :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači pitao sam ih da li će biti kakvih pogodnosti uz prednarudžbu tog proizvoda i dobio sam odgovor da će se uz igricu dobiti i mapa na papiru :)
Jel dobivaš igricu 17.9 ako uzmeš prednarudžbu?
Nisam igrao igrice 2 godine ali gta se mora odigrat 
Evo par slika neznam jesul bile.
Slika 4 Pogledajte kamion i prikolicu 

Ova 4 slika je fantastična 
biti ce tesko za nas PCjere ne spoilati si nista dok ne izade igra za PC...trebalo bi izbrisati ovaj topic iz liste favorita, izbrisati rockstar games sa fejsa, sve frendove koji su nabrijani na igru, youtube i tako dalje...dakle misija nemoguca :(
probajte sto manje pisati o misijama, ili barem stavljajte -----
hvala
nadam se da ce popraviti kretanje s glavnim likovima, u GTA IV trcanje/hodanje mi je bilo premucno s nikom, kao da upravljam s kamionom koji vuce prikolicu od 20 metara a ne sa covjekom.
biti ce tesko za nas PCjere ne spoilati si nista dok ne izade igra za PC...trebalo bi izbrisati ovaj topic iz liste favorita, izbrisati rockstar games sa fejsa, sve frendove koji su nabrijani na igru, youtube i tako dalje...dakle misija nemoguca :(
probajte sto manje pisati o misijama, ili barem stavljajte -----
hvala
neš ti ako nešto saznaš prije nego sam zaigraš, zašto bi neko sakrivao sve šta ima veze s igrom, ako hoćeš da ništa ne saznaš nemoj dolazit i zdravo
pogledajte moj PC i vidite hoću li moći igrati GTA V
Jooj, ni bogu više niste zanimljivi...
nadam se da ce popraviti kretanje s glavnim likovima, u GTA IV trcanje/hodanje mi je bilo premucno s nikom, kao da upravljam s kamionom koji vuce prikolicu od 20 metara a ne sa covjekom.
da ovo je i mene smetalo, ali posto su pokupili "pucanje" iz max payne-a mislim da su i kretanje lika koje je tamo bilo super.
Vidim da su već krenuli sa leakovima, lista achievementa i ostalo, a toga će biti sve više sad u zadnjih mjesec dana. Sve što doznate i želite podijeliti a da se tiče igre, stavite obavezno spoilere.
Ja ću isto igrati dočim izađe, ali stavljati ću spoiler na priču i ostalo. Nisam želio čak ni achievemente pogledati 
Evo par slika neznam jesul bile.
Slika 4 Pogledajte kamion i prikolicu 

Jel ovaj motor redizajnirani Bati 900 iz EFLC ? predobro izgleda
Ti bi da ti mi kažemo oćeš moć pokrenut igru koja nije ni najavljena još za PC?
Kako da ne, imas CPU od 260GHz!
Tvoj PC moze sluzit kao server Googlu i Microsoftu
dakle ako sam skuzio u igri ce biti glasovanja za nacelnika...
koliko ce nas glas utjecati na to? da li ce biti izabran onaj koji mi glasamo? da li ce biti izabran onaj koji budu ljudi u istom danu izabrali u igri (vecina glasova)?
pise li igdje nacin odabira?
ja bi iz gusta izabrao tipa xD
dakle ako sam skuzio u igri ce biti glasovanja za nacelnika...
A koja je to funkcija 'načelnik'?
Isuste koje provale na ovom bug forumu... :facepalm:
Pa može bit načelnik općine, gradskog kotara, mjesnog odbora, lučke kapetanije, svega i svačega. Pa i gradonačelnik je načelnik...
ajde ne pilite, skuzili ste sta sam htio rec!
mislim da je to tek tako iz fore, da nece bit nekog glasovanja sad.
sad znamo kakav ce oblik mape bit. vidi se na achievmentu
da, ali stvarno je čudo kakav posao su napravili ljudi na GTA forumu, pogodili su točno oblik mape precizno prema onome što smo dobivali dosad iz trailera i screenshota igre.
Tako da ovo na drugoj slici je približno točno, tako bi mapa trebala izgledati na kraju...
Za predzadnju sliku - Ah,kako se vremena mijenjaju. Na bolje! Prije nije bilo vode u kanalizaciji. 
Nije to kanalizacija nego slivne vode.
Da, to je ono kad pada kisa, ide u sahtove kraj ceste. Sve ide u takve kanale, ima ih puno po L.A.-u i sve u ocean. xD
Nije to kanalizacija nego slivne vode.
Ma nije bitno al u san andresu je to uvijek bilo suho, bilo bi super kad bi sredili da se ta voda moze malo dic ili presusit skroz promjenom vremena.
To su sve detalji na koje ces rec.. ajme fora kako dobro... i samo nastaviti sa igranjem vise neces ni obracat pozornost na to
Pa bas da je samo detalj i nije, u san andresu sam se stalno vozil po tom pogotovo kad sam murji bjezo pa buduci da tamo nije bilo prometa mogo si dosta lako pobjec. A sad da da uletim s autom u vodu mislim da bi primjetio.
Ma nije bitno al u san andresu je to uvijek bilo suho, bilo bi super kad bi sredili da se ta voda moze malo dic ili presusit skroz promjenom vremena.
to su pre male sitnice koje bi nepotrebno trošile resurse koji se mogu drugačije iskoristit, tako da na trenutnoj generaciji konzola vjerovatno nećemo vidit tako nešto